-
پاسخ: مقایسه s5is s9600 s6500fd fz50
Canon powershot G7 را دیدی ؟
به نظر من فعلا کمی قیمتش بالاست
اما چون S5 is اومده اون سریع افت میکنه
تا حالا هم افت زیادی داشته
یکم صبر کنی قیمتش خوب میشه
البته در صورتی که واست مناسب باشه
CCD بزرگی داره در compact ها
پردازشگرشم جدیده
تنها نکته منفی اش
یکم نویزشه
که اونو باید مقایسه کنی
محدوده iso خیلی خوبی داره
من خودم بین این G7 و SLR ها شک داشتم
ولی مقایسه یک کامپکت با SLR صحیح نیست
راستیG7 دیمانسیون فوق العاده ای داره !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaviir
Canon powershot G7 را دیدی ؟
به نظر من فعلا کمی قیمتش بالاست
اما چون S5 is اومده اون سریع افت میکنه
تا حالا هم افت زیادی داشته
یکم صبر کنی قیمتش خوب میشه
البته در صورتی که واست مناسب باشه
CCD بزرگی داره در compact ها
پردازشگرشم جدیده
تنها نکته منفی اش
یکم نویزشه
که اونو باید مقایسه کنی
محدوده iso خیلی خوبی داره
من خودم بین این G7 و SLR ها شک داشتم
ولی مقایسه یک کامپکت با SLR صحیح نیست
راستیG7 دیمانسیون فوق العاده ای داره !!
سلام
G7 دوربین بسیار بی کیفیتی است, هم نویز زیادی دارد و هم لرزشگیرش کارایی ندارد (بدنه مستطیلی اش هم مزید بر علت است) فرمت RAW هم ندارد.....
اگر قیمت نوی آن به 250 تومان رسید, ارزش خریدن دارد. :cool:
-
پاسخ: h9 or s9600 or s9500
اولن که عزیز اگه بگردی شونصد و نود و چهل تل تاپیک درست شده
بعدش هم شما اگه می خوای بخری 6500 رو به لیستت اضافه کن
اگرم آخر آخر مردد بودی،برو نمونه عکساشونو تو اینترنت ببین ولی فکر نکنی اولین شاتت با اون دوربین مثل سمپل هاستا:::wow:::
نه باید یه چند ماهی باهاش ور بری
بازم میگم ،حدس میزنم با توجه به انتخاب هات ،6500 هم نیازتو بر آزرده کنه
ولی بازم تحقیق کن
-
فکر g7 رو بیرون کنید که به لعنت خدا نمیرزه
راستی بهتره به جا 6000 می نوشتی 6500 جون تو ایران به این اسم میشناشندش
s5is هنوز امتحانشو پس نداده پس پیشنهاد نمیکنم
اگه عکس حاضر اماده می خوای برو پانا رو بخر ولی اگه مثل من میخوای دوربینت کمترین تفاوت رو با dslr داشته باشه برو سراغ 6500
بعدش هم اگه به هات شو نیاز نداری ،چیزی قابل گفتی از برتری 9600 به 6500 وجود نداره(منظورم اینه که 6500 بهتره) تازه سایز سنسورشم بزرگتره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
G7 دوربین بسیار بی کیفیتی است, هم نویز زیادی دارد و هم لرزشگیرش کارایی ندارد (بدنه مستطیلی اش هم مزید بر علت است) فرمت RAW هم ندارد.....
اگر قیمت نوی آن به 250 تومان رسید, ارزش خریدن دارد. :cool:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DELL
فکر g7 رو بیرون کنید که به لعنت خدا نمیرزه
G7 گرونه؛ ولی دوربین بدی نیست...
-
بنده كه نگفتم دوربین بدی است.
اصلا مگه میشه كنون دوربین بد بزنه:::big grin:::
من منظورم تو این رده قیمتی است كه در مقابسه با همتاهاش ، هیچ چیز برای گفتن نداره.
نه اینكه نویزش از a 460 بیشتره
مفهوم شد؟:mad: (شوخی:::big grin2:::)
-
مقایسه s9600 با s6500
خوب من تصمیم گرفتم فوجی رو بخرم ولی می خوام بدونم این دوتا با هم چه تفاوت هایی دارند؟؟
کیفیت کدوم بهترند ؟؟؟
می دونم که بحث زیاد شده ول آخر به نتیجه ی قطعی نرسیدم!!
-
پاسخ: مقایسه s9600 با s6500
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
30noohe
خوب من تصمیم گرفتم فوجی رو بخرم ولی می خوام بدونم این دوتا با هم چه تفاوت هایی دارند؟؟
کیفیت کدوم بهترند ؟؟؟
می دونم که بحث زیاد شده ول آخر به نتیجه ی قطعی نرسیدم!!
ای سینوهه جان....ای ای ای.....
ما كه كلی تاپیك در مورد این دو تا داریمف به نتیجه رسیدیم.....
همه اتفاق نظر دارند كه چند مگاپیكسل زیاد مهم نیست....!
اما 100 هزار تومان و پردازنده ی جدید تر و نویز بهتر مهم است.....
اگر هم به فلاش خارجی نیاز دارید كه همان 9600 را انتخاب كنید...
و اگر نه كه 65000...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
ای سینوهه جان....ای ای ای.....
ما كه كلی تاپیك در مورد این دو تا داریمف به نتیجه رسیدیم.....
همه اتفاق نظر دارند كه چند مگاپیكسل زیاد مهم نیست....!
اما 100 هزار تومان و پردازنده ی جدید تر و نویز بهتر مهم است.....
اگر هم به فلاش خارجی نیاز دارید كه همان 9600 را انتخاب كنید...
و اگر نه كه 65000...
میدونم که دیگه حوصله ی من رو ندارید ولی خوب امروز بعد از ظهر قراره که دیگه برم بخرم!!!
شاید اینجا جاش نباشه بگم ولی خوب میگم:cool::::
لوازم جانبی به چه چیز هایی نیاز دارم؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
30noohe
میدونم که دیگه حوصله ی من رو ندارید ولی خوب امروز بعد از ظهر قراره که دیگه برم بخرم!!!
شاید اینجا جاش نباشه بگم ولی خوب میگم:cool::::
لوازم جانبی به چه چیز هایی نیاز دارم؟؟
فعلا فقط مموری كارت...
و احیانا كیف ....
چیز دیگه ای نیاز نداری....
-
ببخشید که دوباره تی این تاپیک پست میزنم ولی دیگه نمی خواستم سرتون رو شلوغ کنم فقط یه سوال دارم جوابمو سعی کنید زود بدید:
دیشب رفتم دوربین s9600 رو خریدم (قیمت بدون گارانتی که من خریدم==425 تومان) از نظر خوشدستی به نظرم از fz50 بهتر بود !!!
ولی چون آخر وقت بود و فروشگاه می خواست تعطیل بشه !! یکم پول بهش دادیم و بعد گفت فردا بیا هم تستش کن و هم روی سه پایه های مختلف امتحانش کن!!
خوب می خواستم بپرسم از چه لحاظ هایی دوربین رو تست کنم؟؟؟
برای شناسایی پیکسل سوخته هم که باید در تاریکی مطلق عکس بگریم بعد با دوربین زوم کنم ببینم نقطه هایی دیده می شه یا نه ؟؟ درسته؟؟
-
سلام،
بالاخره بنده پس از کلی تحقیق و بررسی این فروم و بررسی Dpreview , سایتهای دیگر یك فوجی 6500 خریدم. من هم بین كانن البته بین کانن S3 or S5IS و پاناسونیک FZ8 مانده بودم – راستی انتخاب اول من کداک Z712 و حتی P850 بود- که برای 712 کداک تا 450 هم حاضر بودم هزینه کنم که خوب در ایران موجود نبود.
اگر به خاطر اسم پاناسونیک نبود حتما آنرا می خریدم که فقط به همین دلیل ساده از خرید آن صرفنظر کردم. هر چند میگویند از فوجی هم بهتر است.
بگذریم خرید من به قیمت زیر بود:
دوربین :305 هزار
کارت XD: با مارک المییوس 2 گیگ : 60 هزار ( فقط کاش اریجینال باشد و مرغوب - پلمب بود و روی بسته بندی هم ساخت ژاپن نوشته بود و لی روی خود کارت اینطور نیست.)
محافظ LCD : سه هزار
محافظ UV لنز با مارک سونی :8000
شارژر سونی با باتری : 38 هزار ( از آنهایی که نشانگر شارژ دارند)
محل خرید: نمایندگی سونی در پاساژ حافظ روبروی علائ الدین.
راستش چون دیر وقت بود و فروشگاههای دیگر قیمت دوربین را بین 330 تا 350 داده بودند من دیگر روی خریدم خیلی چانه نزدم.
حالا مانده کیف حمل و آداپتور و احتمالا 3 پایه.
و اما خود دوربین از نظر من:
1-حداقل ظاهر و استیلش فقط 100 هزار تومان بیشتر از بقیه ارزش دارد.
2- از عکسهای ابتدایی که گرفته ام راضی هستم.
امیدوارم که با کمک شما بتوان من هم عکاسی را یاد بگیرم.
التماس دعا: معرفی کتاب خوب در زمینه معرفی مفاهیم اولیه - بله اولیه – عکاسی . البته ترجیح میدهم بصورت کتاب باشد و نه ebook
پاینده باشید
علی رشیدی
-
دوربین و خیلی خوش قیمت خریدی البته کارت Xd قیمتش پایین اومده خیلی حدود 40 دلار شده 2 گیگ اش آدرس فروشگاهی که دوربین و گرفتید و میگید راستی ساخت کجاست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
علی رشیدی
التماس دعا: معرفی کتاب خوب در زمینه معرفی مفاهیم اولیه - بله اولیه – عکاسی . البته ترجیح میدهم بصورت کتاب باشد و نه ebookد
علی رشیدی
خوب من خیلی دنبال کتاب گشتم ولی متاسفانه هر چی ایرانی بودند به پای بد ترین کتاب انگلیسی هم نمی رسیدند. به نظر من با همون e-book ها باید کار کنی یا کتاب انگلیسیشون را توی ایران گیر بیاری که بعید میدونم بشه گیر اورد.
راستی کار خیلی خیلی خوبی کردی همون اول محافظ UV خریدی!!!:( کاش همون اول من هم خریده بودم و الآن مجبور به خرید نمی شدم و در نتیجه لنزم هم یه خراش نمی خورد!!!
-
فوجی 6500 پانا Fz8 کنون S3
امروز رفتم قیافه 6500 و دیدم بدجوری جذبش شدم قیمتش شده 300 :round:
واقعا شبیه ترین SLR -like که دیدم تا حالا :::bliss:::
فقط سوالی که دارم اینکه من یه آماتور صد در صدم البته استعداد زیاد دارم D
میخوام ببینم با لنز دستی این دوربین مشکلی پیدا نمیکنم
برای گرفتن عکس ها بسرعت میشه آمادش کرد یا اینکه هر عکسی 5 دقیقه علافی
وزنش برام تو جابجایی بر فرض سفر های تفریحی و مجالس و این حرفا خسته کننده نیست ؟ :angry2:
البته که آدم ریزه میزه ایی نیستم
فیلم برداری با صداش چطوره نسبت به کنون و پانا چون برام مهمه
رم 2 گیگ مینیمم چند پیدا میشه؟ قیمت خارجش که شده زیر 40 دلار ( از این نظر مشکلی نیست یه سفارش حله )
وضعیت گارانتی و ساپورت فوجی چطوره ؟ (تهران) :::confused2:::
در مورد FZ8 , S3 هم منصفانه نظر بدید :::happy:::
ممنون از محبت دوستان :thanks:
::
-
پاسخ: فوجی 6500 پانا Fz8 کنون S3
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mse1445
امروز رفتم قیافه 6500 و دیدم بدجوری جذبش شدم قیمتش شده 300
واقعا شبیه ترین SLR -like که دیدم تا حالا
فقط سوالی که دارم اینکه من یه آماتور صد در صدم البته استعداد زیاد دارم D
میخوام ببینم با لنز دستی این دوربین مشکلی پیدا نمیکنم
برای گرفتن عکس ها بسرعت میشه آمادش کرد یا اینکه هر عکسی 5 دقیقه علافی
وزنش برام تو جابجایی بر فرض سفر های تفریحی و مجالس و این حرفا خسته کننده نیست ؟
البته که آدم ریزه میزه ایی نیستم
فیلم برداری با صداش چطوره نسبت به کنون و پانا چون برام مهمه
رم 2 گیگ مینیمم چند پیدا میشه؟ قیمت خارجش که شده زیر 40 دلار ( از این نظر مشکلی نیست یه سفارش حله )
وضعیت گارانتی و ساپورت فوجی چطوره ؟ (تهران)
در مورد FZ8 , S3 هم منصفانه نظر بدید
ممنون از محبت دوستان :thanks:
::
سلام
همه این دوربینها یك مد AUTO یا P دارند كه به راحتی و با كمترین تنظیمات عكستان را بگیرید. :)
وزنش فكر نكنم مشكل ساز بشه, ولی ابعادش طوری هست كه هر جایی نتونید ببرید و اگر هم ببرید, توجه هر كسی را جلب میكند. :::big grin:::
كانن S3 IS فیلمبرداری بینظیری دارد ( میكروفون استریو با بهترین كیفیت) و زوم در حین فیلمبرداری و عكاسی همزمان با آن و .... (برای من كه چندان مهم نیست).
مموری XD با حجم 2 گیگ هم فكر نكنم زیر 60 گیر بیاری ( واقعا" نقطه ضعف بدیه)
بین S3 IS و FZ8 هم من نظرم روی FZ8 است....البته یك سری مسایل هم هست كه تا دوربین رو نخری برات روشن نمیشه!!!
به نظرم اگه از 6500 خوشت اومده, وسواس الكی به خرج نده و بخرش. نقطه ضعف خاصی نداره كه پشیمونت كنه!!!
:)
-
آقا ممنون
چه عجب یکی یه نگاهی کرد پانا البته فیلم هاش خوبه نمیدونم زوم داره یا نه شما میدونی ؟ صداش چی استریو ست ؟
فوجی و کنون تقریبا هم قیمت در میاد من خودم فوجی رو ترجیح میدم شما بین فوجی و S3 کدوم رو انتخاب میکنی ؟ فوجی ماکرو جالبی نداره اینقدرا بکار میاد بنظر شما ؟
-
به نظر من که قطعا s6500 یا s9600 در این رده از دوربین ها بهترین هستند البته fz50 هم دوربین عالی ای هست ولی قیمتش منصفانه نیست (550تومن)!!
این رو از من بشنو اگه همون اول شیفته ی یه دوربین شدی به سختی می تونی اون رو فراموش کنی!!!! پس برو بخرش!!
البته این خوردن باطری xd یه ضعف محسوب می شه خیلی خیلی گرونه (نسبت به cf)
البته وزنش یکم زیاد هست ولی از لرزش دست خیلی خیلی کم می کنه !!
از لحاظ فیلم برداری با همین s9600 نیازم رو تاحالا برطرف کرده زوم در حال فیلمبرداری هم داره فکر نمی کنم کسی به چیز بالاتر از این نیاز داشته باشه اگه واقعا بالاتر نیاز داری یه دوربین فیلمبرداری بگیر اگر هم فقط برای خانواده می خوای خوب مشکلی نداری از لحاظ صدا هم مشکلی نداره!!
در مورد آماتور بودنت مشکلی هم نیست اگه دفترچه ی راهنماش رو بخونی خوب مشکلی نداری!!!
ولی بدی همه ی slr-like ها یا DSLR ها اینه که همه جا نمی تونی ببری مگر این که برای عکاسی و هدف عکاسی بری بیرون. خوب اگر عادت داری همیشه یه کوله پستی پشتت بندازی از این لحاظ هم مشکلی نداری!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mse1445
آقا ممنون
چه عجب یکی یه نگاهی کرد پانا البته فیلم هاش خوبه نمیدونم زوم داره یا نه شما میدونی ؟ صداش چی استریو ست ؟
فوجی و کنون تقریبا هم قیمت در میاد من خودم فوجی رو ترجیح میدم شما بین فوجی و S3 کدوم رو انتخاب میکنی ؟ فوجی ماکرو جالبی نداره اینقدرا بکار میاد بنظر شما ؟
تقریبا" تمام دوربینهای سوپرزوم در این رده, زوم فیلمبرداری دارند.
فقط S3 IS و S5 IS ( و البته S2 IS ) میكروفون استریو دارند. :::big grin:::
ببین: گفتم كه هر كدام از اینها رو بخری چیز زیادی رو از دست ندادی, من بین فوجی و كانن شاید باز هم كانن بگیرم, فقط به دلیل لرزشگیر و مموری!!!!
درسته كه ابعاد بزرگتر و خوشدستتر فوجی 6500 خودش در كاهش لرزش تاثیر گذار است, ولی قطعا" با لرزشگیر چیز دیگری میشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
30noohe
به نظر من که قطعا s6500 یا s9600 در این رده از دوربین ها بهترین هستند البته fz50 هم دوربین عالی ای هست ولی قیمتش منصفانه نیست (550تومن)!!
این رو از من بشنو اگه همون اول شیفته ی یه دوربین شدی به سختی می تونی اون رو فراموش کنی!!!! پس برو بخرش!!
البته این خوردن باطری xd یه ضعف محسوب می شه خیلی خیلی گرونه (نسبت به cf)
البته وزنش یکم زیاد هست ولی از لرزش دست خیلی خیلی کم می کنه !!
كاملا" درست میفرمایید.
به نظر من هم اگر از یك مدل دوربین خوشت بیاد و یك مدل دیگه رو بخری, بعد هر وقت عكست خراب بشه, میگی اگر همون فلان دوربین رو گرفته بودم, الآن چه عكسی میگرفتم.....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mse1445
آدرس فروشگاهی که دوربین و گرفتید و میگید راستی ساخت کجاست ؟
سلام
دوربین را از پاساژ حافظ شماره 26و27 -آوانگار (نماینده زسمی سونی) تلفن: 66705057 خریدم.
و اما در باره دوربین :
1- این مدل كلا ساخت چین است. و اگر كسی از شما این را بپرسد احتمالا باید كلی در مورد پیشرفتهای چین و اینكه تحت لیسانس تولید میكند و یا اینكه مثلا اسباب بازی بچه شما كه ساخت چین است از یكسال پیش تا حالا آخ نگفته و اینکه به اعتقاد خیلیها الان چین مثل ژاپن دهه 60 است و :music:.... کلی توضیح دهید. آخرش هم طرف ممکن است نگاه :stick:عاقل اندر سفیه به شما بکند.
2- هزینه کارت حافظه یکبار برای بلند مدت است پس نباید خیلی سخت گرفت.
3- امشب مهمانی دعوتیم و من مانده ام این دوربین عظیم الجثه را با خودم ببرم یا نه؟ چون خیلی تو چشم میزنه.
4- دیروز رفتم و كیف و سه پایه ارزان برایش خریدم.
5- دوستی پرسیده بود ماكرو خوبی ندارد در حالیكه اصلا اینطور نیست.
6-هر چه فكر میكنم می بینم خیلی جذابتر از بقیه دوربینهاست.
و اما مهمتر از همه : بابا جان 300 هزار تومان پول زیادی نیست. خیلی کمتر از پول یك گوشی n70 تا یکماه پیش. خوب فوقش اگه آدم از دوربین خوشش نیامد با اندکی هزینه تعویض میکند.
نقل قول:
خوب من خیلی دنبال کتاب گشتم ولی متاسفانه هر چی ایرانی بودند به پای بد ترین کتاب انگلیسی هم نمی رسیدند. به نظر من با همون e-book ها باید کار کنی یا کتاب انگلیسیشون را توی ایران گیر بیاری که بعید میدونم بشه گیر اورد.
سینوهه جان ممنون فعلا مطالب زیادی از نوشته های آقای شهبازی بزرگوار را از همین سایت عكاسی گردآوری كرده ام تا بخوانم و احتمالا من هم از ebook استفاده كنم.
-
مبارکتون باشه بنظر من که قیافه خیلی جذاب Slr داره در مورد مود Auto چه مسائلی باش روبرو شدید البته اگر قبلا تجربه کار با کنن داشته باشید شاید بهتر بتونید نظر بدید ولی در کل تو حالت اتوماتیک چطوریه عکسا
نقطه ضعف ها اگر دیدید بفرمایید چون یکی از انتخاب های منم هست بهرحال
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
علی رشیدی
1- این مدل كلا ساخت چین است. و اگر كسی از شما این را بپرسد احتمالا باید كلی در مورد پیشرفتهای چین و اینكه تحت لیسانس تولید میكند و یا اینكه مثلا اسباب بازی بچه شما كه ساخت چین است از یكسال پیش تا حالا آخ نگفته و اینکه به اعتقاد خیلیها الان چین مثل ژاپن دهه 60 است و :music:.... کلی توضیح دهید. آخرش هم طرف ممکن است نگاه :stick:عاقل اندر سفیه به شما بکند.
به كسی غیر از صاحب كالا هم مربوط هست كه یك دوربین و یا اسباب بازی ساخت كجا است؟:eek:
چین الان به هیچ وجه ژاپن دهه دی 60 نیست.....!
چین الان چین سال 2007 میلادی است...:confused:
زیاد به اظهار فضل دیگران توجه نكنید....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
علی رشیدی
5- دوستی پرسیده بود ماكرو خوبی ندارد در حالیكه اصلا اینطور نیست.
سینوهه جان ممنون فعلا مطالب زیادی از نوشته های آقای شهبازی بزرگوار را از همین سایت عكاسی گردآوری كرده ام تا بخوانم و احتمالا من هم از ebook استفاده كنم.
خواهش می کنم:::big grin:::
در مورد ماکرو درست به عرضتون رسوندند! چون عمق میدان و قطر لنز این دوربین خیلی زیاده نمیشه همه ی قسمت یه چیز رو توی کل لنز جا داد (امیدوارم منظورمو فهمیده باشی) به همین دلیل توی عکاسی سوپر ماکرو دچار مشکل میشی !!! به همین دلیل من برای ماکرو از همون دوربین قبلیم استفاده می کنم!!! تفاوت خیلی زیادی رو بین ماکروی a450 و s9600 احساس می کنم شاید هم از کم تجربگی باشه!! آخه با a450 کامل یه گل ریز توی کادر می افته ولی در s9600 نیمی از کادر گل میشه.
این هم یادم رفت بگم مبارکتون باشه. از لحاظ قیمت شاید فکر کنید 300 تومن که پول دادید یه دوربین ساده رو خریدید ولی از بیشتر دوربین های گرون قیمت بالاتره.
راستی مگه فوجی رو فقط ژاپن نمیزنه؟؟(این رو یه جا خوندم) پس شما چطوری چینیش رو خریدید؟؟:eek:
mse1445::::
در حالت اتوماتیک خیلی خوب هست من یکی که مشکلی نداشتم .
در این مورد این این حالت(auto) باید بگم دوربین دیافراگم (که نمیدونم یعنی چی !!! هرچی توی مقالات سایت گشتم پیدا نکردم) رو روی حد اقل میزاره در نتیجه عکس ها خیلی کم پیش میاد شارپ بشه . ایزو هم اگه روی اوتو بزاری معمولا روی 400 تنظیم می کنه . در نتیجه سرعت شاتر بیشتری بهتون میده میده.اما فقط یه بدی داره که توی شب اصلا و اصلا و اصلا نمیشه با حالت اوتو کار کرد باید در حالت نایت گذاشتش!!!
در مورد این که می گی یکی از انتخاب هام هست انتخاب عالی ای هست به شرطی که فلاش خارجی نخواهی و هزینه ی زیادی رو واسه XD بخوای پرداخت کنی!!!راستی نداشتن نمایش گر چرخوان رو هم حساب کن من نمیدونم چزو معیار های شما هم هست یا نه ولی جزو معیار های من بود به همین دلیل از 6500 صرف نظر کردم!!! در عکاسی ماکرو واقعا نماشگر چرخوان مورد نیازه.
فکر کنم کامل توضیح داده باشم:::big grin::: تا سرتون رو درد نیوردم برم....
-
ممنون سینوه جان
S3 که فکر تو این فروم خیلی ها داشته باشند چطور رو حالت Auto عکساش معمولا چجوریاست شارپ و بی نقصه یا اینکه میبایست برای بهتر شدنش تنظیمات دستی کرد ؟
راستی حالت AUTO با حالت های پیش فرض فرق فکوله ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mse1445
راستی حالت AUTO با حالت های پیش فرض فرق فکوله ؟
خوب حتما !! اگه فرقی نداشت نمیزاشتند!!
توی فوجی که چند تا حالت داره مثلا یکش سرعت شاتر رو تنظیم می کنه و بقیه با خودته !! یکیش مخصوص شب هست یکیش مخصوص وفتی هست که سوژه لرزش داره (کاربردش رو درست حسابی نفهمیدم) یکیش برای عکاسی ار آدم هست و...
چرا همش به فکر auto هستی؟؟ فکر نکنم تنظیمات اون قدرا سخت و مشکل باشه سه سوته یاد می گیری. auto فقط به درد وقتی می خوره که واقعا وقت تنظیم نداشته باشی و مثلا 5 ثانیه فرصت عکاسی داشته باشی!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
به كسی غیر از صاحب كالا هم مربوط هست كه یك دوربین و یا اسباب بازی ساخت كجا است؟:eek:
چین الان به هیچ وجه ژاپن دهه دی 60 نیست.....!
چین الان چین سال 2007 میلادی است...:confused:
زیاد به اظهار فضل دیگران توجه نكنید....
آقای قبادی سلام و تشكر
اگر نظر (اظهار فضل) دیگران برایم مهم بود الان این دوربین را نداشتم. اینكه عرض كردم دهه 60 منظورم این بود كه ژاپن آن زمان گمنام بود ولی پس از 10 سال جور دیگری مطرح شد.
سینوهه جان فكر میكنم ناچاریم یك دسته گل و یا حتی باغچه را در سوپر ماكرو جا دهیم.:::big grin::: چون همانطور كه گفتید لنزش شبیه چشم این آقاست:eek:.
در ضمن تا آنجا كه من میدانم 6500 فوجی را فقط چین تولید میكند. ولی میدانی كه چین < ... تحت لیسانس تولید میكند و یا اینكه مثلا اسباب بازی بچه شما كه ساخت چین است از یكسال پیش تا حالا آخ نگفته و اینکه به اعتقاد خیلیها الان چین مثل ژاپن دهه 60 است و :music: و .... > .حله؟؟؟!!::whistling::
در ضمن من میدانم قابلیتهای این دوربین خیلی بیشتر از 300 تومان می ارزد و اتفاقا حرف من این بود كه نباید خیلی سخت گرفت چون قطعا خیلی بیشتر از هزینه پرداختی عایدی نصیب خریدار میگردد.
ممنون از همه
-
سلام
نقل قول:
در مورد ماکرو درست به عرضتون رسوندند! چون عمق میدان و قطر لنز این دوربین خیلی زیاده نمیشه همه ی قسمت یه چیز رو توی کل لنز جا داد (امیدوارم منظورمو فهمیده باشی) به همین دلیل توی عکاسی سوپر ماکرو دچار مشکل میشی !!! به همین دلیل من برای ماکرو از همون دوربین قبلیم استفاده می کنم!!! تفاوت خیلی زیادی رو بین ماکروی a450 و s9600 احساس می کنم شاید هم از کم تجربگی باشه!! آخه با a450 کامل یه گل ریز توی کادر می افته ولی در s9600 نیمی از کادر گل میشه.
مهران جان: علتش اینه که A450 واید 35 دارد و 9600 واید 28 !!!
به همین دلیل در یك فاصله یكسان, تصویر 9600 جزییات بیشتری را در خود جای میدهد. :)
نقل قول:
در این مورد این این حالت(auto) باید بگم دوربین دیافراگم (که نمیدونم یعنی چی !!! هرچی توی مقالات سایت گشتم پیدا نکردم) رو روی حد اقل میزاره در نتیجه عکس ها خیلی کم پیش میاد شارپ بشه .
دیافراگم همان روزنه ای است كه نور از آن عبور میكند و هر چه بازتر باشد, نور بیشتری رد میشود , سرعت شاتر بیشتری را میشود انتخاب كرد, عمق میدان كمتر میشود (تا حدی!!!)
ولی فكر نمیكنم در شارپ شدن عكس ( یا سوژه) تاثیری داشته باشد!!! :::confused2:::
ولی در واضح شدن یا مات شدن پس زمینه, تاثیر دارد.
نقل قول:
S3 که فکر تو این فروم خیلی ها داشته باشند چطور رو حالت Auto عکساش معمولا چجوریاست شارپ و بی نقصه یا اینکه میبایست برای بهتر شدنش تنظیمات دستی کرد ؟
عكسهاش روی این مد, قابل قبوله, هر چند من ازش استفاده نمیكنم و بیشتر از P استفاده میكنم تا ایزو و وایت بالانس و ...دست خودم باشه :::big grin:::
نقل قول:
یکیش مخصوص وفتی هست که سوژه لرزش داره (کاربردش رو درست حسابی نفهمیدم) یکیش برای عکاسی ار آدم هست و...
در این حالت دوربین برای جلوگیری از تار شدن سوژه متحرك, از تمام امكاناتش برای بالا بردن سرعت شاتر استفاده میكند, یعنی دیافراگم را باز میكند, ایزو را بالا میبرد و سریعترین سرعت ممكن را برای شاتر انتخاب میكند!!!
-
دوستان بین اینا کدوم رو انتخاب کنم ؟
سلام
من میخوام به زودی یه دوربین خوب بخرم
اما بین چند دوربین موندم که کدوم رو انتخاب کنم
sony H9
panasonic FZ8
panasonic FZ50 تردید دارم که بین اینا بذارم یا نه
canon S5IS
panasonic FZ18 که هنوز میگن وارد نشده
کدوم یکی بهتره ؟ و چرا ؟؟
قیمت هر کدوم در بازار تهران و با چه گارانتی ؟
بهترین انتخاب از بین این دوربین ها چیه و چرا ؟
ضمنا من به لرزشگیر و زوم اپتیکال بزرگ و عکس واید که بتونه بگیره کمی برام مهمه.چون مانیتورم وایده.
من تا اینجا نظرم شخصی خودم panasonic FZ8
-
پاسخ: دوستان بین اینا کدوم رو انتخاب کنم ؟
ضمنا میخوام لرزشگیر هم داشته باشه. و واید هم بتونه تصویر بگیره 16:9
دلیل مقایستونم قیمت نباشه كیفیت و... قیمت هر كدوم رو هم ذكر كنید ممنون میشم.
برتری ها و...
-
با سلام...
اگه به تاپیک های سایت یه سری بزنید بد نیست....
به نظر من بین این دوربین ها جای S9600 خیلی خالیه....
H9 :480
FZ50:580
FZ8:370
S9600:460
اگه عکاسی شب زیاد می کنید S5is
اگه کیفیت برات مهمه S9600 & FZ50
اگه زوم مهمه H9 , FZ18
چون لرزش گیر مهمه فکر کنم S5is چیز بدی نباشه
ولی اگه می خواهید هر دو رو داشته باشی(زوم+لرزش گیر) کمی صبر کن تا FZ18......
-
درباره نویز S5is دوربین چندان موفقی نیست و s3is به مراتب از اون بهتره و fuji9600 بهتر از هر 2!
در رابطه با این دوربین ها توی تاپیک های متعددی بار ها صحبت شده !
شما با مطالعه دقیق این تاپیک ها میتونید به جواب سوال هاتو میگیری و اگه اون موقع سوالی موند (که بعید میدونم)
ما اینجا در حد سوادمون در خدمتیم
-
البته اگر قیمت رو کنار بزاریم Fz50 در کلاس بالاتریه تقریبا دوربین کاملیه شاید تنها ایرادش قیمت بالاش باشه که شبه رفتن به سمت اس ال ار رو به ذهن میاره
-
سلام
نقل قول:
ضمنا من به لرزشگیر و زوم اپتیکال بزرگ و عکس واید که بتونه بگیره کمی برام مهمه.چون مانیتورم وایده.
یاد حرف یكی از دوستان افتادم كه گفته بود: چون گوشیم سونی اریكسونه, میخوام دوربین سونی بگیرم كه بتونم از مموریش استفاده كنم. :::big grin:::
همه این دوربینها سنسورشان 4:3 است و تصویر 16:9 یا 3:2 ای كه تولید میكنند, با كراپ كردن و بریدن بالا و پایین عكس حاصل میشود, خوب همین كار رو (در صورت لزوم) میشه تو كامپیوتر انجام داد!!! :::confused2:::
نقل قول:
چون لرزش گیر مهمه فکر کنم S5is چیز بدی نباشه.
كانن در لرزشگیر به گرد پای پاناسونیك هم نمیرسد.
من با فوجیها كار نكردم و نمیتونم نظر درستی بدم, ولی پیشنهاد خودم Canon-S3 IS ( نه S5 IS !!!!! ) و Panasonic- FZ8 و اگر هم عجله ندارید, صبر كنید تا ببینیم آیا FZ18 واقعا" همان شاهكاریست كه ما فكر میكنیم یا نه !!!!!
-
با تشکر از همه دوستان
قیمت حدودی fz18 ممکنه چقدر باشه ؟
و چقدر طول میکشه بیاد ایران ؟
ضمنا FZ50 با چه گارانتی و چه وسایلی ؟؟ باید بگیرم و چقدر در میاد برام ؟
ضمنا لرزشگیر و حالت اتوماتیک داره ؟ برای عکاسی ؟ چون خلاصه اولای کار زیاد وارد نیستم میگم.
اگه جایی تلفن دارین بدین.تا زنگ بزنم در مورد FZ18 هم بپرسم.
-
من اگر قرار بود بعنوان دوربین جانشین اس ال آر یک شبه اس ال آر تهیه کنم کانن S5is را انتخاب میکردم اما اگر بعنوان دوربین اصلی باشد fz50 دوربین بهتریه. این سه مدل جدید سوپرزومهای فوجی و پاناسونیک و المپیوس (s8000 , fz18 , sp560uz ) را هم اگر بتونی چندماهی صبر کنی تا تفاسیرشون دربیان بنظر دوربینهای جذابی هستند.
-
کار با panasonic FZ50 چطوریه ؟
دستی و اتوماتیک داره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohamadi
با تشکر از همه دوستان
قیمت حدودی fz18 ممکنه چقدر باشه ؟
و چقدر طول میکشه بیاد ایران ؟
ضمنا FZ50 با چه گارانتی و چه وسایلی ؟؟ باید بگیرم و چقدر در میاد برام ؟
ضمنا لرزشگیر و حالت اتوماتیک داره ؟ برای عکاسی ؟ چون خلاصه اولای کار زیاد وارد نیستم میگم.
اگه جایی تلفن دارین بدین.تا زنگ بزنم در مورد FZ18 هم بپرسم.
سلام
شاید تا 4-3 ماه بعد از عرضه عمومی آن در دنیا.
احتمالا" حدود 400 تا 450 و اگر هم با تولید آن خط FZ8 خوابیده باشد (كه شك دارم) بین 380 تا 400 تومان.
FZ50 هم فقط با گارانتی بانیان الكترونیك (تنها نماینده پاناسونیك) وسایل همراهش هم كامله : مموری 512 (یا 256 پرسرعت), كیف, شارژر و باتری لیتیومی, هود لنز و .....
بله, هم لرزشگیر و هم حالت اتوماتیك دارد.
نقل قول:
من اگر قرار بود بعنوان دوربین جانشین اس ال آر یک شبه اس ال آر تهیه کنم کانن S5is را انتخاب میکردم
من كه حتی اگر از S3 IS ارزانتر هم باشد, تر جیحش نمیدهم, فكر كنم شما تاپیك زیر را ندیدید؟؟؟!!
http://www.akkasee.com/forum/showthr...5231#post55231
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
وحید عزیز نگاه ما به اینها یک نگاه کلیه و هرکدوم عیبهای خودشون را دارن. بسته به زمینه ی کار و جزییات خاصی که برای بعضی بیشتر اهمیت پیدا میکنه درباره ی آنها قضاوت میکنیم. من اگر جای دوستمون باشم یک کم صبر میکنم تا این فوجی و پاناسونیک و المپیوس جدید در بیان هرچند میشه پیش بینی کرد که انتظار کار خارق العاده ای از این رنج دوربینها نمیره. فقط برای کارهای عمومی مناسبند و البته جذابیتهای خاص خودشون را دارن.
-
دوستان یه شماره تلفنی از نمایندگی های پاناسونیک میدین ؟
-
حالا یک کلمه همه از مارد عروس...:biggrin:
به نظر من وحید جان درست میگویند درباره "اس 3" دوربین هایی که تازه وارد بازار میشوند با تعداد پیکسلهای بالا اندازه حسگر های کوچک در مقایسه با فاصله کانونی بزرگ از کیفیت عکسهای خوبی برخوردار نستند.
من هم پاناسونیک (اف زی 8 ) را داشته ام هم سونی (اچ 9) را و هم کنون (اس 3) را. از این میان با اینکه همه حسگرهای هم اندازه هستند. سونی به علت نوزگیری بیش از اندازه از عکسها و پاناسونیک به خاطر نویز بیش از اندازه،هر دو در مقابل کنون که کمی هم قدیمی تر است در مقام پایین تری از نظر کیفیت قرار دارند. ولی کنون ( اس 5) از نظر کیفیت همانند همون سونی عمل میکند زیرا که هم حسگرش سونی است و هم تعداد پیکسلهایش یکسان.
بازار به سمت و سوی پیکسلهای بالا در حال حرکت است زیرا که اکثر مردم عقلشان را در گروی اعداد بزرگتر دارند. مثلا اکثر مردم فکر میکنند زوم 18 یا 10، 12 میلیون پیکسل یعنی خیلی عالی و با کیفیت در حالی که یک دوربین با 5 میلیون پیکسل و 3 تا 4 باز بزرگنمایی عکسی به مراتب بهتر تولید میکند.
دوستانی که در این تارنما و تارنماهای مشابه خارجی آن آمد و شد میکنند همه جزو اقلیت هستند که این نکات را میدانند ولی این را بدانید که همه شرکتهای بزرگ دنیا من جمله شرکتهای بزرگ دوربین سازی ژاپنی اولین هدف خود در تولید فراورده فروش زیاد آن به حداکثر افراد و خرید مجدد دوربین در سال آینده توسط همان افراد است، به عبارتی دیگری اصلا به نفع آنها نیست که کسی مثل پدران ما یک وسیله را برای عمری نگاه دارد. شما را با اعداد ارقام گول زده و وادار به خرید دوباره و سه باره و چند باره میکنند.
تجربه به من آموخته که گول بزرگنمایی و جنس جدید و تعداد پیکسل را مخورید و شاید گاهی یک دوربین 100 تومنی بهتر از یک دوربین 600 تومنی کار شما را راه بیاندازد. البته شما مختارید که هر آنچه دوست دارید تهیه کنید و این فقط یک سخن دوستانه بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir5831
حالا یک کلمه همه از مارد عروس...:biggrin:
به نظر من وحید جان درست میگویند درباره "اس 3" دوربین هایی که تازه وارد بازار میشوند با تعداد پیکسلهای بالا اندازه حسگر های کوچک در مقایسه با فاصله کانونی بزرگ از کیفیت عکسهای خوبی برخوردار نستند.
من هم پاناسونیک (اف زی 8 ) را داشته ام هم سونی (اچ 9) را و هم کنون (اس 3) را. از این میان با اینکه همه حسگرهای هم اندازه هستند. سونی به علت نوزگیری بیش از اندازه از عکسها و پاناسونیک به خاطر نویز بیش از اندازه،هر دو در مقابل کنون که کمی هم قدیمی تر است در مقام پایین تری از نظر کیفیت قرار دارند. ولی کنون ( اس 5) از نظر کیفیت همانند همون سونی عمل میکند زیرا که هم حسگرش سونی است و هم تعداد پیکسلهایش یکسان.
بازار به سمت و سوی پیکسلهای بالا در حال حرکت است زیرا که اکثر مردم عقلشان را در گروی اعداد بزرگتر دارند. مثلا اکثر مردم فکر میکنند زوم 18 یا 10، 12 میلیون پیکسل یعنی خیلی عالی و با کیفیت در حالی که یک دوربین با 5 میلیون پیکسل و 3 تا 4 باز بزرگنمایی عکسی به مراتب بهتر تولید میکند.
دوستانی که در این تارنما و تارنماهای مشابه خارجی آن آمد و شد میکنند همه جزو اقلیت هستند که این نکات را میدانند ولی این را بدانید که همه شرکتهای بزرگ دنیا من جمله شرکتهای بزرگ دوربین سازی ژاپنی اولین هدف خود در تولید فراورده فروش زیاد آن به حداکثر افراد و خرید مجدد دوربین در سال آینده توسط همان افراد است، به عبارتی دیگری اصلا به نفع آنها نیست که کسی مثل پدران ما یک وسیله را برای عمری نگاه دارد. شما را با اعداد ارقام گول زده و وادار به خرید دوباره و سه باره و چند باره میکنند.
تجربه به من آموخته که گول بزرگنمایی و جنس جدید و تعداد پیکسل را مخورید و شاید گاهی یک دوربین 100 تومنی بهتر از یک دوربین 600 تومنی کار شما را راه بیاندازد. البته شما مختارید که هر آنچه دوست دارید تهیه کنید و این فقط یک سخن دوستانه بود.
البته دوست گرامی در برابر شما که فرصت خوب تست دوربینهای بسیاری را داشته اید و بیش از همه ی ما قطعا بر نقیصه ی دوربینها واقفید کاملا سکوت میکنم. در مورد راهکارهای شرکتها برای جلب مشتری کاملا با شما موافقم.
یکسری ارتقائات جزیی صورت گرفته در این مدل کانن نسبت به مدل قبلی اش حقیقتا آنرا جذابتر کرده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahanpour
البته دوست گرامی در برابر شما که فرصت خوب تست دوربینهای بسیاری را داشته اید و بیش از همه ی ما قطعا بر نقیصه ی دوربینها واقفید کاملا سکوت میکنم. در مورد راهکارهای شرکتها برای جلب مشتری کاملا با شما موافقم.
یکسری ارتقائات جزیی صورت گرفته در این مدل کانن نسبت به مدل قبلی اش حقیقتا آنرا جذابتر کرده.
خواهش میکنم شرمنده نکنید، من هم یک آدم خیلی بی تجربه هستم در زمینه عکاسی. حق با شماست دوربین "اس 5" کنون با صفحه بهتر و شفافتر، داشتن کفشک فلاش خارجی، دارا بودن حساسیت (آی اس او) 1600 و داشتن 2 میلیون پیکسل بیشتر و شکیل بودن ظاهر آن نسبت به نمونه سال قبل برتر است. ولی من این را به کررات گفته ام که دوربین اولین و آخرین کاری را که باید به طریق خوب انجام دهد همانا عکسبرداری است.
من اولین دوربینی که داشتم یک فوجی "آی 30" بود که هم آهنگ بخش میکرد، هم عکس میگرفت و هم صدا رکورد میکرد ولی هیچ کدام از آن کارها را خوب انجام نمیداد.
البته من تجربه های خودم را به اشتراک گذاشتم و با این حساب شاید کنون انتخاب بهتری است و آن هم از نوع کهنه تر آن.
امیدوارم زود به نتیجه برسی.
-
sony H9
panasonic FZ8
canon S5IS
panasonic FZ18
یه مقایسه ای بین اینا میذارین ؟ بقیه روحذف کردم
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahanpour
این كه در این دوربین ارتقائاتی صورت كرفته كاملاَ درست اما تا چه حد كاربرد دارند؟؟
فلاش كانن هم قیمت این دوربین است و عملاَ كسی حاضر به خرد آن برای این دوربین نیسد
ضمناَ این دوربین برای عكاسی شب پیشنهاد شد ... همه دوربینهای canon برای این کار مناسب نیستند
ستسور این دوربین هم اندازه s3is است با 2 mp بیشتر
تست های این دوربین هم موجود است نویز زیادی دارد و برای عکاسی شب اصلاً مناسب نیست
کد HTML:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=5111
علاوه بر این بحث های دیگری هم برای این دوربین ها شده
خواهش میکنم اول مطالعه کنید بعد ... 80% جوابهایتان قبلاً داده شده
-
آخه بین دوربین های مختلف بوده نه مقایسه اینا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohamadi
sony H9
panasonic FZ8
canon S5IS
panasonic FZ18
یه مقایسه ای بین اینا میذارین ؟ بقیه روحذف کردم
اول از همه دوست عزیز که مطالب را نمیخوانی. "اف زی 18" هنوز رسما وارد بازارهای جهانی نشده که شما مقایسه آن را از دوستان این تالار درخواست میکنی! شما باید یک 2- 3 ماهی دندان روی جگر بگذارید تا وارد شود، امتحان شود و بعد سوال بفرمایید.
در مورد سه تای دیگه چه در این تالار و چه در تالارهای خارجی میلیونها حرف و سخن برای این سه گفته شده که لازم نیست دوباره اینجا تکرار شود، با یک جستجو در شبکه میتوانید برای یک عمر مطلب برای خواندن بدست بیاورید.
هیچ کس نمیتواند برای شما تصمیم بگیرد، یکی میگوید این بهتر، یکی دیگری را میپسندد و همینطور تا انتها.
برای عکاسی شب هیچ کدام توصیه نمیشود ولی اگر مجبور بودید برای این کار یکی از نمونه های نامبرده را برگزینید، همان کنون از همه بهتر است، ابته دوباره باز میگردیم به حرف قبلی این حقیر درباره تفاوت نظرات دیگران، این هم نظر من بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
30noohe
با سلام
من می خوام یه دوربین slr-like بخرم و بودجه هم تا 600 تومن دارم!!
تقریبا بین چند دوربین زیر موندم هر کدم مزیت خاصی دارن که انتخاب رو سخت می کنن!!:
s5isو s9600و s6500fd و fz50
h9 هم اگه نویز نداشته باشه اون هم هست.
لطفا نظرتون رو بگید!!
نظر من FZ50 ,S5IS
-
Lumix Fz50 یاfuji 9600 کدامیک بهتر است؟
با سلام خدمت اساتید محترم. من خودم FZ50 دارم حدود دو سال ویا کمتر در هنگام خرید هم با کلی تحقیق البته در سایتهای خارجی اقدام به خرید کردم .ولی در تایپیکی در همین سایت دوستی با اطمینان از برتری فوجی 9600
نسبت به FZ50 نوشته بود .چون من فوجی کار نکردم می خواستم نظرتون رو جویا بشم:::confused2::: http://www.dpreview.com/reviews/specs/Fujifilm/fuji_finepixs9100.asp
http://www.dpreview.com/reviews/panasonicfz50/
http://www.dpreview.com/reviews/panasonicfz50/page19.asp
-
پاسخ: Lumix Fz50 یاfuji 9600 کدامیک بهتر است؟
دوست عزیز بالاخره بعد از مدتها جستجو دوربینی را که به نظر بهتر بوده را خریده ای من هم اگر می خواستم شبه اس ال آر بگیرم دوربین تو را می خریدم. وقتی خرید خود را انجام دادی دیگر به دوربینهای دیگه فکر نکن و وقتت را به شک درباره ی دوربینی که داری تلف نکن. به عکسهای خیلی خوبی فکر کن که با همین دوربین تو توسط عکاسان دیگر گرفته شده و در اینترنت بنمایش گذاشته شده . لذت لحظات خوش عکاسی را با این پرسشها بر خودت حرام نکن.
-
Fujifilm s8000fd يا Canon S5 IS
با سلام خدمت دوستان گرامي...
اگر ممكنه يه مقايسه بين اين دو دوربين داشته باشيد...
چون من براي خريد يك SLR-Like بين اين دو گزينه موندم...
پيشاپيش از همكاريتون سپاسگذارم.
-
پاسخ: Fujifilm s8000fd يا Canon S5 IS
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminomid
با سلام خدمت دوستان گرامي...
اگر ممكنه يه مقايسه بين اين دو دوربين داشته باشيد...
چون من براي خريد يك SLR-Like بين اين دو گزينه موندم...
پيشاپيش از همكاريتون سپاسگذارم.
سلام
مزایای S8000 fd در برابر S5 IS:
1- سنسور كمی بزرگتر ("2.35/1 در برابر "2.5/1)
2- ایزوی 3200 و 6400 (البته با رزولوشن 4 مگ) در برابر ایزو 1600
3- نویز كمتر در ایزوهای بالاتر
4- واید و تله بیشتر (486-27 معادل 18X زوم در برابر 432-36 معادل 12x زوم)
5- فلاش قویتر (8.8 متر در برابر 5.2 متر)
6- 58 مگابایت حافظه داخلی در برابر 0 مگابایت
7- LCD واضحتر (230000 در برابر 207000 پیكسل)
مزایای S5 IS در برابر S8000 fd :
1- فیلمبرداری با صدای استریو و امكان استفاده از زوم در حین فیلمبرداری
2- دامنه شاتر بهتر( 15 ثانیه تا 3200/1 ثانیه در برابر 4 ثانیه تا 2000/1 ثانیه)
3- ماكروی بهتر (حداقل فاصله صفر سانتیمتر در برابر 1 سانتیمتر)
4- امكان عكاسی با وقفه زمانی Timelapse recording (تعداد مشخصی عكس با فاصله زمانی) و Orientation sensor
5- دیافراگم بازتر ( F2.8 - F4.5 در برابر F2.7 - F3.5 / F8 )
6- امكان نصب فلاش خارجی (كه با توجه به قیمت بالای این نوع فلاشها تقریبا" بلا استفاده است).
یا در ردیف Uncompressed format گفته شده فرمت RAW هم میگیرد كه قطعا" نمیگیرد.
یا اندازه LCDاش را "2.4 ذكر كرده كه "2.5 است.
فاصله فوكوس ماكرو را هم 10 سانتیمتر نوشته كه بهتر بود 1/10 مینوشت, چون در سوپر ماكرو 1 سانتیمتر است.
-
وحيد جان خيلي ممنون از جواب سريع و كامل ....
-
نقل قول:
بعضی از اطلاعات dpreview درمورد S8000 fd اشتباه میباشد, مثلا" در اینجا در مورد نوع مموری S8000 fd گفته xD Picture Card + Internal در صورتی كه قابلیت استفاده از SD/SDHC را هم دارد.
یا در ردیف Uncompressed format گفته شده فرمت RAW هم میگیرد كه قطعا" نمیگیرد. یا اندازه LCDاش را "2.4 ذكر كرده كه "2.5 است.
آقا وحید منبعی بابت این قضیه دارید؟
-
مقایسه سوپر زومها:
Panasonic Lumix DMC-FZ18
Olympus SP-560UZ
Fujifilm Finepix S8000fd
http://www.popphoto.com/cameras/4836...uperzooms.html
غیر از كیفیت ساخت و قیمت كه s8000fd اول شده،در تمام موارد Panasonic Lumix DMC-FZ18 مقام اول رو بدست آورده،بعد از اون Olympus SP-560UZ و در آخر Fujifilm Finepix S8000fd .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roovigital
آقا وحید منبعی بابت این قضیه دارید؟
سلام
بله روح الله جان, اصلیترینش خود سایت فوجی:
کد:
www.fujifilm.com/products/digital_cameras/s/finepix_s8000fd/specifications/index.html
اصلا" یكی از چیزهایی كه فوجی مجبور به پذیرش آن برای جلوگیری از از دست دادن بازار شده (علاوه بر لرزشگیر) همین امكان استفاده از كارت SD است!!!
سایر موارد اشاره شده هم در لینك فوق آمده است.
-
خیلی عجیبه یه همچین اشتباهی در dpreview...
اتفاقا یکی از دوستان بین این دو دوربین گیر کرده بود که من با استناد به مطالب این سایت ، عدم ساپورت کارت Sd رو به عنوان یه آیتم منفی ذکر کرده بودم...
به هر حال ممنونم...
-
نقل قول:
غیر از كیفیت ساخت و قیمت كه s8000fd اول شده،در تمام موارد Panasonic Lumix DMC-FZ18 مقام اول رو بدست آورده،بعد از اون Olympus SP-560UZ و در آخر Fujifilm Finepix S8000fd .
ِ
ميشه به نتايج بدست آمده در اين سايت اعتماد كرد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminomid
ِ
ميشه به نتايج بدست آمده در اين سايت اعتماد كرد؟
به هیچ وجه!
به هیچ وجه به رده بندی و امتیاز بندی و رتبه ها در سایت های مختلف توجه نكنید....
رده بندی برای مسائل كمی مورد قبول است و نه موارد كیفی.....
كیفیت عدد و رقم ندارد.....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
به هیچ وجه!
به هیچ وجه به رده بندی و امتیاز بندی و رتبه ها در سایت های مختلف توجه نكنید....
رده بندی برای مسائل كمی مورد قبول است و نه موارد كیفی.....
كیفیت عدد و رقم ندارد.....
به هیچ وجه، توصیف مناسبی برای بررسی نتایج یك تست،نیست.برای نتیجه گیری بهتر در انتخاب یك كالای خاص،مناسبتر است كه نتایج تستهای سایتهای مختلف را بررسی كنید و در صورت داشتن امكانات،راسا اقدام به آزمایش بنمایید.
به مرور زمان و با بررسی انواع تستهای منتشر شده در وب،به این نتیجه خواهید رسید كه چه سایتهایی جهت گیری به سوی چه ماركهایی دارند،و به مطالب منتشر شده توسط كدامیك بیشتر میتوان اعتماد كرد.
هیچ چیزی مطلق نیست.
در تست فوق هم عدد و رقم اگر وجود نداشته باشد،كمتر استفاده شده است.اول مطالعه بفرمایید بعد قضاوت كنید.
-
نقل قول:
در تست فوق هم عدد و رقم اگر وجود نداشته باشد،كمتر استفاده شده است.اول مطالعه بفرمایید بعد قضاوت كنید.
اين امتياز رو به Panasonic FZ-18 داده:
http://www.popphoto.com/assets/image...2007175643.jpg
و اين رو به Fujifilm s8000fd
http://www.popphoto.com/assets/image...2007183427.jpg
-
پاسخ: S3 IS ------- Or --------- S5 IS
يه مطلب ديگه اينكه : S5 مصرف بالاتري نسبت به S3 داره:eek:
بطوريكه با باتري هاي 2500 سوني با هر بار شارژ من حدود 350-400 شات رو
براحتي دارم، در صورتيكه دوستم با S5 و همون باتري ها ، طوري كه خودش
ميگه نمي تونه بيش از 80-100 تا شات داشته باشه!
-
آقا وحید از اینکه اینقد سریع جوابمو داداید ممنونم (البته در تاپیکی که کمتر مربوط بود) ، پس نظرت غیر مستقیم از بین 3 گزینه pana fz18 هست؟ اگه بهتر توضیح بدم اینه که من دارم روی کشت سلول کار میکنم و باید از فیلد های میکروسکپی قبل و بعد از درمان عکس بگیرم نیاز به زوم بالا، قابلیت ماکرو وقتی زوم می کنم، سبکی ، و فیلم برداری در حد قاابل قبول دارم. در عکس برداری با رده compact نتونستم به نتیجه مطلوب برسم آمدم سراغ SLR like و این چند وقت بقدری اطلاعات متناقض دیدم که الان دچار گیجی مفرط هستم !!!! اگه شما و سایر دوستان کمکم کنید ممنون میشم خدا رو چه دیدید شاید انقدر واسم جاذبه داشت که با علاقه زیاد عکاسی رو ادامه دادم. با احترام دکتر خادم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khadem56
آقا وحید از اینکه اینقد سریع جوابمو داداید ممنونم (البته در تاپیکی که کمتر مربوط بود) ، پس نظرت غیر مستقیم از بین 3 گزینه pana fz18 هست؟ اگه بهتر توضیح بدم اینه که من دارم روی کشت سلول کار میکنم و باید از فیلد های میکروسکپی قبل و بعد از درمان عکس بگیرم نیاز به زوم بالا، قابلیت ماکرو وقتی زوم می کنم، سبکی ، و فیلم برداری در حد قاابل قبول دارم. در عکس برداری با رده compact نتونستم به نتیجه مطلوب برسم آمدم سراغ SLR like و این چند وقت بقدری اطلاعات متناقض دیدم که الان دچار گیجی مفرط هستم !!!! اگه شما و سایر دوستان کمکم کنید ممنون میشم خدا رو چه دیدید شاید انقدر واسم جاذبه داشت که با علاقه زیاد عکاسی رو ادامه دادم. با احترام دکتر خادم
سلام
بله, البته توجه داشته باشید بطور غیر مستقیم FZ18 رو توصیه كردم, نه مستقیم!!! :::big grin:::
در زمینه كاریتان هم تاپیك زیر را مطالعه بفرمایید, اگر باز هم مشكلی بود, بهتر است با جناب آقای دكتر روشن مشورت كنید و از تجربیات ایشان در همین مورد استفاده كنید. :)
عكاسی از لام زیر میكروسكوپ
-
Fz18 - S5 is - Sp 550 - S9600 ????????
سلام به همگی
اگه موضوع تكراری نیست لطفا بین اولمپیوس اس پی 550 - فوجی 9600 - پاناسونیك اف زد 18 - و كانن اس 5 آی اس برای یك مقایسه تطبیقی بدین
ممنون میشم .
میخوام اولا بتونم تو محیط كم نور و كوچیكی خونه ( كه اكثرا شبها تو مهمونیها میطلبه ) عكس قابل قبولی بگیرم
-------> فلاش - لنز واید - نویز كم - لرزش گیر
دوما بتونم از طبیعت عكسهای زیادی بگیرم و از عكاسیم لذت ببرم .
-------> لنز تله - وزن كم - امكانات فول مانوال كنترل - زوم زیاد
چیكار كنم كه هم خرو میخام و هم خرما رو ؟؟؟ 500 تومان پول دوربین دادن برام یكم سخته نمیتون ریسك كنم . :(
-
بین دوربین های canon-sony-fuji
اساتید گرامی راهنمایی کنند از انتخاب های زیر کدام یک بهتر است ؟
sony :H9
canon:G9
canon:S5IS
fuji:S9600
با تشکر از زحمات شما.
-
SONY H9 or CANON S5IS
ميشه دوستاني كه تخصص و تجربه دارن كمكم كنن براي انتخاب يكي از بين اين دو تا؟ SONY H9 or CANON S5IS
لطفا اينا رو مقايسه كنيد:
1.قدرت فلاش
2.فوكوس ماكرو
3.حافظه
و در آخر بگيد از نظر شما كدوم بهتره! عكس رو براي پايه كارهاي گرافيكي ميخوام و يادگيري تكنيكها.
-
پاسخ: SONY H9 or CANON S5IS
سلام
این مقایسه ی خط به خط رو ببینید :
http://www.dpreview.com/reviews/comp...dsch9&show=all
1- فلاش سونی قوی تره ( 9.8 متر در برابر 5.2 متر) ولی در عوض S5كفشك فلاش و در نتیجه امكان استفاده از فلاش خارجی داره.
2- دوربین S5 مكرو 0 سانتیمتر داره و H9 مكرو 2 سانتیمتر
3- سونی حافظه های خودشو می خوره كه اصلش كم گیر میاد و خیلی گرونه ولی كنن از SD و SDHC و MMC می تونه استفاده كنه.
-
پاسخ: SONY H9 or CANON S5IS
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nautilus_214
ميشه دوستاني كه تخصص و تجربه دارن كمكم كنن براي انتخاب يكي از بين اين دو تا؟ SONY H9 or CANON S5IS
لطفا اينا رو مقايسه كنيد:
1.قدرت فلاش
2.فوكوس ماكرو
3.حافظه
و در آخر بگيد از نظر شما كدوم بهتره! عكس رو براي پايه كارهاي گرافيكي ميخوام و يادگيري تكنيكها.
در جواب دوست عزیز باید بگم شما فقط این 3 موردی كه ذكر كردین براتون مهمه؟
اگه اینطوره همون طور كه دوست عزیزم آقا فرهاد گفتن خوب می تونین انتخباتون رو انجام بدین.
اما اگه نظر منو بخوایید باید تمام قابلیتها رو بسنجید...مثل عملكرد یا موارد دیگر