-
Fz18 Or Fz50
با عرض معذرت از اینكه وقت اساتید را میگیرم
من عضو تازه وارد هستم و قبلا هم عضو هیچ فرومی نبودم . شركت در یك اجتماع مجازی كه همه به هم كمك میكنن خیلی واسم جذاب بود واسه همینم تا اومدم تو این فروم ذوق زده شدم و با فاصله چند روز 2 تا تاپیك باز كردم . اما متاسفانه هیچ كس برای تاپیك دومم جواب نداد . اولش یه كم احساس سرخوردگی كردم ولی بعدش فكر كردم بهتره تمام تاپیك ها رو بخونم و بعد سوالاتمو مطرح كنم .
حالا هم بعد از اینهمه مطالعه بازم گیجم .
فكر میكنم بالاخره از G9 - S5 is - H5 صرفنظر كردم . علیرغم اینكه اصلا از برند پاناسونیك خوشم نمیاد اما بخاطر اطلاعاتی كه از فروم بدست اوردم نسبت بهش متمایل شدم . در واقع میخوام نتیجه این مقایسه رو با فوجی 9600 هم قیاس كنم .
-
پاسخ: FZ18 or Fz50 ????
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Fara
با عرض معذرت از اینكه وقت اساتید را میگیرم
من عضو تازه وارد هستم و قبلا هم عضو هیچ فرومی نبودم . شركت در یك اجتماع مجازی كه همه به هم كمك میكنن خیلی واسم جذاب بود واسه همینم تا اومدم تو این فروم ذوق زده شدم و با فاصله چند روز 2 تا تاپیك باز كردم . اما متاسفانه هیچ كس برای تاپیك دومم جواب نداد . اولش یه كم احساس سرخوردگی كردم ولی بعدش فكر كردم بهتره تمام تاپیك ها رو بخونم و بعد سوالاتمو مطرح كنم .
حالا هم بعد از اینهمه مطالعه بازم گیجم .
فكر میكنم بالاخره از G9 - S5 is - H5 صرفنظر كردم . علیرغم اینكه اصلا از برند پاناسونیك خوشم نمیاد اما بخاطر اطلاعاتی كه از فروم بدست اوردم نسبت بهش متمایل شدم . در واقع میخوام نتیجه این مقایسه رو با فوجی 9600 هم قیاس كنم .
خب اولین نکته اینکه اندازه سنسور این سه تا دوربین با هم زمین فرق داره. FZ50 سنسور 1/1.8 و FZ18 سنسور 1/2.5 اینچ دارن که باعث میشه عکسهای FZ50 نویز کمتری داشته باشه. فوجی 9600 هم سنسور 1/1.6 داره که خب کلا فوجی ها به نویز کم مشهور هستن.
سنسور FZ50 وضوح 10 مگاپیکسل رو داره که FZ18 در مقابل 8 و Fuji 9600 هم 9 مگاپیکسل وضوح تصویر دارن.
ماکرو فوجی 9600 و پاناسونیک FZ18 یک سانتیمتر هست و FZ50 ماکرو 5 سانتیمتر داره.
FZ18 رنج واید و زوم بهتری داره که از 28 میلیمتر تا 504 میلیمتر رو پوشش میده (18x) که FZ50 رنج 35-420 میلیمتر رو داره (12x) فوجی 9600 هم رنج 28-300 میلیمتر رو داره (10.7x)
دیافراگم Fz50 و فوجی 9600 تا حد 11 بسته میشه ولی برای FZ18 ماکزیمم بسته شدن دیافراگم 8 هست. در عوض FZ18 در حالت حداکثر زوم عدد 3.1 رو میده که احتمالا بکگراند blur شده زیبایی خواهد داشت.
دیگه اینکه FZ18 فلاش External نمیخوره ولی دوتای دیگه میخورن. مینیمم سرعت شاتر برای پاناسونیکها 60 ثانیه و برای فوجی 9600 زمان 30 ثانیه هست. در عوض ماکزیمم سرعت شاتر برای 9600 ، 1/4000 ثانیه و برای پاناسونیکها 1/2000 ثانیه هست.
یه چیز دیگه هم اینه که پاناسونیک FZ50 , فوجی 9600 رینگ زوم روی لنز دارن ولی FZ18 دکمه جداگونه برای زوم داره.
و نکته آخر اینکه پاناسونیکها لرزش گیر دارن ولی فوجی نداره.
بازم اگه میخوای بیشتر این سه تا دوربین رو مقایسه کنی این لینک رو ببین : http://www.dpreview.com/reviews/comp...cfz50&show=all
در کل فوجی 9600 دوربینی هست که خوب جواب پس داده و در مورد FZ50 هم بگم که یکی از دوستام خریده و من نمونه عکسهاش رو دیدم به نظر بالاتر از حد انتظار میومد! FZ18 هم دوربین جدیدتری نسبت به اون دوتای دیگه هست که خب مزایا و معایب خودش رو داره. به نظر من اول به نیازهات فکر کن و بعد ببین کدوم یک از اینها بیشتر نیازهات رو برآورده میکنه.
-
آقا مهدی توضیحات کاملی دادن ، به نظر بنده اگر شما بفرمایین که دوربین قبلی تون چی بوده و اینکه در چه زمینه ای میخواهین از این دوربین استفاده کنین (مثلا دوربین خانواده یا عکاسی از طبیعت ، کار استدیو ، معماری و .... )، دوستان و من بهتر میتونیم راهنماییتون کنیم.
-
پاسخ: SONY H9 or CANON S5IS
ممنونم آقاي amirshiraz.
من كاملا در مورد دوربين ها تحقيق كردم. خودم هم مهندس الكترونيك هستم. اطلاعاتم در مورد پارامترهاي اساسي دوربين و نيازهام منو به اين 2 دوربين رسونده. تفاوت بين اين 2 تا رو من ذكر كردم تا نظردوستان رو در اين موارد بدونم كه بتونم انتخاب نهاييمو بعد كلي غربالگري انجام بدم. مثلا راهنمايي دوستان در مورد حافظه خيلي كمك بود برام. در هر حال ممنون از لطف همه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alishadi
آقا مهدی توضیحات کاملی دادن ، به نظر بنده اگر شما بفرمایین که دوربین قبلی تون چی بوده و اینکه در چه زمینه ای میخواهین از این دوربین استفاده کنین (مثلا دوربین خانواده یا عکاسی از طبیعت ، کار استدیو ، معماری و .... )، دوستان و من بهتر میتونیم راهنماییتون کنیم.
من فارغ التحصیل معماری ام و بیشتر از هر چیزی لذت عكاسی برام مهمه . بیشتر میخوام بتونم عكسهای منظره خوبی بگیرم و همینطور به پرتره هم علاقه دارم . در واقع به هنر عكاسی علاقمندم.
در درجه بعدی هم استفاده خونگیه یعنی استفاده از دوربین در شرایط خاصی مثل مهمانیها كه عموما شبهاست و تو خونه هایی كه الان همشون كوچیك و فسقلی شدن ( مثل خونه ما ) و اینكه اكثر دوربینهایی كه وجود دارند حتی دوربین های كامپكت تو نور روز و شرایط نرمال عكسهای بدی نمیگیرند . بنا بر این مهم اینه كه دوربین بتونه در شرایط نور كم و فضای محدود كیفیت قابل قبولی رو ارائه بده !!!!!!!!!!
داداشم اس 9600 داره یكی از دوستامم اف زد 50 داره هردو هم راضی اند . اگه بدونم لرزشگیر فوجی چقدر برام میتونه مهم باشه شاید تصمیم گیری برام راحتتر بشه .
ممنون و متشكر
-
جناب اقای مهدی فکر نکنم تاf11 بسته بشه فوجی رو عرض میکنم
http://www.dpreview.com/reviews/comp...cfz50&show=all پست خودتون هم که اینرو میگه!!!
-
با سلام خدمت دوستان این پست تکراریه ولی می بخشید در تایپیک fz18 کلی روی این دو دوربین بحث شده .ولی باز نقل قولی از بحث تایپیک fz18 :
جناب اقای جهانپور من موافق هر گونه تستم.ودر مورد مشکلات تست با اقا وحید هم نظرم.
اگر پانا سونیک درست عمل کند باید fz18 رفتار نویزی بهتری داشته باشد .
ولی تا به امروز در تایپیکهای خارجی هیچ اختلافی مشاده نکردم.وتمام دارندگان دوربین fz50 در مورد ارتقا ندادن دوربینشان به fz18 با تمام قدرت رای داده اند .حتی در مورد سنسور بیشتر ناراضی بودند تا راضی. بیشتر اونها هم تله کنورتر های کامل raynox رو همراه دوربین دارند و رنج 23 واید و تله923 و فلاش fl500 رو به همراه dcr 250 dcr150 ماکرو دارند . همه اینهارو کامل در تایپیک fz50 دوربین شما چیست کامل توضیح دادم .ولی نباید از قیمت کم وامکانات عالی fz18 هم براحتی گذشت .
تصاویر fz50 رو بیشتر در فورمت raw قبول دارن و نویز اون رو قابل قبول میدونن ولی این دلیل گذشتن از این ایراد کلی lumix نیست.اونها عمل پردازنده دو مرحله ای ونوس 3 رو ملایم نمیدون چون جزئیات رو محسوس کم می کنه.البته چون fz50 , lx2 اولین نمونه ها با این سنسور ماتسوشیتا بودن شاید در اخرین fz18 lملایمتر شده باشه چون 4 مرحله ای شده.
کلا من بشخصه دوربین خودم رو ترجیح میدم
FZ50
1. سنسور 10.1 مگا پیسل بزرگتر و قابلیت عالی سوپر زوم تا 21.4X در 3 مگا پیکسل
2. محدوده دیافراگم کاملتر از رقبا2.8 تا 11 در واید 3.8 تا 11 در تله .
3. لنز با کیفیتر
4. فلاش TTL
5. بدنه خوشدستر و حرفه ای تر وجدی
6. رینگ فوکوس عالی
7. رینگ زوم بدرد بخورتر
8. Viewfinder 230000 پیکسل
9. LCD چرخان بدرد بخور
10.زوم در حین فیلم برداری واید با فوکوسی سریع وکم نظیر اتوماتیک
FZ18
1. محدوده وایدوتله خوب بدون نیاز به کنورتر 28 واید زوم18X
2.قابلیت تشخیص چهره و اضافه شدن چند مود دیگر برای استفاده اماتوری کم دردسرتر
3. 4 مرحله ای شدن عملکرد ونوس3
4. قیمت خوب
5. ایزوی 6400
6. ماکروی 1 سانتیمتری
7. جویستیک برای فوکوس دستی . باز هم همان نظر قبلیم دوربینو در دست عین کامپکت نشون میده
در مورد فوجی هم باید بگم نویز کمتری داره ولی لنزش به کیفیت لایکای fz50 نیست .لرزه گیر نداره.مانیتور چرخان نداره.ولی 235000 پیکسل خوب. 9 مگا پیکسل در مقابل 10 .محدوده دیافراگم کمتری داره .اگه dpreview درست گفته باشه.
http://digital-center.ir/spdgcenter/...docParId=11673
http://www.dpreview.com/reviews/spec...nepixs9100.asp
فیلم برداری واید نداره در مورد زوم حین فیلم برداری هم فکر نکنم داشته باشه.سرعت max شاتر بالا .ولی نوردهی 30 در مقابل 60 ثانیه. فکر نکنم حالت تشخیص چهره داشته باشه چون در اخرش FD نیست ولی در این مورد تردید دارم.ماکروی 1 cm . باتری قلمی در مقابل لتیومی.کارت xd در مقابل SDHC .واید خوبی داره ولی زوم FZ50 حالت عادی 2X بیشتره وEX زوم داره که خیلی بدرد می خوره در 3 MP تا 21.4X زوم اپتیکال در اختیار دارید.خیلی خوب وبهتر از نداشتنشه.
امیدوارم بهترین انتخابرو داشته باشید:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بهرنگ
خب من این دوربین رو از نزدیک دیدم! و تا F/11 بسته میشه! سایت dpreview گاهی اوقات همه چی رو نمینویسه و اونجا هم اصلا ننوشته که مینیممش چقدره. توی واید 2.8 تا 11 و توی ماکزیمم تله 4.9 تا 11.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi206
خب من این دوربین رو از نزدیک دیدم! و تا F/11 بسته میشه! سایت dpreview گاهی اوقات همه چی رو نمینویسه و اونجا هم اصلا ننوشته که مینیممش چقدره. توی واید 2.8 تا 11 و توی ماکزیمم تله 4.9 تا 11.
ممنون از تستتون .پس به این سایتها هم اعتماد نکنیم چکار کنیم .1.باید تمام خیابان خمهوری تهران رو زیرو رو کرده وکل دوربینهارو تودستمون امتحان کنیم:::confused2:::
پس تو واید برابرند ودر تله f3.7 تا f11 یکم دست fz50 بازتره:::big grin:::
-
با تشكر از كلیه دوستان
ببینید مشكل من دانستن مشخصات فنی دوربین ها نیست . امروزه اینگونه اطلاعات خیلی ساده و سریع در اختیار ما قرار میگیرند . منتها استفاده كردن از این اطلاعات هستش كه نیاز به تخصص و دانش فنی داره و من هم به همین خاطر میخوام وقت شما رو بگیرم . كه مثلا یكی پیدا بشه و منت بر سر ما بگذاره و بهم بگه مثلا اگه فوجی استابیلایزر نداره یعنی كلا بدرد نمیخوره یا اینكه برای عكاسی دیجیتال لرزشگیر همچین نون شب هم نیست كه خیلی واجب باشه . یا اینكه مثلا اینكه اف زی 18 رینگ زوم روی لنز نداره و با دكمه سخت افزاری زوم میكنی چقدر مهمه ؟ اونقدر كه بخوای از این دوربین با تمام مشخصات خوب دیگه اش چشم پوشی كنی ؟ و یا اینكه برای بنده با اون موارد استفاده و علاقمندیهایی كه گفتم چه جور دوربینی با چه مشخصاتی مناسب تره . مثلا ممكنه شما بگین واید بیشتر برات خیلی بدرد میخوره اونوقت اف زی 18 یك پوئن مثبت میگیره . !!!!!
در واقع من میخوام مهمترین معیار ها رو بشناسم و به اونها وزن بدم ( بر اساس اهمیتشون برای من ) تا بتونم بهترین نتیجه گیری رو داشته باشم . بعضی معیار ها مثل رزولوشن برای من مهم بود ولی حالا كه مدتی ریویو های این سایتو میخونم فهمیدم كه كلا باید از فرایند تصمیم گیری خارجش كنم چرا كه تمام دوربینهایی كه تو حوزه انتخاب منه دارای رزولوشن مناسب هستند و حالا 10 مگاپیكسل بودن اف زی 50 همچین به 8 مگا پیكسل بودن داداشش سوری نمیده .
بازم تشكر میكنم از حوصله ای كه بخرج میدین . :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Fara
با تشكر از كلیه دوستان
ببینید مشكل من دانستن مشخصات فنی دوربین ها نیست . امروزه اینگونه اطلاعات خیلی ساده و سریع در اختیار ما قرار میگیرند . منتها استفاده كردن از این اطلاعات هستش كه نیاز به تخصص و دانش فنی داره و من هم به همین خاطر میخوام وقت شما رو بگیرم . كه مثلا یكی پیدا بشه و منت بر سر ما بگذاره و بهم بگه مثلا اگه فوجی استابیلایزر نداره یعنی كلا بدرد نمیخوره یا اینكه برای عكاسی دیجیتال لرزشگیر همچین نون شب هم نیست كه خیلی واجب باشه . یا اینكه مثلا اینكه اف زی 18 رینگ زوم روی لنز نداره و با دكمه سخت افزاری زوم میكنی چقدر مهمه ؟ اونقدر كه بخوای از این دوربین با تمام مشخصات خوب دیگه اش چشم پوشی كنی ؟ و یا اینكه برای بنده با اون موارد استفاده و علاقمندیهایی كه گفتم چه جور دوربینی با چه مشخصاتی مناسب تره . مثلا ممكنه شما بگین واید بیشتر برات خیلی بدرد میخوره اونوقت اف زی 18 یك پوئن مثبت میگیره . !!!!!
در واقع من میخوام مهمترین معیار ها رو بشناسم و به اونها وزن بدم ( بر اساس اهمیتشون برای من ) تا بتونم بهترین نتیجه گیری رو داشته باشم . بعضی معیار ها مثل رزولوشن برای من مهم بود ولی حالا كه مدتی ریویو های این سایتو میخونم فهمیدم كه كلا باید از فرایند تصمیم گیری خارجش كنم چرا كه تمام دوربینهایی كه تو حوزه انتخاب منه دارای رزولوشن مناسب هستند و حالا 10 مگاپیكسل بودن اف زی 50 همچین به 8 مگا پیكسل بودن داداشش سوری نمیده .
بازم تشكر میكنم از حوصله ای كه بخرج میدین . :)
دوست عزیز باز برگشتی اول که .هر موردی که اشاره شده مهمه.ونکته برتری دوربین به دوربین دیگری حالا مونده کدومو به نسبت نیازهات ترجیح بدی .حتی یک مگا پیکسل هم مهمه .و من با حرف شما کاملا مخالفم.ولی برای همه نه وممکنه شما یکی از اونها باشید اون وقت d3 mIII A700 یا هاسلبلاد با 39 MP برای چی ساخته میشن .مگا پیکسل یعنی سنسور گرونتر واگه نویزشم کم باشه دیگه اخرشه.وباز گرونی بیشتر .
حالا دوربین من نویزش زیاده بگم مهم نیست !!! باید دور عکاسی اکشن رو بزنم.
یا فوجی لرزهگیر نداره اگه مهم نبود چرا روی 8000 گذاشتند.
و.......
ولی فکر کنم شما که می خواهید SLR-LIKE بخرید بیشتر گزینه قینت رو در نظر داشته باشید که اونوقت دوربین من گزینه خوبی نیست.
فکر نکنم از این کاملتر بحث بشه روی این 3 دوربین انجام داد.:mad:
-
من هم با آقا بهرنگ موافقم اما اگه بخواهی نظر منو بدونی لرزه گیر ارزش خیلی خیلی بالایی داره ، برای خود من اگه دوربینم لرزه گیر نداشت شاید بیشتر از 60 درصد عکسهایی که توی نور متوسط و پایینتر گرفتم در اثر لرزش تار در میومد.
اگه من میخواستم از این سه دوربین یکی رو انتخاب کنم Fz50 رو انتخاب میکردم (به خاطر لرزه گیر، ارگونومی ، رینگ زوم برای مواقع فیلم برداری ، ... شاید تنها کمبدش واید 28 هست که در مقابل بقیه مزیت هاش قابل صرفنظر هست).
-
یه مطلب هست که شاید یکم تکراری باشه ولی همینجا بگم بهتره
اگه با این هزینه که میخوام پرداخت کنم (حالا با تولرانس چند درصدی ) برم سراغ یک Dslr و نهایتا یك لنز تله زوم ارزون تر مثل سیگما بگیرم ( یا اصلا با همون لنز كیت سر كنم ) با توجه به علاقه ای كه به عكاسی به عنوان یك هنر عمیق دارم چی ؟؟؟
زیاد نمیخوام اینجا بهم مدل پیشنهاد كنید بلكه میخوام راجع به نفس كار نظرتونو بدین .
میدونم كه خوب طبیعتا یكسری امكاناتو نسبت به لایك ها از دست میدم یا لااقل برای بدست آوردن اون امكانات باید چند برابر این هزینه رو پرداخت كنم . ولی بازم به راهنمایی شدیدا نیازمندم .لطفا نظرات شخصی تونو بدین . اگه جای من بودین چیكار میكردین ؟
سپاس و قدردانی از وقتی كه بمن اختصاص میدهید .................................................. ....
-
اگه توی مدت چند ماه آینده میتونین بالای یک میلیون دیگه برای خرید لنز های با کیفیت خرج بکنین، من DSLR رو پیشنهاد میکنم اما اگه بودجتون محدوده باشه ، من Slr - Like رو پیشنهاد میکنم ، دو سه سال روی تکنیک کار کنین، تا اون موقع پولهاتون هم جمع کنین و به slr ارتقا بدین.
-
ببینید الان قیمت چند تا اس ال آر مثل دی 40 و 350 دی خیلی پایین اومده و قابل رقابت با لایک ها شده .
حالا من میخوام بدونم آیا مثلا همین دو سه سالی رو که آقای علیشاهی میفرمایند رو نمیشه با لنز کیت خود دوربین یا نهایتا با یه لنز تله زوم ارزون قیمت سر کرد و به تکنیک ها مسلط شد ؟ مثلا من خوندم سیگما یه لنز 18-200 برای دی 40 زده که نمیدونم چند قیمته اما نباید خیلی گرون باشه .
اگه از این ورطه ای افتادم توش ( اس ال آر _ لایک ؟؟؟؟) به سلامت بیرون بیام انخاب از بین لایک ها برام راحته بنا بر این خواهش میکنم در این مورد بیشتر به بنده راهنمایی کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :::confused2:::
-
نقل قول:
ببینید الان قیمت چند تا اس ال آر مثل دی 40 و 350 دی خیلی پایین اومده و قابل رقابت با لایک ها شده .
حالا من میخوام بدونم آیا مثلا همین دو سه سالی رو که آقای علیشاهی میفرمایند رو نمیشه با لنز کیت خود دوربین یا نهایتا با یه لنز تله زوم ارزون قیمت سر کرد و به تکنیک ها مسلط شد ؟ مثلا من خوندم سیگما یه لنز 18-200 برای دی 40 زده که نمیدونم چند قیمته اما نباید خیلی گرون باشه .
سلام
سوالی بود بس به جا
به نظرم فارغ از تمام حرف و حدیث ها ، اگر كسی واقعا این كارو دوست داشته باشه سریع هم یاد میگیره
البته با نظر شما بسیار موافقم
شما میتونید یه دی 40 با یه 70-300 معمولی(كه 120 تومن هست) بخرید
و شك نكنید كه خلاقیت و خروجی عكسهای دی 40 با همون لنز كیت از تمام لایك ها بیشتره(این نظر شخصی منه )
-
سلام دوست عزیز
دوستان به نکات خوبی اشاره کردند
اما از اونجایی که من هم معماری خوندم و مدتی هست که درگیر این نوع عکاسی هستم خیلی خلاصه به چند نکته اشاره می کنم
واسه یه عکاس معمار داشتن یه لنز واید از نون شب واجب تره (این لنز واید تو محیطهای ایندور کاملا به درد می خوره هم در زمینه معماری هم پارتی و ....)
محیطهای ایندور معمولا با مشکل کمبود نور مواجه هستند که باعث میشه ما از ایزو های بالاتر استفاده کنیم و این یعنی نویز بیشتر و کیفیت پائین تر عکس!!
و اما پیشنهاد من:
اگر دنبال اس ال آر لایک هستید دوربین فوجی رو پیشنهاد می کنم هم به علت داشتن واید بهتر و هم به علت داشتن نویز کمتر و امکان استفاده از ایزو های بالاتر
اگر مشکلی با اس ال آر (از نظر بودجه) ندارید توصیه اکید من کنون 350 دی هست (بنا به همون دلایلی که عرض کردم ضمن اینکه می توانید از لنزهای متنوع در آینده بهره ببرید)
یه توضیح کوچولو در مورد لرزه گیر بدم
ببینید دوربین من پاناسونیک اف زد فایو هست و لرزشگیر اون از بهترین هاست اما توجه داشته باشید که این دوربین بیشتر از ایزو 400 نداره و عملا وقتی از ایزو 400 استفاده می کنی باید بیخیال کیفیت بشی! ترجیح می دم که دوربینم لرزش گیر به این خوبی نداشت اما ایزو های بالاتر قابل استفاده داشت! (البته از حق نگذریم در زومهای بالا لرزشگیر به کمکم میاد اما به جاش میشه از لنز های دارای لرزه گیر استفاده کرد)
در مجموع اگر می خواهید هم کیفیت عکس مناسب داشته باشید هم واید مناسب و هم قابلیت استفاده از حساسیت های بالا در نور کم، بهتره سراغ 350دی برید که یکی از کم نویز ترین دوربین ها با این محدوده قیمت هست
خودم مدتهاست که تو فکر خرید دوربین جدیدی هستم (امان از دست مشکلات) اما این دفعه قطعا سراغ دوربینی با حساسیت بالا و نویز پائین خواهم رفت
موفق باشید
-
سلام.
پیشنهاد من::)
Canon EOS 350d+Sigma 18_200 OS
تقریبا می شه حدود 1100
روی 350d هم با توجه به کراپ می شه 320_28
-
سلام
بهنام جان البته در نظر داشته باش كه این دوستمون احتمالا بودجه اش در اون حد نیست(اگه بود كه دیگه رو لایك مانور نمیداد)
پس دی 40 تا مدتی (حداقل 1 سال) كه ایشون بخوان یك دوربین بهتر یا لنز های خوب خوب بگیرند گزینه اصلی است
البته قطعا منكر این نیز نیستم كه 350 دی آینده خوبی دارد(برای خرید لنز)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dell
سلام
بهنام جان البته در نظر داشته باش كه این دوستمون احتمالا بودجه اش در اون حد نیست(اگه بود كه دیگه رو لایك مانور نمیداد)
پس دی 40 تا مدتی (حداقل 1 سال) كه ایشون بخوان یك دوربین بهتر یا لنز های خوب خوب بگیرند گزینه اصلی است
البته قطعا منكر این نیز نیستم كه 350 دی آینده خوبی دارد(برای خرید لنز)
دوست عزیزمون درست میفرمایند .
من میخوام دوربینم نهایتا 700-800 بیشتر برام آب نخوره . حتی برای اونم ممكنه مجبور بشم چند ماه با لنز كیت سر كنم . یعنی یه بدنه ( اختمالا ار بین 350 دی و دی 40 كه از همه ارزونترن ) + یك لنز وی آر 18-200 یا ؟؟؟
در ضمن من تمام تاپیك های مربوط به ایندو تا رو خوندم اما نمیدونم تو این تاپیك میتونم موضوع انتخاب از بین اونا رو بیشتر مطرح كنم یا با قوانین سایت مغایرت داره ؟
عجالتا فقط یك سوال بپرسم و اون اینكه بالاخره من نفهمیدم تنوع لنزهای كنون برای ارتقا در آینده بیشتره یا نیكون و اینكه كدومشون تو رنج لنز های نیمه حرفه ای گرونتره ؟
تشكر تشكر تشكر تشكر تشكر تشكر تشكر تشكر تشكر تشكر تشكر تشكر تشكر تشكر تشكر تشكر تشكر تشكر
-
.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Babakdin543
كنون داراي رنج فوق العاده اي از لنزه ، كيفيت هاي عالي، تنوع انتخاب زياد، معيار ارزش قيمت به كيفيت كمتر نسبت به نيكون يعني لنزهاي نيكون با يك كيفيت ثابت و برابر با لنز كنون داراي قيمت كمتريه
نيكون داراي لنز هاي عالي، رنج انتخاب كمتر نسبت به كنون، لنزهاي چند كاربرده خوب مثل 18-200 و لنز ماكرو عالي با قيمت هاي خوب مانند 105 Vr
در كل دوستاني كه كنون دارن داراي يه كوله پر از لنز هستن با قيمت هاي زياد و دوستاني كه نيكون دارن تعداد لنزهاشون كمتره و قيمت هاي اونا در جمع هم كمتره و همون كاربردها رو هم دارن
اگر مشكل محدوديت مالي براتون اصلا مهم نيست حتما (با تاكيد) 30d يا 400d بگيريد
اما اگر مسئله مالي مهمه، نيكون برخوردش با مشتري ها بهتره و كمتر از كنون جيبو خالي ميكنه
-
یه سوال تو خوندن پست های مربوط به همین قضیه برام پیش اومده و اون اینه كه تقریبا همه اعضای فروم متفق القول اند که 350 دی برای عکاسی شب مناسب تره . آیا این به این معنیه که عکسهایی که کنون تو شب (( در محیطهای ایندور )) میندازه بهتره یا این برتری فقط برای عکاسی از آسمان شب و عکاسی نجومیه ؟؟؟
-
پاسخ: Fz18 Or Fz50
این سوال اقاي Fara سوال من هم هست ( لطفاً بدون تعصب برندی در موردش توضیح دهید ) چون دوربین نیکون d40 دوربین خوبیاست برای امثال من که تازه کارند و اولین دوربین dslr شان هست ( با توجه به قیمت بدنه و لنز های ارزانش نسبت به کنون ) اما اولین سوالی که پیش می اید این است که ایا به خاطر ccd بودن سنسو نویز تصویر برای زمانهای کوتاه ( مثلا 30 ثانیه ) نسبت به 350d که سنسورش cmos است که چقدر تفاوت دارد این مسئله برای من که به عکاسی شب (منظورم عكاسی نجومی نیست مثلا عکاسی از ساختمانهای یا مکانهایی که به شیوه زیبایی در شب نورپردازی می شوند ) خیلی مهم است
-
نقل قول:
لطفاً بدون تعصب برندی در موردش توضیح دهید
الحمدلله که دوربین من جزء هیچ کدوم از این دو برند مطرح نیست ثانیا اگر هم نیمچه تعصبی هم داشته باشم نسبت به نیکون گرایش بیشتری دارم!!!
اما با توجه به اینکه کنون از سنسور های سی موس استفاده می کنه در کل عکسهای کم نویز تری ثبت می کنه و از طرفی هم 350دی یکی از بهترین دوربین های کنون (با توجه به قیمت و امکانات ) هست و عکسهای بسیار خوبی تولید می کنه (البته بایستی کمی هم به دانش عکاسی مجهز شد!)
نیکون 40دی دوربین خیلی خوبیه اما اگر به عکاسی شب (از هر نوعش ) علاقمند باشید بهتره سراغ کنون برید یا اینکه کمی بودجه رو افزایش داده و از محصولات عسلی جدید نیکون بهره مند شوید!!!
کلا عکسهای کنون در شب کم نویز تره و قابل قبول تره چه محیط ایندور و چه محیط اوت دور.... اطلاعات کاملتر رو بهتره که اساتید بنده اعلام بفرمایند
-
مثل اینكه اشتباه اومدم اینجا تاپیك كنون و نیكون است !!؟؟
-
کدام slrlike شارپ ترین تصویر را میدهد؟
با سلام
دوستی دارم که قصد عکاسی از محصولات غذایی کوچک ( خیار شور و تن ماهی و غیره ) را دارد ولی
بودجه اش فقط به slrlike میرسد . به نظر دوستان چه موردی را میتوانم پیشنهاد بدهم ( حدود بودجه را 500 اعلام کرده )
-
پاسخ: کدام slrlike شارپ ترین تصویر را میدهد؟
سلام .
من زمانی نیكون coolpix 8700 داشتم ... عکسهای فوق العاده شارپی می داد .
اگه نمونه عکسی ازش رو این کامپیوترم پیدا کردم می ذارم، ولی این رو هم در نظر داشته باشید و نمونه عکسهاش رو جستجو کنید .
( ولی نمی دونم الان اصلا پیدا میشه یا نه ! مثل اینکه الان فقط 8800 هست . )
-
پاسخ: کدام slrlike شارپ ترین تصویر را میدهد؟
بله خود من هم روی مدل 5700 همین تجربه رو دارم و واقعا تصاویرش شارپ بود.
به هر حال اسم Ed نیکور را یدک میکشید.
-
نقل قول:
آیا این به این معنیه که عکسهایی که کنون تو شب (( در محیطهای ایندور )) میندازه بهتره یا این برتری فقط برای عکاسی از آسمان شب و عکاسی نجومیه ؟؟؟
350 نویزش كمتره،حالا خودتون بگید در ایندور كه با فلاش با ایزو 200 هم میشه عكس گرفت نویز مطرح هست؟
نقل قول:
عجالتا فقط یك سوال بپرسم و اون اینكه بالاخره من نفهمیدم تنوع لنزهای كنون برای ارتقا در آینده بیشتره یا نیكون و اینكه كدومشون تو رنج لنز های نیمه حرفه ای گرونتره ؟
خیلی ها كه دوربین میخرند بزودی دوست دارند به سراغ لنز های دست دوم عالی برند یا حتی لنز های ارزون،خوب دی 40 موتور نداره بنابر این دستتون از خیلی از لنز های دست دوم قدیمی عالی كوتاه میشه یا اینكه مثلا بخواید یه دونه از همون 70-300 های معروف(120 تومنی) بخرید
خوب اتو فوكوس رو از دست میدید
با این اوصاف كفه ترازو به سمت 350 دی سنگین تر میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DELL
350
خیلی ها كه دوربین میخرند بزودی دوست دارند به سراغ لنز های دست دوم عالی برند یا حتی لنز های ارزون،خوب دی 40 موتور نداره بنابر این دستتون از خیلی از لنز های دست دوم قدیمی عالی كوتاه میشه یا اینكه مثلا بخواید یه دونه از همون 70-300 های معروف(120 تومنی) بخرید
خوب اتو فوكوس رو از دست میدید
با این اوصاف كفه ترازو به سمت 350 دی سنگین تر میشه
میشه در مورد این لنزهای 120 تومنی توضیح بدید؟؟؟ :redface:
با 350D این لنزا چطورن؟؟؟؟
یعنی خیلی افتضاح هستن؟؟؟؟
لینکی از نمونه عکساشون دارید؟؟؟
فکر کنم با همین لنزهای افتضاح هم بشه عکسهای خوبی گرفت که کیفیتش بهتر از لایک ها باشه.
-
cacon G9 یا canon s5is یا fujifilm 9600 ?راهنمایی كنید دیگه
سلام خدمت همگی.من قبلا f707 sony داشتم.h9 sony خریدم عكس هاش به خوبی 707 نشد.الان بین canon s5is و canon G9 و fujifilm 9600 گیر مردم.لطفا راهنماییم كنید كدوم یكی رو بگیرم كه مثل h9 مجبور نشم بفروشمش.راستی كسی خبر داره nikon 8700 گیر میاد یا نه؟نظرتون راجع به این چیه؟
-
پاسخ: cacon G9 یا canon s5is یا fujifilm 9600 ?
سلام
این717 كه بعدش 818 اومد جز بهترین ها در رده شبه اس ال آر است كه 8700 هم عملكرد كیفی بسیار مشابهی دارد
در واقع شما در این رده ارضا نمی شوید و این نقطه استاندارد برای ورود به دنیای slr است و دلیل ایده ال برای خرید دوربین جدید بسم ا... با نیكون دی 40 شروع كن! (ضمنا برای یك سوال دو تا تاپیك ایجاد نكنی بهتره!)
-
پاسخ: cacon G9 یا canon s5is یا fujifilm 9600 ?
-
پاسخ: SONY H9 or CANON S5IS
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roh_moghadas
salam, man ye soal dashtam mikhastam bedonam akse toy hay abry kodam dorbin behtar ast h9 ya s5is
دوست عزیز به فروم خوش اومدی.
از قوانین پایه سایت , نگارش به زبان فارسی است.لطفا و حتما رعایت کنید :::love2:::
تهیه عکسهای خاص در موقعیتهای خاص , بیشتر به تبحر شما در عکاسی و شناخت شما از امکانات دوربینتون و همچنین تجربتون بستگی داره.درسته که مثلا میگن نویز فلان دوربین از اون یکی کمتره.اما این یه مسئله فنی است.سئوال شما مثل اینه که بگید با کنون بهتر میشه از پرنده ها عکاسی کرد یا با نیکون؟ خیلی کلی سوال کرده اید....:redface:
گویا پست فوق حذف شده است...
-
مقایسه s5is و fuji S9600
با عرض سلام خدمت اساتید محترم
من می خواستم دوربین s5is بخرم به قیمت 385 اما یکی از دوستان می خواد دوربین fuji S9600 رو که 9ماه خریده و تقریبا 1100شات زده و تا خرداد گارانتی داره رو به قیمت 400 بفروشه از نظر شما کدوم رو انتخاب کنم؟
اگه میشه راهنمایی کنید.
-
پاسخ: مقایسه s5is و fuji S9600
دوست عزيز دوربين 9600 فوجي نو اون 410000 هزارتومنه زياد گفته دوستت 350 اگه داد خوبه
-
سلام
البته من اساتید كه فرمودی نیستم و یك تازه كارم.
ولی همانتور كه اقا فرید هم گفتند و قیمتی كه من دارم با گارانتی پارسه 430000 تومان است.
اگه قصد خرید S5 را هم داشتید این دوربین چینی و ژاپنی داره.قیمت ژاپنیش حدود 410000 بود.(طبق آخرین قیمتی كه من داشتم)
-
اون فوجی با قیمتی که دوستان فرمودند بگیرید انتخاب خوبیه
-
ممنون بابت راهنمایی هاتون :::happy:::
دوربین 360 با یك رم 1 گیگ معامله شد اما هنوز تحویل نگرفتم دوستان اگه می شه راهنمایی كنن موقع تحویل چطوری دوربین رو تست كنم و چه چیزهایی همراه دوربین باید باشه
چندتا سوال دیگه
1- میشه رو لنز این دوربین فیلتر نصب كرد ؟ مثلا فیلتر پولاريزه یا Diffuser
2- رو كفشك فلاش این دوربین باید فلاش مخصوص نصب بشه ؟؟؟
3-می شه از چشمی این دوربین به طور حرفه ای استفاده كرد یعنی مثل یه دوربین SLR كاربرد داره یا حداقل می شه محدوده فوكوس رو توش تنظیم كرد ؟؟؟
باز هم بابت راهنمایی ها تشكر می كنم :::happy:::
-
Fuji 9600 Vs. Canon S5IS
اساتيد محترم سلام
بلاخره ما رفتيم و دو مدل فوجي 9600 و s5si را ديديم
ولي هنوز مونديم چي بخريم
ما تازه كاريم و چيزي از عكاسي بلد نيستيم (ولي عكاسها را دوست دارم)
اين دو مدل چه محاسن و چه معايبي داره خيلي برام مهمه
كدام از نظر شما بهتره
بنده را تو اين موضوع كمك كنيد كه يكي از اين دوتا را انتخاب كنم ممنون ميشم
با سپاس:eek::eek:
-
پاسخ: فوجی 9600 یا s5si ؟؟؟ فوري فوري
ببینید نظر من اینکه برا شروع S5 بگیرید بهتر باشه دلیلش هم اینکه مشخصات اش بیشتر جنبه عمومی داره مثل تشخیص صورت و فیلم برداری با کیفیت بنابراین ترجیجا کنون رو بگیرید بعد انشالله اگر انرژی براتون موند در آینده سمت Slr برید
-
جملهي كليدي همين است كه جناب mse1445 فرمودند...
نقل قول:
برا شروع S5 بگیرید...
-
فوجی 9600 یا s5si ؟؟؟ فوري فوري
منظور این نیست كه من با كدوم كارا شروع كنم
من خودم یه سایبرشات 5/5 مگا پیكسلی دارم قبلا كار كردم
میخواهم ببینم كدوم بهتره
مزایا و معایبش كدوم
مثلا نمونهای كه خیلی خیلی باهاش حال كردم
تغیر سیستم عامل دوربین s5si(هك كردن برنامه) اونه
میدونم و كار كردم كه این روش تو كامپیوتر (رشته خودم) معجزه میكنه
ولی دلیل بر بهتر بودن اون نیست
و ضمنا با تشكر از دوست خوبم !canon به خاطر همراهی كردن با من :::happy:::
-
از نظر فني برتري با فوجي است.
-
تجربه كار با فوجي مذكور را دارم. در "پردازش اطلاعات" كند است. اما از لحاظ كيفيت بين دوربين هاي غير SLR حرف اول را نزند حرف دوم را ميزند!
زوم مكانيكي و فوكوس سريع از ويژگي هاي بارز اين شبه slr است.
اين دوربين داراي يك ccd بسيار بزرگ نسبت به ساير دوربين هاي شبه slr است كه كيفيت خوبي را ايجاد ميكند.
-
كدوم انتخاب كنم Nikon D40 , s9600 ,s5600 البته...
كدوم انتخاب كنم Nikon D40 , s9600 ,s5600 مي خوام عكاسي رو حرفه اي دنبال كنم . هدفم بيشتر عكاسي از طبيعت و حالا حالا ها دوربين و عوض نمي كنم . مدت زيادي هم هست كه با دوربين كامپكت عكاسي مي كنم.
در ضمن نمي دونم چه فرقي بين slr , slr-like فقط بحث تغيير لنز يا تفاوت هاي مهمي دارند.
خودم با D40 موافقم ولي فكر كنم s9600 براي من مناسب تر ولي راستش تفاوت دقيق اين دوتا رو نمي دونم البته تو dpreview مقايسه كردم.
شما اگه دوربين ديگه اي مي شناسيد راهنمايي كنيد.
از دوستان واقعا ممنون ميشم نظر بدن.:::confused2::::::confused2:::
-
پاسخ: كدوم انتخاب كنم Nikon D40 , s9600 ,s5600 البته...
با سلام.
به نظر من اگر شما در آينده تصميم به خريداري لنز داشته باشيد (و يا در بدو امر) نيكون دي 40 انتخاب مناسبي است
اما اگر تصميم به خريداري لنز نداريد دوربين هاي اس ال ار لايك ها به خاطر وجود لنزهايي با رنج زوم قابل قبول مناسب تر براي شماست.نظر بنده حقير.
-
فوجی 9600 یا s5si ؟؟؟ فوري فوري
ما زه یاران چشم یاری داشتیم؟؟؟؟؟:::confused2::::::confused2: :::::confused2:::
-
حاجی جفتی دوربینای ملسی هستن فقط تو بعضی چیزای جزئی اختلاف دارن . ببین چی میخوای از دوربین ؟ فوجی رو نمیدونم ولی اگه زومش بیشتر از کانون هست اونو بخر چون جفتی در یک رده هستن . یه کار باحال کن . برو تو سایت پریویوو و جفت صفحاتشو باز کن از بالا مرور کن ببین کی چی داره چی کم داره ؟ اینطوری میتونی بفهمی چی به چیه و کدوم از اون یکی بهتره . مثلا ببین :
ایزوهاشون برابره .
اما رزولوشن فوجی بیشتره . 9 مگا هست .
سنسور كانون بزرگتره . فوجی كوچیكتر .
از لحاظ لنز فوجی بهتره چون واید تره و از 28 تا 300 رنج داره .
و ...
در كل به نظر من فوجی رو بگیری بهتر باشه !
موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_rv
حاجی جفتی دوربینای ملسی هستن ..........
:biggrin: مگه می خوان پرتقال بخرن.
دوستان تورو به خدا راهنمایی های غلط نكنید. سنسور این مدل فوجی بیش از 1.5 برابر سنسور اون مدل كننه.
نقل قول:
ما زه یاران چشم یاری داشتیم؟؟؟؟؟:::confused2: ::
ایراد فوجی 9600 اینه كه اولا لرزشگیر نداره بعدشم دیگه داره زیادی كهنه می شه ( وقتی دیگه تولید نشه لوازمش كمیاب می شه ) وگرنه به دلایل مختلف من اونو به S5is ترجیح می دم.
یه پیشنهاد بهتر هم دارم. اگر كفشك فلاش مهم نیست پاناسونیك FZ18 هم انتخاب منابیه. هم لرزشگیر عالی داره هم زوم 18 برابر داره هم RAW می گیره هم باتری لیتیوم و شارژر داره.
اینم لینك مقایسه ی خط به خط سه دوربین :
http://www.dpreview.com/reviews/comp..._s5is&show=all
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
:biggrin:
ایراد فوجی 9600 اینه كه اولا
لرزشگیر نداره بعدشم دیگه داره
زیادی كهنه می شه ( وقتی دیگه تولید نشه
لوازمش كمیاب می شه ) وگرنه به دلایل مختلف من اونو به S5is ترجیح می دم.
یه پیشنهاد بهتر هم دارم. اگر
كفشك فلاش مهم نیست پاناسونیك FZ18 هم انتخاب مناسبیه. هم
لرزشگیر عالی داره هم زوم 18 برابر داره هم
RAW می گیره هم باتری لیتیوم و شارژر داره.
اینم لینك مقایسه ی خط به خط سه دوربین :
http://www.dpreview.com/reviews/comp..._s5is&show=all
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_rv
ایزوهاشون برابره .
اما رزولوشن فوجی بیشتره . 9 مگا هست .
سنسور كانون بزرگتره . فوجی كوچیكتر .
از لحاظ لنز فوجی بهتره چون واید تره و از 28 تا 300 رنج داره .
و ...
در كل به نظر من فوجی رو بگیری بهتر باشه !
موفق باشی
:eek: :eek: :eek: اين قرمزااا يعني چــــــــــــــه
حالا براي كار ما كه قراره حرفه اي بشيم عكس توپ توپ بگيريم كدام بهتره
آي هوار آي هوار به يك مسلمان استاد عكاس نيازمنديم جهت اين قرمزا را به ما بفهمونه وبگه به چه درد ميخوره؟؟؟
با تقديم احترام
-
فرهاد جان بابا . فدات شم . بنده از سایت پریویوو مقایسه كردم سنسورهاش رو نه از خودم . جفت صفحاتش رو باز بفرمایید و مقایسه سایز كنید . اگر اشتباه بوده مقصر اون سایته نه بنده .
در ضمن پویا جان . این پیشنهاد جناب فرهاد بسیار منطقیه و شما بهتره سراغ پاناسونیكی كه نوشتند برید . من هم موافقم و انتخاب بسیار عالی ای است . مخصوصا زوم جالب 18 آن در مقایسه با 12 ایكس زوم هر دو دوربین مورد نظر شما . در ضمن شنیدم پاناسونیك نویز كمتری به نسبت داره . فرمت raw هم چیزی نیست كه بشه ازش گذشت . پس شك نكنید . باطری مخصوص و داشتن شارژر همراه مزیت بهتری هم هست و شما جداگانه و با هزینه ای بیشتر پول برای خرید باطری و شارژر پرداخت نمیكنید و حدالق 60 هزار تومان به نفع شما میشه .
كفشك فلاش هم به قسمتی گفته میشه كه شما میتونید یك فلاش مستقل و قویتر روی دوربین علاوه بر فلاش خود دوربین نصب كنید و فكر نمیكنم برای slrlike ها فلاش مستقل چندان مورد نیاز باشه .
لرزشگیر هم سیستمی هست كه باعث میشه وقتی شما زوم میكنید و یا در نور كم عكس میگیرید تصویر بلار نشه و وضوح به مراتب بیشتر باشه . در دوربین های حرفه ای داشتن لرزش گیر در لنز 500 تا 700 هزار تومان روی قیمت لنز تاثیر میگذاره . خلاصه عزیز جان برو همون پاناسونیك رو بگیر و دل دل هم نكن و مطمن باش ضرر نمیكنی .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_rv
فرهاد جان بابا . فدات شم . بنده از سایت پریویوو مقایسه كردم سنسورهاش رو نه از خودم . جفت صفحاتش رو باز بفرمایید و مقایسه سایز كنید . اگر اشتباه بوده مقصر اون سایته نه بنده .
نه علی آقا اون سایت اشتباه نكرده شما برداشتتون اشتباه بوده. در ریاضی حتما خوانده اید كه از دو كسری كه صورت مساوی دارند اونی كه مخرجش بزرگتره ، كوچكتره. پس 1.6/1 بزرگتر از 2.5/1 است.
-
آقا فرهاد ببخشید پرسیدن این سوال اینجا شاید درست نباشه ولی ممكنه یه كم بیشتر راجع به اعدادی كه برای ابعاد حسگر مینویسن توضیح بدی یا اگه مقاله یا تاپیكی هست معرفی بكنی؟این جور كه من استنباط كردم هر چی ابعاد حسگر بزرگتر باشه كیفیت عكس بهتره.با این حساب اختلاف كیفیت عكسهای like ها مثل G9 با slr ها مثلا 350D باید زمین تا آسمون باشه!(1.7/1 G9 در مقابل 14.8/22.2 350D)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi_th
آقا فرهاد ببخشید پرسیدن این سوال اینجا شاید درست نباشه ولی ممكنه یه كم بیشتر راجع به اعدادی كه برای ابعاد حسگر مینویسن توضیح بدی یا اگه مقاله یا تاپیكی هست معرفی بكنی؟این جور كه من استنباط كردم هر چی ابعاد حسگر بزرگتر باشه كیفیت عكس بهتره.با این حساب اختلاف كیفیت عكسهای like ها مثل G9 با slr ها مثلا 350D باید زمین تا آسمون باشه!(1.7/1 G9 در مقابل 14.8/22.2 350D)
البته در نهایت درسته كه سنسور كامپكت ها نسبت به DSLR ها خیلی كوچك است ولی توجه كنید كه اعداد 1.7 و 2.5 و ... به اینچ هستند و نمایانگر چیزی نیست ( ضریبی از قطر سنسور) ولی در DSLR ها سنسور رو به ابعاد ( طول و عرض به میلیمتر ) می نویسند.
فكر كنم تصویر زیر روشنگر باشد :
http://www.dpreview.com/Learn/Articl...s/ccdsizes.gif
مثلا یك سنسور 1.8/1 ابعادی برابر 7.2×5.3 میلیمتر دارد .
فكر كنم مطلب زیر كاملا روشنگر باشه :
http://www.dpreview.com/learn/?/key=sensor%20sizes
-
ممنون از دوست عزیزی كه جواب من و دادند .
دوستان اگه نظر بدن كمك بزرگی كردن .
لطفا...............:(
-
بابا یكی یه راهنمایی بكنه دیگه .................:(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
davud
میخوام عكاسي رو حرفه اي دنبال كنم . .:::confused2::::::confused2:::
شما بنوعی پاسخ خود را دادهاید. بیشک Nikon D40 انتخاب مناسبتر است.
-
اگه کلاس عکاسی میخوایی بری همون دی 40 رو بخر ولی اگه نمیخوای بری اس ال آر لایک بگیر . البته یه مدل نه چندان گرون که راه و چاه رو یاد بگیری و بعد یه اس ال آر خیلی خوب بخری . میتونی برای شروع به قسمت فرق بین دی 40 اکس و دی 40 سری بزنی . تقریبن تمام مسائل ریز این خرید نوشته شده .من فقط چند نکته رو خیلی خلاصه یادآوری میکنم اینجا :
اس ال آر :
زوم خیلی کمه و برای داشتن زوم های بالا بالای 500 تومن باید صرف خرید لنز بشه .
دیدن پیش زمینه از طریق ال سی دی وجود نداره و فقط از چشمی باید دیده بشه .
سنگین تر و بزرگتره .
زوم کردن و عقب و جلو کردن با دست صورت میگیره نه با فشار دکمه .
موقع خرید مموری نداره .
قابلیت فیلم برداری نداره . فقط عکاسی .
محاسن :
سریع در گرفتن عکس - شکیل - گرفتن عکس های خیلی خیلی با کیفیت عالی ختا در مود اتوماتیک - قابلیت بسته شدن انواع لنزها و فیلترها . داشتن باطری و شارژر به همراه دوربین . نویز فوق العاده کمتر . امکانات بالاتر . فلاش سرخود قویتر . رفلکت کمتر . خوش دست تر بودن و مسلط تر بودن عکاس و فرمت raw - ادیت اولیه عکس ها در داخل دوربین انجام میگیره مثل قرمزی چشم و کراپ و لایتنینگ و تراز سفیدی و ...
اس ال آر لایک :
تقریبن همگی تا حد نسبتن آزار دهنده ای نویز دارن که البته با نرم افزار قابل جبرانه .
به علت کوچکتر بودن سنسور کیفیت عکس قابل قیاس با اس ال آر نیست .
در بعضی مدل ها باید جداگانه شارژر و باطری خرید .
اغلب مدل ها قابلیت نصف فیلتر یا هود رو ندارن .
بعضی نمونه ها قابلیت نصب فلاش جدا رو ندارن که البته چندان هم ضروری به نظر نمیرسه .
عکس گرفتن با اونها . کیفیت عکس تقریبن همیشه یکسانه و حتا بهترین وضعیت رو هم انتخاب کنین از یک حدی بالاتر نمیره .
فقط بعضی از انواع از فرمت raw پشتیبانی میکنن .
قابلیت ادیت عکس رو ندارن در داخل خود دوربین .
محاسن :
برای آموزش عکاسی پایه ای خیلی عالی هستن
زوم خیلی خوبی دارن و فوق العاده .
کیفیت عکسشون خوبه و در حد خودشون عالی هست .
کوچکتر و قابل حمل تر هستن .
کار کردن باهاشون ساده تره و سریع یاد میگیره آدم .
مود های اتو و پی برای تازه کارها خیلی میتونه مفید باشه .
مموری عرضه میشه به همراه دوربین اما در حجم کم .
میشه با اونها عکاسی ماکرو و سوپر ماکرو کرد .
قابیلیت فیلم برداری دارن .
خلاصه این شمای خلاصه ای از تفاوت های این دو بود . حالا یه وقت هست کسی میخواد هم عکس بگیره هم فیلم و خب اس ال آر براش میره کنار و یکی فقط عکس میخواد و اس ال آر براش جذاب میشه . به هر حال نیاز شماست که میتونه معیار انتخاب باشه . منم با دوستان در مورد پاناسونیک اس ال آر لایک و دی 40 اس ال آر کاملن موافق هستم . بین این دو بسته به نیازتون یکی رو انتخاب کنین و مطمئن باشین ضرر نکردین .
-
خيلي ممنون نظر دادين..:biggrin:
درستِ كه خودم با D40 موافقم ولي مي گم شايد بهتر باشه s9600 بگيرم اونم با توجه به اين شرايط :
1- يه جايي خوندم كه D40 براي عكاسي از طبيعت مناسب نيست.:::confused2:::
2- فكر مي كنم كه s9600 قابليت هاش در اين مورد(طبيعت) بيشتر از D40
البته تا زماني كه لنز نتونم بخرم...
-
البته اگه دوربين ديگه اي رو هم بتونيد پيشنهاد مي كنيد كه به كار من بياد و قيمت شم حدود 500 باشه خوشحال مي شم .:::big grin::::::big grin::::::big grin:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
davud
درستِ كه خودم با D40 موافقم ولي مي گم شايد بهتر باشه s9600 بگيرم اونم با توجه به اين شرايط :
اگه منبع این مطلب كه گفته دی40 برای عكاسی طبیعت مناسب نیست را معرفی كنید ممنون میشم. عكاسی طبیعت یك كلمه بسیار كلی است كه میتواند شامل ماكرو - منظره یا لند اسكیپ - پرندگان - حیوانات و...... باشد. مزیت 9600 نسبت به دی40 این است که تله ان بیشتر از لنز کیت دی40 است که اگر کسی قصد عکاسی با تله بیشتر را داشته باشد باید برای دی40 تله های قوی تری تهیه کند اما حداقل در مورد دی40 در دراز مدت میتوانید به فکر تله بهتر باشید اما 9600 اش خاله است که کاریش نمیشه کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
davud
سلام دوست عزیز
D40 برای گرفتن عکس از همه چیز و همه کس مناسبه :::big grin:::
زمانی نیکون D40 واسه عکسبرداری از طبیعت مناسب نیست که بخوای با لنز کیت دوربین ، از یک جک و جونوری که باهات 100 متر فاصله داره عکس بگیری. یا اینکه بخوای از فاصله 5 سانتی از یک گل عکس بگیری.
اون موقع هست که متوجه میشی احتیاج به لنز تله و ماکرو و .... داری.
اگه با لنز کیت کارت راه میفته ، در خریدش شک نکن.
اگه به زوم بالا و عکسبرداری ماکرو علاقه داری و نمیخوای زیاد پول خرج کنی ، برو سراغ دوربین لایک.
یک پیشنهاد دوستانه: قبل از خرید ، نیاز خودتون رو بسنجید و بعدا خرید کنید تا پشیمون نشید.
پست من و جناب غفاری همزمان شد :redface:
-
خیلی ممنون بخاطر دقت نظر تون .
راستش اسم سایت و كه نمی دونم ولی همین قدر بگم كه همین دو سه روزه كه تو اینترنت درباره نیكون 40 دنبال مطلب بودم به همچین گفته ای بر خوردم.
بازم ممنون
-
احتمالن منبع شما یه چیزیش میشده چون عکاسی با دی 40 از طبیعت نه تنها شدنیه که خیلی هم عالی هست . مثلن گرفتن عکس از منظره یک دریاچه یا قله کوه یا غروب و طلوع آفتاب یا دریا و درخت و ... همه اینها حتا با لنز کیت دی 40 هم شدنی هست و اتفاقن خیلی هم عالی در میاد . اما همونطوری که دوستان گفتن مثلن شما پایین دامنه کوه باشین و بخواهین بز کوهی نوک کوه رو بگیرین , خب نمیشه با این لنز کیت دی 40 اینکار رو کرد ! باید تله داشت . یا شما میتونین مثلن از یه سوسک یا عنگبوت هم ماکرو بگیرین ولی اون ماکرویی نمیشه که کرک های پای عنکبوت و فلس های سوسک مشخص بشه ! در حد خودش بد نیست ! در ضمن کیفیت عکس رو در نظر بگیرین که هرگز یه دی اس ال آر به پای اس ال ار نمیرسه و محاله .
به هر حال برای شما اینطور که بوش میاد همون اس ال آر مناسبه و بس . بیخودی بهتره وقت خودتونو تلف نکنین و قبل از عید بخرین .
-
ممنو ن شما يه جورايي مطمئن كردي . فكر مي كنم همون D40 مناسب .
از همه دوستان به خاطر راهنمايي ها شون ممنونم.:biggrin:
-
پاسخ: Fuji 9600 Vs. Canon S5IS
فرهاد جان خیلی ممنون.ابهاماتم راجع به این موضوع تقریبا رفع شد.
از راهنماییت متشكرم.
-
از این دو مدل کدومش بهتره ؟
سلام
من به عکاسی خیلی علاقه دارم و یه جورایی به عکس انداختن اعتیاد دارم و دوست دارم از هر صحنه ای که برام جالبه عکس بگیرم به شکار لحظه ها ام علاقه خاصی دارم ولی اصلا از عکاسی سر رشته ندارم و اگر دوربین دیجیتال اختراع نمیشد منم اصلا طرف عکاسی نمیرفتم همه چیز با یک canon ixus j5 شروع شد و هم چنان ادامه داره ولی ذیگه خسته شدم از بس که عکسام یا تاریک شد یا نور گرفته اینم بگم دلیل این که تاحالا عوضش نکردم کوچیک بودنش بود ولی الان فقط و فقط کیفیت و سادگی کار برام مهمه اینم بگم که دوربین آماتوری نمیخواهم وقصد خرید دوربینی تا 500 هزار تومن رو دارم بعد از دو روز گشت و گزار تو اینترنت و تحقیق و با توجه به دانش و اطلاعات کم بنده از عکاسی دوتا دوربین بنظرم مناسب اومد :
Panasonic Lumix DMC-FZ18
Fujifilm FinePix S9600
که الان موندم کدوم رو انتخاب کنم پاناسونیک امکاناتش بیشتره زوم اپتیکالشم خیلی عالیه لرزش گیر هم داره ولی از طرفی فوجی رو ندیدم کسی ازش بد بگه ولی خب یک جا خواندم که دیگه قدیمی شده لرزش گیر هم که نداره ولی هرقدر فکر میکنم میبینم مقایسه این دوتا مثل مقایسه تویوتا و بنزه خلاصه دیگه فکرم کار نمیکنه اومدم ایجا تا از اعضا و اساتید کمک بگیرم .
نکته 1 : اگر میخواهین مدل دیگه ای بجز اینا معرفی کنین Canon نباشه چون داشتم میخواهم یه چیز چدید رو تجربه کنم .
نکته2 :از مدل های بی اصلو نسب مثل سامسونگ هم بدم میاد .
-
پاسخ: از این دو مدل کدومش بهتره ؟
با اجازه بزرگترا
ببخشید داشتیم رد می شدیم گفتیم درس پس بدهیم.
مشخصات فنی رو كه خودتون متوجه شدید.پاناسونیك لرزشگیر خیلی خوب و زوم بالاتری نسبت به فوجی دارد.اما مهمترین مزیت فوجی نسبت به پاناسونیك داشتن حسگر بزرگتر و در نتیجه نویز كمتر است.
من هم مثل شما بین این دوربینها مردد بودم اما با راهنمایی اساتید فروم از جمله آقای قبادی توانستم تصمیم بگیرم.شما اگر اس ال آر لایك می خواهید طبق نظر ایشان فوجی بهتر است.زیرا منظور عكاس در نهایت گرفتن عكس بهتر است نه صرفا داشتن یك وسیله مجهز به امكانات متنوع.
ضمنا اون نكته شماره 2 را متوجه نشدم؟!!:angry2: احتمالا منظورتون كه سامسونگ نبوده؟
-
پاسخ: از این دو مدل کدومش بهتره ؟
منظورم همون شرکتی بود که ال سی دی میزنه
یخچال فیریزر میزنه
سیستم صوتی میزنه
لنت ترمز هم زده :eek:
دوربین هم میزنه :biggrin:
شاید فردا پفک نمکی هم بزنه :confused:
ولی از این حرفا بگزریم الان از این پاناسونیکه یک مقاله خواندم که لوشو تو ذهنم ارتقا داد
این سایت نوشته هاش معتبره ؟
کد:
http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Details.asp?PId=DC-Pan-FZ18
نویز که میگین یعنی چه تاثیری تو کیفیت عکس میزاره ؟