چندماه پیش میخاستم hs20 بگیرم اما نشد ، الان قیمتش حدود700 رسیده منم انقدر ندارم
حداکثر تا 500 تومن کدوم مدل پیشنهاد میکنید؟؟
اگر قابلیت تعویض لنز هم داشته باشه خوبه
چندماه پیش میخاستم hs20 بگیرم اما نشد ، الان قیمتش حدود700 رسیده منم انقدر ندارم
حداکثر تا 500 تومن کدوم مدل پیشنهاد میکنید؟؟
اگر قابلیت تعویض لنز هم داشته باشه خوبه
سلام
من به عکاسی بیشتر در زمینه طبیعت و پرتره علاقه دارم
از عکاسی حرفه ای هم فقط مقاله و آموزش خوندم و عملی هیچی به صورت حرفه ای کار نکردم، تمام عکسایی هم که گرفتم با دوربین های معمولی بوده که اتوماتیک تنظیمات رو انجام میدن
تصمیم گرفتم که یه دوربین نیمه حرفه ای بگیرم که با اون هم بتونم عکاسی یاد بگیرم و هم برای مصارف خونگی بشه ازش استفاده کرد(برای راضی نگه داشتن خونواده برای تامین پولش)
البته بیشتر قسمت آموزشی و کاربرد حرفه ای برام مهمه تا مصارف خونگی
از این دوربین توقع دارم که بتونه تمام تنظیمات یه عکس رو به صورت دستی برای یادگیری خودم و اتوماتیک برای استفاده خانواده انجام بده
یکسری امکانات مثل زوم بالا و live view و پشتیبانی از فرمت RAW هم برام مهمه
در مورد قیمت هم سی 40 تومن پایین بالا مهم نیست برام، البته اگه ارزشش رو داشته باشه، نمی خوام یه ویژگی خوب رو به خاطر یه مبلغ کم از دست بدم
با این قیمت دلار اصلا دوربین با این امکانات در این رنج قیمت پیدا میشه؟
خرید دوربین از دبی هم برام امکان پذیر هست،آیا به صرفه تره؟
من جای هیچ آزمون و خطایی ندارم، به خاطر همین لطف کنید و کاملا راهنماییم کنید
ویرایش توسط mohammad_55 : Thursday 29 March 2012 در ساعت 22:06
بی تو هر لحظه که میگذرد عمر..........مرگ است به نام زندگانی
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography
حذف شود
ویرایش توسط drmottaghizade : Friday 30 March 2012 در ساعت 01:34 دلیل: اشتباه شد
7d-15-85mm/50mm f/1.8
Canon 450D + Tamron 18-250 + 50mm F/1.8
Canon 5D Mark II + Canon 24-105 L
Canon 430EX II
Panasonic DMC-GH2 14-140 + 20mm F/1.7 ...Coming Soon :D
با سلام خدمت دوستان
بنظر با تجربه ها ، در حال حاضر بهترین دوربین در رده شبه SLR سوپر زوم کدوم دوربینه؟
sx40
hs30
hs20
یا چی؟
مهمترین فاکتور ، خروجی دوربینه برام و اینکه مثلاً زوم اپتیکال کمتری داشته باشه،مهم نیست.قیمت هم مهم نیست.
من چون از قیمت سریهای بدون آینه سونی خبر ندارم میپرسم که آیا میشه با بودجه ای که میخواد مثلاً یه hs30 یا sx40 بخره میشه نیم نگاهی هم به این قسم دوربینها داشت؟(در جهت دستیابی به خروجی بهتر؟)
پیشاپیش ممنون
لینک زیر مقایسه sx40 vs hs20 را نشان داده و امتیاز بیشتر را به sx40 داده است و از روی نمونه عکس ها sx40 نویز کمتری دارد که این تفاوت ناچیز است دلیل اصلی فکر کنم مربوط به مگاپیکسل باشد.
Canon SX40 vs Fujifilm HS20
اگر معیار قیمت را در نظر بگیرید sx40 حدودا 200 هزارتومان گرانتر است از hs20 که ارزش تفاوت قیمت را ندارد.
hs30 همان hs20 است که فقط باطری آن نوع لیتیمی شده در hs20 باطری نوع قلمی است.
اگر برای شما برند اهمیت ندارد همان hs20 را پیشنهاد میکنم.