درسته . به نظر خودم هم ظاهر دوربین آیتم مهمیه .
درسته . به نظر خودم هم ظاهر دوربین آیتم مهمیه .
در این رنج قیمت SLR-Like خوب نیست این L120 , S4000 هم ریسکه
با این نظر شما هم موافق نیستم که اول با یک دوربین معمولی شروع کنید بعد بفروشید یه بهتر بخرید.
خوب همون اول خوبشو بخرید و همانطور که گفتید دوربین را برای عکس برداری حرفه ای نمی خواهید
و عکاسی در حد علاقه و ثبت خاطرات که میشه یاد گرفت با مطالعه و خواندن مقالات پایه ای همین سایت میشه یاد گرفت
به نظر من اگر در همین حد میخواهید هزینه کنید یک کامپکت مثل sx230 بخرید و اگر نه هزینه را افزایش دهید و sx40 بخرید.
sx30 , hs20, p500, fz100 مدل های یکسال گذشته هستند که به لحاظ کیفی در یک حد و اندازه اند.
این پنج مدل آخر SLR-Like هستند.
حمید رضا خاقانی
ممنون
قیمت sx40 تقریبا 700 تومنه
و بقیه فکر کنم تو رنج 550-600 باشن
ببینید من الان نظرم رو hs20 ه
و حاضرم این هزینه رو بپردازیم
ولی مشکلی که هست اینه که ممکنه الان نخوام حرفه ای عکاسی کنم
ولی شاید 2 سال دیگه که عکاسیم بهتر شد حرفه ای عکاسی کمنم
بعد میگم ای کاش از اول سرعت شاتر رو در نظر گرفته بودم یا مثلا فلان چیز رو در نظر گرفته بودم!
به نظر شما اگه hs20 رو بگیرم بعدا اگر خواستم حرفه ای تر کار کنم، پیشمون نمیشم؟
یه سوال دیگه در مورد فرمت خام raw داشتم که به چه درد میخوره؟ و آیا برای عکاسی حرفه ای حتما باید این فرمت رو پشتیبانی کنه؟
یه لینک هم بهم معرفی کنید که در مورد سنسور های BSI-CMOS و CMOS و EXRCMOS توضیح داده باشه! و تفاوت هاشون رو گفته باشه که کدوم بهتره
ممنون
دوربی عکاسی بطور پیش فرض تنظیماتی را روی عکس اعمال میکند مانند شارپنش ، تراز سفیدی ، اشباع رنگ و .... فرمت تصویری خام یا همان RAW تصویر را یدون هیچ تنظیماتی روی دوربین ذخیره میکند و بعداً خودتان میتوانید تنظیمات دلخواه را اعمال کنیدیه سوال دیگه در مورد فرمت خام raw داشتم که به چه درد میخوره؟ و آیا برای عکاسی حرفه ای حتما باید این فرمت رو پشتیبانی کنه؟
در کل مساله خیلی خیلی مهمی به حساب میاد و اگر آنرا نداشته باشید بعداً پشیمان میشوید
((((دلیل توضیح ساده من این است که این دوستمان راحتتر متوجه منظورم شود))))
hs20 به لحاظ قیمت مناسب تر بقیه مدلهاست حداکثر 500 تومان
فرمت RAW پشتیبانی میکنه و کفشک فلاش، فوکوس دستی و انواع تنظیمات دستی و اتوماتیک را در اختیار میزاره
کلیدهای میانبر روی بدنه لذت عکاسی کردن رو نسبت به کامپکت ها دو چندان میکنه ولی ... کیفیت عکس آن به لحاظ نویز از s95,SX40,G12,LX5,fz150 پایین تره علت هم برمیگرده به سنسور کوچکش بنابراین نباید انتظار بالایی داشته باشید.
من این دوربین و دارم و با عکاسی اون لذت میبرم و قصد دارم کلاس های پردازش فایل های RAW این سایت را شرکت کنم.
و تو این مدت به عکاسی خیلی علاقه مند شدم و در آرزوی داشتن یک SLR بسر میبرم.
یکی از دوستان می گفت تو که اینقدر علاقه داشتی همون اول SLR میخریدی راحت و به نظرم راست میگفت.
در مورد شما نمی تونم قضاوت کنم تصمیم با خودتان است.
موفق باشید.
ویرایش توسط hkhaghani : Friday 23 December 2011 در ساعت 11:23
حمید رضا خاقانی
نظرتون در مورد Fujifilm FinePix S200EXR چیه؟
نسبت به hs20 به صرفه تر نیست؟
اطلاعات در مورد سنسور به بخش مربوط به خودش مراجعه کنید. من اطلاعات بدرد بخوری ندارم.
هر شارژ کامل باطریهاش حدود 200 شات جواب میده
سرعت بالای زیاد شاتر برای عکس برداری از صحنه های پرتحرک کاربرد داره که توی این دوربین 4000/1 هست که تا حالا استفاده ای نداشته و فکر نکنم سرعت زیاد شاتر برای من و شما با این دوربین ها خیلی کارایی داشته باشه چون سرعت شاتر بالا بره مجبوری ISO ببری بالا و این یعنی پایین آمدن کیفیت نسبی عکس.
حمید رضا خاقانی