-
پاسخ: از این دو مدل کدومش بهتره ؟
با سلام
این سایت و نمونه های مشابه سایتهای فروشنده لوازم عكاسی هستند و مطالبشان بیشتر تبلیغاتی است. سایتهای حرفه ای عكاسی را جهت مقایسه دوربینها از صاحبنظران فروم بخواهید.سروران اطلاعات ارزشمندی را در اختیار شما خواهند گذاشت.
در مورد نویز هرچه حسگر دوربین امواج نوری را بهتر بتواند ثبت بكند شما تصویر بهتری خواهید داشت به خصوص در نور كم و همچنین در رنگهای تیره تر.طبق نظر اساتید در این مورد فوجی به خاطر نوع حسگر و اندازه آن بهتر از پاناسونیك عمل می كند.
راستی اگر همین شركت محترم پفك نمكی هم تولید كند در صورتی كه كیفیت آن مثل دوربینهایش باشد مطمئنا بهترین خواهد بود.:::big grin:::
موفق باشید.
-
کدام : کانن S5is - سونی H7 -- سونی T200
با سلام
لطفا منو در انتخاب این سه تا راهنمایی کنید ضمناً من عکاسی در نور کم یا اتاق و کیفیت تصویر - نداشتن نویز و باطری برام مهمه -- البته خودم رو کانن نظر دارم اما مشکل با باطری قلمی دارم آیا کسی میدونه با اونا چند تا عکس میشه گرفت و البته کلی هم تحقیق کردم که بعضیاً میگن در نور کن نویزش زیاده و کیفیتش در مقابل پولی که میده نمی ارزه آیا کسی که این مدل داره ازش راضیه ؟ و سوال بعدی سونی T200 نقاط ضعفش نسبت به دوتایه دیگه به غیر زووم و صفحه لمسی چیه آیا نسبت به h7 کیفیتش بهتره یا نه ؟ لطفاً کمکم کنید که چه دوربینی بخرم آیا پیشنهاد بهتری دارید ؟
-
سایتی نیست که عکسهای گرفته شده با این دو دوربین رو داشته باشه تا بشه باهم مقایسه کرد ؟
از دیگر اساتید کسی لطف نمینه نظر بده ؟
-
پاسخ: کدام : کانن S5is - سونی H7 -- سونی T200
دوست عزیز...
T200 امكان تنظیم دستی به هیچ وجه ندارد و فلاش خیلی قوی هم ندارد (گر چه می توان بهش اضافه كرد...) و بدون فلاش اضافه برای نور كم دوربین خوبی نیست...
H7 و S5 هر دو از یك سنسور استفاده می كنن و از نظر نویز بسیار شبیه هستند (s5 نویز قابل دید بیشتری بهتون میده و می توانید با نرم افزار كاهشش بدید) ولی از T200 هم در نور كم بهتر است و هم كنترل دستی بهتری دارد (كمترین سرعت قابل استفاده 15 ثانیه و بیشترین سرعت فكر می كنم 2000/1 باشد - این رو چك كنید)...
و در نهایت H7 از دو دوربین دیگر زوم بیشتری دارد ...با یك بار شارژ باطری حدود 270 عكس یس گیرد...
سرعت شاتر از 4000/1 تا 30 ثانیه (برای عكاسی شب خیلی خوب است) حساسیت از 80 تا 3200 و لوازم جانبی متنوعی دارد كه راحت گیر میاد...
اگر فكر می كنید به واید و تله بیشتر نیاز دارید (راستی وایدش 31 هست و واید S5 هم 35 هست) H7 مطمیننا بهترین انتخاب است...
-
سلام
مثل اینه كه بپرسید ( به همون ترتیب) :
تویوتا كمری یا هیوندای آزرا یا هیوندای ورنا :eek:
T200 سنخیتی با دوتای دیگر ندارد و در مورد 2 تای دیگه بحث زیاد شده تو فوروم و تفاوت های چندانی با هم ندارند.
به نظرم پاناسونیك FZ18 ( بخوانید نیسان مكسیما ! ) رو به جای سونی T200 بگذارید و از اول در موردشان فكر كنید و سعی كنید مطالب دیگر فوروم رو در موردشون بخونید. یك نسخه رو نمی شه برای همه پیچید.
-
دوستان عزیز اگه ممكنه من از شما خواهش كنم در مورد هیچ برند خاصی بحث نكنید چون فقط نتیجه اش دلخوری است كه قبلا چندین و چند بار اتفاق افتاده...
در مورد نویز فرمایش جناب والی كاملا صحیح است...
فوجی از سنسور Super CCD استفاده می كنه كه نویز خیلی كمی داره...و همین طور از كیفیت لنز خوبی برخورداره...
اگر كنن رو حذف كنید یكی از بهترین انتخاب ها رو بر داشتید از جلوی خودتون...(ژرفروش ترین برند های دنیا كانن كداك و سونی هستن)...
من فكر می كنم بد نباشه به كانن S5 IS و سونی H7 , H9 هم نگاهی بندازید ولی از نظر نویز فوجی از هر دو بهتره...
(و ژاناسونیك ار همه نویزش بیشتره)
برای مقایسه به سایت dpreview.com مراجعه كنید و این دوربین ها رو جستجوكنید...
یا به dcresource.com مراجعه كنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qavemm
من فكر می كنم بد نباشه به كانن S5 IS و سونی H7 , H9 هم نگاهی بندازید ولی از نظر نویز فوجی از هر دو بهتره...
(و پاناسونیك ار همه نویزش بیشتره)
برای مقایسه به سایت dpreview.com مراجعه كنید و این دوربین ها رو جستجوكنید...
یا به dcresource.com مراجعه كنید
سلام دوست عزیز
بنظر بنده نویز S5 از همشون بیشتره!
من خیلی از عكسهای پاناسونیك fz18 و کانن S5 و سونی H9 رو دانلود کردم. تقریبا تمام نمونه عکسهای این سه دوربین که در سایت dpreview و dcresource وجود داره رو دانلود کردم.
بنظرم اومد که عکسهای S5 نویز بیشتری نسبت به fz18 داره. (در تمام ایزو ها)
کم نویزتز از همه سونی H9 بود که عکسهاش زیادی سافت هست.
البته از فوجی اطلاعی ندارم :redface:
اینم نمودار مقایسه میزان نویز پاناسونیک fz18 و المپوس 560 و فوجی s8000
http://a.img-dpreview.com/reviews/pa...hromagraph.gif
اینم یك نمودار دیگه كه میزان نویز fz50 و S3 و fz30 رو باهم مقایسه کرده.
http://a.img-dpreview.com/reviews/Pa...lumi-graph.gif
بنظرم پاناسونیک در کنترل نویز پیشرفت خوبی داشته. مخصوصا استفاده از مد RAW و استفاده از نرم افزار silkpix که روی دوربینهای پاناسونیک هست ، تصاویر رو هرجور که بخواید بهتون تحویل میده.
روزی که من پاناسونیک گرفتم نگران نویز دوربین بودم.
ولی دیدم که در منوها 3 حالت کنترل نویز و 3 حالت شارپ تصویر وجود داره.
که 9 حالت مختلف رو بوجود میارن. اینجوری خیلی راحت میشه شارپ یا سافت بودن تصویر و میزان نویز رو کنترل کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Coleman
سایتی نیست که عکسهای گرفته شده با این دو دوربین رو داشته باشه تا بشه باهم مقایسه کرد ؟
از دیگر اساتید کسی لطف نمینه نظر بده ؟
برای دیدن نمونه عكسها به آدرسهای زیر مراجعه فرمایید:
کد:
http://www.dpreview.com/gallery/
کد:
http://www.dcresource.com/reviews/panasonic/dmc_fz18-review/gallery.shtml
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
مثل اینه كه بپرسید ( به همون ترتیب) :
تویوتا كمری یا هیوندای آزرا یا هیوندای ورنا
آقا فرهاد، منظورتون از بهمون ترتیب از چپ به راسته دیگه نه؟ :::big grin2:::
اما جدی یه سوال... از لحاظ کلی (نه جزئیات) آیا تفاوت SLR-like با Compact ها فقط واسه امکان زوم بیشتر و اتصال لنز جانبی و ....یا فرق اساسی دیگه هم هست؟ آخه گاهی دوستان سر انتخاب میمونند که آیا ده مگاپیکسل Slr-like یا ده مگ کامپکت ؟! :redface:
ممنون.
-
سلام
چجوری بگم...؟:redface:
شما 500 تومن میخواید بدید.
حداقل های عكاسی رو هم بلدید.
میتونم وسوستون كنم برید سراغ تك لنز؟:::evilvsangel:::
(با لنز كیت البته!)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DELL
سلام
چجوری بگم...؟:redface:
شما 500 تومن میخواید بدید.
حداقل های عكاسی رو هم بلدید.
میتونم وسوستون كنم برید سراغ تك لنز؟:::evilvsangel:::
(با لنز كیت البته!)
تک لنز یعنی چی ؟ یعنی دوربین هایی که لنزشون عوض میشه ؟
من گفتم بیام اینجا که سوال کنم تا با خیال راحت انتخاب کنمو فردا پس فردا برم بخرم ولی هرچی میگزره بیشتر گیچ میشمو هر دم از این باغ بری میرسد :biggrin:
الان عکسهای پاناسونیک رو که دوستمون لطف کردن دیدم خیلی عکسهای خوبی گرفته یعنی به چشم منه آماتور خوب اومد .
ما آخرش هم داستان این نویز رو نفهمیدیم چیه :redface:
-
سلام دوست عزیز
به زبان ساده و خودمونی خدمتتون عرض میكنم.
نویز یعنی برفك :::big grin:::
یعنی همون نقطه های سیاه و سفید و یا رنگی كه بر اثر خرابی آنتن تلویزیون روی تصویر آن میبینید :::big grin2:::
فكر كنم دیگه از این ساده تر نشه مثل آورد.
حالا بریم سراغ دوربین.
نویز در عكسها براثر عوامل مختلفی مانند كوچك بودن سنسور دوربین و یا استفاده از ایزوهای بالا بوجود میاد.
هرچی نویز تصویر كمتر باشه ، بهتره.
پس همه بدنبال دوربینی هستن که نویز کمتری روی عکسها بجای بذاره.
البته بعضی از دوربینها هم هستن که بخاطر از بین بردن نویز تصویر ، حالت بلور یا آبرنگی به تصویر میدن.
که اینجوری باعث میشه جزئیات تصویر از بین بره.
پس باید تعادل برقرار باشه که هم میزان نویز کم باشه ، و هم جزئیات تصویر از بین نره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Coleman
ما آخرش هم داستان این نویز رو نفهمیدیم چیه :redface:
amirt2006 عزیز شرمنده که همزمان شد.
زشته که پست رو خالی کنم.ببخشید.
به زبان بسیار ساده ، حساسیت سنسور های دیجیتال نیز همانند فیلم عکاسی قابل تغییر است.در عکاسی فیلمی این تغییر با تعویض حلقه فیلم ودر دیجیتال با تغییر الکترونیکی حساسیت سنسور تغییر میکنه.علت نیاز به تغییر حساسیت نیز برای مثال در مواقعی که بعلت عدم وجود نور کافی و همچنین نیاز به استفاده از سرعتهای بالای شاتر و یا مجبور به استفاده از دهانه دیافراگم خاصی هستیم , بالا بردن حساسیت سنسور یا همان ISO باعث نوردهی مناسب خواهد شد(البته در زمانیکه فلاش استفاده نمیشود).بدلایل فنی هر چه میزان حساسیت رو بیشتر کنیم ، نویز تصویر (که به صورت نقطه نقطه و یا دانه دانه شدن(سیاه وسفید و رنگی) بروز میکند) افزایش میابد.و معمولا زمانیکه بحث نویز و مقایسه مطرح میشه منظور میزان نویز تولیدی در ISO های عموما بالای 400 میباشد.در این ایزوها اثرات نویز شروع به خودنمایی میکنند .
-
2 فایل پیوست
دوستان لطف كردن ونوشتن
حالا این دو عكس رو ببینید:
هر دو با یه دوربین و در یه شرایط نوری اند ولی اولی با ایزو 80 و دومی 800 هست(ایزو رو كه دیگه میدونین؟)
تك لنز همون اس ال ار هست
نویز رو فهمیدین؟
-
درود به شما دوستان که منو از گمراهی نجات دادین هم در مورد نویز هم درمورد ایزو چون من فکر میکردم ایزو برای عکس گرفتن از اجسام متحرکه و هرچه سرعت اون جسم بیشتر باشه باید سرعت ایزو رو بالا تر برد باید یه کتاب آموزش عکاسی هم تهیه کنم :biggrin:
پس با این حساب فوجی یه مزیت یزرگ نسبت به پاناسونیک داره ولی خب لرزش گیرو زوم بالا و آپشن های بیشتر پاناسونیک هم نیمشه براحتی ازش گذشت راست گفتن انخاب درست کاره ساده ای نیست .
حالا یه چیزه دیگه دوربینی نیست که هم نویزش در حد فوجی باشه هم زوم بالا هم لرزش گیر هم آپشن های بالا داشته باشه تا همون 500 تومن از هر برندی که بود ؟
یا اصلا لرزش گیرو 7 ایکس زوم اپتیکال بیشتر رو بیخال بشمو برم همون فوجی رو بخرم ؟ :::confused2::::confused:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DELL
دوستان لطف كردن ونوشتن
حالا این دو عكس رو ببینید:
هر دو با یه دوربین و در یه شرایط نوری اند ولی اولی با ایزو 80 و دومی 800 هست(ایزو رو كه دیگه میدونین؟)
تك لنز همون اس ال ار هست
نویز رو فهمیدین؟
این عکسهایی که شما گذاشتین کاملا روشنم کرد :redface:
امشب هم نویز رو فهمیدم هم ایزو رو و به اهمیت جفتشون پی بردم
تک لنز رو هم متوجه شدم پیشنهادتون رو نگفتین ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Coleman
پس با این حساب فوجی یه مزیت یزرگ نسبت به پاناسونیک داره ولی خب لرزش گیرو زوم بالا و آپشن های بیشتر پاناسونیک هم نیمشه براحتی ازش گذشت راست گفتن انخاب درست کاره ساده ای نیست .
حالا یه چیزه دیگه دوربینی نیست که هم نویزش در حد فوجی باشه هم زوم بالا هم لرزش گیر هم آپشن های بالا داشته باشه تا همون 500 تومن از هر برندی که بود ؟
یا اصلا لرزش گیرو 7 ایکس زوم اپتیکال بیشتر رو بیخال بشمو برم همون فوجی رو بخرم ؟ :::confused2::::confused:
به نظر من شما درصد استفاده از ایزوهای بالا براتون خیلی کمتره.من زوم و لرزشگیر و امکاناتو ترجیح میدم.بازم هدف و نظر شما در ارجحیته. :::love2:::
-
نقل قول:
تک لنز رو هم متوجه شدم پیشنهادتون رو نگفتین
والا من از این پیشنهاد كمی به شك افتادم.
بهتره به همون شبه تك لنز بپردازیم
و اما یه پیشنهاد كلاسیك!:
كنون اس 3
لرزشگیر
12 زوم
نویز قابل قبولژو از همه مهمتر كنون!هست(چون قبلا با همین برند كار كردید)
-
ببینید من عکاس حرفه ای نیستم عکاس عشقی ام الان یه چیزی حدود 30 گیگ عکس گرفتم حالا عکسا عموما چیه ؟
عکسهای خانوادگی که بیشتر تو مهمانی و تو فضای بستس
عکس های که تو سفر تفریح و گردش و کلا ددر دودور میگیرم مه تو فضای بازه
عکس از طبیعتو جکو جونور میگیرم
بندرت پیش میاد که در تاریکی عکس بگیرم چون اون کنن قبلی انقدر عکساش تو شب تعطیل بود که دیگه خودمو سبک نمیکردم ولی خوب دوست دارم حالا که انقدر پول میدم حداقل روی عکس هایی که در شب و نور کم گرفته میشه بشه یه حسابی باز کرد البته فکر نمیکنم پاناسونیکه در حد اون کنونی که دارم عکساش تو شب بد بشه .
یه سوال دیگه یکی از دوستام جدیدا یه کنون پاور شات A650 Is گرفته خیلی راضیه و میگه از این دو مدلی که من مد نظر دارم خیلی بهتره ولی خوب اونم مثل خودمه چیزی بارش نیست حالا میخواستم بدونم نظر شما چیه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DELL
والا من از این پیشنهاد كمی به شك افتادم.
بهتره به همون شبه تك لنز بپردازیم
و اما یه پیشنهاد كلاسیك!:
كنون اس 3
لرزشگیر
12 زوم
نویز قابل قبولژو از همه مهمتر كنون!هست(چون قبلا با همین برند كار كردید)
یعنی به نظر شما اس 3 از پاناسونیک FZ18 بهتره با توجه به اینکه اس 5 هم اومده ؟؟
البته یک چیز رو هم دقت نکرده بود این کنون ها FZ18 همی کدوم SLR-Like بحساب نمیان ولی فوجی SLR-Like محسوب میشه .
-
نقل قول:
عکسهای خانوادگی که بیشتر تو مهمانی و تو فضای بستس
عکس های که تو سفر تفریح و گردش و کلا ددر دودور میگیرم مه تو فضای بازه
عکس از طبیعتو جکو جونور میگیرم
آها...
عكس خانوادگی كه پرتره است.
عكس طبیعت وایده.
حالا با خیال راحت بهتون میگم اگر یه تك لنز مثل 350 دی بخرید و با همون لنز كیت هم سر كنید پشبمون نمیشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dell
آها...
عكس خانوادگی كه پرتره است.
عكس طبیعت وایده.
حالا با خیال راحت بهتون میگم اگر یه تك لنز مثل 350 دی بخرید و با همون لنز كیت هم سر كنید پشبمون نمیشید
قاعدتا دوربین خوبیه ولی خوب قیمتش بالاس 500 تومن دیگه آخره کاره .
-
حالا كه موضوع ماشینی شد...
این كمری با آزرا هم رده نیست.
ماكسیما با آزرا همرده است اما كمری نه!
آوالون با ماكسیما و آزرا هم رده هستند.
و سوناتا و آلتیما و كمری هم در یك رده هستند!
حالا چه ربطی داشت به این تاپیك؟
ربط اش در بی ربطی است.
متاسفانه عموم مردم ( یعنی كسانی كه صرفا به دنبال یك دوربین برای ثبت لحظات تلخ و شیرینشان هستند ) زیاد به رده بندی و گروه بندی و دسته بندی و اینها توجه نمی كنند.
ملاك قیمت و مگاپیكسل است و بس!
مثل اتومبیل كه ملاك قیمت و قیافه و چشم هم چشمی است.در جایی كه موتور 240 اسبی و 6 سیلندر آزرا را با یك كمری 4 سیلندر فسقلی در یك ردیف می بینند!
پس مشكل در ریشه است.
شاید برای آن دسته از خریدارن كه اكثریت مطلق را تشكیل می دهند تفاوت ها زیاد مهم نباشد.
حتی عده ای هنوز فرق زوم اپتیكال و دیجیتال را نمی دانند!پس نمی توان انتظار زیادی داشت.
البته به هیچ وجه منظور بنده دوست عزیزمان كه تاپیك را ایجاد كرده اند نیست.اشتباه نشود.
كلی صحبت می كنم.
و هیچ ایرادی به این دسته هم وارد نیست.از دكتر و مهندس تا فرش فروش و كارمند در این دسته قرار دارند.حتما نباید همه اطلاعات تخصصی همه چیز را داشته باشند.بر فرض بنده قصد خرید فرش داشته باشم و یك خریدار عام باشم!از كجا بدانم بین صوف كاشانی با گرده ابريشم نایین و اردستان چه تفاوت هایی هست؟می روم بازار و آن كه از همه زیبا تر است را می خرم ( گاهی حتی چند برابر قیمت اصلی )
اما یك عده هستند كه از یك راهنما و یا مشاور استفاده می كنند و یك عده هم خودشان قدرت استنباط دارند و به تنهایی قبل از خرید شروع به جمع آوری اطلاعات می كنند كه به نظر بسیار عالی...
خلاصه اینكه نمی شود ایراد گرفت...
-
خوب شما مگه نمی خواید 500 بدید؟
یه 350 دی 530 تومن.
باتری داره.
فقط یه كیف 4،5 تومنی میخواید
و یه انگشت كه رو شاتر بذارید.
و درودی كه بر ما بفرستید
-
ببخشید... من هم میام تو بحث...
می خواستم بگم شما که قبلا با دوربین کامپکت کار کردین و دست به عکستون هم خوبه و تا حالا حدود سی گیگ عکس گرفتین.... به نظرم اگر به پیشنهاد دوستمون عمل کنین و یه 350d بگیرید خیلی خوب میشه و بعدا پشیمون نمی شین که "فلان دوربین نویزش کمتر بود و کاش....!!!"
می تونید تجربه خوبی هم از عکاسی از شب داشته باشید. مثلا نوردهی چند دقیقه ای!!! خیلی جالبه!:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DSC-H7
اما جدی یه سوال... از لحاظ کلی (نه جزئیات) آیا تفاوت SLR-like با Compact ها فقط واسه امکان زوم بیشتر و اتصال لنز جانبی و ....یا فرق اساسی دیگه هم هست؟ آخه گاهی دوستان سر انتخاب میمونند که آیا ده مگاپیکسل Slr-like یا ده مگ کامپکت ؟! :redface:
ممنون.
مهمترین فرق دوربین های Slr Like با كامپكت ها این است كه دوربین های Slr Like با وجودیكه مثل SLR ها آینه ندارند ولی تصویری كه شما در LCD یا ویزور (چه الكترونیكی چه اپتیكی) می بینید دقیقا تصویری است كه از داخل لنز دوربین گذشته و به سنسور می رسد و این در حالی است كه كامپكت ها همه رنج فایند هستند یعنی تصویری كه شما در LCD یا ویزور می بینید از طریق پنجره ی كوچكی كه در جلوی دوربین نصب شده است دیده می شود و اگر دستتان را جلوی لنز هم بگیرید باز تصویر را خواهید دید ( ولی ثبت نخواهد شد).
به همین دلیل هم هست كه من همیشه معترض طبقه بندی سایت Dpreview هستم كه دوربین ها رو فقط از نظر سایز طبقه بندی می كند و به بسیاری از SLR LIKE هایی مثل كنن های S? IS و پاناسونیك های ?-FZ كامپكت اطلاق می كند.
مهمترین دلیل كیفیت بهتر Slr Like ها نسبت به كامپكت ها اما تفاوت لنز های اونهاست. لنزهای دوربین های گروه اول به دلیل ابعاد بیشتر در مقایسه با همتراز های كامپكت خود كیفیت اپتیكی بهتری دارند.
نقل قول:
مثل اتومبیل كه ملاك قیمت و قیافه و چشم هم چشمی است.در جایی كه موتور 240 اسبی و 6 سیلندر آزرا را با یك كمری 4 سیلندر فسقلی در یك ردیف می بینند!
كاوه جان دست شما درد نكند دیگر :biggrin: پر واضح بود كه منظور كمری شش سیلندر بود . بماند كه من اصلا با قیافه ی كمری های 2006 و حتا 2007 مشكل دارم و آزرا و حتا سوناتا رو به اونها ترجیح می دم. از طرفی در اتوموبیل برعكس دوربین طبقه بندی از لحاظ جثه كاملا مرسوم است و مثلا وقتی می گویند Mid size cars ( مثل زانتیا یا سمند و .... ) دیگر با كلاس و قدرت موتور و تعداد سیلندرش كار ندارند بر عكس وقتی از نظر قدرت و حجم موتور و .... طبقه بندی می كنند دیگر خیلی با جثه كار ندارند و قس علیهذا ! :::happy:::
-
من از دیشب تا حالا دارم این دوربین رو برسی میکنم والان شک ندارم که از پاناسونیک Fz18 بهتره ولی چنتا مشگل هم داره :
اول اینکه این دوربین با تکنولژی 3 سال پیش ساخته شده
دوم اینکه ظاهرا برای کم کردن نویزها در ایزوی بالا عکس ها رو بیش از حد سافت میکنه
سوم اینکه لرزش گیر نداره (با تعویض لنز میشه این مشگل رو حل کرد ؟)
چهارم اینکه هیچ جا میزان زومشو ننوشته (که این هم ظاهرا بسته به نوع لنزه) ولی خوب با همین لنزی که روشه چقدر زوم میکنه ؟
پنجم اینکه حسگرش از نوعه Cmos و تا جایی که بنده اطلاع دارم این حسگرها دیگه قدیمی شده و حسگرهای Ccd بهتر و جدید تره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
مهمترین دلیل كیفیت بهتر Slr Like ها نسبت به كامپكت ها اما تفاوت لنز های اونهاست. لنزهای دوربین های گروه اول به دلیل ابعاد بیشتر در مقایسه با همتراز های كامپكت خود كیفیت اپتیكی بهتری دارند.
کاملا موافقم.اما گاهی اوقات قیمت یک کامپکت با یک SLR-like برابری میکنه.آیا این برابری قیمت بدلیل مسائل مارکتینگه؟ مگاپیکسل بیشتر؟ (به قول کاوه قبادی عزیز) و ....
چون با این تفاسیر ترجیح خرید SLR-like دیگه.(بدلائل ذکر شده...)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DSC-H7
کاملا موافقم.اما گاهی اوقات قیمت یک کامپکت با یک SLR-like برابری میکنه.آیا این برابری قیمت بدلیل مسائل مارکتینگه؟ مگاپیکسل بیشتر؟ (به قول کاوه قبادی عزیز) و ....
چون با این تفاسیر ترجیح خرید SLR-like دیگه.(بدلائل ذکر شده...)
یادمون نره كه همین كامپكت بودن حسنیه كه خیلی ها حاضرن به خاطرش خیلی خرج كنند.
یا مثلا منی كه 40D دارم خیلی دوست دارم در كنارش یه G9 هم داشته باشم. برای من دیگه خرید یك Slr Like در كنار دوربین اصلیم بی معنیه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Coleman
من از دیشب تا حالا دارم این دوربین رو برسی میکنم والان شک ندارم که از پاناسونیک Fz18 بهتره ولی چنتا مشگل هم داره :
دوم اینکه ظاهرا برای کم کردن نویزها در ایزوی بالا عکس ها رو بیش از حد سافت میکنه
چهارم اینکه هیچ جا میزان زومشو ننوشته (که این هم ظاهرا بسته به نوع لنزه) ولی خوب با همین لنزی که روشه چقدر زوم میکنه ؟
پنجم اینکه حسگرش از نوعه Cmos و تا جایی که بنده اطلاع دارم این حسگرها دیگه قدیمی شده و حسگرهای Ccd بهتر و جدید تره
فوجی S9600 :
سنسور این دوربین Super CCD HR است نه CMOS ...
روم اژتیكال این دوربین 10.7 برابر معادل 28-300 م م 35 میلیمتری است...
با مبدل لنز نمی توان لرزشگیر به دوربین اضافه كرد !
Canon EOS 350D :
به عنوان یك اس ال ار مسلما از این دوربین هایی كه تا حالا بحسشون بود خیلی خیلی نویز كمتری دارد و كیفیت عكس بهتری خواهد داشت...
اما...به خاطر داشته باشید كه درست است كانن لنزهای ارزان زیاد دارد ولی لنزهای خوب كانن بسیار بسیار ... بسیار گران است...ولی بازم اگه من می خواستم بخرم 350D را ترجیح می دادم...
در مورد لرزشگیر می توان با لنز بهش اضافه كرد ولی فقط یك لنز IS كانن هست كه كمتر از 1 میلیون تومن قیمتش هست...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qavemm
فوجی S9600 :
سنسور این دوربین Super CCD HR است نه CMOS ...
روم اژتیكال این دوربین 10.7 برابر معادل 28-300 م م 35 میلیمتری است...
با مبدل لنز نمی توان لرزشگیر به دوربین اضافه كرد !
Canon EOS 350D :
به عنوان یك اس ال ار مسلما از این دوربین هایی كه تا حالا بحسشون بود خیلی خیلی نویز كمتری دارد و كیفیت عكس بهتری خواهد داشت...
اما...به خاطر داشته باشید كه درست است كانن لنزهای ارزان زیاد دارد ولی لنزهای خوب كانن بسیار بسیار ... بسیار گران است...ولی بازم اگه من می خواستم بخرم 350D را ترجیح می دادم...
در مورد لرزشگیر می توان با لنز بهش اضافه كرد ولی فقط یك لنز IS كانن هست كه كمتر از 1 میلیون تومن قیمتش هست...
شما منظور بنده رو درست متوجه نشدین این مشگلات پنچ گانه ای که ذکر کردم برای کانون 350 بود نه فوجی اس 9600 .
-
نقل قول از qavemm
دوست عزیز canon جدیدا دو لنز ارزان قیمت معرفی کرده: EF-S 18-55 IS و EF-S 55-250 IS که هر دو با توجه به قیمت لنزهای مناسبی محسوب می شوند 55-18 که در ایران هم قابل تهیه است در حدود 200 تومان و 250-55 هم در حدود سیصد دلار قیمت دارند (که شاید این لنز هم به ایران رسیده باشد.)
و همینطور EF 70-300 IS (که احتمالا مورد نطر شما بوده ) که در حدود 700 تومان قیمت دارد و ...
-
نقل قول:
در مورد لرزشگیر می توان با لنز بهش اضافه كرد ولی فقط یك لنز Is كانن هست كه كمتر از 1 میلیون تومن قیمتش هست...
این جمله را برادران كانن سوار بشنوند خودشان را اعدام خواهند كرد...
كاوه جان كانن لنز های Is دار بسیار بسیار ارزان هم دارد.حتی لنز زیر 200 هزار تومان...
-
در مورد كامپك ها كاملا با فرهاد جان موافقم.
گاهی هزار تا دوربین جور وا جور جای یك كامپك را نمی گیرد.
اینها همه به استفاده كاربر مربوط است.
و بعد اینكه اما اگر میلیونر بودم و قصد خرید یك كامپك خوب و عالی را داشتم هیچ وقت به سراغ G9 نمی رفتم!
اما در حال حاضر بهترین كامپك جهان ( از نظر امكانات و برتری ها ) و بدون در نظر گرفتن قیمت از نظر بنده البته! Sigma DP1 است.
پی نوشت ماشینی!
فرهاد جان ما كه مخلصیم...
اما توی همین تهران كمتر از 20 دستگاه كمری 6 سیلندر وارد شده.
اما اگر اینطور باشد باز هم سوناتای 6 سیلندر هم رده كمری 6 سیلندر می شود كه فراوان است.
اصلا این تویوتا آوالون بد جور در ایران مورد ظلم واقع شده.اگر وارد شود ( البته به قیمت ) بی برو برگرد بهترین انتخاب برای خریداران در این رده است.
راستی فرهاد جان خبر داری ایرتویا لكسس وارد می كند!تعداد زیادی هم وارد كرده ، دیروز گمرك تهران بودم و بیش از 50 تا GS و ES و حدود 70 تا RX متعلق به ایرتویا منتظر انجام كارهای گمركی بودند!عجب بازاری شود بعد از عید!!!
-
خوب این دوبین 350 کنون رو بدون لنز هم میشه خریداری کرد ؟ که خودم هر لنزی دوست داشتم براش بخرم ؟ اگه میشه قیمتش چجوریاس ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
در مورد كامپك ها كاملا با فرهاد جان موافقم.
گاهی هزار تا دوربین جور وا جور جای یك كامپك را نمی گیرد.
اینها همه به استفاده كاربر مربوط است.
و بعد اینكه اما اگر میلیونر بودم و قصد خرید یك كامپك خوب و عالی را داشتم هیچ وقت به سراغ G9 نمی رفتم!
اما در حال حاضر بهترین كامپك جهان ( از نظر امكانات و برتری ها ) و بدون در نظر گرفتن قیمت از نظر بنده البته! Sigma DP1 است.
كاوه جان تو دیگه چرا استاد اعظم. آدم وقتی كاربر یك برندی می شه كه نمی تونه هی برند عوض كنه. اینجوری اگه خواستم برم یه مهمونی g9 رو می ذارم توی جیب كتم و با خودم می برم حداكثر فلش 580 رو هم می دم خانم می زاره توی كیفش :biggrin:
ولی قبول دارم هر وقت میلیاردر شدم و مارك III رو خریدم ( یا معشوقه ی شما D3 رو خریدم) اون موقع یه DP1 هم می خرم :::big grin:::
-
نقل قول:
كلمن جان آبروی ما رو بردی كه!(شوخی)
اول اینكه بر طبق فرموده كاوه خان قبادی،این دوربین ها تقریبا به تكامل رسیدن.تفاوت 350 دی و 450 دی برای من 2000 تومن هم نمیارزه!شما چطور؟
مگر این دوربین های شبه نمیكنن؟تازه اونها كه وضعیتشون به مراتب بد تره!(یه حالتی دارن تك لنز ها به اسم حالتRAW یعنی خام،و دوربین فقط عکس رو میگیره و بقیه کارها با شما!
چون ایزوی بالا در این مدل ها کاملا قابل استفاده است،فرق زیادی بین شبه لرزشگیر دار و تک لنز با لنز معمولی نیست(این نظر شخصی منه و برای کاربر آماتور)
اینها چون لنزشون عوض میشه ،فاصله کانونی رو مینویسند مثلا 18-55 تقریبا 3.5 ایکس زوم داره
این آخری دیگه از اون حرف هاست! سیماس از تکنولوژی های برتر زمان ماست!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DELL
كلمن جان آبروی ما رو بردی كه!(شوخی)
اول اینكه بر طبق فرموده كاوه خان قبادی،این دوربین ها تقریبا به تكامل رسیدن.تفاوت 350 دی و 450 دی برای من 2000 تومن هم نمیارزه!شما چطور؟
مگر این دوربین های شبه نمیكنن؟تازه اونها كه وضعیتشون به مراتب بد تره!(یه حالتی دارن تك لنز ها به اسم حالتRAW یعنی خام،و دوربین فقط عکس رو میگیره و بقیه کارها با شما!
چون ایزوی بالا در این مدل ها کاملا قابل استفاده است،فرق زیادی بین شبه لرزشگیر دار و تک لنز با لنز معمولی نیست(این نظر شخصی منه و برای کاربر آماتور)
اینها چون لنزشون عوض میشه ،فاصله کانونی رو مینویسند مثلا 18-55 تقریبا 3.5 ایکس زوم داره
این آخری دیگه از اون حرف هاست! سیماس از تکنولوژی های برتر زمان ماست!
تسلبم :biggrin:
فقط نگفتین میشه دوربین رو بدون لنز خرید یا نه ؟
یا اگر نمیشه یک دسته دوم تمیزش رو چی ؟ اونو دیگه میشه بدون لنز خرید (البته دوربینی که 3 سال پیش خریداری شده نمیتوانه تمیز و قابل اطمینان باشه)
چون 3.5 ایکس زوم کار متو راه نمیدازه یعنی بهتر بگم ارضام نمیکنه دوست دارم حداقل 10 ایکس داشته باشم .
-
دوستان ممنون از نظراتتون - با این حساب به این نتیجه رسیدم که اچ7 بهتره چون در نور کم عکسش بهتره و نویزش کمتره و مشکل باطری هم نداره - البته من قبلاً تجربه کار با کانن A85 رو داشتم در نور کم اصلاً خوب نبود باطریش دیونم کرده بود و .... و دست آخر هم یکی از دوستام برد مسافرت که اونجا ازش دزدیدن و از دستش راحت شدم
-
[QUOTE=Kaveh Ghobadi;75139]حالا كه موضوع ماشینی شد...
این كمری با آزرا هم رده نیست.
ماكسیما با آزرا همرده است اما كمری نه!
آوالون با ماكسیما و آزرا هم رده هستند.
و سوناتا و آلتیما و كمری هم در یك رده هستند!
حالا چه ربطی داشت به این تاپیك؟
ربط اش در بی ربطی است.
متاسفانه عموم مردم ( یعنی كسانی كه صرفا به دنبال یك دوربین برای ثبت لحظات تلخ و شیرینشان هستند ) زیاد به رده بندی و گروه بندی و دسته بندی و اینها توجه نمی كنند.
ملاك قیمت و مگاپیكسل است و بس!
بنظرم اگه موضوع رو انتخاب ماشین بزاریم بهتره هدف من از نوشتن سونی تی 200 اول اینکه تو یه رنج قیمت بودن دوم اینکه زوومش نسبت به هم رده های خود بهتره و دست آخر نوشته بودن که کیفیتش در نور کم خوبه و من هم دوربینی با این مشخصات میخوام بخرم البته خوشم از صفحه لمسی نمی اد بنظرم همون اچ 7 بهتر باشه البته دوباره از نظر اساتید بزرگوار استفاده می کنم - --- امیدوام که موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Coleman
تسلبم :biggrin:
چون 3.5 ایکس زوم کار متو راه نمیدازه یعنی بهتر بگم ارضام نمیکنه دوست دارم حداقل 10 ایکس داشته باشم .
سلام
با توجه به جمیع 13 پست شما من الان می تونم با جرات بگم كه هیچ یك از دوربین های DSLR بازار به درد شما نمی خورند.350 دی رو هم فراموش كنید. شما بهتره Slr Like بخرید. یا می تونید یه Canon PowerShot SX100 IS بخرید :
http://a.img-dpreview.com/reviews/im...on_sx100is.gif
-
كاملا با نظر آقا فرهاد موافقم (ببخشید كه زودی پسر خاله شدم و به اسم كوچیك صداتون كردم :::blushing:::)
راستی یك سوال دارم. شاید هم یک انتقاد :::blushing:::
چرا هر كی میخواد دوربین بخره و واسه نظرخواهی و مشورت تاپیک میزنه ، فوری بهش پیشنهاد خرید Dslr میشه؟؟؟؟
البته بنظر من این موضوع از خیرخواهی و محبت اعضای این انجمن هست که میخوان اون کاربر تا مدتهای زیادی احتیاجی به تغییر رده دوربینش (از کامپکت و لایک ، به dslr) نداشته باشه و ضرر مالی نبینه. و همچنین بتونه بهترین عکسها رو بگیره.
البته این موضوع رو هم در نظر بگیرید که اون کاربر اگه تا مدتها نتونه لنز مناسبی رو تهیه کنه و اونجوری که دلش میخواد عکس بگیره ، ممکنه دیگه میلی به عکاسی و دوربینش نداشته باشه :confused:
چون میبینه که دوستش با یک دوربین 200-300 تومنی داره عکسهای قابل قبولی رو در حالت تله و ماکرو میگیره. در حالیکه اون کاربر با یک دوربین حرفه ای ، نمیتونه. :(
-
ببینید دوستان درسته که من در دنیای عکاسی هنوز در حال تاتی تاتی کردنم خوب منم دوست دارم حرفه ای بشم من با یک دوربین آماتوری هیچ وقت نمیتوانم یک حرفه ای بشوم ولی با یک دوربین حرفه ای یا نیمه حرفه میشه تازه من مدت مدیدی از یه دوربین آماتوری استفاده کردم .
-
جناب Coleman
ببخشید من هم این وسط نظر میدم. اما با گفته جناب فرهاد کاملا موافقم. شما هنوز بسیاری از مفاهیم اولیه را نمیدانید، بعلاوه امکان هزینه برای لنز را ندارید و لنز کیت هم رنج مورد نظر شما را پر نمیکند.
بنابراین فکر میکنم با خرید یک SLR-LIKE آموختن عکاسی رو شروع کنید و هر وقت احساس نیاز کردید، به فکر خرید یک DSLR باشید. فکر میکنم SLR-LIKE بتواند مدتها شما را راضی نگه دارد و بتوانید با آن دنیای عکاسی را تجربه کنید.
اینکه از اول بخواهید یک دوربین حرفه ای بگیرید، با این فرض که مدتهای زیادی آن را نگه دارید، بنظرم زیاد عملی نیست، هم بدلیل تغییرات سریع دنیای دیجیتال، هم بدلیل اینکه خود شما فرمودید دوربین 3 سال پیش رو قبول ندارید. مطمئنا اگر الان SLR هم بگیرید، آن را بعد از مدت نه چندان زیادی تعویض خواهید کرد، بنابرین بهتر است اکنون با هزینه کمتر عکاسی رو شروع کنید و یاد بگیرید تا زمانی که خواستید برای دوربین حرفه ای تر هزینه کنید، کاملا نیاز خود را شناخته باشید.
توجه کنید که هیچ دوربینی از هیچ برندی، تمام خصوصیات رو با هم یکجا نخواهد داشت. این امر در رنج دوربینهای حرفه ای تر و حتی لنزها هم صادق است، بنابراین شما باید نیازهاتون رو اولویت بندی کنید، ببینید نویز کمتر برای شما مهمتر است (ایزوی بالاتر استفاده بیشتر دارد) یا رنج تله بیشتر یا لرزشگیر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Coleman
ببینید دوستان درسته که من در دنیای عکاسی هنوز در حال تاتی تاتی کردنم خوب منم دوست دارم حرفه ای بشم من با یک دوربین آماتوری هیچ وقت نمیتوانم یک حرفه ای بشوم ولی با یک دوربین حرفه ای یا نیمه حرفه میشه تازه من مدت مدیدی از یه دوربین آماتوری استفاده کردم .
نظرها متفاوته دوست عزیز :redface:
به نظر من یك حرفه ای با ارزانترین وسایل هم حرفه ای هست. و یك آماتور با پیشرفته ترین وسایل هم آماتور.
درسته که تجهیزات خوب در کیفیت و خروجی کار تاثیر بالایی داره و هیچ کس منکر این قضیه نمیتونه بشه.
ولی بهترین نتیجه زمانی بدست میاد که کاربر حرفه ای از اون وسایل حرفه ای استفاده کنه.
منم دوست دارم حرفه ای بشم.
ولی قبل از اینکه وسایلم حرفه ای بشه ، باید با اصول کار آشنا بشم و نسبت به تصاویر اطرافم ، دید حرفه ای داشته باشم.
مطلب فوق نظر بنده بطور کلی بود و خدای نکرده قصد جسارت نداشتم.
چون من هنوز آماتور هم نشدم و بی تجربه ترین عضو اینجا هستم :redface:
-
صحبت های شما همگی درست و قابل قبوله ولی حرف من اینکه مدت زمان زیادی رو از یک دوربین آماتوری استفاده کردم فکر نمیکنم درست باشه که باز هم یک دوربین آماتوری بخرم برای همین هم فوجی 9600 و پاناسونیک fz18 رو مد نظر قرار دادم این دو مدلی هم که بنده مد نظر دارم فکر نمیکنم چیز خاصی باشن .
-
سلام.
لطفا" كسی كه می خواهد یك دوربین 500 یا 400 تومانی بخرد را به Dslr هدایت نكنید...
می دانستید خیلی ها كه علاقمند به تله و ماكرو گرافی هستند به سراغ لایك ها می روند...
یك لنز كه بتواند تصویری خوب ارائه كند حداقل 500 هزار تومان خرج دارد به علاوه حداقل 600 تا 700تومان خود بدنه.
تازه فیلمبرداری ، زوم و لایو ویو و خیلی چیز های دیگر را از دست می دهید.....
باز هم بگم.....
خودم رو مثال می زنم:
از دوستانی كه با 55_18 كار كرده اند بپرسید كه چگونه لنزی است؟
بنده فقط به دلیل مشكلات مالی 9 ماه با این لنز كار كردم و نتوانسته ام هنوز لنزم را تعویض كنم.
خوب......
نقل قول:
ما آخرش هم داستان این نویز رو نفهمیدیم چیه
در مورد نویز این مقاله جناب شهبازی بهترین راهنما برای شماست:
کد:
http://www.akkasee.com/digitalcamera/archives/007121.php
نقل قول:
یه سوال دیگه یکی از دوستام جدیدا یه کنون پاور شات A650 Is گرفته خیلی راضیه
به نظر من این دوربین نسبت به قیمتش ارزشی نداره.
نقل قول:
كانن لنزهای ارزان زیاد دارد
میشه چند مدل به من معرفی كنید.
نقل قول:
ولی لنزهای خوب كانن بسیار بسیار ... بسیار گران است.
اینم چند مدل لنز خوب كانن با قیمت معمولی، نه بسیار بسیار گران.....!
Canon EF-S17-85mm
Canon EF-S10-22mm
Canon EF70-200mm f/4
Canon EF 28 - 135mm F 3.4-5.6 IS
Canon EF-S60mm
Canon EF85mm f/1.8
Canon EF50mm f/1.8 II
Canon EF50mm f/1.4
نقل قول:
لطفا بیشتر مطالعه كنید.....
خواهشا" در مورد موضوعی كه اطلاع دقیقی ندارید راهنمایی نفرمایید.
نقل قول:
به نظر من یك حرفه ای با ارزانترین وسایل هم حرفه ای هست. و یك آماتور با پیشرفته ترین وسایل هم آماتور.
در این مورد در فروم صد بار بحث شده.......
به نظر شما حرفه ای ترین عكاس با موبایل می تواند عكس عالی بگیرد....
نه افراط و نه تفریط.....
نقل قول:
می تونید یه Canon PowerShot SX100 IS بخرید
این پیشنهاد یك حرفه ای است و مطمئن باشید بهترید انتخاب برای شماست.
موفق باشید:::love2:::
-
پس حداقل چند انتخاب دیگه هم جلوی پام بزارید همه چیز رو به Canon PowerShot SX100 IS ختم نکنید من خودم که فکر میکنم میبینم این دوربین برای من مناسبه ولی اصلا به دلم نیست :(
در ثانی من اگر بخواهم 3 یا 6 ماه دیگه که با این دوربین و کمک این سایت و چند جلد کتاب اصول عکاسی رو یاد گرفتم به سراغ دوربین دیگه ای برم اینو هیچ کاریش نمیتوانم بکنم .
تو تهران از کجا میتوانم این دوربین رو بخرم وکسی از قیمتش خبر داره ؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Coleman
پس حداقل چند انتخاب دیگه هم جلوی پام بزارید همه چیز رو به Canon PowerShot SX100 IS ختم نکنید من خودم که فکر میکنم میبینم این دوربین برای من مناسبه ولی اصلا به دلم نیست :(
در ثانی من اگر بخواهم 3 یا 6 ماه دیگه که با این دوربین و کمک این سایت و چند جلد کتاب اصول عکاسی رو یاد گرفتم به سراغ دوربین دیگه ای برم اینو هیچ کاریش نمیتوانم بکنم .
تو تهران از کجا میتوانم این دوربین رو بخرم وکسی از قیمتش خبر داره ؟؟
ببینید آیه كه نیست كه كسی بتونه دقیقا بگه چی به درد شما می خوره !
اتفاقا SX100 دوربین بی نقصی نیست و من فقط چون شما فرمودید حداقل 10X زوم می خواهید یكی از معدود كامپكت های 10X رو به شما پیشنهاد كردم وگرنه بسیارند Slr Like هایی كه بالاتر از 10X هستند و می توانید بخرید.
یادم نیست بودجتون چقدر بود ولی همان پاناسونیك FZ18 یا كنن S5is یا فوجی 9600 یا 8000 و ... هم شاید به دردتون بخورند فقط مشكل اینجاست كه شما هنوز خودتون نمی دونید چه انتظاراتی از دوربین دارید و دقیقا چی می خواهید.من با توجه به اطلاعات كم شما از عكاسی پیشنهادم این بود كه از یك كامپكت پیشرفته با امكانات كنترل دستی استفاده كنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
ببینید آیه كه نیست كه كسی بتونه دقیقا بگه چی به درد شما می خوره !
اتفاقا SX100 دوربین بی نقصی نیست و من فقط چون شما فرمودید حداقل 10X زوم می خواهید یكی از معدود كامپكت های 10X رو به شما پیشنهاد كردم وگرنه بسیارند Slr Like هایی كه بالاتر از 10X هستند و می توانید بخرید.
یادم نیست بودجتون چقدر بود ولی همان پاناسونیك FZ18 یا كنن S5is یا فوجی 9600 یا 8000 و ... هم شاید به دردتون بخورند فقط مشكل اینجاست كه شما هنوز خودتون نمی دونید چه انتظاراتی از دوربین دارید و دقیقا چی می خواهید.من با توجه به اطلاعات كم شما از عكاسی پیشنهادم این بود كه از یك كامپكت پیشرفته با امكانات كنترل دستی استفاده كنید .
ببینید اولین و مهمترین انتظار من از دوربین آینده عکسهای با کیفیت(نویز کم رنگهای واقعی نور مناسب) بخصوص در نور کم وشب و دوست دارم با این 450 الی 500 هزار تومان بودجه ای که برای این کار اختصاص دادم دوربینی بخرم که بهترین کیفیت ممکن رو در این رنج قیمت بهم بده
در درجه دوم زوم اپتیکال بالا با لرزش گیر
و در درجه سوم امکانات دوربین مثل انعطاف پذیری در تنظیمات بصورت دستی مود های عکاسی ردآی و غیره
همونطور که گفتم من مدت زیادی با یه canon ixus j5 عکاسی میکردم عکسهایی که در روز (بخصوص روز آفتابی) و در فضای باز میگرفتم راضی کننده بود عکس های که در محیط بسته و با نور کم یا زیاد میگرفتم زیاد چنگی به دل نمیزد و عکس هایی که در شب یا نور کم میگرفتم فاجعه بود البته بعد ها عکسهای گرفته شده از یک منظره یکی با دوربین خودم و دیگیری با یک کنون 400 دی رو دیدیم دیگه اصلا از عکاسی لذت نمیبرم .
-
سلام دوست عزیز
در این محدوده قیمتی که شما ذکر کردین ، بنظر من پاناسونیک fz18 بهترین انتخابه. (اگه روی كم نویز بودن خیلی تاكید دارید باید سراغ سونی اچ 9 و اچ 7 برید)
قیمت دوربین fz18 الان 415 تومنه + 25 تومن مموری + سه پایه و محافط لنز و محافظ lcd که جمعا حدود 480 تومنی درمیاد.
- واید و تله خیلی خوبی داره.
- مد RAW رو پشتیبانی میکنه که با نرم افزار کارآمد silkpix که در بسته دوربین موجود هست ، میتونید خیلی از ایرادات عکاسی خودتون و یا دوربین رو با اون برطرف کنید (تصحیح وایت بالانس ، روشن کردن گوشه های تاریک شده تصویر ، کاهش نویز ، میزان غلظت رنگها ، تصحیح دیستورشن لنز و .....)
- لرزشگیر عالی و کارآمدی داره.
- تنظیمات دستی و ......
البته بگم که تمام لایک ها و کامپکتها تصاویرشون نویز داره. اگه مثل من در نور کافی و در ایزو پایین عکس میگیری و همچنین واسه عکاسی در شب از سه پایه استفاده میکنی ، برو سراغ لایک.
با fz18 میتونی از فرمت RAW استفاده کنی و خیلی از کارها آسون میشه lol
مثلا عکس زیر رو ببین که با مد RAW گرفته شده. با استفاده از همون نرم افزار silkpix ایرادات عکس اول مثل وایت بالانس و گوشه های تاریک و بیحال بودن رنگها برطرف شده. البته در زمان خیلی کم :::big grin2:::
[IMG]http://i30.*******.com/j9o96g.jpg[/IMG]
[IMG]http://i29.*******.com/2e67ojt.jpg[/IMG]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirt2006
سلام دوست عزیز
در این محدوده قیمتی که شما ذکر کردین ، بنظر من پاناسونیک fz18 بهترین انتخابه. (اگه روی كم نویز بودن خیلی تاكید دارید باید سراغ سونی اچ 9 و اچ 7 برید)
قیمت دوربین fz18 الان 415 تومنه + 25 تومن مموری + سه پایه و محافط لنز و محافظ lcd که جمعا حدود 480 تومنی درمیاد.
- واید و تله خیلی خوبی داره.
- مد RAW رو پشتیبانی میکنه که با نرم افزار کارآمد silkpix که در بسته دوربین موجود هست ، میتونید خیلی از ایرادات عکاسی خودتون و یا دوربین رو با اون برطرف کنید (تصحیح وایت بالانس ، روشن کردن گوشه های تاریک شده تصویر ، کاهش نویز ، میزان غلظت رنگها ، تصحیح دیستورشن لنز و .....)
- لرزشگیر عالی و کارآمدی داره.
- تنظیمات دستی و ......
البته بگم که تمام لایک ها و کامپکتها تصاویرشون نویز داره. اگه مثل من در نور کافی و در ایزو پایین عکس میگیری و همچنین واسه عکاسی در شب از سه پایه استفاده میکنی ، برو سراغ لایک.
با fz18 میتونی از فرمت RAW استفاده کنی و خیلی از کارها آسون میشه lol
مثلا عکس زیر رو ببین که با مد RAW گرفته شده. با استفاده از همون نرم افزار silkpix ایرادات عکس اول مثل وایت بالانس و گوشه های تاریک و بیحال بودن رنگها برطرف شده. البته در زمان خیلی کم :::big grin2:::
[IMG]http://i30.*******.com/j9o96g.jpg[/IMG]
[IMG]http://i29.*******.com/2e67ojt.jpg[/IMG]
با شما كاملا موافقم ...
وفكر می كنم ژیشنهاد شما برای ایشان بسیار عالی است...
چون :
این دوربین پیچیدگی های یك اس ال ار را برای یك كاربر كه تازه با خیلی از تنظیمات اشنا میشه نداره و در عوض امكاناتی كه كم كم یاد می گیره و بهشون نیاز پیدا می كنه رو تو خودش داره...
-
كدام Slr Like بهتر است ؟
سلام
به نظر شما كداميك از مدل هاي زير مناسب تر ميباشد:
s3is
s5is
dmc-fz8
sony h7
-
سلام علیكم
نقل قول:
چرا هر كی میخواد دوربین بخره و واسه نظرخواهی و مشورت تاپیک میزنه ، فوری بهش پیشنهاد خرید Dslr میشه؟؟؟؟
آقا مگه ما چی گفتیم؟ مگر نمیگید نظر خواهی و مشورت؟خوب این نظر من بود كه به شور گذاشته شد
تازه فوری فوری هم نبود.
نقل قول:
چون میبینه که دوستش با یک دوربین 200-300 تومنی داره عکسهای قابل قبولی رو در حالت تله و ماکرو میگیره. در حالیکه اون کاربر با یک دوربین حرفه ای ، نمیتونه
؟؟؟؟وقتی شما 350 دی با كیت میگیرید،میدونید كه تله ندارید،و خوب با این شرایط دوربین رو خریدید.اما در مورد ماكرو كاملا با هاتون موافقم.ولی نكته اینه كه چند درصد از عكس های شما رو ماكرو تشكیل میدن؟
نقل قول:
شما هنوز بسیاری از مفاهیم اولیه را نمیدانید، بعلاوه امکان هزینه برای لنز را ندارید و لنز کیت هم رنج مورد نظر شما را پر نمیکند.
كاملا درسته،دلیل خوبی هم برای نخریدن تك لنز هست
نقل قول:
یك لنز كه بتواند تصویری خوب ارائه كند حداقل 500 هزار تومان خرج دارد به علاوه حداقل 600 تا 700تومان خود بدنه.
تازه فیلمبرداری ، زوم و لایو ویو و خیلی چیز های دیگر را از دست می دهید.....
بهنام جان تعریف هر كس از عكس خوب متفاوت هست.برای یك نفر K800 بهترین عكس رو میگیره، برای كسی آ550،برای من 18-55 فوق العاده هست و برای كسی هم 17-55 آزار دهنده هست.(من سرسختانه سر این موضع گیریم هستم)
كسی كه بخواد عكاسی حرفه ای یاد بگیره لزوما فیلمبرداری به كارش نمیخوره،درسته؟
نقل قول:
از دوستانی كه با 55_18 كار كرده اند بپرسید كه چگونه لنزی است؟
به خدا بهنام جان اگر از من بپرسید میگم عالی است.میدونید چرا؟چون انتظار من از عكاسی با انتظار شما فرق میكنه.شما اگر شب ها خواب 70-200 رو میبینی،من خواب 350 دی با 18-55.همیشه بدترین شرایطی رو كه شما فكرش رو هم نمیكنید،برای كسی بهترینه
با همه اینها:
نقل قول:
ببینید اولین و مهمترین انتظار من از دوربین آینده عکسهای با کیفیت(نویز کم رنگهای واقعی نور مناسب) بخصوص در نور کم وشب و دوست دارم با این 450 الی 500 هزار تومان بودجه ای که برای این کار اختصاص دادم دوربینی بخرم که بهترین کیفیت ممکن رو در این رنج قیمت بهم بده
در درجه دوم زوم اپتیکال بالا با لرزش گیر
این رو چه جوابی بهش میدید دوستان؟در این مورد هم برتری با لایك هست؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------
وقتی پست دوستان رو میبینم،از پیشنهادم پشیمون میشم.ولی من میگم نمیشه هم خدا رو داشت هم خرما!
با 500 هزار تومن هم میشه تله و ماكرو عالی داشت با نویز و دینامیك رنج بدتر،یا تله و ماكرو خوب نداشت و در عوض نویز و دینامیك رنج عالی(در مقایسه این دوتا)
تازه مگر نگفتن و امرهم شوری بینهم؟اگر همه بگن دوربین ایكس رو بخر كه همفكری نمیشه.میشه؟یه بی سواد آماتور (من)باید بیام یه پیشنهاد بدم تا فكر ها رو رو هم بریزیم.درست نمیگم؟
راستی چند تا نكته:آخه كی گفته كار با اس ال ار سخته؟این شده مث جریان ویندوز لپتاپ(اف تاپپیك میشه ولی بد نیست بدونیم):ما موقعی كه میخواستیم لپتاپ بخریم،همه میگفتن نمیشه روش ویندوز نصب كرد!مسخره است ولی میگفتن اگر ویندوزش خراب شه باید ویندوز اصلی روش ریخت!باورتون میشه!حتی یه بار مجبور شدم جلو چشم پسر خاله ام یه ویندوز 1000 تومنی روش بریزم تا باورش شه.
حالا ربطش به این موضوع اینه كه درسته خیلی قیافه اس ال ار وحشتناكه،اما تا موقعی كه با یكیش یه عكس بگیرید.
امكانات بالقوه اس ال ار زیاده ولی نه قراره شما باهش كار كنید و ونه قراره جلوی دست و پاتون رو بگیره و كارتون رو سخت كنه
با همه این تفاسیر بازم رجوع كنید به پست كلمن خان تا دلیل پیشنهاد من رو بفهمید.من اصراری رو تك لنز نكردم.فقط پیشنهاد
حالا فكر كنم جو تاپیك از حالت دوستانه خارج شده و خشك شده.در عین دوستی و رفاقت میشه با هم مخالفت كنیم نیازی به خشونت نیست
-
fz50 یا EOS 350
سلام
بین خرید fz50 و 350 کنن گیر افتادم.
مثل اینکه قیمتهاش برابرند . ولی ............
قبلا H1 داشتم .
-
پاسخ: fz50 یا EOS 350
دوست عزیز. ابتدا تصمیم خود را برای خرید یک دوربین SLR یا یک دوربین SLR-like یا کامپکت مشخص کنید. چون بین این دو تفاوت زیادی است و نمی توان براحتی انتخاب کرد. با خرید 350 مسائلی مانند خرید لنز و سایر تجهیزات جانبی پیش می آید که باید تصمیم بگیرید قادر و علاقه مند به چنین هزینه ای هستید یا نه.
-
استاد عزیز سلام
واقعیتش اونقدر حرفه ای مثل شما نیستم ولی تا حدی سعی میکنم .
اما هزینه ای که باید برای خرید هردو بدهم یکی هست . نمیدونم میتونم slr کار بکنم یا نه. فروشنده میگه روی کنن لنز هست لذا حداقل در دفعه اول نیاز به خرید لنز نیست ولی عکسی که با کنن میگری چیز دیگه ای هست .آیا کیفیت عکسها خیلی باهم متفاوته از نظر نویز وغیره ؟
لنز کنن خیلی ازش تعریف میشه و از fz50 نیز همینطور .توی بحث عکس اتوماتیک کدوم دوربین عکس را خوبتر در میاره ؟
شاید هنوز گیجم . نمیدونم والا چی کار کنم ؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abc1663
استاد عزیز سلام
اما هزینه ای که باید برای خرید هردو بدهم یکی هست . نمیدونم میتونم slr کار بکنم یا نه. فروشنده میگه روی کنن لنز هست لذا حداقل در دفعه اول نیاز به خرید لنز نیست ولی عکسی که با کنن میگری چیز دیگه ای هست .آیا کیفیت عکسها خیلی باهم متفاوته از نظر نویز وغیره ؟
لنز کنن خیلی ازش تعریف میشه و از fz50 نیز همینطور .توی بحث عکس اتوماتیک کدوم دوربین عکس را خوبتر در میاره ؟
بله، شاید قیمت اولیه هر دو یکی باشد، و شاید روی 350d لنز کیت باشد. اما جدار از بحث کیفیت لنز کیت، بحث رنج لنز هم هست، یعنی رنج واید تا تله ای که در fz50 دارید در لنز کیت 350d ندارید. برای لنز تله یا ماکرو باید جداگانه هزینه کنید که هزینه کمی نیست (شاید هزینه ای معادل یک یا دو برابر هزینه دوربین). همچنین در SLR شما نیازمند باز و بسته کردن لنز هستید. با وجود چند لنز، حجم و وزن تجهیزاتتان بیشتر میشود و شاید خیلی جاها نتونید اونها رو با خودتون ببرید.
بنابراین ابتدا تصمیم بگیرید که آیا SLR مناسب شما هست یا خیر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abc1663
استاد عزیز سلام
.توی بحث عکس اتوماتیک کدوم دوربین عکس را خوبتر در میاره ؟
سلام دوست عزيز
من سعي ميكنم به ترديد شما پاسخ بدم چون تقريبا تعداد زيادي از دوربينهاي روز بازار و امتحان كردم .
تو خريد دوربين 2 نكته خيلي مهمه ؟
يك - چقدر پول ميديد ؟
و نكته دوم كه از اولي خيلي مهمتره !
از دوربينتون چي ميخواييد ؟
از نوع نوشتارتون ميشه به اين نتيجه رسيد كه انتظار يك دوربين كاربردي حرفه اي رو نداريد.
درين صورت بطور قطع ميشه اعلام كرد كه به زودي زود از كنون خسته خواهيد شد .
اين حكم منحصرا مربوط به كنون نميشه ، به عبارتي هرنوع دوربين SLR به سرعت شما را مايوس خواهد كرد .
تصور كنيد با همين قيمت به شما يك دوربين كنون 5D داده بشه با همون لنز كيت :
شما براي گرفتن تصاوير ماكرو به لنزي حرفه اي نياز داريد با حداقل قيمت 700 هزار تومان .
براي داشتن تصويري در دوردست به لنزي تله زوم حدود يك ميليون نياز داريد .
خود لنز كيت هم كه يكي از نقاط درخشان تاريخ عكاسيه و تقريبا هيچ عكسي باهش شارپ و معقول درنمياد و براي گرفتن رنج نرمال هم به يك لنز يك ميليوني نياز داريد.
پس منهاي مبحث تلخ قيمت ، ماجراي تعويض لنز ، حمل حجم و وزن زياد ، نگهداري و دروي از گرد و غبار ، از دست دادن بسياري از سوژه هاي لجظه اي و خريد لوازم مجزاي جانبي رو هم نبايد فراموش كرد ؛ و خيلي ساده و بي سرو صدا وارد يك رقابت پرخرج ميشيد ( قابتي بين خواسته هاي تصويري و جيبتون ).
من با هر دو دوربين نمايشگاه برگزار كردم و در بعضي صحنه ها به صورت همزمان با هر دو دوربين (20 دي و پاناسونيك fz30 ) عكس گرفتم ، براي موضوعي كه مدنظر شماست پاناسونيك بهترين گزينه هست.
در صورت تمايل ميتونم كاربري ، مزايا و معايب اين دوربين رو هم تشريح كنم .
شاد باشيد
-
سلام دوست عزیز
راستش آقا آرش گفتنی ها رو گفتن و به نظرم دیگه شمایید که باید تصمیم بگیرید.
من FZ30 داشتم. تا حالا هم خیلی باهاش کار کردم. و خیلی چیزا بهم یادداد؛ اما بنا به علایق و خواسته هام و زمینه ای که میخوام در اون کار کنم به این نتیجه رسیدم که باید DSLR بگیرم. و با وضع مالی ام انتخابی جز 350D ندارم.
به نظرم اگه شما مثل چند سال قبل من تازه کارید، fz50 رو بگیرید و بعد اگه به جایی رسیدید که این دوربین نیازهاتون رو براورده نکرد (مثل شرایط الان من) سراغ SLR برید.
لازم به توضیحه که بگم:
جایی خوندم fz30 به علت اینکه 2 مگاپیکسل از fz 50 کمتره نویز کمتری داره! چون سنسور هر دو یک اندازه است و...
البته این در صورتی است که نویز برای شما مهم باشه که حتما هست یا مهم میشه!
امیدوارم در راه سخت انتخاب دوربین موفق باشید:confused:
-
با ارش جان صحبت كرديم ساعت پيش گفتم الان هم به شما دوست عزيز عرض ميكنم اگر نويز برات مهمه نگير پاناسونيك رو اگهع برات مهم نيست دوربين خوبيه ولي باز من slr رو پيشنهاد ميكنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msk888
.
.
.
.
لازم به توضیحه که بگم:
جایی خوندم fz30 به علت اینکه 2 مگاپیکسل از fz 50 کمتره نویز کمتری داره! چون سنسور هر دو یک اندازه است و...
البته این در صورتی است که نویز برای شما مهم باشه که حتما هست یا مهم میشه!
امیدوارم در راه سخت انتخاب دوربین موفق باشید:confused:
بنظرم مطلبی كه خواندید اشتباه بوده :redface:
درسته كه سنسور هردو به یك اندازه هست. ولی عوامل دیگه ای مثل پردازنده دوربین و .... هم دخیل هست.
[IMG]http://i27.*******.com/34q0eih.jpg[/IMG]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abc1663
سلام
قبلا H1 داشتم .
نكته ای كه دوستان عزیز كمتر توجه كردن اینه كه ایشون قبلا H1داشتن كه اگر اشتباه نكنم جز كلاس SLR LIKEبه حساب میاد و اگر نیازهای شما فراتر رفته باشه باید دوربینهای SLRانتخاب كنید كه از بین گزینه های انتخابی شما(اگر مشكل مالی به لحاظ خرید لنز،فلش و...)نداشته باشید 350هست.:cool:
-
سلام دوستان عزیز
از همه شما که کمکم میکنید متشکرم
با توضیحاتی که دوستان دادند احتمالا fz50 بخرم . البته كمی هم با s9600 fuji مقایسه كردم كه باز هم پاناسونیك مثل اینكه بهتره . بدلیل اینكه لرزش گیر داره .
اما یك سوال
نویز fz50 از چه ایزویی شروع میشه ؟ یعنی توی ایزوهای 100 و 200 هم داره یا نه ؟
و یک سوال دیگه عکاسی اتوماتیکش چطوره ؟
باز هم متشکرم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abc1663
سلام دوستان عزیز
از همه شما که کمکم میکنید متشکرم
با توضیحاتی که دوستان دادند احتمالا fz50 بخرم . البته كمی هم با s9600 fuji مقایسه كردم كه باز هم پاناسونیك مثل اینكه بهتره . بدلیل اینكه لرزش گیر داره .
اما یك سوال
نویز fz50 از چه ایزویی شروع میشه ؟ یعنی توی ایزوهای 100 و 200 هم داره یا نه ؟
و یک سوال دیگه عکاسی اتوماتیکش چطوره ؟
باز هم متشکرم .
بری شما انتخاب مناسبیست
من با ایزوی 200 عکسی در ابعاد 50.70 چاپ کردم.
اما در کل نویز دوربین اگر خیلی حساس باشید آزاردهنده میشه .
یک نکته بسیار مهم در مورد پاناسونیک لرزه گیرش هست ... که بی نظیره و ایزوی 200 درین دوربین برابر 500 یه دوربین معمولی جواب میده . و ایزوی 400 یک لنز IS دار.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abc1663
سلام
مثل اینکه قیمتهاش برابرند . ولی ............
قبلا H1 داشتم .
دوست من
350 دی رو بگیر
به نظر بنده از 400 دی هم در برخی موارد بهتر است
بنده هم 400 دی داشتم و با 350 دی هم کار کردم
در مورد fz50
به نظر بنده کیفیت عکس اون در ایزو های پایین هم چندان دلچسب نیست
پیروز باشید
:::love2:::
-
نقل قول:
دوست من
350 دی رو بگیر
به نظر بنده از 400 دی هم در برخی موارد بهتر است
بنده هم 400 دی داشتم و با 350 دی هم کار کردم
در مورد fz50
به نظر بنده کیفیت عکس اون در ایزو های پایین هم چندان دلچسب نیست
پیروز باشید
دوست عزیز
عكاسی تنها نویز نیست.
مواردی كه 350 دی برتر از 400 دی است را شاید ایشون از هر 1000 عكس هم یكی استفاده نكنند.
ایشون مایلند كه ماكرو خوب ،تله خوب،لرزشگیر خوب و ... رو با هم با قیمت معقول داشته باشند.شما میدونید یك لنز معقول لرزشگیر دار برای 350 دی چند است؟
-
سلام دوستان
یك سوال دارم.
چرا وقتی مشكلی در بعضی از مدلهای یك برند وجود داشته یا داره ، تمام محصولات اون برند رو به یک چشم نگاه میکنید؟؟؟؟
بعنوان مثال اگه فلان مدل دوربین نویز زیادی داشته ، این عیب بصورت ژنتیکی و جد اندر جد باید به نسل بعدش هم منتقل بشه؟؟؟؟ ویا برعکس ، اگه فلان مدل دوربین خیلی خوب بوده پس تمام محصولات اون برند خوب هستن؟؟؟؟
من با این نظریه مخالفم.
همونطور که بنده و شما در فروم های مختلف چرخ میزنیم و از نظرات دیگران آگاه میشیم ، مطمئنا اشخاصی که وابسته به شرکتهای تولیدی مختلف هستند هم همین کار رو انجام میدن تا نظرات مردم و مشکلات محصول را به مسئولان اون کارخانه فیدبک بدهند. مخصوصا کارخانجاتی که در سطح جهانی فعالیت میکنن.
مگه همه مثل ایران خودرو هستند که تمام دنیا گفت : بابا این پژو 405 داره تبدیل میشه به شومینه!!!! ولی آقای فلان میفرمودند که خیر و مرغ فقط یک پا دارد!!!!!!
چند مدت پیش میخواستم دوربین بخرم و داشتم تاپیک سونی اچ 9 رو نگاه میکردم. در پستهای اول به نویز زیاد دوربین اشاره شده بود و در آخر تاپیک به تصاویر سافت و آبرنگی!!!! در حالیکه این دو نقیض هستند.
عکسهای زیر رو از آزمایش دوربینها توسط سایت dpreview برداشتم. عکسها در ایزو 400 گرفته شدن و با شرایط یکسان.
به نسبت نویزی که بنده با چشم خودم دیدم ، بترتیب از کمترین نویز تا بیشترین نویز مرتبشون کردم. (حالا اگه چشم من اشتباه دیده یا اینکه تست انجام شده توسط دپریوو غلط بوده یا ....... به خوبی خودتون ببخشید)
و ایشالا هر کی، هر دوربینی میخره مبارکش باشه و باهاش عکسهای خوبی بگیره.
[IMG]http://i31.*******.com/nwa1dj.jpg[/IMG]
[IMG]http://i28.*******.com/2uny5pc.jpg[/IMG]
-
با توجه به مواردی که ذکر کردین اگه بودجتون زیر دومیلیون تومنه، پیشنهاد من هم Fz50 هست
-
سلام بر همه دوستان
بالاخره fz50 خریدم