سلام دوستان
من در مورد h50اطلاعاتی ندارم ولی خودم sx10 دارم،ازش خیلی راضیم،کیفیت رنگ ها و رزلوشن عکسها حتی تو محیط تاریک یا حالت زوم واقعا خوبه.من بین nikon p80 وsx10 مردد بودم ولی با مقایسه عکساشون متوجه شدم که sx10 از هر لحاظ به نیکون برتری داره،ولی کانن فقط ژآپنیش خوبه مدلهای چینیش کیفیت عکاسی خوبی نداره.قیمت sx10 الان در حدود 410هزار تومانه،ایراد sx10 اینه که باطری قلمی معمولی داره و باید 4 تا باطری لیتیومی براش بخرید.
موفق باشید.
سلام دوستان.میخواستم بدونم توو دوربین های SLR-Like دوربین Coolpix L100ب ماله برند نیکون چطور دوربینی هست.البته بزرگترین تردیدی که من در مورد خرید این دوربین دارم دیاف اون هست که:F3.5 تاF5.4 و اینکه چشمی هم نداره.به نظرتون این دو مورد برای یه دوربین توو این سطح اشکال بزرگی محسوب میشه؟
سلام خدمت تك تك دوستان
مي دونم اينجا تازه وارد ها رو تحويل نمي گيرن ولي يه لطفي بكنيد به من كمك كنيد
من 2 ساله دوربينم a480 حالا مي خوام عوضش كنم و يه سوپر زوم بگيرم از عكاسي و تنظيمات عكاسي هم آشنايي دارم مسخره نكينيد بگيد مگه a480 چي داره كه بدونم قبلا با دوربين هاي زيادي كار كردم ولي به علت عدم بودجه در
آن زمان اينو خريدم
حالا مشكل بودجه ندارم ولي واسم مهمه
خب داستان بزارم كنار
بين دوربين هاي fuji s1500 و nikon l100 و nikon p80 و sony h20
دوستان اگه به جز اين مدل ها هم چيزي پيشنهاد داشتن خوشحال مي شم كمكم كنيد
پيشاپيش از هر كي نظر مي ده سپاسگزارم
سلام
1- كي گفته اينجا تازه واردا رو تحويل نمي گيرن ؟ چرا قصاص قبل از جنايت مي كنيد ؟ :biggrin:
2- تاپيكتون رو با اين تاپيك ادغام كرديم تا با خوندن پستهاي قبلي اين تاپيك كلي راهنمايي بشين (اين روزا اغلب SLR LIke ها سوپر زوم اند)
3- من به شخصه Canon SX10 IS رو به دوربينايي كه نام بردين ترجيح مي دم و پيشنهاد مي كنم.
فرهاد حسيني
با سلام خدمت تمام دوستان
من قراره براي يكي از دوستان تو محدوده قيمتي ٢٥٠ تا ٣٥٠ هزار تومن يه دوربين عكاسي مناسب خريداري كنم. تو بررسي اوليه كه خودم كردم و پس از محدود كردن برندها به سه دوربين سوني h20 ، h10 و كنون sx110 رسيدم. از اساتيد محترم خواهشمندم در مورد خريد راهنمايي لازم رو بفرماييد. اگر دوربين ديگهاي هم مناسب ميدونيد پيشنهاد بفرماييد. پيشاپيش ممنونم.
سلام
يه وقتايي جواب ندادن ها دلايل استراتژيك دارن
مثلا اگر من در جواب پست شما اين پاسخ تكراري رو مي دادم كه اصولا طرف كامپكت ها و SLR Like هاي نيكن نرويد چون برخلاف DSLR هاش و بر خلاف نسل اول DSLR Like هاش چنگي به دل نمي زنند مرا متهم به جانبداري از كنن مي كردند
فرهاد حسيني
سلام
بين اين دو فوجي بهتر است ولي راستش من هم مثل شما با هيچ كدام از اين دو دوربين نمي تونم كنار بيام !
فرهاد حسيني