-
پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي SLR Like .... ا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehdiM
دوباره سلام, خوب مطمئنا عالی نیستند, ولی اینها همان دوربینهایی هستند که الان تولید می شوند, اگر واقعا نیازهای شما را برآورده نمی کنند به سراغ Dslr بروید ولی قبل از آن پیشنهاد من اینست که از همین دوربینهایی که به نظرتان خوب نیستند چند عکس با سایز اصلی از اینترنت دانلود کنید(لینک در صفحات قبل) و ببینید آیا به همان بدی هست که فکر می کردید؟با دیدن عکسها نظرتان عوض خواهد شد.
ازاینکه اینطور لطف میکنید وزود جواب میدید ممنونم
حقیقتش دیگه کلافه شدم هر دوربین SLR Like که انتخاب میکنم یه ایرادی داره هرچه سطح آگاهیم از سنسور و این چیزا بالاتر میره وسواس وتوقعم بیشتر میشه و سردرگمیم بیشتر میخوام قید SLR Like بزنم یه کامپکت مثل SX200 IS بگیرم بیخیال همه چی شم پاک خسته شدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahyar937
ازاینکه اینطور لطف میکنید وزود جواب میدید ممنونم
حقیقتش دیگه کلافه شدم هر دوربین SLR Like که انتخاب میکنم یه ایرادی داره هرچه سطح آگاهیم از سنسور و این چیزا بالاتر میره وسواس وتوقعم بیشتر میشه و سردرگمیم بیشتر میخوام قید SLR Like بزنم یه کامپکت مثل SX200 IS بگیرم بیخیال همه چی شم پاک خسته شدم
سلام. با توجه به فرمایش شما، کلافگی شما چندان هم دور از ذهن نیست.
شما از طرفی در جستجوی بهترین SLR Like هستید و از طرف دیگر در صدد خرید SX200 هستید
اول اینکه جمله کلیدی "هر قدر پول بدی آش می خوری" رو همیشه در نظر داشته باشید.
دوم اینکه فکر نمی کنید اگر دوربینی پیدا شود که همه چیز داشته باشد و قیمتش هم منطقی باشد، بقیه دوربینها (حتی مدلهای دیگر همان برند) باید بزنند گاراژ ;).
در ضمن قطعا بسیاری از مواردی که از عدم وجودشان در بعضی مدلها به عنوان ایراد یاد می کنید، شاید بعد از خریداری دوربین ، خیلی کم مورد استفاده قرار بگیرند. پس توصیه می کنم در مورد داشتن همه امکانات در یک دوربین، زیادی هم وسواس نداشته باشید.
تا زمانی که اهداف و انتظارات خود از دوربینتان و سقف هزینه و بودجه خود را مشخص نکنید، خودتان هم نمی توانید انتخاب خوبی داشته باشید. چه برسد به اینکه دیگران بخواهند راهنمایی تان کنند.
-
قیمت زیاد مهم نیست کارایی مهمه
سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید
من تازه یا سایت شما آشنا شدم و یکی دو روزه دارم یه خورده اطلاعات جمع میکنم ولی....
راستشو بخواین من از اصول عکاسی چیزی نیمدونم ولی عکس های بدی نمی گیرم، حالا می خوام یه دوربین بگیرم بیشتر برای مصارف خانگی ولی از محیط و طبیعت اگه برخورد داشته باشم هم دوست دارم عکس بگیرم (البته من با سخت بودن کار با دوربین زیاد مشکل ندارم البته اگر دستورات و راهنماییاش موجود باشه:::confused2:::)
سقف هم زیاد مهم نیست ولی بهتره ماکزیموم تا1.5 میلیون در نظر بگیرید
فیلمبرداریش خوب باشه حالا فول اچ دی نباشه مهم نیست
کیفیت عکس مخصوصا در محیط بسته خیلی مهمه
یه چیزایی درباره گرد گیر و .... شنیدم ولی چون اطلاعاتی ندارم نمیتونم مانور بدم
این مدل هارو هم بد ندیدم:
sony r1
canon sx1
canon sx20
canon g10
olympus sp-570
olympus e-520
compact,slr-like,d-slr بودن برام زیاد فرق نمیکنه چون کیفیت عکس و بهترین کارایی واسم مهمتره
ولی مابقیش دیگه دست شما اساتیدو میبوسه که بنده نادان رو راهنمایی کنید:::blushing:::
-
پاسخ: قیمت زیاد مهم نیست کارایی مهمه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed1987
سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید
من تازه یا سایت شما آشنا شدم و یکی دو روزه دارم یه خورده اطلاعات جمع میکنم ولی....
راستشو بخواین من از اصول عکاسی چیزی نیمدونم ولی عکس های بدی نمی گیرم، حالا می خوام یه دوربین بگیرم بیشتر برای مصارف خانگی ولی از محیط و طبیعت اگه برخورد داشته باشم هم دوست دارم عکس بگیرم (البته من با سخت بودن کار با دوربین زیاد مشکل ندارم البته اگر دستورات و راهنماییاش موجود باشه:::confused2:::)
سقف هم زیاد مهم نیست ولی بهتره ماکزیموم تا1.5 میلیون در نظر بگیرید
فیلمبرداریش خوب باشه حالا فول اچ دی نباشه مهم نیست
کیفیت عکس مخصوصا در محیط بسته خیلی مهمه
یه چیزایی درباره گرد گیر و .... شنیدم ولی چون اطلاعاتی ندارم نمیتونم مانور بدم
این مدل هارو هم بد ندیدم:
sony r1
canon sx1
canon sx20
canon g10
olympus sp-570
olympus e-520
compact,slr-like,d-slr بودن برام زیاد فرق نمیکنه چون کیفیت عکس و بهترین کارایی واسم مهمتره
ولی مابقیش دیگه دست شما اساتیدو میبوسه که بنده نادان رو راهنمایی کنید:::blushing:::
سلام و خیر مقدم دوست گرامی .
قرار نیست به ازای هر سوال، یک تاپیک ایجاد شود.
نقل قول:
• برای هر موضوعی بخش خاصی در نظر گرفته شده است با اندکی صبر و حوصله بخش مورد نظر خود را پيدا کنيد و پس از اطمينان از عدم طرح موضوع شما، يک تاپيک جديد ايجاد کنيد و در نام گذاری آن نهايت دقت و توجه را به کار بريد.
قبل از فعالیت بیشتر در فروم، لطفا مقررات را مطالعه و رعایت بفرمایید
ضمناً برخی مدلهایی که شما نام بردید با سقف هزینه اعلام شده و انتظارات شما هماهنگ نیست.
این تاپیکها را مطالعه بفرمایید:
راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR ..... ا
با بودجه من چه دوربین و لنزهایی مناسبتر است؟
راهنمايي براي خريد دوربين هاي SLR Like .... ا
... و چندین تاپیک دیگر.
در صورتی که جواب نگرفتید، در یکی از همان تاپیکهای مرتبط، سوال خود را مطرح کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ATalebi
سلام. با توجه به فرمایش شما، کلافگی شما چندان هم دور از ذهن نیست.
شما از طرفی در جستجوی بهترین SLR Like هستید و از طرف دیگر در صدد خرید SX200 هستید
اول اینکه جمله کلیدی "هر قدر پول بدی آش می خوری" رو همیشه در نظر داشته باشید.
دوم اینکه فکر نمی کنید اگر دوربینی پیدا شود که همه چیز داشته باشد و قیمتش هم منطقی باشد، بقیه دوربینها (حتی مدلهای دیگر همان برند) باید بزنند گاراژ ;).
در ضمن قطعا بسیاری از مواردی که از عدم وجودشان در بعضی مدلها به عنوان ایراد یاد می کنید، شاید بعد از خریداری دوربین ، خیلی کم مورد استفاده قرار بگیرند. پس توصیه می کنم در مورد داشتن همه امکانات در یک دوربین، زیادی هم وسواس نداشته باشید.
تا زمانی که اهداف و انتظارات خود از دوربینتان و سقف هزینه و بودجه خود را مشخص نکنید، خودتان هم نمی توانید انتخاب خوبی داشته باشید. چه برسد به اینکه دیگران بخواهند راهنمایی تان کنند.
همه فرمایشهای درسته
من قبلا گفتم مشکلی از لحاظ هزینه نیست
بعد این همه کلافگی آخرش به این اصل منطقی رسیدم که کسی دنبال عکاسیه باید حرفه ای بگیره در غیر اینصورت کامپکت 200 هزاری کافیه
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed1987
دوست عزیز برای همه ی ما کیفیت و کارایی در درجه ی نخست اهمیت قرار دارد اما برای رسیدن به همین منظور باید شناخت کافی نسبت به نکات و مواردی پیدا کرد که شما به آسانی از کنار آنها میگذرید و میگویید فرقی نمیکند!
درک تفاوت میان Compact و DSLR و SLR Like و احاطه بر ویژگیها و تواناییهای هر کدام، دقیقاً همان چیزی است که میتواند شما را به درستی راهنمایی کند که با توجه به نیاز و نوع عکاسیتان چه انتخابی باید بکنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahyar937
همه فرمایشهای درسته
من قبلا گفتم مشکلی از لحاظ هزینه نیست
بعد این همه کلافگی آخرش به این اصل منطقی رسیدم که کسی دنبال عکاسیه باید حرفه ای بگیره در غیر اینصورت کامپکت 200 هزاری کافیه
ممنون
البته این اصل، به نظر من چندان منطقی هم نیست.
کاملا به نیاز و انتظارات عکاس و شناخت عملکرد انواع دوربینها و شرایط محیط و ... بستگی دارد.
همیشه گرانترین، بهترین نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amateur
دوست عزیز برای همه ی ما کیفیت و کارایی در درجه ی نخست اهمیت قرار دارد اما برای رسیدن به همین منظور باید شناخت کافی نسبت به نکات و مواردی پیدا کرد که شما به آسانی از کنار آنها میگذرید و میگویید فرقی نمیکند!
درک تفاوت میان Compact و DSLR و SLR Like و احاطه بر ویژگیها و تواناییهای هر کدام، دقیقاً همان چیزی است که میتواند شما را به درستی راهنمایی کند که با توجه به نیاز و نوع عکاسیتان چه انتخابی باید بکنید.
عزیزم من که گفتم چون اطلاعاتم زیاد نیست نیمتونم زیاد چیزی بگم و از شما ها کمک خواستم
دوربین رو برای حرفه ام نمیخوام چون اصلا کارم نیست
بعید میدونم بخوام واسش لنر بگیرم
زوم هم اگر زیاد باشه مثل sx1 که 20x هست چه بهتر:::yess:::
بازم ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ATalebi
ما که سوال می پرسیم جواب نمیدین
تاپیک میزنیم پاک میکنید
سوال ها رو در 2جا می پرسیم که کاربرهای متفاوت دارن تا از همه کمک بگیریم یکی رو پاک میکنید
چه خبره اینجا:::angry::::::angry::::think:;
-
سلام
به نظر بنده که در مورد دوربین های slr -like
تحقیق کردم
تمامی دوربین ها هم نقاط قوت دارند هم ضعف اما برای کسانی که بخواهند عکاسی را تجربه کنند و بعد دوربین حرفه ای بخرند من دوربینs200exr fuji رو پیشنهاد میکنم
با وجود اینکه ایراداتی داره ولی در عین حال نسبت به بقیه بهتره حتی کنون ها :think:;
-
راستی بین کنون sx1 & sx20 دوربین sx20 دوربین بهتری هست و نویز کمتری داره گول فیلمبرداری اولی رو نخورید ولی خوب اولی یه حسنی داره که فرمت raw رو ساپرت میکنه ولی sx20 این فرمت رو نداره
این فرمت raw خیلی مهمه برای کسایی که بخوان عکس رو در قطع بزرگ و با همان مشخصات حین عکاسی ذخیره کنند
ولی باز به نظرم دوربین s200exr fuji بر خلاف نظرات بعضی ها که بد میگن بین دوربین های حال حاضر بهترین است :::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed1987
عزیزم من که گفتم چون اطلاعاتم زیاد نیست نیمتونم زیاد چیزی بگم و از شما ها کمک خواستم
دوربین رو برای حرفه ام نمیخوام چون اصلا کارم نیست
بعید میدونم بخوام واسش لنر بگیرم
زوم هم اگر زیاد باشه مثل sx1 که 20x هست چه بهتر:::yess:::
بازم ممنونم
سلام, دوست عزیز بنابر همین مورد هم که گفتید اطلاعاتتون کافی نیست آقای طالبی چند تاپیک برای افزایش اطلاعاتتون در زمینه دوربینهای دیجیتال معرفی کردند, شما حتما اونها رو باید بخونید بعد تفاوتها رو متوجه شوید بعد برایتان سوال پیش بیاد وقتی در موارد کوچک مردد بودید در اینجا مطرح می کنید نه اینکه 6 مدل دوربین که از 3 رده مختلف هستند معرفی کنید و از دوستان بخواهید یکی رو برای شما معرفی کنند. درضمن اگر پستهای شما پاک می شوند به علت وجود قوانین هست که در هر فرومی وجود دارند پس ناراحت نشوید.:biggrin:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ice_face
راستی بین کنون sx1 & sx20 دوربین sx20 دوربین بهتری هست و نویز کمتری داره گول فیلمبرداری اولی رو نخورید ولی خوب اولی یه حسنی داره که فرمت raw رو ساپرت میکنه ولی sx20 این فرمت رو نداره
این فرمت raw خیلی مهمه برای کسایی که بخوان عکس رو در قطع بزرگ و با همان مشخصات حین عکاسی ذخیره کنند
ولی باز به نظرم دوربین s200exr fuji بر خلاف نظرات بعضی ها که بد میگن بین دوربین های حال حاضر بهترین است :::happy:::
n
بازم مرام کاربر های جدیدا:::love2:::
دوست عزیز چه ایراداتی از fuji میگیرن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehdiM
سلام, دوست عزیز بنابر همین مورد هم که گفتید اطلاعاتتون کافی نیست آقای طالبی چند تاپیک برای افزایش اطلاعاتتون در زمینه دوربینهای دیجیتال معرفی کردند, شما حتما اونها رو باید بخونید بعد تفاوتها رو متوجه شوید بعد برایتان سوال پیش بیاد وقتی در موارد کوچک مردد بودید در اینجا مطرح می کنید نه اینکه 6 مدل دوربین که از 3 رده مختلف هستند معرفی کنید و از دوستان بخواهید یکی رو برای شما معرفی کنند. درضمن اگر پستهای شما پاک می شوند به علت وجود قوانین هست که در هر فرومی وجود دارند پس ناراحت نشوید.:biggrin:
با سلام مجدد به نظرم شما که نمیخواین کار حرفهای انجام بدین بهتره دوربین canon sx20 ro انتخاب کنید یا
اگر نیمه حرفهای کار میکنین دوربین s200exr fuji رو انتخاب کنید در ضمن s100 مدل قبلیه این دوربین هنوز هم موجوده
-
یک اینکه این دوربین فیلم برداری عادی داره و میتونست hd باشه این اولیشه
دو اینکه وزنش یه خورده زیاده ولی قیافه شیک و حرفه ای دار ه در ضمن زوم اون دستی هست که یه حسنه و حسگرش با اینکه از مدل قبلی یعنی s100 کمتره ولی باز هم از بقیه کامپکت های موجود حسگرش بزرگتر ه
سنسورش هم super ccd هست که کارایی های خواست خودش رو داره
زوم این دوربین 14 هست و 12 مگاپیکسله فرمت raw رو ساپرت میکن ه و باتری شارژی هم داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed1987
n
بازم مرام کاربر های جدیدا:::love2:::
دوست عزیز چه ایراداتی از fuji میگیرن؟
دوست عزیز شما واقعا دوست دارید همه چیز برای شما محیا شود من که واقعا متاسفم درست یک صفحه قبل آقای حسینی در مورد معایب S200EXR مطلب نوشتند:
نقل قول:
- وزن خيلي زياد براي يك دوربين غير SLR (دقيقا 918 گرم)
- عدم امكان فيلمبرداري فول HD و حتا HD
- فلاش ضعيف پاپ آپ
- عدم ساپورت فلاش TTL با وجود تعبيه شدن كفشك فلاش ( اين يكي در قرن 21 ام خيلي خيلي مسخره است)
به علاوه اي ايراد هاي زير به نقل از Dpreview :
Strong, visible chromatic aberration at the most useful focal lengths
Noise reduction attacks fine detail if you look too close
230 shot battery life somewhat limiting
Film simulation rarely useful
RAW processing software is unusable
Electronic viewfinder glitches if you pan the camera too quickly
Continuous shooting buffer not as large as on latest entry-level DSLRs
Unnecessarily large RAW files (23MB each
)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ice_face
با سلام مجدد به نظرم شما که نمیخواین کار حرفهای انجام بدین بهتره دوربین canon sx20 ro انتخاب کنید یا
اگر نیمه حرفهای کار میکنین دوربین s200exr fuji رو انتخاب کنید در ضمن s100 مدل قبلیه این دوربین هنوز هم موجوده
معیار شما از حرفه ای نبودن Sx20 و نیمه حرفه ای بودن S200EXR چه چیزی هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ice_face
یک اینکه این دوربین فیلم برداری عادی داره و میتونست hd باشه این اولیشه
دو اینکه وزنش یه خورده زیاده ولی قیافه شیک و حرفه ای دار ه در ضمن زوم اون دستی هست که یه حسنه و حسگرش با اینکه از مدل قبلی یعنی s100 کمتره ولی باز هم از بقیه کامپکت های موجود حسگرش بزرگتر ه
سنسورش هم super ccd هست که کارایی های خواست خودش رو داره
زوم این دوربین 14 هست و 12 مگاپیکسله فرمت raw رو ساپرت میکن ه و باتری شارژی هم داره
منظورتون از زوم دستی، زوم با رینگ هست دیگه؟
زوم با رینگ همیشه مزیت نیست، مخصوصا در زمان فیلمبرداری، چرا که زوم با اهرم کوچک که در اکثر دوربینهای مشابه وجود داره به مراتب یکنواخت تر هست. یکنواخت زوم کردن با رینگ به طوری که در فیلم باعث حواس پرتی نشه کار بسیار مشکلی هست.
-
من منظورم این ه که دوربین s200exr از جهاتی بهتر از sx20 هست هر کدوم ایراده خودشون رو دارن
s200exr نیمه حرفه ای هست و sx20 canon یک دوربین کامپکت و مبتدی تره البته نظرات متقاوته خیلی ها میگن فوجی اصلا " قابل مقایسه با کنون نیست و خیلی بهتره ولی به نظر من و کسایی که هر دو رو داشتن یعنی فروشنده ها گفتن فوجی s200exr عکسهاش حرفه ای تره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ice_face
عکسهاش حرفه ای تره
همین یعنی چی؟
معیار شما برای حرفه ای بودن یک عکس و حرفه ای نبودن عکس دیگر چیست؟
-
ببینید برای کسایی که بعدا" میخوان حرفه ای بشن مهمه کاراییش و یاد میگرن
و کسی که دوربین عکاسی میخره اونم این دوربین رو برای فیلم برداری نیست برای عکاسیه وگرنه دوربینی میخرید که فیلم برداریش hd با شه
این دوربین فوجی ظاهر خوبی داره من دوست دارم
-
منظور اینکه دوربین فوجی حسگر بزرگتری داره و نوردهی بهتر و فرمت raw داره که این هم کمک میکنه به عکس های بهتری برای چاپ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ice_face
.......... و کسایی که هر دو رو داشتن یعنی فروشنده ها گفتن فوجی s200exr عکسهاش حرفه ای تره
دوست عزيز اصلا روي حرف فروشنده ها حساب باز نكنيد. آنها دوربيني رو توصيه مي كنند كه برايشان سود بيشتري دارد. شما الان اگر بخواهيد مثلا يك DVD Player بخريد و از فروشنده بپرسيد Pioneer بهتر است يا Marshal چيني در بيشتر موارد سعي خواهند كرد به شما بقبولانند كه مارشال خيلي بهتر است. چرا ؟ چون توزيع كننده و وارد كننده ي مارشال سود بيشتري براي فروشنده در نظر مي گيرند و صرف براي او در فروش آن برند است. (البته در مثل مناقشه نيست و من در مورد فوجي و مقايسه اش با كنن نظري ندارم)
ضمنا هيچ گاه به خاطر ظاهر خوب ابزار، آنها را نخريد. اول از عملكردش مطمئن شويد بعد در عملكرد مساوي آنكه ظاهر بهتري دارد را بخريد (البته خودم برعكسش را قبول دارم و ابزار و تجهيزات زشت را حتا در صورت عملكرد بالا نمي خرم).
ضمنا اين كلمه ي حرفه اي مايه ي دردسر است. هيچ كدام از اين دوربين ها را حرفه اي يا نيمه حرفه اي نمي نامند. حتا بيشتر DSLR ها را نمي توان حرفه اي ناميد چه رسد به Slr Like ها.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ice_face
ببینید برای کسایی که بعدا" میخوان حرفه ای بشن مهمه کاراییش و یاد میگرن
و کسی که دوربین عکاسی میخره اونم این دوربین رو برای فیلم برداری نیست برای عکاسیه وگرنه دوربینی میخرید که فیلم برداریش hd با شه
این دوربین فوجی ظاهر خوبی داره من دوست دارم
خوب شد این جمله آخر رو گفتید . هر چند از اول می شد حدس زد که این همه تعریف و تمجید در چندین پست، از این دوربین که در قد و قواره و وزن روی 50D رو هم کم کرده، بیشتر ناشی از علاقه شخصی است تا بحث فنی.
-----------------------------------------------------
مگا پیکسل مساوی هر دو دوربین - باسنسور بزرگتر و (احتمالا) باکیفیت تر fuji
20X زوم canon sx20 در مقابل 14.3Xزوم s200exr fuji
پشتیبانی fuji از raw
0.2 اینچ مانیتور بزرگتر fuji
فیلمبرداری VGA در fuji در مقابل HD در canon
وزن بسیار زیادfuji در مقابل canon . (در حدود 280 گرم اضافه وزن!)
و ....
قیمت بالاتر s200exr !
حالا چگونه با ضرس قاطع می فرمایید :
نقل قول:
ولی باز به نظرم دوربین s200exr fuji بر خلاف نظرات بعضی ها که بد میگن بین دوربین های حال حاضر بهترین است
:::confused2:::
پ.ن : فرهاد خان متوجه نشدم شما پاسخ دادید. وگرنه عمراً پست نمی زدم. شرمنده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ice_face
دوست عزیز خدا خیرت بده بگو که s100 کحا گیرمیاد
-
میشه گفت تمام صحبت هایی که تو این پست مطرح میشه همه تکراریه و چیزه جدیدی نیست ولی خوب ...
همونطور که بارها و بارها همه گفتن به طور کل شاید در این محدوده ها نمیشه گفت یه دوربین از دوربین دیگه بهتره.منم یه بار دیگه میگم. اما اگه خواسته ها تفکیک بشه در هریک از موارد میشه گفت کدوم دروبین بهتره.
در مورد این دو هم من هم نمی تونم بگم کدوم بهتره ولی اگه کسی عکس بهتر می خواد من هم می گم S200EXR
در مورد بدنه S200 من هم شخصا بدنه این دوربین رو به باقی SLR like ها ترجیح می دم. اما در مورد وزن با وجود اینکه S200 فکر کنم حدود 200 گرم از S100 کمتر شده ولی بازم وزنش نسبت به دیگر SLR Like ها زیاده . اما در مقابل بدنه بهتر شخصا حاضرم این وزن بیشتر رو قبول کنم. شخصا بدنه این دوربین رو به Entry level DSLR های موجود هم ترجیح میدم.
ضمن اینکه در مورد برخی نقاط ضعف S200EXR هم باز ملاحظاتی وجود داره.
یکی اینکه امکان نصب فلاش اکسترنال TTL وجود نداره، من فکر می کنم در میان خریداران دروبین های کامپکت و SLR like به ندرت کسانی هستند که مبلغی در حدود خود دوربینشون و شاید بیشتر برای خرید یه فلاش اکسترنال بدن. و این دسته کاربران به ندرت از فلاش اکسترنال استفاده می کنند. معمولا اون دسته افرادی که به این نتیجه میرسن تو کارشون نیاز به فلاش اکسترنال دارن کلا از SLR like به DSLR شیفت می کنند. فکر می کنم این امکان بیشتر مورد استفاده افراد حرفه ای است که احتمالا دوربین DSLR استفاده می کنند و تجهیزات مختلفی رو در اختیار دارند و در کنار DSLR اشون یه دوربین کامپکت هم استفاده می کنند.
حتی در میان کاربران DSLR هم، همین الان بسیاری از اون دسته کسانی که تازه وارد این حوزه شدند از فلاش خارجی استفاده نمی کنند.
در مورد فروشنده ها من هم موافقم که اغلبشون تقریبا چیزی از دوربین نمی دونن حد اقل در مورد پاساژ حافظ اینو مطمئنم
-
پاسخ: در پس پرده Fuji S200EXR چه خبر است ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MamuMehdi
2-Pixel Fusion Technology : High Sensitivity & Low Noise
"اين مود اين امکان را فراهم ميآورد تا دو پيکسل مجاور با يکديگر ترکيب شوند و يک سنسور 6 مگاپيکسلي با فتوديودهاي درشت را به وجود آورند که آنقدر بزرگ هستند تا در ضعيفترين شرايط نوري بهترين عکسها را با پايينترين نويز تهيه کنند.(این خط عیناً از سایت دیجی کالا عاریت گرفته شده)"
با موضوعی که گفتید یک سوال برای من بوجود اومده :
این حرف شما یعنی اینکه وقتی در بقیه دوربین ها از مگاپیکسل کمتری برای عکاسی استفاده می کنیم عملا بقیه پیکسل ها خاموش خواهند شد و کاربری ندارند؟! به نظر من که منطقی به نظر نمی رسد چون این موضوعی که شما مطرح کردید به ظاهر بسیار ساده است. چرا باید در مگاپیکسل های پایین تر از قدرت واقعی یک دوربین عملا بقیه پیکسل ها خاموش شوند وقتی می توانند با هم ترکیب شوند؟؟؟
-
من چند پست از این تاپیک رو خوندم و یاد یک جمله ای افتادم که شاعر میگه و اون اینه که:
بهترین دوربین دوربینیه که بهترین عکاس پشتش ایستاده باشه
لازمه برای خرید دوربین اطلاعات دقیقی از کارکرد و مقایسه ی اون با سایر برند ها داشته باشید ولی خودتونو غرق این مسائل نکنید . از طرف در مورد یک دوربین سوال میکنی از کارخونه ی سازندش بهتر بهت جواب میده اما دو تا عکس بدردبخور نمیتونه بگیره.
جای این حرفها عکاس باشیم.
واقعاً ببخشید که به قول شما آف تاپیک شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirmisagh
من چند پست از این تاپیک رو خوندم و یاد یک جمله ای افتادم که شاعر میگه و اون اینه که:
لازمه برای خرید دوربین اطلاعات دقیقی از کارکرد و مقایسه ی اون با سایر برند ها داشته باشید ولی خودتونو غرق این مسائل نکنید . از طرف در مورد یک دوربین سوال میکنی از کارخونه ی سازندش بهتر بهت جواب میده اما دو تا عکس بدردبخور نمیتونه بگیره.
جای این حرفها عکاس باشید.
من هم با شما موافقم. در واقع بعضی از ما، گاهی اوقات به بیل بورد تبلیغاتی برند های تجاری تبدیل می شویم بدون اینکه اطلاع داشته باشیم (البته باید به این شرکت ها برای قدرت تاثیر گذاریشون تبریک گفت) . من هم یکی از شیفتگان تکنولوژی و نوآوری ها دنیای دیجیتال هستم شاید من هم گاهی همین نقش را بازی کنم ولی هیچ گاه دوست نداشته ام که از ابزار دیجیتالی که استفاده می کنم چیزی باقی بماند که من ندانم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_maf
با موضوعی که گفتید یک سوال برای من بوجود اومده :
این حرف شما یعنی اینکه وقتی در بقیه دوربین ها از مگاپیکسل کمتری برای عکاسی استفاده می کنیم عملا بقیه پیکسل ها خاموش خواهند شد و کاربری ندارند؟! به نظر من که منطقی به نظر نمی رسد چون این موضوعی که شما مطرح کردید به ظاهر بسیار ساده است. چرا باید در مگاپیکسل های پایین تر از قدرت واقعی یک دوربین عملا بقیه پیکسل ها خاموش شوند وقتی می توانند با هم ترکیب شوند؟؟؟
1-این حرف بنده نیست، از منابع مربوطه ترجمه کردم.
2-CCD ها و Super CCD های فعلی (بغیر از EXR) متاسفانه توانایی ترکیب پیکسل ها را باهم ندارند. (به ساختار آنها در پست 787 دقت کنید)
3-هر چه یک Pixel بزرگتر باشه میزان نور دریافتی آن بیشتره (نویز کمتر و کیفیت بالاتر) و هر چی Pixel ها بزرگتر
باشن تعداد اونا در CCD کمتره (نویز بیشتر و کیفیت کمتر) ! پس عملاً در CCD ها و Super CCD ها فعلی هیچ سازنده
ای نتوسته در حد اعلاء هم پیکسل های بزرگتری تولید کنه و هم تعداد اونا را کم نکنه و گرنه الان دوربین ها بجای مگا پیکسل
در مقیاس گیگا پیکسل عرضه می شدند و این محدودیت فناوریه ساخته که برای فوجی هم این محدودیت برقراره.
در CCD EXR ، فوجی با همون ابعاد سنسور و همون تعداد پیکسل ، امکان ترکیب پیکسل ها رو فراهم کرده
که به زبان ساده مثلاً در نور کم ، با ترکیب سنسورها بجای 12 مگاپیکسل ، 6 مگاپیکسل ترکیب شده
با دریافت نور بیشتر از دیافراگم تصویری رو ثبت خواهند کرد که هیچ دوربین 12 مگاپیکسل و بلکه با دقت بیشتر ، توانایی
ارائه اون رو ، با اون کیفیت نداره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirmisagh
جای این حرفها عکاس باشیم.واقعاً ببخشید که به قول شما آف تاپیک شد.
دوست عزیز ارائه اطلاعات فنی دقیق ولو اینکه من آماتور بتونم به قول شما از کارخونه سازندش
بهتر ارائه کنم (که البته مسلماً چنین نیست ) چه اشکالی داره من نمی دونم ! :think:; به فرض اینکه
معرفی یه تکنولوژی جدید تبلیغات برای فلان شرکت آمریکایی یا اروپایی هم شد ، خوب بشه !
خاک اینکارو مهندسین و محققین فوجی و کانن و امثالهم تو آزمایشگاهاشون می خورن ، امثال بنده اگه
بقول شما نتونن 2 تا عکس بدردبخور باهاش بگیرن، حداقل می تونن عملکرد دستگاه رو دقیق بررسی کنن
تا شما بتونین از عکاسیتون لذت بیشتری ببرین و گرنه چرا اصلاً پا به دنیای دوربین های دیجیتال گذاشتیم ؟
دوست عزیز فکر میکنین همه تعمیرکارها و متخصصین و مهندسین و حتی خریداران و تمام عوامل انسانی
که در چرخه تولید و مصرف دوربین دیجیتال هر یک نقشی دارن باید حتماً عکاس خوبی باشن تا بتونن نظر بدن ؟
یا اساساً جایگاهی برای این افراد قائل نیستین ؟
فرمودین بجای این حرف ها عکاس باشیم ! باید گفت لازمه عکاس بودن داشتن دوربین است و پیدایش هر دوربین
جدید ماحصل همین حرف ها ، نقدها ، موشکافی ها و بازخوردها می باشد. امیدوارم تا آخر عمر نخواهید با همین
دوربین فعلیتان عکاسی کنید.:::shame on you:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MamuMehdi
1-این حرف بنده نیست، از منابع مربوطه ترجمه کردم.
لطف کنید در زیر ترجمه هاتون منابع رو هم قید کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_maf
لطف کنید در زیر ترجمه هاتون منابع رو هم قید کنید
حتماً دوست عزیر. از یادآوریتون ممنونم.
-
5 فایل پیوست
از اینکه دوستان همگی کمک کردن تا من تصمیم نهایی رو بگیرم واز سردرگمی خلاص شم ممنونم.
بلاخره تصمیم گرفتم Fujifilm FinePix S200EXR رو بگیرم و تونستم با زحمت چندتا عکس رو که با این دوربین گرفته شده رو از سایت dpreviewپیدا کنم که میزارم تا شما درمورد کیفیتشون نظر بدین
البته اینها گویا همگی بصورت raw گرفته شده وبا نرم افزارهای S7 و CS4 ادیت شدن
The shots were taken in raw mode, converted with S7, cropped and/or resized and sharpened in CS4.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirmisagh
جای این حرفها عکاس باشیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MamuMehdi
دوست عزیز فکر میکنین همه تعمیرکارها و متخصصین و مهندسین و حتی خریداران و تمام عوامل انسانی
که در چرخه تولید و مصرف دوربین دیجیتال هر یک نقشی دارن باید حتماً عکاس خوبی باشن تا بتونن نظر بدن ؟
یا اساساً جایگاهی برای این افراد قائل نیستین ؟
نمی خواستم در این بحث شرکت کنم و اصطلاحا آنرا "کش" بدهم. ولی دوست تازه وارد و فعال مان " آقا مهدی" در پیام خصوصی از بنده ابراز گلایه کردند که فکر می کنم پاسخ را اینجا بدهم بهتر است.
آقا مهدی : تمام فرمایشات شما و ترجمه های خوبی که ارائه دادید، مورد استفاده خیلی از دوستان است و می توانند بعنوان مقاله در سایت های مختلف مورد استفاده قرار گیرد.
ولی بنده (و احتمالا بسیاری از دوستان دیگر) ترجیه می دهم به جای اینکه وقت خود را به کنکاش در مورد تکنولوژی ساخت CCD ها و صدها مطلب اینچنینی صرف کنم، (یا به قول آقا امیر خودم رو این مسائل غرق کنم) بیشتر به عکاسی بپردازم (و به دوستان دیگر هم همین توصیه را می کنم).
در صورتی که بخواهم یک بدنه جدید تهیه کنم، به خروجی دوربین در شرایط مختلف و کیفیت ساخت دوربین و امکانات آن توجه می کنم. نه به نوع چینش CCD Pixel ها و ...
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahyar937
از اینکه دوستان همگی کمک کردن تا من تصمیم نهایی رو بگیرم واز سردرگمی خلاص شم ممنونم.
بلاخره تصمیم گرفتم Fujifilm FinePix S200EXR رو بگیرم و تونستم با زحمت چندتا عکس رو که با این دوربین گرفته شده رو از سایت dpreviewپیدا کنم که میزارم تا شما درمورد کیفیتشون نظر بدین
البته اینها گویا همگی بصورت raw گرفته شده وبا نرم افزارهای S7 و CS4 ادیت شدن
The shots were taken in raw mode, converted with S7, cropped and/or resized and sharpened in CS4.
سلام, مقایسه عکسهای دوربینها برا انتخاب دوربین کار مناسبی هست به شرطی که عکس را به سایز کامل یا کراپ 100 درصد مشاهده کنید و همینطور خروجی خود دوربین باشد.
از این سایت می توانید لیست نمونه عکسها رو ببینید:
کد:
http://www.digitalcameratracker.com/fujifilm-s200exr-reviews-sample-photos/
مثلا این از خود سایت فوجی هست:
کد:
http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/s/finepix_s200exr/sample_images/index.html
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahyar937
بلاخره تصمیم گرفتم Fujifilm FinePix S200EXR رو بگیرم
انتخاب بجایی کردید ، تبریک میگم نتیجه مقایسه Canon SX20 رو با Fuji S200EXR همونطور که قول دادم
بزودی ارسال می کنم تا جای هیچ شک و شبهه ای در خصوص کیفیت خروجی این دوربین براتون باقی نمونه ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ATalebi
در صورتی که بخواهم یک بدنه جدید تهیه کنم، به خروجی دوربین در شرایط مختلف و کیفیت ساخت دوربین و امکانات آن توجه می کنم. نه به نوع چینش CCD Pixel ها و ...
موفق باشید.
دوست عزیز ما از یه انقلاب در صنعت ساخت CCD صحبت کردیم (CCD EXR) ، اونموقع شما میگین چینش Pixel ها :think:;
پس منظورتون از کیفیت ساخت ! چیه ؟ جنس بدنه و نوع فلز و پلاستیک بکار رفته در دوربین؟! فکر نمی کنین کیفیت
CCD یک دوربین دیجیتال یکی از عوامل مهم در رده بندی یک دوربین است که ترجیحاً به بسیاری از فاکتورهای دیگه
ارجحیت داره (مخصوصاً در SLR-Like ها). فکر می کنین کیفیت تصاویر ممتاز دوربینی مثل S200 EXR بخاطر کیفیت لنز
یا جنس دگمه شاتر اونه ؟ پیشنهاد میکنم فقط 2 خط اول پست زیر رو مجدداً مطالعه بفرمایین
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=787
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MamuMehdi
دوست عزیز ما از یه انقلاب در صنعت ساخت CCD صحبت کردیم (CCD EXR) ، اونموقع شما میگین چینش Pixel ها :think:;
پس منظورتون از کیفیت ساخت ! چیه ؟ جنس بدنه و نوع فلز و پلاستیک بکار رفته در دوربین؟! فکر نمی کنین کیفیت
CCD یک دوربین دیجیتال یکی از عوامل مهم در رده بندی یک دوربین است که ترجیحاً به بسیاری از فاکتورهای دیگه
ارجحیت داره (مخصوصاً در SLR-Like ها). فکر می کنین کیفیت تصاویر ممتاز دوربینی مثل S200 EXR بخاطر کیفیت لنز
یا جنس دگمه شاتر اونه ؟ پیشنهاد میکنم فقط 2 خط اول پست زیر رو مجدداً مطالعه بفرمایین
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=787
خواندم. تنها مطلبی که برداشت کردم ، کسب جوایز متعدد! و ادعای کیفیت بالاتر خروجی دوربین و ... از این جور مطالب است که معمولا در وب سایت سازندگان همه دوربینها و همه برندها موجود است.این که دلیل بر برتر بودن نمی شود.
ببینید دوست گرامی. این تاپیک راهنمایی برای خرید دوربین مناسب است. یعنی دوستانی که می خواهند برای خرید تصمیم گیری کنند ، به مطالب این فروم مراجعه می کنند. سعی همه این است که پارامترهای مناسب برای خرید یک دوربین مناسب را به دیگران معرفی و راجع به آنها تبادل نظر کنیم.
خوب عرض بنده این است که مطالب شما در جای خود (مثلا یک مقاله علمی در هر وبسایت یا مجله ای، یا یک تاپیک با عنوان CCD ها و ... ) بسیار هم آموزنده و خوب است. هیچ اشکالی هم ندارد کسی دلباخته یک تکنولوژی یا یک دوربین یا برند شود و ... ولی به نظرم اصرار شما برای اثبات برتری مطلق این دوربین نسبت به دیگر دوربینها، چندان صحیح نیست.
در اینجا که معمولا تعداد دوستان تازه وارد هم کم نیست، هر کسی که مطالب متعدد شما را ببیند فکر می کند چه خبر است. دوربین برتر یعنی CCD EXR . در صورتی که به نظر من اصلا اینگونه نیست. همان جنس دکمه ها و بدنه و ابعاد دوربین و رنج فوکال لنز و نوع باطری و لوازم جانبی و قابلیت بهتر فلاش و رزلوشن بالاتر و کیفیت بالاتر لنز و خطاهای اپتیکی و نویز کمتر و قیمت مناسب و منوی ساده و گویا (user friendly) تر و و و ... گاهی از نوع CCD در انتخاب دوستان تاثیر گذار تر است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MamuMehdi
بنده طرفدار فوجی هستم اما دلباخته آن نه ، صیغه اخوت هم با فوجی نبستم
خوب بهتر نبود یک تاپیک زده می شد با عنوان اینو بخر ، اونو نخر ! .
با سلام.
فکر کنم علی جان گفته ها را گفت. متن ایشان را با دقت تر بخوانید.
من همه پست های زده شده در مدتی که عضو شدم را خوانده ام.
باور کنید تا کنون کسی از 7D , 5DII , ... هم اینقدر طرفداری نکرده است. متاسفانه به نظر من شما دلباخته فوجی هستید، نه طرفدار آن._حداقل به شدت دلباخته مدل دوربین خود هستید._
ببینید مطالبی که شما به عنوان برتری مینویسید اغلب جنبه تبلیغاتی برای شرکتها را دارد. مثلا فلان تکنولوژی در ساخت سنسورها، باور کنید مهم خروجی دوربین است، نه تکنولوژی.
نقل قول:
• حسگر یا سنسور Super CCD EXR با اندازه 1/1.6" 12 مگاپیکسل
• حالت های EXR Priority و EXR Auto
• زوم اپتیک 14.3x (30.5mm- 436mm)
• زوم دستی
• صفحه نمایش 2.7 اینچی 230K dots
• ویزور الکترونیکی
• حساسیت بالا ( تا 12800 در حالت 3 مگاپیکسل)
• حالت فوکوس و Lowlight (نور کم) حرفه ای
• لرزشگیر دست دو مرحله ای
• 5حالت فیلمبرداری سیاه و سفید و Sepia
• محدوده دینامیک تا % 800 افزایش
• ویژگی تشخیص چهره همراه با ضد قرمزی چشم اتوماتیک
• 3 ویژگی Bracketing ( محدوده دینامیک - Film Simulation و نوردهی اتوماتیک )
• فلاش سوپر هوشمند
• تلفیق 2 فرمت عکس JPEG و CCD RAW
• فیلمبرداری با صدا
• حالت های Custom
• افزایش 50 % مقدار عمر باتری نسبت به مدل قبلی FinePix S100FS
• زوم 14.3x
تا آنجا که اطلاعات بنده میرسد:
1- خود را درگیر سنسور نکنید.
2- ویزور الکترونیکی فکر نکنم کاربردی داشته باشد در دوربین های slr like.
3- حساسیت 12800 که سهل است، اگر چندین برابر این را هم داشته باشد، در صورتی که نویز تصویر زیاد باشد به هیچ کاری نمی آید. این مساله در دوربین های SLR صدق میکند چه برسد به Slr Likeها.
-----جدیدا به جای جمله مشهور"وارد جنگ مگا پیکسل ها نشوید" باید گفت"وارد جنگ ایزوهای بالا نشوید!!"
4- 5 حالت فیلم برداری سیاه و سفید و فلاش سوپر هوشمند و ویژگی تشخیص چهره و... فکر نمیکنم کاربردی برای یک عکاس آماتور هم داشته باشد. شما دوربین شبه حرفه ای میخرید، این بدین معنی است که شما علاقه مند به عکاسی و یادگیری عکاسی هستید. باید از این قید و بندها بیرون بیایید و به اصول عکاسی بچسبید، نه اینکه فکر تشخیص چهره در دوربین باشید!
یک سری از مطالبی که عنوان میکنید در دوربین های کامپکت هم یافت میشود و تولید کنندگان برای فروش بیشتر آنها را برجسته نشان میدهند.
باز هم ذکر خیری میکنم از مطالب دوست خوبمان علی جان:
نقل قول:
تنها مطلبی که برداشت کردم ، کسب جوایز متعدد! و ادعای کیفیت بالاتر خروجی دوربین و ... از این جور مطالب است که معمولا در وب سایت سازندگان همه دوربینها و همه برندها موجود است.این که دلیل بر برتر بودن نمی شود.
و این جمله واقعا گران بها:
نقل قول:
امیدوارم به جای پرداختن به این حواشی، از شما دوست جدید عکس های زیبا ببینیم.(این طوری ما هم به این جواهر --پرطرفدارترین و بهترین دوربین شبه حرفه ای-- ایمان می آوریم.)
موفق باشید.
-
1 فایل پیوست
رتبه بندی دوربین های مطرح جهت کمک به تصمیم گیری در خرید :
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1262105573
منبع : سایت معتبر http://www.ephotozine.com/
آیتم VALUE نشانگر ارزش پولی دوربین می باشد. یعنی میزان پولی که شما پرداخت میکنید در برابر آیتمها و امکاناتی
که دریافت میکنید.
-
1 فایل پیوست
-
1 فایل پیوست
-
1 فایل پیوست
-
1 فایل پیوست
-
با سلام میخواستم از اساتید بپرسم ازبین fz38 پاناسونیک و s200 فوجی که در انتخاب این دو مردد هستم کدام را ترجیح میدهند و مقایسه اینها را میخواستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
knightamin
با سلام
با سلام میخواستم از اساتید بپرسم ازبین fz38 پاناسونیک و s200 فوجی که در انتخاب این دو مردد هستم کدام را ترجیح میدهند و مقایسه اینها را میخواستم
دوست عزیز بهتر بود این سوال را در تاپیک خودش مطرح میکردید : http://www.akkasee.com/forum/forumdisplay.php?f=54
مع الذالک با توجه به رقایت تنگاتنگ دو دوربین پیدا کنید پرتقال فروش را ؟
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1262259916
منبع : http://www.trustedreviews.com
آیتم VALUE نشانگر ارزش پولی دوربین می باشد. یعنی میزان پولی که شما پرداخت میکنید در برابر آیتمها و امکاناتی
که دریافت میکنید.
-
با سلام .ولی توی این آدرسی که دادید به جوابی نرسیدم ؟؟؟واقعا کسی نیست که اطلاعات داشته باشه !!!!
-
با سلام
يه سوال داشتم ممنون ميشم اگه كسي راهنمايي كنه.
مي خواستم بدونم دوربين G11 چه مزيتي نسبت به sx20 داره كه حداقل قيمتش 100 هزار تومن گرونتره؟
چون من با طراحي g11 خيلي حال كردم و بنظر ميرسه خيلي خوش دست باشده.
ولي تا جايي كه من تحقيق كردم sx20 زومش 4 برابر قويتر و كيفيت فيلمش هم Full HD ( كه براي من هيچ اهميتي نداره)، مي خواستم ببينم g11 ارزش پول اضافه دادن براي طراحي بهتر (به نظر من) داره يا نه؟ يا اصلاَ مشخصه بهتري داره كه از چشم من دور مانده.
با تشكر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saeed44
با سلام
مي خواستم بدونم دوربين G11 چه مزيتي نسبت به sx20 داره كه حداقل قيمتش 100 هزار تومن گرونتره؟
ولي تا جايي كه من تحقيق كردم sx20 زومش 4 برابر قويتر و كيفيت فيلمش هم Full HD ( كه براي من هيچ اهميتي نداره)، مي خواستم ببينم g11 ارزش پول اضافه دادن براي طراحي بهتر (به نظر من) داره يا نه؟ يا اصلاَ مشخصه بهتري داره كه از چشم من دور مانده.
با تشكر
من فکر می کنم این اختلاف قیمت بیشتر به خاطر بزرگتر بودن سنسور این دوربین نسبت به SX20 است که باعث می شود در شرایط نوری کم عملکرد بهتری داشته باشه و از میزان نویز کاسته شود. همچنین این دوربین فرمت غیر فشرده تصویر RAW رو هم ساپورت می کنه که دست عکاس رو برای تغییرات بعدی در عکس باز تر می کنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_maf
من فکر می کنم این اختلاف قیمت بیشتر به خاطر بزرگتر بودن سنسور این دوربین نسبت به SX20 است که باعث می شود در شرایط نوری کم عملکرد بهتری داشته باشه و از میزان نویز کاسته شود. همچنین این دوربین فرمت غیر فشرده تصویر RAW رو هم ساپورت می کنه که دست عکاس رو برای تغییرات بعدی در عکس باز تر می کنه.
آره همينطوري كه شما گفتين. حالا بايد برم ببينم قيمت بيشتر به نويز كمتر مي چربه يا نه خيلي ممنون.:think:;
شما كه sx20 دارين ،ازش راضين ، مشكلي نداره؟
خيلي ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saeed44
با سلام
با تشكر
علاوه بر سنسور يكي از عوامل اصلي بالاتر بودن قيمت G11 ، كيفيت ساخت اونه كه يك سروگردن از Sx20 بالاتره.
همچنين ال سي دي 460 هزار نقطه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saeed44
آره همينطوري كه شما گفتين. حالا بايد برم ببينم قيمت بيشتر به نويز كمتر مي چربه يا نه خيلي ممنون.:think:;
خيلي ممنون
البته فقط اينا نيست، G11 فرمت RAW و ال سي دي بزرگتر و با رزولوشن بالاتري دارد ولي SX20 اين دو را ندارد ولي به صورت HD فيلمبرداري مي كند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rouzbeh Ehsani
علاوه بر سنسور يكي از عوامل اصلي بالاتر بودن قيمت G11 ، كيفيت ساخت اونه كه يك سروگردن از Sx20 بالاتره.
همچنين ال سي دي 460 هزار نقطه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehdiM
البته فقط اينا نيست، G11 فرمت RAW و ال سي دي بزرگتر و با رزولوشن بالاتري دارد ولي SX20 اين دو را ندارد ولي به صورت HD فيلمبرداري مي كند
بله درسته ، تازه viewfinde دوربين g11 اپتيكال ولي براي sx20 ديجيتال ، كه نميدونم چقدر اهميت داره؟
نكته بعدي اينكه تو مشخصات g11 نوشتن waterproof درسته؟ يعني چي ؟ مثلا تو هواي كه يبارون مياد ميشه عكاسي كرد؟
يه سوال ديگه ام داشتم اين فرمت raw چقدر بدرد ميخوره، حقيقتاَ تاحالا با raw كار نكردم ، با فتوشاب عكس هاي jpg رو اديت ميكنم، ولي اين كه ميگن با raw دست عكاس براي اديت بازتره يعني چه؟
و در آخر باتري g11 قلمي نيست.
ممنون از راهنماييتون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saeed44
خيلي ممنون
من از دوربینم راضی هستم ولی این موضوع که نویز کمتر به قیمتش می چربه یا نه فکر می کنم بیشتر به شما و هدف شما از عکاسی بر می گرده. اگر خیلی به نویز تصاویر و جزئیات ریز آن اهمیت می دهید و یا قصد چاپ عکس ها رو در سایز بالا دارید شاید سنسور بزرگتر ارجح باشد . همین طور اگر می خواهید در نور کمتر عکس هایی با نویز کمتر داشته باشید سنسور بزرگتر بهتر است ولی شاید برای یک کاربر معمولی که ممکن قسمت اعظم عکس هاشو توی خونه جایی که شاید نور با روشن کردن لامپ بیشتر و یا استفاده از فلاش جبران شود زیاد مهم نباشد. ولی تمام اینها وقتی به چشم می آید که عکس رو در حالت فول سایز در کامپیوتر نگاه کنید و گرنه توی یک مونیتور 17 یا 19 اینچی و یا حتی بزرگتر با رزولوشنی کمتر از 2 مگاپیسل اثری از نویز نخواهد بود مگر قصد برش و کراپ کردن عکس رو داشته باشید.
در ضمن فکر می کنم بیشتر کسانی که عکاس حرفه ای هستند به دوربین G11 توجه می کنند و آن را به عنوان دوربین دوم و سبک استفاده می کنند.
به هر حال برای فردی مثل من که تازه عکاسی رو شروع کردم نویز زیاد مهم نیست و بیشتر اصول آن مهم است و حاضر نیستم 100 هزار تومن بیشتر پرداخت کنم و نویز کمتر رو واگذار می کنم به دوربین بعدی که خواهم خرید و صد درصد SLR خواهد بود چون الان فقط زوم بالا و فیلمبردای با کیفیت برای من مهم است و دوربینی که تنظیمات دستی زیادی داشته باشد.
-
نقل قول:
نكته بعدي اينكه تو مشخصات g11 نوشتن waterproof درسته؟ يعني چي ؟ مثلا تو هواي كه يبارون مياد ميشه عكاسي كرد؟
من که هیچ وقت نمی تونم فکرشو بکنم که زیر باران با لنزی پر از قطرات آب عکاسی کنم هر چند که دوربین ضد آب باشد، ولی شاید جلوه ای زیبا به عکس ها بدهد. فکر می کنم این مورد بیشتر در رطوبت بسیار بالای هوا و یا افتادن احتمالی دوربین در آب به کار آید تا زیر باران.
نقل قول:
يه سوال ديگه ام داشتم اين فرمت raw چقدر بدرد ميخوره، حقيقتاَ تاحالا با raw كار نكردم ، با فتوشاب عكس هاي jpg رو اديت ميكنم، ولي اين كه ميگن با raw دست عكاس براي اديت بازتره يعني چه؟
تا جایی که من می دانم این فرمت در واقع تصاویر خامی رو که سنسور تهیه می کنه بدون پردازش به کاربر تحویل می دهد تا هر جور دوست دارد آن را ادیت کند. این پردازش که خود شامل بسیاری از موارد می شود مثل فشرده کردن فایل ها، که خود سبب از دست رفتن جزئیات عکس می شود. در ضمن فکر می کنم بسیاری از تغییراتی که ممکن است بعد از پردازش توسط دوربین صورت گیرد غیر قابل بازگشت باشد و ممکن است از نظر دوربین این تغییر صحیح باشد ولی واقعیت این است که این عکاس است که باید تصمیم بگیرد نه یکسری نرم افزار از پیش طراحی شده برای یکسری موقعیت های خاص. دوستان اگر اشتباه می کنم تصحیح کنند تا شاید به اطلاعات من هم اضافه شود.
نقل قول:
و در آخر باتري g11 قلمي نيست.
فکر می کنم بیشتر تعداد عکسی که می توان با باتری گرفت مهم باشد تا نوع آن ولی دوربین من که باتری قلمی می خورد شاید بهتر باشد، چون اگه یک وقتی هم شارژ تمام شد می توان از هر مغازه ای باتری قلمی گرفت.
-
سلام
اگه ممکنه چند مدل دوربین slr likeبا امکانات تنظیم دستی فوکوس ودیاف وشاتر وقدرت زوم مناسب معرفی کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mn2886
سلام
اگه ممکنه چند مدل دوربین slr likeبا امکانات تنظیم دستی فوکوس ودیاف وشاتر وقدرت زوم مناسب معرفی کنید
فکر می کنم همه SLR-Like ها دارای تنظیمات دستی فوکوس و دیاف و شاتر هستند. شما باید دقیقا توقعات خودتون رو بنویسید و هیچ کس نمی تونه منظور شما رو از مناسب بودن زوم بفهمه چون هر کسی یک مقدار زوم رو مناسب می دونه. لطفا بیشتر توضیح بدید و قبل از اون پست های قبلی رو هم بخونید. ممنون از شما
-
انگار سوالمو خوب مطرح نکردم.من علاقه دارم عکاسی رو از این به بعد به عنوان یه هنر ادامه بدم.اما تو انتخاب slr likeوslrمردد ام.اگه slrمناسبه چند مدل خوب رو تا 600-650 معرفی کنید اما اگه برا شروع slr like رو پیشنهاد میکنید بازم چند مدل تا محدوده قیمت 500 تومن رو معرفی کنید
با تشکر
-
فکر می کنم در حال حاضر یکی از بهترین دوربین های SLR-like که امکان تنظیمات منوالی که مد نظر دارید را هم به شما میدهد، سونی HX1 باشه با سنسور 9 مگاپیکسلی و زوم 20x اپتیکال و قیمتی حدود 450 هزار تومان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mn2886
انگار سوالمو خوب مطرح نکردم.من علاقه دارم عکاسی رو از این به بعد به عنوان یه هنر ادامه بدم.اما تو انتخاب slr likeوslrمردد ام.اگه slrمناسبه چند مدل خوب رو تا 600-650 معرفی کنید اما اگه برا شروع slr like رو پیشنهاد میکنید بازم چند مدل تا محدوده قیمت 500 تومن رو معرفی کنید
با تشکر
به نظر من برای شروع عکاسی SLR-Like ها بهتر هستند چون با قیمتی مناسب امکانات خوبی را ارائه می دهند و لنزهاشون با اینکه تعویض نمی شه گستره خوبی از واید تا تله را در بر می گیرند و با این بودجه فکر می کنم شما بتونید بهترین SLR-Like ها را بگیرید تا یک SLR خوب با تجهیزاتش.
در ضمن شاید کوچکی سنسور SLR-Like براتون ناراحت کننده باشه و روی نویز خیلی حساس باشید که در این صورت SLR-Like نمی تونه راضی کننده باشه.
فیلمبردای چی براتون مهمه یا نه؟
-
با درود
من میخوام یک دوربین دیجیتال با قیمت حدود 400 الی 450 بخرم
معیارهای من هم برای خرید اینا هستند
1-رزولوشن بالا
2 زوم خیلی بالا
3-کیفیت عکس بالا
4-فیلمبرداری
لطفا راهنمایی کیند
البته نظر من بیشتر روی این دو دوربینه
canon sx20
Olympus SP-590 UZ
به نظر شما کدومش بهتره و ایا دوربین بهتر از این دو مدل که زوم بالا داشته باشه وجود داره؟البته با قیمت 400 ال 450؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahrokh-palang
با درود
1-رزولوشن بالا
2 زوم خیلی بالا
3-کیفیت عکس بالا
4-فیلمبرداری
لطفا راهنمایی کیند
canon sx20
Olympus SP-590 UZ
به نظر شما کدومش بهتره و ایا دوربین بهتر از این دو مدل که زوم بالا داشته باشه وجود داره؟البته با قیمت 400 ال 450؟
من به شخصه SX20 رو ترجیح می دهم و فیلمبرداری هم برام مهم بوده
ولی خوب Olympus SP-590 UZ لنزش وایدتره (26 میلی متری) و قدرت زوم بیشتری داره (26 برابر)، LCD بزرگتری داره (2.7 اینچی) ولی رزولوشن آن مثل SX20 است، سرعت عکاسی پیاپی بیشتری داره (6 فریم در ثانیه) و سبک تره.
SX20 قابلیت فیلمبرداری HD داره و LCD هم متحرکه که می تونه خیلی جاها مفید باشه که Olympus SP-590 UZ اینها رو نداره.
سایز سنسور هر دو یکی است و از این نظر نسبت به هم برتری ندارند.
از نظر کیفیت عکس هم فعلا مقایسه ای از این دو دوربین تو اینترنت پیدا نکردم.
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamid-P
...
تا آنجا که اطلاعات بنده میرسد:
1- خود را درگیر سنسور نکنید.
...
دوست عزیر با کمال احترام برای نظر شخص شما ، در کتاب اصول عکاسی دیجیتال (تالیف رضا نحوی) آمده است :
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1263159339
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_maf
من به شخصه SX20 رو ترجیح می دهم و فیلمبرداری هم برام مهم بوده
ولی خوب Olympus SP-590 UZ لنزش وایدتره (26 میلی متری) و قدرت زوم بیشتری داره (26 برابر)، LCD بزرگتری داره (2.7 اینچی) ولی رزولوشن آن مثل SX20 است، سرعت عکاسی پیاپی بیشتری داره (6 فریم در ثانیه) و سبک تره.
SX20 قابلیت فیلمبرداری HD داره و LCD هم متحرکه که می تونه خیلی جاها مفید باشه که Olympus SP-590 UZ اینها رو نداره.
سایز سنسور هر دو یکی است و از این نظر نسبت به هم برتری ندارند.
از نظر کیفیت عکس هم فعلا مقایسه ای از این دو دوربین تو اینترنت پیدا نکردم.
با اجازه علی آقا منم چند مطلب رو اضافه کنم
از نظر کیفیت دو دوربین در وضعیت مطلوبی هستند.از نظر LCD دوربین SX20 کمی رزولوشن بهتری دارد(235000) و قابلیت چرخش اون کمک شایانی تو عکاسی بهتون میکنه. ولی اگر اندازه LCD براتون اهمیت بیشتری داره خب Olympus SP-590 UZ در شرایط بهتری قرار داره
از نظر سرعت شاتر SX20 به خاطره داشتن محدوده بیشتری (15-1/3200 ثانیه) نسب به SP-590 شرایط بهتری داره
و در مورد زوم و کیفیت عکس باید بگم شما در نهایت باید یکی از این دو مورد رو انتخاب کنید چون زوم بیشتر کیفیت کمتر را در پی دارد و انتخاب کیفیت بالا تر نتیجه ای جز محروم ماندن از زوم بیشتر را نخواهد داشت.البته به نظر من 20X زوم کمی نیست ولی در آخر بر میگرده به خود شما که براتون کدوم مورد در اولویت قرار دارد
و در آخر فاصله ماکرو این دو دوربین است که بازهم SX20 با داشتن حداقل فاصله 0 سانتیمتر در شرایت بهتری قرار دارد.چنین فاصله ماکرویی بدین معناست که شما از اجسامی می توانید عکاسی کنید که حتی به لنز شما چسبیده باشد(البته با بودن نور مناسب) به همین دلیل در منو این دوربین این قابلیت به سوپر ماکرو لقب گرفته.البته SP-590 ماکرو 1سانتیمتر دارد که فاصله خوبیه ولی 1 سانتیمترهم در ماکرو گرافی فاصله قابل توجه ایه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahrokh-palang
با درود
1-رزولوشن بالا
2 زوم خیلی بالا
3-کیفیت عکس بالا
4-فیلمبرداری
لطفا راهنمایی کیند
canon sx20
Olympus SP-590 UZ
سلام؛ اگر بخوام جواب دوست ديگرمون رو هم كه در جاي ديگري درباره خريد P90 يا sx20 سوال كرده بودن بدم بايد گفت كه بين دور دوربين p90 , 590uz انتخاب 590uz عاقلانه تر است چون:
در مورد كيفيت عكس اين دو هم ظاهرا P90 در نور كم به علت كاهش نويز جزئيات بيشتري را از بين مي برد.از نظر نويزي بودن تصاوير نيز دوربين P90 در ايزوي 400 به بعد از اليمپوس جلو مي زند.عمر باتري p90 كوتاهتر است ولي داراي ال سي دي بزرگتر و چرخان مي باشد، هيچ كدام در فيلبرداري لرزشگير ندارند ولي در اليمپوس اگر صدا رو قطع كنيد مي تونيد لرزشگير داشته باشيد!! يك نكته منفي درباره 590 اينكه قسمت اتصال به 3 پايه ظاهرا پلاستيكي هست و يك نكته مثبت هم اينكه ميشه از مبدل هاي لنز در اين دوربين براي زوم بيشتر استفاده كرد.
در اينجا مقايسه بين p90 و 590 رو مي تونيد ببينيد:
کد:
http://www.dcresource.com/reviews/2009-super-zoom-shootout
با اين حال به نظر من بين اين دو 590 بهتر است ولي در مقايسه با sx20 كه بيشتر موارد رو دوستان گفتن بايد اضافه كرد:
sx20 از كارتهاي SDHC پشتيباني ميكنه، سرعت روشن شدن و تاخير شاتر كمتري داره در مورد نويز هم كه sx20 واقعا از همه سر تره اينجا مي تونيد اين دو دوربين رو البته در لابراتوار مقايسه كنيد، (ببخشيد كه دو تا لينك هست، به عكسهاي كراپ شده دقت كنيد):
کد:
http://www.digitalcamerareview.com/default.asp?newsID=4103&p=2
کد:
http://www.digitalcamerareview.com/default.asp?newsID=4032&review=olympus+sp590+uz+review
در آخر بگم كه اون چند عدد آخر در زوم معمولا (تا اونجا كه من ديدم) با مشكلات لنز مثل اعوجاج رنگي روبرو هستند كه در عكس تا حدودي مشخص هستند پس خودتون رو زياد مشعول 20 يا 26 برابر نكنيد هر چند اين مشكلات به زودي حل خواهند شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ramin.M
در مورد زوم و کیفیت عکس باید بگم شما در نهایت باید یکی از این دو مورد رو انتخاب کنید چون زوم بیشتر کیفیت کمتر را در پی دارد و انتخاب کیفیت بالا تر نتیجه ای جز محروم ماندن از زوم بیشتر را نخواهد داشت.
ببخشید من به عنوان یک آماتور برایم سوالی پیش اومده. منظور شما از کاهش کیفیت با افزایش قدرت زوم چیست؟
مگه زوم اپتیکال هم باعث کاهش کیفیت می شود ؟ یا منظورتون اینه که لنز این دوربین ها به عنوان سوپر زوم کیفیت لازم رو ندارن؟؟
-
سلام دوستان
من یک فرد آماتور هستم و دنبال یک دوربین نیمه حرفه ای یا حرفه ای هستم تا مبلغ 450 هزار
به نظر شما دوربین های کانن سری g بهتره و یا sx
در ضمن اگه چند سایت تحلیلی ایرانی معرفی کنید خیلی ممنون میشم.
-
مسلما کیفیت عکس تو سری G قابل مقایسه با sx20 و sx1 و دیگر کامپکتها نیست (به استثناء S90) ولی خوب سری G هم کاستیهایی داره مثل زوم پایین 5 برابر که قابل ارتقا تا 7 برابر است (با 200 تومن هزینه اضافه) و همچنین فیلمبرداری vga بدون زوم اپتیکال و صدای مونو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m1979
سلام دوستان
من یک فرد آماتور هستم و دنبال یک دوربین نیمه حرفه ای یا حرفه ای هستم تا مبلغ 450 هزار
به نظر شما دوربین های کانن سری g بهتره و یا sx
در ضمن اگه چند سایت تحلیلی ایرانی معرفی کنید خیلی ممنون میشم.
همون طور که دوست عزیزمون گفتند مسلما کیفیت سری G بالاتره ولی کاستی هایی هم داره و قیمت این سری گران تر هم هست و شما باید ببینی اصلا نیازی به آن داری یا نه؟ شما بهتره نیازهاتون رو بنویسید تا دوستان بتونند مدل های مناسبی رو معرفی کنند.