مبارك باشه...!:biggrin:نقل قول:
سلام بر همه دوستان
بالاخره fz50 خریدم
انتخاب بسیار خوب و بجایی بود....
ان شا الله عكس های خوب شما رو در فروم ببینیم...
فقط تمرین و پشتكار یادتون نره:::happy:::
موفق باشید...
Printable View
مبارك باشه...!:biggrin:نقل قول:
سلام بر همه دوستان
بالاخره fz50 خریدم
انتخاب بسیار خوب و بجایی بود....
ان شا الله عكس های خوب شما رو در فروم ببینیم...
فقط تمرین و پشتكار یادتون نره:::happy:::
موفق باشید...
انتخاب سخته.از نوع دوربینش سختتر.بعد از چند ماه تحقیق به 2 راه رسیدم. (بودجه حدود550) 1-خرید nikond-40وبعدها ارتقا با یک لنز زوم 2-خرید یکslr-likeخوب از بین s8000-fz18-h9-s96000 nخودم روی s8000نظر دارم چون فوجی به نویز کم مشهوره وقیمت مناسبی هم داره. (من به عکاسی علاقه دارم و معلوماتم هم بدک نیست یعنی با خرید d-40 هم فکر نکنم سر خورده بشم.) دوستان محبت بزرگی میکنند اگر من رو راهنمایی بفرمایند .
دوست عزیز با یه search کوچیک در فروم اطلاعات خوبی در باره ی همه ی این دوربین ها پیدا میکنید.
موفق باشید .
دوست عزیز برای خرید اول نیاز خود رو مشخص کنید همون طور که اساتید در فروم میگن:::big grin:::برای چه کاری نیاز به دوربین دارید اگر میخواهید برای خودتون و در حد خانوادگی و بیرون رفتن و عکس گرفتن باشه یه دوربینی بگیرید که تمام نیازهاتون رو برآورده کنه مثلا fz18 با این دوربین شما میتونید در تمام موقعیت ها عکس بگیرید و نیازتون رو برآورده میکنه و فعلا به دوربین و لنز دیگه ای نیاز ندارید ولی اگر قبلا تجربه استفاده از دوربین رو داشتید و یه slr like کارتان را را نمیاندازد سراغ slr بروید که این لازمش هزینه زیاد برای لنز هست که بتونید با توجه به زمینه ای که میخواهید عکس بگیرید نیاز به لنز تله واید ماکرو و... دارید و هزینه ها رو بالا میبره ولی برای کسی که میخواد تخصصی عکاسی رو دنبال کنه یه نیاز اولیه است
ولی به خاطر داشته باشید به قول اساتید یه خودنویس خوب آدم رو تبدیل به نویسنده خوب نمیکنه
با توجه به نیازتون خرید کنید که بعدا پشیمان نشید :cool:
ضمنا نیاز به تاپیک جدید نبود جواب خود رو میتونستید با سرچ در فروم پیدا کنید
یا حق
اگر فیلم برداری مهم نباشد کدام دوربین شفاف ترین عکس را ارائه می دهد؟
olympus sp560
canon s5is
canon sx100
panasonic fz18
fuji s8000fd
hony h7,h9
kodak z612
kodak p880
fuji s6500
من بشخصه پانا fz18 رو انتخاب میکنم عکسای شارپ و با رزولوشن خوب تحویل میده ضمن اینکه لنز اشم دست شما باز میکنه رنج عالی داره البته FZ50 هم هست که خوب قیمت به نسبت بالاتری داره حدود 560 تومن ولی میشه گفت کاملترین هست تو این کلاس من خودم دارم و کاملا راضی هستم
شفافیت رو نمیدونم، من هم خودم چند وقته بین fz18, s5is, 6500 مرددم و میخوام یکیشو انتخاب کنم، ریویو ها هم نظرهای مختلفی دارن.. از نظر من جدای از مسائل فنی و تکنولوژیهای به کار رفته تو دوربین
مشکل اصلی s5is نداشتن RAW ه (که شاید با اومدن hack حل شه)
مشکل fz18 باطری اون و اینکه من خودم تمایلم به باطری قلمیه و تقریبا هم برام خیلی مهمه این موضوع
و مشکل فوجی یکی قدیمی بودنش و مشکل بزرگترش سخت پیدا شدن تو بازاره..
من خودم بیشتر نظرم رو فوجیه ولی فکر نکنم بتونم پیداش کنم..
حالا دوستان صاحبنظر هم خواهشا یه نظری نسبت بی این مدلها بدن (میدونم هزار بار تو تاپیکهای مختلف در موردشون بحث شده:)، ولی بیشتر مد نظرم یه مقایسه بین این سه مدل ه)
اين SX100 عامل نفوذيه توي SLR Like ها ؟!:biggrin:نقل قول:
اگر فیلم برداری مهم نباشد کدام دوربین شفاف ترین عکس را ارائه می دهد؟
olympus sp560
canon s5is
canon sx100
panasonic fz18
fuji s8000fd
hony h7,h9
kodak z612
kodak p880
fuji s6500
يكي از دوستان يه 9600 داره كه چند ماهه خريده ولي مي خواد SLR بخره. دوربينو خيلي تميز نگه داشته و فكر كنم به قيمت يك 6500 نو مي فروشتش.:cool:
من خودم بیشتر نظرم رو fz18 هستش چون raw داره و باتری هاش هم قلمی نیست البته کفشک فلاش نداره و کابل اتصال به کامپیوترش هم پورتش usb استاندارد نیست کیفیت عکسهاشم تو iso بالا بده
من فكر ميكن جي 9 هم بد نباشه حالا نظر دوستان و اساتيد فن هم مهمه
سلام علیک
نظرتون درباره fuji film s9600 چیه ؟ امکاناتش که در مقایسه بادوربین های هم قیمتش مثل pana fz18 که بیشتره اما میخواستم بدونم کیفیت عکساش چطوره ؟ از fz18 بهتره یا نه ؟ یک جا هم خوندم که این دوربین کیفیت ساخت خوبی نداره و زود خراب میشه . آیا صحت داره ؟:eek:
اگر به عکس های پرتره از صورت و اشخاص علاقه دارید فوجی خوبه البته سه پایه هم نیاز دارید
ولی اگر دوست دارید در طبیعت عکاسی کنید خوب پاناسونیک هم رنج خوبی داره هم اینکه وزنش واقعا سبکه و لرزش گیر دست هم داره و کلا بنده غلظت رنگ های پاناسونیک رو طبیعی تر میدونم
با سلام.
دنبال یه دوربین در حد و اندازه SLR Like می گردم.
اساتید کدوم رو پیشنهاد میکنن.
لطفا اگه مورد دیگه ای هم به ذهنتون میرسه بفرمایید....
متشکرم.
http://www.digikala.com/Reviews/Digi...m4=DC-Pan-FZ18
دوست عزیز....
لطفا قبل از ایجاد یک تاپیک جدید در فروم جستجو کنید و سعی کنید در تاپیک های مشابه سوالات خود را مطرح کنید.
در این فروم تاپیک های زیادی وجود دارد که در مورد سوال شما در آنها بحث شده است.بهتر است آنها را مطالعه کنید و بحث را پیگیر شوید.
در بخش های زیر تاپیک های بسیاری وجود دارد.
در ضمن سوال شما زیاد کامل نیست.نوع کاربرد و بودجه را هم نفرموده بودید.
http://www.akkasee.com/forum/forumdisplay.php?f=51
http://www.akkasee.com/forum/forumdisplay.php?f=49
http://www.akkasee.com/forum/forumdisplay.php?f=52
http://www.akkasee.com/forum/forumdisplay.php?f=53
الان اختلاف قیمت بین s5 , s3 حدودا چقدره؟ به نظر شما برتریهای s5 با توجه به اختلاف قیمتش با s3، میتونه خریدشو در مقابل s3 توجیه کنه؟
سلام
اگر کمی صبر کنید sony dsc h50 در راهه و ظاهرا دوربین خیلی خوبیه فکر میکنم تا 2 هفته دیگه بیاد
من هم منتظر اومدن و انجام تست توسط اساتید و تایید هستم. تا بخرم:biggrin:
s5 رو من هفتهی پیش دوروبر 360 قیمت داشتم، که امیدوارم ارزونتر هم بشه..
دوربین جدید سونی هم بعید میدونم وقتی میاد تو بازار قیمتش همردهی s5 باشه، من بالای 500 پیشبینی میکنم!
سلام عرض میکنم خدمت استادان گرامی
من به تازگی قصد خرید یک دوربین نیمه حرفه ای رو کرده ام ، سقف مبلغی هم که میتونم بدم حدود شصدهزار تومان است حالا یزره بیشترم شد ایراد نداره . کیفیت برام مهمه زوم هم همینطور .
نمیدونم چرا اما بین این همه دوربین بیشتر
Panasonic Lumix DMC-FZ50
Fujifilm FinePix S100fs
نظر منو به خودشون جلب کردن .
راستشو بخواین نمونه عکسهایی که از Panasonic دیدم جالب بود .
اما از آنجایی که من هیچ اطلاعاتی نسبت به این دوربینها ندارم ، پس تو رو خدا منو راهنمایی کنین که این دوربینها ایرادش چیه ، اصلا ایراد دارن ؟
چون من از یکی از دوستان پرسیدم فقط به من گفت نخر دلیلش هم نگفت . حالا شما بگین من چیکار کنم ،اگه شما هم میگین دوربین های خوبی نیستن ، چی رو پیشنهاد میکنین؟
ممنون از همه.
سلام
دوستتون اون کلمه "نخر" رو واسه کدومش بکار برد؟ :biggrin:
من fz50 دارم و ازش راضی هستم. ولی بخاطر اینکه با دوستان ناباب گشتم ، میخوام خودمو بدبخت کنم و slr بخرم.
وگرنه 100 سال نمیفروختمش. بدنه خوشدست و خوش ساختی داره و رینگ زوم و فوکوس دستی.
موقع زوم کردن هم لنزش نمیاد بیرون :::big grin:::
اگه فیلمبرداری هم برات مهم باشه (که برای من مهم نیست و توی این 3 ماه فقط یکبار و در حد تست گرفتن باهاش فیلم گرفتم) کیفیتش خیلی خوبه.
لنز لایکا و لرزشگیرش هم واقعا خوبه. در ماکزیمم فاصله کانونی که 420 میلیمتر هست ، هم تصویرش شارپه و هم افت کیفیتش کمه. گارانتیش هم 15 ماهه بانیان الکترونیک هست.
تنها ایرادی که در fz50 دیدم اینه که در ایزوی 400 به بالا رنگ قرمز موجود در عکس کمی پخش میشه. البته فقط در مد jpg اینجور هست. در مد raw کاملا درسته.
البته اون میزان پخش شدگی در حالت کراپ 100% مشخص هست و خیلی ناچیزه. و وقتی عکسو در سایزهای متعارف چاپ میکنی اصلا پیدا نیست.
در مورد نویز هم باید بگم که تمام slr like ها نویز دارن. من بیشتر از اینکه روی نویز دوربین حساس باشم ، روی رنگهای خروجی و وایت بالانس دوربین حساس هستم که بنظرم fz50 هم مد رنگی خوبی داره و هم تشخیص وایت بالانسش (با توجه به تست سایتها) خوبه.
درکل ازش راضی هستم و اگه بخوام بازم یدونه slr like بخرم بازم همینو میخرم و اصلا از خریدش پشیمون نیستم.
ایشالا هرچی میخری باهاش عکسهای خوبی بگیری.
سلام
المپوس Sp-570 و Sony-h50 هم گزينه هاي خوبي هستند.
چرا سلمان جان.
میشه.
ولی آدم مجبور میشه از خیلی از چیزها چشم بپوشه.
مثلا همون لایوویو و lcd متحرک هم گاهی وقتا واقعا بدردم خورده که با خرید d60 دیگه خبری از این چیزا نیست.
و یا محدوده 420-35 میلیمتری fz50 رو باید فراموش کنم و فعلا با 55-18 سرکنم تا لنزهای مورد نیاز رو بخرم.
تمیز کردن سنسور هم باید بلد بشم. اگه هم رو سنسور خش انداختم که دیگه فاتحححححححححه.
حمل و نقل دوربین dslr با لنزها هم کار آسونی نیست. (خدا رو شکر d60 از fz50 کوچیکتره :::big grin:::)
و .....
با حرف وحید کاملا موافقم. نمیشه برای همه نسخه slr پیچید.
البته امیر جان کاری به موضوع این تاپیک ندارم و همیشه هم نسخه DSLR را معقول نمی دانم.اما!
این مواردی که شما فرمودید بسیار ساده است.
در حال حاضر دوربین های DSLR وجود دارند که لایو ویو دارند و همین طور LCD متحرک.
لنز هایی وجود دارند که بسیار بلند هستند ( مثل 18-250 تامرون )
تمیز کردن سنسور کار بسیار ساده ای است بخصوص با ورود لوازم شرکت ویزیبل داست توسط یکی از شرکت های عرضه کننده دوربین.آنقدر تمیز کردن ساده است که دیگر هیچ نگرانی نخواهید داشت.
در مورد حمل و نقل هم هرکه طاووس خواهد.......
و بعد اینکه مزایایی هم برای DSLR قابل تصور است که با هیچ SLR Like دیگری نمی توانید به آنها برسید.خودتان بهتر می دانید.
سلام
این دو تا عکس رو نگاه کن و خودت قضاوت کن ( اگه با جزئیات بیشتر میخوای برو http://www.dpreview.com)
از اونجا که ایزو 100 تا چهارصد بیشتر استفاده میشن من ااین دو تا رو میذارم
به صرف قیمت نه ولی 600 تومن یا بالاتر پول دادن واسه SLR-like آدمو یجوری میکنه...این دوستمون انتظار خاصی نداره که فقط SLR-like براورده کنه...مزایای SLR-like قبول در صورتیکه مثلا فلان خصیصه مد نظر باشه (مثل زوم یا LCD یا Live view یا ...) واسه همین میگم وقتی میشه DSLR داشت چرا SLR-like ؟
در کل فرمایشات شما و امیر عزیز و استاد قبادی رو کاملا درک میکنم.
با سلام به استاد خودم آقای قبادی عزیز :::happy:::
حرف حق جواب نداره :biggrin:
و کاملا صحبتهای شما صحیح هست.
البته هزینه اون لنز تامرون 18-250 و وسایل داست ویزیبل و قیمت یک بدنه ارزان قیمت حدود 1 تومن میشه که خیلی ها حاضر به پرداختش نیستن و به کیفیت بدتر و .... رضایت میدن.
نکته: این روزها به یک تومن و یکهزار تومن و یک میلیون تومن و یک میلیارد تومن ، به اختصار یک تومن!!! گفته میشه.
پیدا کنید احتکار کننده برنج را (همون پرتقال فروش سابق)
چرا پست ما رو حذف می کنید . مگه چی گفتم :mad:
گفتم که اگه ریش تراش و اتو و ماشین لباس شویی و .. میخوای برو پاناسونیک بخر
اگه دوربین میخوای برو فوجی بخر
این کجاش بده:(
همه جاش بده جناب!
یک سری به بحث های بی ربط به تاپیک مربوطه بزن متوجه می شی جریان از چه قراره!
اگر هم دوست داشتی می توانیم بحث کنیم.اما یقینا بنده قبل از بحث کردن به شما عرض می کنم که تفکر شما درست نیست.
http://www.akkasee.com/forum/showthr...newpost&t=2762
با تشكر
با مطالعه توضيحات جامع در رابطه با دوربين slrو slr-like و با توجه به اينكه نياز من داشتن دوربين كامل و كم هزينه
هست slr-like رو انتخاب كردم ولي تو انتخاب مدلش تو اين 4 مدل گير كردم كه هر كدوم مزايايي نسبت به اون يكي داره مثل رينگ لنز تو FZ50 - سرعت شاتر تو H50-بازه لنز تو P80 و SP570 و چيز هاي ديگه لطفا اساتيد نظرشون رو جهت انتخاب بهتر اعلام كنن.از همتون ممنون
ظاهراً در P80 از همان لنزهای 570UZ استفاده شده و لنزها هم چندان تعریفی ندارند. در عوض سونی H50 از لنز کارل زایس استفاده می کند که دست کم اعتبار بیشتری دارد. شما در ّFZ50 و P80 و 570UZ شارپنس و نویز بیشتری خواهید داشت و در H50 نویز کمتر خواهد بود اما تصاویر سافت تر هستند.
در H50 امکان DRO وجود دارد که تا جایی که اطلاع دارم سایر دوربین های مورد بحث چنین امکانی را ندارند. البته نیکون پس از ثبت عکس امکان پردازش مشابهی را می دهد که خب یک پردازش محسوب می شود.
من خودم H50 دارم و تنها مشکلی که با آن دارم سایز دهانه آن است که 74 میلیمتری است و این سایز غیر استاندارد است یعنی جز سونی کمپانی های دیگر برای این سایز دهانه فیلتر و کانورتور تولید نمی کنند. محصولات خود سونی هم ناقص است. البته راه حل وجود دارد برای افزایش سایز دهانه اما به هرحال دهانه خود دوربین استاندارد نیست. ضمناً از امکان اینفرارد این دوربین غافل نشوید که بسیار مهیج است. با تهیه یک فیلتر IR و با استفاده از مادون قرمز عکسهای خوبی می شود گرفت که جذابیتهای خود را دارند. نمونه عکسهای H9 را که با فیلتر IR گرفته شده اند را با جستجو در اینترنت می توانید پیدا کنید که H50 هم قابلیت یکسانی در این مورد دارد.
در کل من هم موقع انتخاب همین گزینه های شما را مد نظر داشتم و در آخر H50 را انتخاب کردم و الان کاملاً راضی هستم از این دوربین. به نظرم گزینه بعدی FZ50 است چون "نظر شخصی من" اینست که دو دوربین P80 و 570UZ صرفاً دوربینهایی تجاری هستند. 22x زوم 570UZ با این لنزهای کوچک کمی خنده دار به نظر می رسد. البته قطعاً P80 به واسطه نام نیکون فروش خوبی هم خواهد داشت...
دوستان بنده عازم سفر هستم و فعلاً نمی توانم پاسخگوی دوستان باشم.
آرش عزیز
المپیوس خودش لنز تولید میکنه. نیکون هم همینطور و هرکدام هم در این زمینه صاحب اعتبار بسیاری هستند.
لنز پی ۸۰ و ۵۷۰ هم هیچ ارتباطی به همدیگر ندارند.
نه از لحاظ رنج و ساختار و هرکدام هم در کمپانی جداگانهای تولید میشه.
سایز لنز رابطه مستقیمی با شکل طراحی و تکنیک طراحی داره. رابطه مستقیم با سایز سنسور و دیافراگم اون داره.
هرکدام از این موارد هم میتونه ویژگی مثبت و یا منفی برای افراد مختلفی باشه.
یعنی یقینا سایز پی ۸۰ اگر باعث مقداری افت کیفیت و یا افت نوری و یا نویز بیشتر شده باشه؟(فرض میگیریم چون تصویر و مقایسهای از این دوربین ندیدم) در عوض سایز کوچکتر اون میتونه ویژگی مثبتی برای بسیاری از افراد باشه.
من نميدونم چرا اينقدر نسبت به sp570 بي محبتي ميشه!
من كه به نمونه ي عكس فقط تو flickr اعتقاد دارم عكسهاي خوبي ازش ديدم. اونجا جاي تبليغات نيست و عكساي آماتوري بدون edit هم پيدا ميشه. جدا عكساش عالين. گرچه من واسه خريدش يكم از لحاظ مالي كم ميارم... بخاطر لوازم جانبي زياد و گرون! :::love2:::
با اجازه بزرگان
به نظر من canon s5is بهتره و جوابشو پس داده.گزينه ي بعدي هم fz8.
ضمنا سايت زير اطلاعات بسيار جامعي رو در مورد اين دوربين نوشته كه به نظرم خيلي به درد مي خوره.
http://www.dpreview.com/gallery
سايت زير هم نمونه عكس هاي خيلي از دوربين ها رو كه كاربران گرفتن رو داره كه مي توني نمونه عكس هاشو ببيني.
http://www.pbase.com
به غير از اف زد 8 با بقيه لين دوربينا كار كردم كه فقط و فقط اچ7 رو پيشنهاد مي كنم به خاطر كيفيت اپتيكي فوقو العاده لنزش و زوم پر قدرتش و باطري قابل شارژ ال سي دي بزرگش و ....
من واقعا نمیدونم کدومش رو انتخاب کنم.
آرش جان من هم می دانم که نیکون و آلیمپوس از لنزهای خود استفاده می کنند اما چندین بار در انجمنهای مختلف دیده ام که به این نکته اشاره شده که این دو دوربین از لنزهای مشابهی استفاده می کنند و فقط به همین جهت بود که نوشتن "ظاهراً...". به هرحال بعید هم نیست در یک محصول تجاری برای کم کردن مخارج از محصولات هم استفاده کنند. که البته شما می فرمایید در این دو دوربین دو لنر کاملاً متفاوت استفاده شده است...
در مورد نویز هم باید بگویم که نویز را اگر یک عنصر همیشه موجود در دیجیتال تلقی کنیم مشکل حل می شود. یعنی بپذیریم که نویز همیشه وجود دارد اما میزان آن به عوامل مختلفی از جمله نوع و سایز سنسور، طراحی و....و عملکرد کاهنده نویز بستگی دارد. خب حالا تجربه شخصی من نشان داده که سونی ترجیح می دهد نویز کمتری مشاهده شود هرچند جزئیاتی هم از بین بروند اما نیکون یا کنن با جزئیات تصویر اهمیت بیشتری می دهند....نمونه عکسهای دوربین های نام برده شده هم در فروم های خود در dpreview قابل مشاهده هستند.
به هر حال اگر جایی دیدی که قطعاً اشتباه کرده ام خیلی خوب است که پاسخ لازم را بدهی و ناراحت نمی شوم اگر در صورت لزوم نوشته ام را حذف کنی چون من هم دوست ندارم اطلاعات غلطی به خواننده منتقل بشود....به هرحال ممنون.
مدتی است که میخواهم از بین دوربین های H9 و H50 و Fz18 یکی را انتخاب کنم اما نمی دانم کدامیک را انتخاب کنم . از کسانی که تجربه کار عملی با این دوربین ها رو داشتن خواهش می کنم راهنماییم کنن
سلام
دوستان متاسفانه تعدادتاپیک های مشابه با این مضمون روز به روز بیشتر می شه و دوستان هم چون سوالات تکراری است رغبتی به جواب دادن پیدا نمی کنند به همین دلیل تعدادی از این تاپیک ها ادغام شد و زین پس راهنمایی ها و مقایسه ها همه در این تاپیک انجام خواهد شد و هر تاپیکی با مضمون مشابه هم ادغام خواهد شد.
سلام تو رو خدا به من کمک کنید.من یه دوربین با کیفیت البته با امکانات بالا میخوام.
از بین s5is fz18 h9 sp570 کدامیک را توصیه میکنید
بنظرم fz18 یا h9 رو انتخاب کنید
با اجازه شباب خان
S5IS
پیشنهاد من ...
چون شما یه دوربین میخواید که همه چیز رو در حد خوب داشته باشه و این نشون میده کلا فقط اهل Point & Shoot هستید و کنون در این زمینه به گمانم بهتر کار کرده
صد البته فکر کنم با گرفتن هیچ کدام از دوربین ها پشیمان نخواهید شد ضمنا کیفیت فیلم برداری اس5 (گویند) که بهتر است
البته این رو هم بگم اگر نیاز هاتون ، علاقه مندی هاتون و ... رو بگید خیلی بهتر میشه کمک کرد
خوب ايشون چند گزينه رو مطرح كردن و حرفي از فيلمبرداري و قابليتهاي ديگه نشد . همچنين امكانات بالا رو عنوان كردند . و پيشنهاد بنده هم براساس مدلهاي پيشنهادي ايشون بود . وگرنه fuji 9600 رو پيشنهاد ميدادم . بنظرم اگه ايشون نيازهاشون رو دقيقتر عنوان كنند بهتر بشه راهنماييشون كرد
دوست عزيز با توجه به 500 هار توماني كه مي خواهيد هزينه كنيد فقط دودوربين مي تونم به شما پيشنهاد كنم كه يكي كامپكت هست وديگري نيمه حرفه اي
1. Sony Cyber-Shot W300
2. Sony Cyber-Shot H50
هر دو دوربين جزو شاهكارهاي دنياي عكاسي هست دابليو 300 الآن 350 هزار تومانه و اچ 50 حدود 420 هزار تومان
مي تونم تضمين كنم كه دوربين كامپكتي مثل دابليو 300 مي تونه هر آنچيزي كه شما در اين تاپيك مطرح كرديد پوشش بده و از هر نظر ارضاتون كنه .
در مورد اچ 50 هم كه فقط يك چيز مي تونم بگم . شاهكاره ه قول برادران آمريكايي it's Wonderfull , Amazing
به نظر مناگر اين دو دوربين رو بررسي نكني و دوربيني بگيري اشتباه بزرگي كردي . حتما راجع بهشون بخون . من خودم امروز توي جمهوري هر دو مدل رو ديدم ( قيمت ها هم مال همين امروزه ، از نمايندگي هاي رسمي سوني با گارانتي شركت بازرگاني ايران )
من با توجه به مشخصات H9 اون رو به يكي از همكارا پيشنهاد كردم و زنگ زدم يكي از دوستان كه فروشنده است برام فرستاد. راستش سه چيزش برام خيلي عجيب بود.
اول اينكه هنگام زوم كردن لنز يه جورايي ريپ ميزد. براي اطمينان يك H9 ديگر رو هم ديدم اون هم همينطور بود:(
دوم مسئله White balance بود كه در حالت پيشفرض اصلاً خوب عمل نميكرد.
و سوم كيفيت فيلم برداري بود كه بنظرم ضعيف بود. البته در مقايسه با دوربيني مثل S3-IS .
ولي با FZ18 موافقم
سلام
H7 بنده هم هنگام زوم کردن همین حالتو داره.صدای موتور زوم یکنواخت نیست..مثل ماشین اسباب بازی که باطریش داره تموم میشه صدا میده:biggrin:
WB هم موافقم...اصلا خوب نیست.با یه SX100is مقایسه کردم آبروم رفت:(:(
از فیلم برداریش راضیم ولی یه مقدار تصویر دون دون میشه.
با اینکه با FZ18 کار نکردم اما بیشتر از H9 میپسندمش.منم با FZ18 بیشتر موافقم.
اساتید لطفا پاسخ دهید
اگر ممکنه Fz 18 ررو هم به این دوربینها اضافه کنید
من S5 دارم اصلاً ازش راضی نیستم
به نظر من وقتی چند مدل از لحاظ کلی در یک کلاس کاری قرار دارند چیزی که ملاک انتخابه ،نیاز ما و علاقه شخصیه نسبت به برند و مدله. در این مواقع صرفا با مقایسه امکانات فنی نمیشه انتخاب کرد.
سلام
عزیزان یک سوال
ایا داشتن ویژگی Raw میتونه باعث انتخاب Fz8 نسبت به بقیه این دوربینها باشه ؟
یعنی یک عامل تعیین کننده برای کاربرهای معمولی که دنبال خروجی تمیز میگردن میتونه باشه یا نه ؟
دوست عزيز اين مقاله را مطالعه کنيد
http://www.akkasee.com/articles/7164/
سلام
اقای کسری بسیار ممنونم از این راهنماییتون .
اینو میگن یک راهنمایی درست و پایه ای
:):):)
سلمان جان
ایا شما h7 دارید ؟
اگر بله لطفا به من بگید که ایا تصاویر این دوربین در ایزوهای بالا (800 ) بلوری میشه ؟ :::confused2:::
و به این خاطره که میگن نویزش کمه ؟ ( دچار سافتنس میشه ) :::confused2:::
سلام
والا تا جایی که بنده اطلاعات دارم بلور شدن در اصل ربطی به ایزو نداره . و اینکه در H7 کلا تصاویر سافت هستند چه در ایزو 80 و چه در 800 و بالاتر و این سافتنس خصیصه H7 هست. البته سافت بودن باعث میشه که نویز قدری کمتر خودشو نشون بده ولی اینکه برای شارپ سازی ایزو رو پایین بیارید تصور اشتباهیه.فکر میکنم عامل اصلی در شارپنس و سافتنس اپتیک دوربینه و نه ایزو.
درضمن کسری جان هم به نظر H7 داشتند یه زمانی.ایشون حتما اطلاعات بهتری میتونن بدن.
سلام
بین sony h9, h7 ,Canon PowerShot S5 IS کدام رو به ترتیب پیشنهاد میدین
بترتیب بگین شما بودید الویت شما یه ترتیب کدام بود برای خرید
من تا حالا به عکسهای سونی و کنون توجح کردم به نظرم میآید سونی از لحاظ وضوح تصویر بهتره مثلا عکیسهایی که از چهره افراد انداخته شده بود هر مدل کنون رو که دیدم به نظرم آومد تصاویرش تاره ولی سونی شفاف هست
بد ارزون ترین فلاش برای بین Canon PowerShot S5 Isکه از فلاش داخلیش قوی تر باشه چنده
راستی ببخشید اگه 1 كم تاپیك تكراری همه تاپیكهای كه مریوط به این 3 تا دوربین تو سایت بود رو خوندم ولی فقط تو همه تاپیكها تفاوت ها گفته شده بود كه این ها گفتن تداره چون تو سایت معروف یا تو نت 1 سرچ كنیم مشخصات فنی دوربین ها هست تو سایت هم فقط به مشخصات فنی سه دوربین اشاره شده بود ولی هیچ كس نگفته بود كدوم از لجاظ كیفیت عكس میچربه به همین دلیل این تاپیك رو زدم چون یه جواب دلخواه نرسیدم با خوندن این تاپیكها
جالا كدوم رو بگیرم برای من از همه مهم تر كیفیت تصوبره اول همنظور كه بالا گفتم من تا حالا به عکسهای سونی و کنون توجح کردم به نظرم میآید سونی از لحاظ وضوح تصویر بهتره مثلا عکیسهایی که از چهره افراد انداخته شده بود هر مدل کنون رو که دیدم به نظرم آومد تصاویرش تاره ولی سونی شفاف هست
نظرتون در مورد دوربین های زیر چیه و کدوم بهتره
Sony CyberShot DSC-H50
Panasonic Lumix DMC-FZ18
:redface:
یك ماه پیش من بین این دو دوربین سونی رو انتخاب كردم و حالا هم ازش راضیم
البته برای من ال سی دی قابل حرکت و کنترل از راه دور در اولویت بود
به هر حال بستگی به نیاز شما داره:::happy:::
هر دو دوربین در رده خودشون خوب هستند.
حالا منظور از raw چیه به چه دردی میخوره
سلام
میشه یکی به من بگه چرا قیمت فوجیها مثل s1000fd , s5800 , s8000 نسبت به بقیه دوربینها کمتره ؟
s5800 = 230
s1000fd = 245
s8000 = 300
:confused::eek:
لرزشگیر ؟ خدمات پس از فروش ؟ گارانتی ؟ کیفیت کمتر ؟
لطفا راهنمایی کنید .
سلام
نبود پهلوانی که به ما جواب بده.:mad:
بریم همون A720 بگیریم ؟؟؟ :::confused2:::
سرمون یه موقع کلاه نره !!!!!!! lol'
سلام دوستان من قصد خرید دوربینی با 600 تومان بودجه دارم که الان 2 روز کامل از صبح تا شب نشستم و هم این سایت و سایت های دیگه و سایت های انگلیسی مثل Dpreview
اما بالاخره دوربین Slr like را انتخاب کردم اما چه دوربینی رو توش موندم البته من تو سایت Dpreview در قسمت Buying guide نوع دوربین را Slr like انتخاب کردم و پیکسل هم 10 تا 12 که نتایج به این شکل بود:
Nikon Coolpix P80 و Fujifilm FinePix S8100fd و Fujifilm FinePix S100fs و Fujifilm FinePix S1000fd و Olympus SP-570UZ و Leica V-LUX 1 و Panasonic Lumix DMC-FZ50
اول اینکه کدوم قیمت هاش کمتر از600 تومان هستش قیمت هاش درست دستم نیست و دوم اینکه کدوم بهتره و یا اگه دوربینی خودتان مد نظر درید معرفی کنید.
من زیاد از دوربین و عکاسی سر در نمیارم ولی علاقه زیادی دارم به عکاسی و همچنین من یه دوربین فوجی دارم مدل a310 که شرکت سازنده دیگه این مدل رو تولید نمیکنه .
امکاناتی که دوربین برام مهم هست رو می گم:
1- برای عکاسی از منظره و طبیعت و ماکرو و همچنین خانوادگی
2- عکاسی در شب برام مهمه که عکسهام محو نشن
3- لرزشگیر به شدت نیازه که با مورد دوم فکر کنم یکی باشه
4- در دوربینی که دارم بعد از گرفتن عکس باید چندین ثانیه منتظر بمونم تا برای عکس بعدی اماده بشه میخوام دوربین بعدی اینجوری نباشه
5- کیفیت عکس هم برام مهم هستش و همچنین LCD چرخان باشه بهتره
6- زوم اپتیکال بالا و فیلمبرداری با صدا هم اگه داشته باشه بهتره
یه چند تا سوال هم دارم :
ریموت کنترل در دوربین به چه منظوری استفاده می شود ؟
فرمت Raw از چه نظر بهتر از Jpg هستش ؟
سلام دوستان
از بین این 6 تا دوربین کدوم از همه بهتره؟
Fujifilm FinePix S100fs
Panasonic Lumix DMC-FZ50
Nikon Coolpix P80
Olympus SP-570UZ
Sony DSC-H50
Panasonic Lumix DMC-FZ18
بودجه من 600 تومان هستش قیمت دقیق این دوربین ها رو نمیدونم ولی از 600 کمتره
من زیاد به عکاسی علاقه دارم و از عکاسی زیاد سررشته ندارم و یه دوربین دیجیتال فوجی مدل a310 دارم که دیگه تولید نمیشه البته برای مبتدی هاست و قسمتی هم خراب شده.
امکاناتی که برام مهم تره رو می نویسم :
عکس هایی که میخوام بگیرم در مورد طبیعت و منظره و ماکرو و همچنین خانوادگی
تو شب خوب عکس بیفته یعنی محو نشه
لرزشگیرش خوب باشه که فکر کنم با مورد بالا یکیه
زاویه دید خوبی داشته باشه
اگه LCD چرخان باشه بهتره
مدت زمان اماده شدن برای عکس بعدی سریع باشه (تاخیر شاتر) اگه درست گفته باشم
از فرمت Raw هم پشتیبانی کنه برای اینده شاید خوب باشه
و در کل عکس با کیفیت و با نویز کم
حالا نمیدونم کدوم دوربین بهتر جواب میده؟
اگه میشه سریع تر جواب بدید احتمال داره بیام تهران و خرید کنم
سلام
با توجه به امکاناتی که شما در نظر دارید سریعترین جواب Panasonic FZ-50
ممنون از جوابتون
زاویه دید این دوربین چه جوریه و در ضمن از کجا میشه فهمید من از سایت Dpreview این مدل رو بررسی کردم و برای اینکه بفهمم زاویه دیدش چه جوریه باید از قسمت zoom wide و zoom tele برررسی کنم یا Aperture range ؟و بگید چه جوری؟
سایز سنسور این دوربین 1.1 هستش که نسبت به بقیه کمتره ایا تو کیفیت نسبت به بقیه پایین تره؟
ایزوی این دوربین تا 1600 هستش ولی 3200 رو تو پرانتز به این صورت (3200 boost) نوشته چرا؟
چیزی که دل میزنه ماکرو 5 سانی هستش که بقیه 1 سانتی هستند
اگه میشه با دلیل انتخابتون رو از بین این 6 تا دوربین بگید؟مثلا چرا فوجی 100 انتخاب نکردید با این همه امکانات؟
دوست عزیز
بله زاویه دید رو از همون مقادیر Zoom wide-tele میتونید بدست بیارید .Aperture مربوط به سیستم دیافراگم دوربین میشه!
سایز سنسور در این دوربین نسبت 1:1.8 داره. توجه داشته باشید مقدار کمتر بهتره.1:1.8 بهتر از 1:2.5
شما یکسری انتظارات کلی عنوان کردید و در مجموع جوابی سریع دریافت کردید.حالا اگه موارد خواصی مد نظر دارید مشخص کنید به این صورت اتوماتیک بعضی انتخابها از لیست حذف میشن.
مثلا آیا برد فلاش 7 متری FZ50 نسبت به 4 متر در S100fs واستون کاربرد نداره؟ یا F=11 در مقابل F=5 ؟؟ فاکتور قیمت چطور؟
اول اصلی ترین نیازهاتونو لیست کنید بعد تصمیم گیری خیلی راحت میشه