-
پاسخ: كدام Slr Like بهتر است ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DSC-H7
دوست عزیز
بله زاویه دید رو از همون مقادیر Zoom wide-tele میتونید بدست بیارید .Aperture مربوط به سیستم دیافراگم دوربین میشه!
سایز سنسور در این دوربین نسبت 1:1.8 داره. توجه داشته باشید مقدار کمتر بهتره.1:1.8 بهتر از 1:2.5
شما یکسری انتظارات کلی عنوان کردید و در مجموع جوابی سریع دریافت کردید.حالا اگه موارد خواصی مد نظر دارید مشخص کنید به این صورت اتوماتیک بعضی انتخابها از لیست حذف میشن.
مثلا آیا برد فلاش 7 متری FZ50 نسبت به 4 متر در S100fs واستون کاربرد نداره؟ یا F=11 در مقابل F=5 ؟؟ فاکتور قیمت چطور؟
اول اصلی ترین نیازهاتونو لیست کنید بعد تصمیم گیری خیلی راحت میشه
من هنوز جواب سوال ها هنوز نگرفتم
من میخوام بدونم کدوم دوربین نسبت به بقیه زاویه دید بهتری داره ؟ یعنی اینکه عدد اول Zoom wide را تقسیم بر Zoom tele کنم این عدد بدست اومده که میشه زوم اپتیکال! ؟
سایز سنسور در یه مقاله خوندم هر چه بیشتر کیفیت بهتره اینم ادرسش
کد:
http://www.camerashop.ir/Cat/17.aspx
تو قسمت نحوه انتخاب یک دوربین دیجیتال۳ این جمله رو گفته
قیمت که گفتم زیر 600 که اکثر دوربین هایی که نام بردم زیر این قیمت هستند.
برد فلاش 7 متری خوبه چون تو قسمت اول نوشته هام گفتم برای عکاسی در شب مهمه
این F چیه و هر چی بیشتر باشه خوبه یا کمتر ؟
-
دوست عزیز
حتما قبل از تصمیم گیری و خرید دوربین بخش مقالات سایت عکاسی رو مطالعه کنید.بسیار مفیده:
http://www.akkasee.com/digitalcamera
پاسخ همه سوالات شما با توضیحات کامل:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AloneBoy
سلام دوستان
از بین این 6 تا دوربین کدوم از همه بهتره؟
Fujifilm FinePix S100fs
Panasonic Lumix DMC-FZ50
Nikon Coolpix P80
Olympus SP-570UZ
Sony DSC-H50
Panasonic Lumix DMC-FZ18
بودجه من 600 تومان هستش قیمت دقیق این دوربین ها رو نمیدونم ولی از 600 کمتره
من زیاد به عکاسی علاقه دارم و از عکاسی زیاد سررشته ندارم و یه دوربین دیجیتال فوجی مدل a310 دارم که دیگه تولید نمیشه البته برای مبتدی هاست و قسمتی هم خراب شده.
امکاناتی که برام مهم تره رو می نویسم :
عکس هایی که میخوام بگیرم در مورد طبیعت و منظره و ماکرو و همچنین خانوادگی
تو شب خوب عکس بیفته یعنی محو نشه
لرزشگیرش خوب باشه که فکر کنم با مورد بالا یکیه
زاویه دید خوبی داشته باشه
اگه LCD چرخان باشه بهتره
مدت زمان اماده شدن برای عکس بعدی سریع باشه (تاخیر شاتر) اگه درست گفته باشم
از فرمت Raw هم پشتیبانی کنه برای اینده شاید خوب باشه
و در کل عکس با کیفیت و با نویز کم
حالا نمیدونم کدوم دوربین بهتر جواب میده؟
اگه میشه سریع تر جواب بدید احتمال داره بیام تهران و خرید کنم
سلام
دوست عزیز با توجه به مبلغی که برای خرید دوربین در نظر گرفتید و قبلا با دوربینهای کامپکت عکاسی کردید بد نیست به دوربین های SLRهم فکر کنید.این دوربینهایی که نام بردید همه دوربینهای خوبی هستنداما شما نوشتید که میخواهید نویز کمی داشته باشید ودر نور کم کیفیت عکاسی پایین نیاید در این موردبهترین دوربینSLR likeبه پای بدترین دوربین SLR با معمولی ترین لنز نمی رسد.ونکته مهم دیگری که هر کسی که میخواهد دوربین SLRlike وکامپکت بخرد باید در اول کار از خودش بپرسد اینست که آیا به ویرایش عکسهایتان علاقه مندید؟ آیا برنامه فتو شاپ را به درستی بلدید؟اگر جواب این سوالها نه باشد هیچ کدام این دوربینها بکار شما نمی آید چون تمامی این دوربینها عکسهایی میگیرند که نیاز به ویرایش دارند.البته این به این معنی نیست که در عکاسی با دوربین SLR شما از ویرایش عکسهایتان بی نیازیدولی میزان این نیاز بطور کلی کمتر است.بعد نوشته اید"از فرمت Raw هم پشتیبانی کنه برای اینده شاید خوب باشه" منظور شما را از این جمله متوجه نشدم اصولا عکاسی با فرمت RAW برای اینست که عکاس بتواند پروسس وویرایش عکس را با اختیار خودش انجام دهد و نرم افزار داخل دوربین دخالتی در خروجی نداشته باشد.گمان کنم اگر کمی بیشتر مقالات سابت عکاسی را مطالعه کنیدمیتوانید با دید بهتر ودقیقتری تصمیم گیری کنید تا خدای ناکرده در آینده از خریذی که میکنید پشیمان نشوید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SHUTTER
سلام
میشه یکی به من بگه چرا قیمت فوجیها مثل s1000fd , s5800 , s8000 نسبت به بقیه دوربینها کمتره ؟
s5800 = 230
s1000fd = 245
s8000 = 300
:confused::eek:
لرزشگیر ؟ خدمات پس از فروش ؟ گارانتی ؟ کیفیت کمتر ؟
لطفا راهنمایی کنید .
باسلام
دوست عزیز کیفیت این مدلهای فوجی خیلی هم خوب است وتنها علت آن فقط این است که خیلی از کاربران عادی فقط برنهای کانن و نیکون و چند برند دیگر را میشناسند وبخاطر همین تقاضا کم میشود وبدین دلیل قیمت هم پائین میماند .دوست عزیز بنده تخصوصم دررابطه تعمیرات میباشد وبا اطلاعات بشما پاسخ میدهم .
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AloneBoy
سلام دوستان
از بین این 6 تا دوربین کدوم از همه بهتره؟
Fujifilm FinePix S100fs
Panasonic Lumix DMC-FZ50
Nikon Coolpix P80
Olympus SP-570UZ
Sony DSC-H50
Panasonic Lumix DMC-FZ18
بودجه من 600 تومان هستش قیمت دقیق این دوربین ها رو نمیدونم ولی از 600 کمتره
من زیاد به عکاسی علاقه دارم و از عکاسی زیاد سررشته ندارم و یه دوربین دیجیتال فوجی مدل a310 دارم که دیگه تولید نمیشه البته برای مبتدی هاست و قسمتی هم خراب شده.
امکاناتی که برام مهم تره رو می نویسم :
عکس هایی که میخوام بگیرم در مورد طبیعت و منظره و ماکرو و همچنین خانوادگی
تو شب خوب عکس بیفته یعنی محو نشه
لرزشگیرش خوب باشه که فکر کنم با مورد بالا یکیه
زاویه دید خوبی داشته باشه
اگه LCD چرخان باشه بهتره
مدت زمان اماده شدن برای عکس بعدی سریع باشه (تاخیر شاتر) اگه درست گفته باشم
از فرمت Raw هم پشتیبانی کنه برای اینده شاید خوب باشه
و در کل عکس با کیفیت و با نویز کم
حالا نمیدونم کدوم دوربین بهتر جواب میده؟
اگه میشه سریع تر جواب بدید احتمال داره بیام تهران و خرید کنم
باسلام
دوست من بنده با تجربه تعمیرات وبا شناختی که به اکثر برندها دارم با اطمینان بشما پیشنهاد میدهم که دستگاه
OLYMPUS SP570UZ را انتخاب کنید قابلیتهای این دستگاه عالی میباشد و مطمئن باشید پشیمان نخواهید شد.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MATRIX/B
باسلام
.دوست عزیز بنده تخصوصم دررابطه تعمیرات میباشد وبا اطلاعات بشما پاسخ میدهم .
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MATRIX/B
باسلام
دوست من بنده با تجربه تعمیرات وبا شناختی که به اکثر برندها دارم با اطمینان بشما پیشنهاد میدهم که دستگاه
OLYMPUS SP570UZ را انتخاب کنید
موفق باشید
سلام
جناب ماتریکس ممکنه یک بیوگرافی از خودتون و شرحی از تجربیاتتون در زمینه تعمیرات بفرمایید؟ تخصص و تجربه شما دقیقا در چه رشته ایه؟ ممنون از پاسختون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MATRIX/B
باسلام
OLYMPUS SP570UZ را انتخاب کنید قابلیتهای این دستگاه عالی میباشد و مطمئن باشید پشیمان نخواهید شد.
موفق باشید
سلام دوست من
منظور شما از تعمییر چیه ؟یعنی میگید اگه قراره خراب بشه سریعتر از بقیه درست میشه و یا شاید بقیه دوربین های دیگه درست نشن
یکی از ضعف های این مدل نداشتن lcd چرخان هستش و دوم اینکه نسبت به بقیه 4 عدد باتری قلمی می خوره حالا نمیدونم این مزیت هستش یا ضعف بعضی ها میگن باتری Lithium بهتره بعضی ها میگن باتری قلمی AA
مزیت خوبی که داره فاصله کانونی واید هستش و واقعا زوم بالایی داره نسبت به بقیه
تنها چیزی که میخوام بدونم خروجی تصویر کدوم یک از چند مدل دوربین از همه بهتره و کمتر نویز و مشکل داره اگه کسی با این دوربین ها کار کرده منو راهنمایی کنه؟
من از یه سایت عکس یک خانه رو که با 3 دوربین OLYMPUS SP570UZ و Fujifilm FinePix S100FS و Panasonic Lumix DMC-FZ50 HOUSE گرفته شده بود رو نگاه کردم و به نظر میومد (چون تخصصی در عکاسی ندارم)OLYMPUS SP570UZ بهتر بود و بعد پاناسونیک و بعد فوجی البته پاناسونیک یکم سفیدی میزنه ولی تار نیست اما فوجی رنگش گرمتره و سفیدی نمیزنه اما یکم تار هستش
اصلا میشه به این عکس ها اعتماد کرد چون احتما داره هر کدوم در یه تنظیم خاصی عکسبرداری شده باشه؟
-
پاسخ: fz50 یا EOS 350
اراسافت عزیز
من یه سوال بی ارتباط با این موضوع داشتم. دوربین شما چیه؟ ان 3 تا لنز روش برا چیه؟ تصویرو همزمان از 3 تا لنز میگیره؟ شبیه یه دوربین 3 بعدیه:::big grin2:::
-
سونی یا کانن یا الیمپیوس؟
با سلام
برا خرید دوربین بین چند انتخاب موندم
Sony DSC-H50
canon S5IS
Olympus SP - 570 UZ
با توجه به اینکه شفافیت(مات نشدن )، عکسبرداری در حرکت،در نور کم، عکسبرداری با کیفیت بالا و جزئیات هم از فواصل خیلی نزدیک و هم دور و
سرعت بالا برام مهمه کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
تو این رنج تا 450000 انتخاب بهتر و قابل توجه تری هست؟
-
* H50 سونی یا P80 نیکون *
سلام دوستان
من خیلی از مطالب فروم رو در مورد این دو دوربین مطالعه کردم اما واقعا به نتیجه نرسیدم به این دلیل که تخصصی در رابطه با دوربین دیجیتال ندارم البته دوربینی که فعلا دارم یه کانن مدل A710 هست که نزدیک به 5 هزار عکس با این دوربین گرفتم اما دوست دارم که یک شبه SLR بگیرم .
حال به صرف مشخصات کلی هر دو دوربین و همچنین قیمت ؛ لطف کنید و بنده حقیر رو در مورد انتخاب یکی از این دو دوربین راهنمایی بفرمایید .
منتظر نظر اساتید محترم هستیم .
خیلی ممنون :::love2:::
-
پاسخ: * H50 سونی یا P80 نیکون *
-
پاسخ: * H50 سونی یا P80 نیکون *
p80 رنج بهتری هم واید هم تله در اختیار میزاره!
ال سی دی بزرگتر و محدودیت شاتر سونی بهتره
نظر بنده بر اساس تصاویری که در نت دیدم از این دوربین
سونی هست...
-
راهنمایی در خرید دوربین
سلام
من میخاستم یه دوربین دیجیتال بگیرم!
بین s5 کانن و h10 سونی موندم!
اگر میشه بگید که کدوم رو توصیه میکنید و به چه دلیل! مسلمن s5 یا h10 برتری مطلق نسبت به هم ندارند چون اگر اینطور بود سونی یا کانن باید کاسه و کوزش رو جمع میکرد میرفت! پس اگر میشه ضعفهای دوربینی رو که معرفی میکنید رو هم بگید.
اگر هم دوربین دیگه ای از مدل دیگه تا قیمت 350 تومن میشناسید که بهتره معرفی کنید.
برای من شارپ بودن تصویر خیلی مهمه چون اگر نبود همین دوربین موبایل هم برام کافی بود!
ممنون
-
پاسخ: راهنمایی در خرید دوربین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashar3600
سلام
اگر میشه بگید که کدوم رو توصیه میکنید و به چه دلیل! مسلمن s5 یا h10 برتری مطلق نسبت به هم ندارند چون اگر اینطور بود سونی یا کانن باید کاسه و کوزش رو جمع میکرد میرفت! پس اگر میشه ضعفهای دوربینی رو که معرفی میکنید رو هم بگید.
اگر هم دوربین دیگه ای از مدل دیگه تا قیمت 350 تومن میشناسید که بهتره معرفی کنید.
برای من شارپ بودن تصویر خیلی مهمه چون اگر نبود همین دوربین موبایل هم برام کافی بود!
ممنون
راستی توی عکاسی ورزشی هم خوب عمل کنه!
نمیدونم چرا دکمه ویرایش رو پیدا نکردم!
-
یاشار جان
این دو تا دوربین اصلا شبیه هم نیستن ! در واقع باید سونی H50 رو با کانن S5 مقایسه کنی...
از نظر feature :
H50 : 9.1 megapixel, 15x Optical Zoom, 1/4000 sec Max shutter speed, 30 sec min shutter speed, Lithium Batery, 3.0" LCD Screen (tilit up), Nightshot (مادون قرمز), و پایه تبدیل لنزش هم با خودش میاد
S5 : 8.1 megapixl, 12x Optical Zoom, 1/2000 sec max shutter speed, 15 sec min shutter speed, AA bateries, 2.5" LCD sceen (Tilt and swivel
ولی اگه عکاسی ورزشی هم مهمه یه نگاهی هم به Canon EOS 400D و Sony DSLR-A200 بندازی بد نیست...(از اونجایی که من کارمند سونی هستم, قیمت دقیق EOS 400D رو ندارم ولی A200 با یه لنز 70-18 میلیمتر و یه کارت 2 گیگابایت با گارانتی اصلی 550000 تومنه...) اطلاعات کامل این دوربینم توی این سایت هست : www.kaman-co.com
-
Sony A300 or A350
با درود بر دوستان گرامی
خیلی خلاصه بگم بین دودوربین سونی A300 و A350 با قیمتی که من گرفتم (اولی 770 هزار تومان و دومی 895 هزار تومان ) با لوازم اصلی شما کدوم رو پیشنهاد می دید ؟ اصلا a350 ارزش 125 هزار تومان هزینه اضافی را دارد ؟ این تفاوت در کجاست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qavemm
یاشار جان
این دو تا دوربین اصلا شبیه هم نیستن ! در واقع باید سونی H50 رو با کانن S5 مقایسه کنی...
از نظر feature :
H50 : 9.1 megapixel, 15x Optical Zoom, 1/4000 sec Max shutter speed, 30 sec min shutter speed, Lithium Batery, 3.0" LCD Screen (tilit up), Nightshot (مادون قرمز), و پایه تبدیل لنزش هم با خودش میاد
S5 : 8.1 megapixl, 12x Optical Zoom, 1/2000 sec max shutter speed, 15 sec min shutter speed, AA bateries, 2.5" LCD sceen (Tilt and swivel
ولی اگه عکاسی ورزشی هم مهمه یه نگاهی هم به Canon EOS 400D و Sony DSLR-A200 بندازی بد نیست...(از اونجایی که من کارمند سونی هستم, قیمت دقیق EOS 400D رو ندارم ولی A200 با یه لنز 70-18 میلیمتر و یه کارت 2 گیگابایت با گارانتی اصلی 550000 تومنه...) اطلاعات کامل این دوربینم توی این سایت هست :
www.kaman-co.com
سلام
من خودم+ تمام زندگیم 550 تومن نمیشه تازه گوشت رو کیلویی 8 تومن حساب کردم!
فقط تا 350 تومن جا دارم حتی 350+1 رو هم نمیتونم بدم.
راستی مزیتها و عیبهای s5 و h10 رو نگفتید. اچ 50 هم الان 427 تومنه!
ممنون
-
سلام دوستان
بالاخره من همون دوربین fuji s100 رو گرفتم اما یه چیز باورنکردنی :eye3::eye3::eye3::eye3:
قیمت این دوربین 100 هزار تومان افزایش پیدا کرده بود و از فروشنده که سوال گرفتم گفت سری قبلی که دوربین وارد کردیم قیمتش از طرف شرکت اشتباه بود و شرکت وارد کننده ضرر کرده بود :pirate::pirate:
این دوربین رو به قیمت 680 تومان از اهونگار گرفتم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashar3600
سلام
ممنون
سلام
من برتری ها و نواقص این دو دوربین رو توی دیجی کالا دیدم ولی به نظرم درست نیست. عکسهای این دو تا روی هم توی سایتهای مختلف دیدم که به نظر اس5 بهتر بود ولی فکر میکنم این به خاطر اینه که عکسها از یه سوژه و در شرایط یکسان گرفته نشده.
کسی هست که راهنمایی کنه کدوم رو بگیرم یا پیشنهاد دیگه ای تا 350 تومن بده.
ممنون
-
Fujifilm FinePix F100fd يا Canon a650is؟؟
با سلام خدمت دوستان
راستش در مورد Fujifilm FinePix F100fd تو سايت خيلي سرچ كردم ولي چيزي گيرم نيومد.مي خواستم دوستان پروفشنال در موردش توضيح بدن!عكس هاشو كه من ديدم خيلي عالي بود حتي در ISO800 .به نظرم از كانن G9 هم بهتر بود.(اندازه ي سنسورش كه بزرگتره/ميگن نوع سنسورشم بهتر هست)
حالا من موندم بين اين مدل و كانن a650is كدومو بگيرم.قيمتشون هم تو يه رنج هست.
واسه كاربرد هاي عادي ميخوام ولي كيفيت عكس برام خيلي مهمه(خصوصا نويز كم)
ممنون ميشم كمك كنيد.
اينم چند نمونه از عكسهاي Fujifilm FinePix F100fd : (حتما ببينيد كيفيتشون خيلي خوبه)
http://www.pbase.com/hpicckcy/image/100257893
http://www.pbase.com/hpicckcy/image/99228569
http://www.pbase.com/hpicckcy/image/102660231
[IMG]http://i38.*******.com/14m9ukp.jpg[/IMG]
ویژگی های دوربین Fuji F100fd :
• 1.6 / 1 اندازه CCD با رزلوشن 12 مگاپیکسل
• نمایشگر LCD 2.7 اینچ با پیکسل 230000
• زوم اپتیکال 5 برابر با فاصله کانونی 140 تا 28 میلی متر
• زوم دیجیتال تا 8.2 برابر
• تنظیم حساسیت ایزو از 64 تا 12800
• سرعت شاتر از 4 تا 1500/1
• پردازشگر تصویر و لرزشگیر تصویر
• عکس بر داری پیاپی 3 فریم در ثانیه
• اتو فوکوس ، زمان سنج (2 یا 10 ثانیه )
• اتوفلاش ، اصلاح قرمزی چشم ، خاموش ، Slow Sync
• اتصالات USB ،AV و AC
• سازگار با پرینتر DPOF
• کارت مموری های/SDHC xD/SD
• وزن آن 153 گرم
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
مرسي
-
پاسخ: Fujifilm FinePix F100fd يا Canon a650is؟؟
سلام
مساله اينست كه F100fd اصلا" در بازار ايران يافت ميشود؟ و اگر هست چند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
مساله اينست كه F100fd اصلا" در بازار ايران يافت ميشود؟ و اگر هست چند؟
با سلام.
بله همين فروشگاههاي اينترنتي معتبر ميفروشن.قيمت هم زدم 330 تومن كه خيلي مناسبه.استاد نظر شما چيه در موردش ؟؟؟
من كه ميگم عكس هاش خيلي عاليه.نظر شما دوستان خيلي مهمه برام.
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebi66_boukan
با سلام.
بله همين فروشگاههاي اينترنتي معتبر ميفروشن.قيمت هم زدم 330 تومن كه خيلي مناسبه.استاد نظر شما چيه در موردش ؟؟؟
من كه ميگم عكس هاش خيلي عاليه.نظر شما دوستان خيلي مهمه برام.
ممنون
استاد!! :cry:
نمونه عكسهايي كه گذاشتيد با ايزوهاي پايين بودند و نميشود درست راجع به نويزشان تصميم گرفت، كه البته فوجي به نويز كم معروف است. در ضمن F100 وايد 28 دارد؛ فلاش قويتر، ايزوي بالاتر، مانيتور بزرگتر و واضحتر...
اما در تمام موارد زير برتري با آ650 است:
مانيتور چرخان، ماكروي بهتر، فوكوس دستي، زوم بيشتر (نه خيلي)، ديافراگم بازتر، حداقل و حداكثر شاتر بيشتر، حالات تقدم شاتر و تقدم ديافراگم؛ و البته امكان استفاده از هك نرم افزاري دوربينهاي كانن
در كل F100fd هم دوربين جذابي است.
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_a650is%2Cfujifilm_F100fd&show=all
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
استاد!! :cry:
نمونه عكسهايي كه گذاشتيد با ايزوهاي پايين بودند و نميشود درست راجع به نويزشان تصميم گرفت، كه البته فوجي به نويز كم معروف است. در ضمن F100 وايد 28 دارد؛ فلاش قويتر، ايزوي بالاتر، مانيتور بزرگتر و واضحتر...
اما در تمام موارد زير برتري با آ650 است:
مانيتور چرخان، ماكروي بهتر، فوكوس دستي، زوم بيشتر (نه خيلي)، ديافراگم بازتر، حداقل و حداكثر شاتر بيشتر، حالات تقدم شاتر و تقدم ديافراگم؛ و البته امكان استفاده از هك نرم افزاري دوربينهاي كانن
در كل F100fd هم دوربين جذابي است.
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_a650is%2Cfujifilm_F100fd&show=all
بله استاد.هر چي آدم به تعداد پست هاي شما نگاه ميكنه واژه اي جز استاد رو پيدا نميكنه كه به شما بگه.
شما بالاخره چند هزار پيراهن بيشتر از ما تو اين سايت پاره كرديد:::big grin:::
حالا به نظر شما برتري كلي با كانن هست؟؟؟؟من بد جور دلم اين فوجي رو گرفته.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebi66_boukan
بله استاد.هر چي آدم به تعداد پست هاي شما نگاه ميكنه واژه اي جز استاد رو پيدا نميكنه كه به شما بگه.
شما بالاخره چند هزار پيراهن بيشتر از ما تو اين سايت پاره كرديد:::big grin:::
حالا به نظر شما برتري كلي با كانن هست؟؟؟؟من بد جور دلم اين فوجي رو گرفته.
عرض شود كه براي اطلاع از محتويات پستهاي بنده كافيه نگاهي به "جستجوي نوشته هاي ديگر" بيندازيد :::big grin:::
به نظر من همان وايد 28 و نويز كمتر فوجي، به كل كانن مي ارزد.
البته اگر قضيه هك را در نظر نگيريم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
عرض شود كه براي اطلاع از محتويات پستهاي بنده كافيه نگاهي به "جستجوي نوشته هاي ديگر" بيندازيد :::big grin:::
به نظر من همان وايد 28 و نويز كمتر فوجي، به كل كانن مي ارزد.
البته اگر قضيه هك را در نظر نگيريم!
دستتون درد نكنه به خاطر جواب هاي كاملتون.به احتمال 99 درصد همون فوجي رو ميگيرم.
بازم ممنون استاد
-
حفظ كيفيت در ايزوهاي بالا در فوجي رو همه تصديق ميكنن
ولي بنظرم بعضي از امكانات مورد اشاره در a650 مثلا" كنترلهاي فراواني كه در اختيار كاربر ميذاره تمرين خوبي براي شروع عكاسي است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
حفظ كيفيت در ايزوهاي بالا در فوجي رو همه تصديق ميكنن
ولي بنظرم بعضي از امكانات مورد اشاره در a650 مثلا" كنترلهاي فراواني كه در اختيار كاربر ميذاره تمرين خوبي براي شروع عكاسي است
حرف شما درسته آقا شهاب ولي به نظرم وقتي حرف از كيفيت و نويز كم مياد ساير موارد رو متوجه خود ميكنه حتي همين موردي كه شما گفتيد چون شايد بشه با دوربين كانن كنترل هاي زيادي رو انجام داد ولي وقتي رو كيفيت بي تاثير باشه آدمو دلسرد ميكنه.مثلا همين عكس هاي زير شايد بشه با كانن خيلي كنترل ها رو انجام داد ولي وقتي در نهايت كيفيتش از مدل فوجي كمتر بشه ادم يه جورايي دلسرد ميشه.ضمنا همه كه عكاسي تو ذاتشون نيست و قرار نيست عكاس حرفه اي بشن /خيلي ها كه اينجا ميان عكاسي رو براي ثبت خاطره ها ميخوان مثل من.
ضمنا شما استاد ما هستيد و حرف شما واسه ما Refrence هست.
آقا وحيد نظر شما چيه؟؟؟؟
ممنون
Date/Time 23-Aug-2008 21:20:33
Make FujiFilm
Model FinePix F100fd
Flash Used No
Focal Length 6.4 mm
Exposure Time 1/42 sec
Aperture f/3.3
ISO Equivalent 200
Exposure Bias -1/3
[IMG]http://i34.*******.com/xoirna.jpg[/IMG]
Date/Time 07-Jul-2008 14:09:51
Make FujiFilm
Model FinePix F100fd
Flash Used No
Focal Length 20 mm
Exposure Time 1/58 sec
Aperture f/4.5
ISO Equivalent 400
[IMG]http://i38.*******.com/j7enow.jpg[/IMG]
Date/Time 20-Jun-2008 20:09:27
Make FujiFilm
Model FinePix F100fd
Flash Used No
Focal Length 6.4 mm
Exposure Time 1.00 sec
Aperture f/3.3
ISO Equivalent 100
[IMG]http://i33.*******.com/1441ds8.jpg[/IMG]
-
شما مطمئنی که تنظیمات دوربین را برای هر عکس درست نوشته ای؟!
ضمناً کیفیت عکسهای دوربین با این شیوه مشخص نمی شود...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
JiNi
شما مطمئنی که تنظیمات دوربین را برای هر عکس درست نوشته ای؟!
ضمناً کیفیت عکسهای دوربین با این شیوه مشخص نمی شود...
بله دوست عزيز شما ميتونيد به اينجا سر بزنيد مشخصلت كامل همه هست!
http://www.pbase.com/hpicckcy/my_favourites_20072008
-
بین sx1, sx10, sp 570uz کدوم بهتره؟
من میخوام یه دوربین ُSLR like بخرم، بین این سه تا نمیتونم انتخاب کنم!
sx1 is و canon sx10 is که تازه تو سایت canon معرفی شدن olympus sp 570 هم که خیلی وقته اومده!
خودم بیشتر به دوربینهای canon علاقه دارم ولی تو مشخصات هیچ کدومه این powershot هاش قابلیت Bulb نبود ضمناً هیچکدومشون iso بالای 1600 ندارن!
اما sp 570 Uz هم قابلیت Bulb تا 8 دقیقه داره و هم iso تا 6400 داره!
لطفاً منو راهنمایی کنین!!
ممنون!
-
پاسخ: بین sx1, sx10, sp 570uz کدوم بهتره؟
همونطور که گفتی SX10 و SX1 هنوز بازار نیومدن و امتحان پس ندادن. ولی از لیست ویژگیهای دوربینها معلومه که دوربینهای کاملی اند (البته واسه ی یه آماتور). کانن SX1 سنسور CMOS داره که من اینو یه عیب بزرگ واسه اون می دونم. چونکه قاعدتاً نباید عکسهای شارپی رو ازش انتظار داشته باشیم. هردو باطری قلمی میخورن که اون هم به نظر من یه عیبه البته گاهی هم این رو یه نقطه ی قوت میشه دونست. ولی من خودم تمایلی به استفاده از دوربینهای با باطری قلمی ندارم چونکه زود خالی میشن و همیشه حین کار با دوربین دلشوره ی تموم شدن باطری رو بهت تحمیل می کنن. ولی باطری لیتیوم یون دیرتر خالی میشه. در مورد دوربین OLYMPUS SP570 باید بگم دوربین بسیار کارآمد و قابل اعتمادیه. عکسهای با کیفیتی میندازه. باطریش باز هم قلمیه که من نمی پسندم و مهمتر از همه زوم اپتیکال 20 برابر داره. این زوم یه زوم بسیار عالییه. فورمت RAW رو هم پشتیبانی میکنه. با همه ی این مزیتها، من سه دوربین دیگه رو هم بهت پیشنهاد می کنم. CANON G9 و NIKON Coolpix P80 و SONY H50 و از میون اینها من CANON G9 رو خیلی میپسندم. کیفیت عکسهای این دوربین یه چیز دیگه است. البته با اینکه زوم اپتیکالش 6 برابره ولی چون رزولیشنش 1/12 مگاپیکسله تا اندازه ای اون نقیصه جبران میشه. مهم کیفیت عکسه. کیفیت فیلمبرداری G9 هم عالیه. یعنی از SP 570 بالاتره. همینطور خیلی خوش ساخت و با دوومه. باطری هر سه برند پیشنهادی من لیتیوم یونه که مورد نظر منه. استفاده کن خیرشو ببینی...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadi.kasra
کانن SX1 سنسور CMOS داره که من اینو یه عیب بزرگ واسه اون می دونم. چونکه قاعدتاً نباید عکسهای شارپی رو ازش انتظار داشته باشیم.
http://www.pic4ever.com/images/352nmsp.gif
براي اين حرف دليل و مدركي هم داريد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadi.kasra
ولی من خودم تمایلی به استفاده از دوربینهای با باطری قلمی ندارم چونکه زود خالی میشن و همیشه حین کار با دوربین دلشوره ی تموم شدن باطری رو بهت تحمیل می کنن. ولی باطری لیتیوم یون دیرتر خالی میشه.
باتريهاي قلمي استاندارد و معتبر كه مدت زيادي از توليدشان نگذشته باشد بسيار قابل اعتماد هستند.
نمونه اش باتريهاي كمليون دوربين خودم كه آخرين بار 3 ماه پيش شارژ كردم و هنوز ميزان شارژ باقي مانده 90% است!!
دير خالي شدن يا زود خالي شدن باتري هم فكر نميكنم به ليتيوم يا قلمي بودن آن ربطي داشته باشد.
کد:
http://www.engadget.com/2008/09/17/canons-10-megapixel-sx1-is-shoots-full-hd-too/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadi.kasra
.........
کانن SX1 سنسور CMOS داره که من اینو یه عیب بزرگ واسه اون می دونم. چونکه قاعدتاً نباید عکسهای شارپی رو ازش انتظار داشته باشیم. ...
:eek:
تمام ملت دنيا دارن خودشونو مي كشن از ذوق اينكه براي اولين بار كمپاني كنن افتخار داده و در يك Slr Like از سنسور Cmos استفاده كرده :::big grin:::
-
وحید جان چه دلیلی از این بهتر که سنسور دوربین موبایلهاهمه CMOS هستن و خودتون می دونین که مهمترین علت اینکه تصاویر این دوربینها قابل مقایسه با عکسهای دوربینهای CCD دار نیست، همین CMOS بودن حسگر اونهاست. البته می دونم تا اندازه ای تکنولوژی ساخت CMOS بالا رفته و معایبش رو برطرف کرده ولی بیشتر این برطرف کردن معایب، نرم افزاریه. من که فعلاً تا امتحان پس نده نمی تونم رو حسگرهای CMOS حساب باز کنم. اگه اشتباه میگم لطفاً با دلیل منو راهنمایی کنین. لطفاً به لینک زیر هم یه سری بزنید.
http://www.eye4you.ir/forum/showthread.php?t=247
در مورد باطری قلمی هم ممکنه حق با وحید باشه. من که دیروز از همتون پرسیدم باطری قلمی خوبه یا باطری لیتیوم یون جواب قانع کننده ای نگرفتم. اگه در این مورد هم بیشتر بحث بشه خوشحال میشم.:)
-
از بچه ها کسی نبود بالاخره نظرش رو در مورد دوربینهای CANON G9، SONY H50، NIKON P80 و OLUMPUS SP 570 بگه؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!( برای چندمین باره می پرسم) :::confused2::::confused::mad::::big grin2:::
-
sp 570 دوربین خیلی خوبیه ولی دو تا چیزش یه مقدار تو ذوق می زنه;
یکی اینکه با اینکه قابلیت bulb تا 8 min داره، مینمم سرعت شاترش 0.5 ثانیه است یعنی حتی به 1 ثانیه هم نمیرسه!
دومیش اینه که اگه اشتباه نکنم تو حالت فیبم صدا رو ضبط نمیکنه (من اینو تو فیلمایی که یکی از دوستام با این دوربین گرفته دیدم)!
در مورد H50 همه مشخصاتش عالیه تنها مشکلش سرعت 1.6fps تو حالت continnuos ! که این مشکلش چیز خیلی آزار دهنده ای نیست! ولی من شخصاً ترجیح میدم دوربین sony نگیرم دوربین قبلی خودم یک cybershot بود که اصلاً ازش راضی نبودم. راستش وقتی دوربینای canon و nikon و olympus با قابلیتهای خیلی خوب تو بازار هست کمتر کسی میره سراغ سونی !
P80 هم دوربین خوبیه ولی من که هنوز نتونستم بفهمم سرعت شاترش چقدره، فقط تو یه سایت دیدم زده بود مینیممش 8 ثانیه ست!
g9 هم دوربین توپیه سنسور 12 مگاپیکسیلیش از 10 مگاپیکسل sx10 بهتره ولی از نظز قیافه و لنز کیفیت فیلم از SX10 خیلی ضعیفتره، ضمناً باتری G9 لیتیومه ولی sx10 چهارتا قلمی می خوره که گیر اوردنش راحتتره!
من شخصاً sx10 رو به G9 ترجیح میدم!
-
سلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadi.kasra
وحید جان چه دلیلی از این بهتر که سنسور دوربین موبایلهاهمه CMOS هستن و خودتون می دونین که مهمترین علت اینکه تصاویر این دوربینها قابل مقایسه با عکسهای دوربینهای CCD دار نیست، همین CMOS بودن حسگر اونهاست. البته می دونم تا اندازه ای تکنولوژی ساخت CMOS بالا رفته و معایبش رو برطرف کرده ولی بیشتر این برطرف کردن معایب، نرم افزاریه. من که فعلاً تا امتحان پس نده نمی تونم رو حسگرهای CMOS حساب باز کنم. اگه اشتباه میگم لطفاً با دلیل منو راهنمایی کنین. لطفاً به لینک زیر هم یه سری بزنید.
http://www.eye4you.ir/forum/showthread.php?t=247
در مورد باطری قلمی هم ممکنه حق با وحید باشه. من که دیروز از همتون پرسیدم باطری قلمی خوبه یا باطری لیتیوم یون جواب قانع کننده ای نگرفتم. اگه در این مورد هم بیشتر بحث بشه خوشحال میشم.:)
اتفاقا" اين به نظر من اصلا" دليل خوبي نميتواند باشد!! اولا" كه اين سنسورها كجا و آن سنسور به اندازه نوك خودكار كجا ؟؟!!
و ثانيا" در يك دوربين حداقل ده پارامتر از لنز و سنسور و پردازشگر.....تا بافر و.. در تهيه يك عكس دخيل اند .
براي بحث در مورد باتريها هم بهتر است در صورت تمايل در اين تاپيك ادامه دهيم:
سليقه ي شما چيست ؟ باتري ليتيوم يون يا قلمي ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil522
sp 570 دوربین خیلی خوبیه ولی دو تا چیزش یه مقدار تو ذوق می زنه;
یکی اینکه با اینکه قابلیت bulb تا 8 min داره، مینمم سرعت شاترش 0.5 ثانیه است یعنی حتی به 1 ثانیه هم نمیرسه!
دومیش اینه که اگه اشتباه نکنم تو حالت فیبم صدا رو ضبط نمیکنه (من اینو تو فیلمایی که یکی از دوستام با این دوربین گرفته دیدم)!
در مورد H50 همه مشخصاتش عالیه تنها مشکلش سرعت 1.6fps تو حالت continnuos ! که این مشکلش چیز خیلی آزار دهنده ای نیست! ولی من شخصاً ترجیح میدم دوربین sony نگیرم دوربین قبلی خودم یک cybershot بود که اصلاً ازش راضی نبودم. راستش وقتی دوربینای canon و nikon و olympus با قابلیتهای خیلی خوب تو بازار هست کمتر کسی میره سراغ سونی !
سرعت 0.5 ثانيه در مد P است و در صورت نياز به سرعت كمتر، ميتوانيد در مد M يا S آن را استفاده كنيد.
فيلمبرداري آن هم با صدا است:
نقل قول:
Movie Recording System
Recording format AVI Motion JPEG®
Sound recording Yes , format: WAV
Movie quality 640 x 480 / 30 fps Recording time: 10 s
320 x 240 / 15 fps Recording time: 29 min
کد:
http://www.olympus.co.uk/consumer/29_digital_camera_sp-570uz_prod_specifications_18515.htm
در مورد دوربينهاي غير SLR سوني هم؛ به دليل ديد مثبتي كه در اكثر مردم ايران از اسم سوني وجود دارد، به نظر من استقبال خوبي از آنها ميشود.
-
بین h50,fz28,sx10 is كدام رو پیشنهاد میدین
دوستان میخوام از خارج برام دوربین بیارن شما از این 3 تا کدام رو پیشنهاد میدین تا بیارن
h50,fz28,sx10 is
زاستی برای من مهمتر شارپی تصویر هست کدان دوربین از این 3 تا تصویر شارپتری داره
من خودم h50 فامیلمون رو تست کردم به نظرم تصاویر سافتی میداد
1 سوال دیگه کدام دوربین لنز واید تری داره تو این 3 تا میشه به ترتیب بگین
-
پاسخ: بین h50,fz28,sx10 is كدام رو پیشنهاد میدین
سلام
FZ 28 در این سه مدل از نظر من تمام خواسته هاتونو براورده میکنه.
FZ 28 واید 27 داره SX10 واید 28 و H50 واید 31
-
سلام
من تا حالا 2 دوربین دیجیتال خریدم و هر دفعه عجله کردم و پشیمانم . کمی صبر کن و در مورد کانن sx1 ; که جدیدا" ساخته شده و منو فارسی هم داره ، تحقیق کن که دارای Cmos به جای سی سی دی هست و فکر کنم تصویر بهتری تولید کنه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid-ms
سلام
من تا حالا 2 دوربین دیجیتال خریدم و هر دفعه عجله کردم و پشیمانم . کمی صبر کن و در مورد کانن sx1 ; که جدیدا" ساخته شده و منو فارسی هم داره ، تحقیق کن که دارای Cmos به جای سی سی دی هست و فکر کنم تصویر بهتری تولید کنه .
سلام
از قيمت 900$ دلاريش اطلاع داريد؟؟ :confused:
-
Sony Cyber-Shot DSC-H50 یا Fujifilm FinePix S2000HD؟؟؟
Fujifilm fine pix s2000HD
[IMG]http://i35.*******.com/hukrbk.jpg[/IMG]
Sensor • 1/2.3 " Type CCD
• 10.0 million effective pixels
Image sizes • 3,648 x 2,432
• 3,648 x 2,432 (3:2 format)
• 2,048 x 1,536
• 1,600 x 1,200
• 640 x 480
Movie clips • 1280 x 720 pixels(HD),640 x 480 pixels, 320 x 240 pixels, 30 frames/sec. with mono sound
• AVI (Motion JPEG )
• With Electronic Image Stabilization
*Zoom function cannot be used during movie recording
File formats • JPEG
• MPEG4 (Video)
Lens • Fujinon 15 X Optical zoom lens , ( F3.5 ( Wide) - F5.4 (Telephoto)
•27.6- 414 mm equiv.
Image stabilization CCD-shift
Conversion lenses No
Digital zoom Approx. 5.7x (max)
Focus • Auto Focus (single and continuous)
• Manual Focus
AF area modes • Cente
• Area
• Multi
• Face Detection AF/AE
AF assist lamp Yes
Focus distance • Normal:
Wide angle: Approx. 70cm / 2.3 ft to infinity
Telephoto: Approx. 1.5 m / 4.9 ft to infinity
• Macro: Wide angle: Approx. 10cm / 0.3 ft to 80cm / 2.6ft
Telephoto: Approx. 1.2m / 3.9 ft to 3.2m / 10.5ft
• Super Macro: Approx 1cm / 0.4 in. to 30cm / 1 ft.
Metering TTL 256-zones metering
ISO sensitivity • Auto
• Auto (1600)
• Auto (800)
• Auto (400)
• ISO 64
• ISO 100
• ISO 200
• ISO 400
• ISO 800
• ISO 1600
• ISO 3200*
• ISO 6400*
( *ISO3200 / 6400: 5M pixels or lower (Number of recorded pixels)
(Standard Output Sensitivity)
Exposure compensation Yes
Shuttter speed • AUTO mode: 1/4 sec to 1/1000 sec
• All other mode): 4 sec. to 1/1000 sec. (all other modes)
Aperture F3.5- F7.0 (Wide) F5.4-7.0 (Telephoto)
Scene modes Mode dial: Auto, PS(Anti-Blur), Natural Light, Natural Light& with Flash, Z oom Bracketing, SP, P, S, M, C (Custom setting position), Movie
SP: Portrait, Landscape, Sport, Night, Fireworks, Sunset, Snow, Beach, Museum, Party,Flower, Text, Auction
White balance Automatic scene recognition Preset (Fine, Shade, Fluorescent light (Daylight), Fluorescent light (Warm White), Fluorescent light (Cool White), Incandescent light), Custom
White balance fine tune No
Self timer Approx. 10 sec./ 2 sec. delay
Continuous shooting • Top-3: (max 1.1 frames/sec)
• Long-period: (max.0.5 frames/sec)
• Top-33: High speed (max 6.8 frames/sec, 5M pixels or lower)
• Top-33: Ultra High speed (max 13.5 frames/sec, 3M pixels or lower)
•Long-period: (max.0.5 frames/sec . )
Image parameters N/a
Flash • Auto flash
• Effective range : (ISO AUTO (800)):
Wide angle: approx. 0.5m / 1.6 ft. to 8.8m / 28.9 ft.
Telephoto:, approx. 0.5m / 1.6 ft. to 5.6m / 18.4 ft.
Macro: approx. 0.3m / 1.0 ft. to 3m / 9.8 ft
• Flash mode : Red-eye removal OFF : Auto, Forced Flash, Suppressed Flash, Slow Synchro. Red-eye removal ON : Red-eye Reduction Auto, Red-eye Reduction & Forced Flash, Suppressed Flash, Red-eye Reduction & Slow Synchro.
Viewfinder • 0.2-inch Electronic Viewfinder
• 200,000 pixels color LCD monitor
• approx. 97% coverage
• 60 fps
LCD monitor • 2.7-inch
• approx. 230,000 pixels
• low-temperature polysilicon TFT colour LCD monitor
• approx. 97% coverage
• 60fps
Connectivity • USB
• AV
• AC power
• IrSimple(TM)
•HD OUT, NTSC / PAL selectable
Print compliance • DPOF
Storage • Internal memory (Approx. 58 MB)
• xD-Picture cardTM (16MB-2GB)
• SD memory card / SDHC memory card
Power •4xAA type alkaline batteries(included)
•4xAA type Ni-MH rechargeable batteries(sold separately)
•4xAA type lithium batteries (sold separately)
•DC coupler CP-04 with AC power adapter AC-5VX(sold separately)
Weight (no batt) Approx. 426g / 14.3 oz
Dimensions 111.0(W)×78.9(H)×75.7(D) mm/4.4(W)×3.1(H)×3.0(D) in
Sony Cyber-Shot DSC-H50
[IMG]http://i32.*******.com/34rytu0.jpg[/IMG]
مشخصات:
Sensor:
• 1/2.3 " Super HAD Type CCD
• Approx 10.3 million pixels total
• 9.1 million effective pixels
Lens:
• Carl Zeiss Vario-Tessar
• 465 - 31 میلیمتر
• 15x optical zoom
• F2.7-4.5
Image stabilization:
Super SteadyShot
Focus:
• Auto
• Manual
• Macro
• Single
• Monitoring
ISO sensitivity:
• Auto
• ISO 80
• ISO 100
• ISO 200
• ISO 400
• ISO 800
• ISO 1600
• ISO 3200
Shutter speed:
• Auto: 1/4-1/4000sec
• P: 1"-1/4000sec
• S: 30"-1/4000sec
• A: 8"-1/2000sec
• M: 30"-1/4000sec
LCD monitor:
• 3.0-inch tilting TFT
• 230K pixels
• Clear Photo LCD Plus
سلام دوستان.
با آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما
راستش من ديروز يه دوربين فوجي s2000hd سفارش دادم البته هنوز دستم نرسيده با قيمت 310 تومن.بيشتر مشخصاتش مثل H50 ميمونه و يا بهتره.ميخواستم نظر شما رو هم در مورد اينكه كدوم بهتره بدونم.
به نظر شما كدوم بهتره و چرا؟ضمنا اينم در نظر بگيريد كه سوني حدود 100 تومن از فوجي گرونتره.
ممنون
-
پاسخ: Sony Cyber-Shot DSC-H50 یا Fujifilm FinePix S2000HD؟؟؟
سلام دوستان.
s2000hd فوجي دستم رسيد.دوربين بسيار خوش دست با كيفيت صفحه ي عالي.زوم خوب و امكانات بسيار زياد و از همه مهمتر فيلم برداري HD.
از كساني كه دوربين فوجي دارن مي خوام در مورد تنظيمات دستي راهنماييم كنن و بگن تنظيمات دستي رو در چه حالتي بزارم تا بهترين عكس ها رو بگيرم.چون در مورد شاتر و ساير امكانات...... هيچي نمي دونم و نمي دونم در چه حالتي باشه بهتره تا عكس هاي خوبي گرفت.در حالت اتوماتيك تصاويرش يه كم سفيد ميزنه.اگه كسي بتونه راهنمايي كنه ممنون ميشم.
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebi66_boukan
سلام دوستان.
s2000hd فوجي دستم رسيد.دوربين بسيار خوش دست با كيفيت صفحه ي عالي.زوم خوب و امكانات بسيار زياد و از همه مهمتر فيلم برداري HD.
از كساني كه دوربين فوجي دارن مي خوام در مورد تنظيمات دستي راهنماييم كنن و بگن تنظيمات دستي رو در چه حالتي بزارم تا بهترين عكس ها رو بگيرم.چون در مورد شاتر و ساير امكانات...... هيچي نمي دونم و نمي دونم در چه حالتي باشه بهتره تا عكس هاي خوبي گرفت.در حالت اتوماتيك تصاويرش يه كم سفيد ميزنه.اگه كسي بتونه راهنمايي كنه ممنون ميشم.
ممنون
سلام
مبارك باشه، به نظر مياد واقعا" با اين قيمت گزينه خيلي خوبي باشد.
عملكرد لرزشگير و نويز عكسها در ايزوهاي بالا چطور است؟
بهتر است فعلا" در مد P عكس بگيريد.
بسياري از تنظيمات آن نيز با دوربينهاي ديگر مشترك است و براي خيلي از موارد ميتوانيد به تاپيكهاي ديگر نظير تاپيك Canon-S3 IS يا S5 IS مراجعه كنيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
مبارك باشه، به نظر مياد واقعا" با اين قيمت گزينه خيلي خوبي باشد.
عملكرد لرزشگير و نويز عكسها در ايزوهاي بالا چطور است؟
بهتر است فعلا" در مد P عكس بگيريد.
بسياري از تنظيمات آن نيز با دوربينهاي ديگر مشترك است و براي خيلي از موارد ميتوانيد به تاپيكهاي ديگر نظير تاپيك Canon-S3 IS يا S5 IS مراجعه كنيد.
با سلام خدمت آقا وحيد.ممنون از اينكه دوباره مثل هميشه زحمت كشيديد و جواب داديد.
عملكرد لرزشگير كه بسيار عاليه.يه سيستم داره به اسم Dual Image Stabilization و يكي ديگه به اسم شاتر سريع كه حتي در زوم 15 اپتيكال عكس هاي كاملا خالي از لرزش رو ارائه ميده.حتي من خودم با زوم 15 و يه حالت لرزش مانند عكس گرفتم كه باز خالي از لرزش بود.نويز عكس تا ايزوي 400 خيلي خوب و در ايزوي 800 قابل قبوله.كيفيت LCD با سرعت 60fps بسيار عالي است.فيلمبرداريه HD هم به جاي خود.تنظيمات بسيار گسترده اي داره كه متاسفانه هنوز به طور كامل ياد نگرفتم.استفاده از 15 برابر زوم اپتيكال حين فيلمبرداري از مشخصه هاي عالي اون به شمار ميره.در كل من تا الان ازش راضيم.فقط يه سوال با توجه به فيلمبرداريه HD چه كارت حافظه اي رو براش پيشنهاد ميكنيد؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebi66_boukan
.......فقط يه سوال با توجه به فيلمبرداريه HD چه كارت حافظه اي رو براش پيشنهاد ميكنيد؟؟؟
كارتهاي XD را كه فراموش كنيد، يك SD-HC با حجم 4 يا 8 گيگ از يك مارك معتبر، مثلا" توشيبا يا ترنسند يا ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebi66_boukan
سلام دوستان.
ممنون
مبارک باشه! ان شاالله خیرش رو ببینی!
می تونی چند نمونه از عکسهایی رو که با Iso بالا "مثلا Iso400 و Iso800 " گرفتی؛ اینجا بذاری تا دوستان هم استفاده کنند. آخه یکی از حسن های این دوربین "کم نویز بودن در Iso های بالا" است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salman
می تونی چند نمونه از عکسهایی رو که با Iso بالا "مثلا Iso400 و Iso800 " گرفتی؛ اینجا بذاری تا دوستان هم استفاده کنند. آخه یکی از حسن های این دوربین "کم نویز بودن در Iso های بالا" است.
ممنون دوست عزيز
راستش فردا قراره برم بيرون از طبيعت باهاش عكس بگيرم.به محض اينكه گرفتم ميارم ميزارم اينجا.ولي چيزي كه بسيار جالبه كيفيت عاليه فيلمبرداريشه كه هر كسي تا حالا ديده خيلي براش جالب بوده.ضمنا گفتن زوم قدرتمندش حين فيلمبرداري هم فراموش نشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebi66_boukan
ممنون دوست عزيز
راستش فردا قراره برم بيرون از طبيعت باهاش عكس بگيرم.به محض اينكه گرفتم ميارم ميزارم اينجا.ولي چيزي كه بسيار جالبه كيفيت عاليه فيلمبرداريشه كه هر كسي تا حالا ديده خيلي براش جالب بوده.ضمنا گفتن زوم قدرتمندش حين فيلمبرداري هم فراموش نشه.
سلام
مگه در حين فيلمبرداري زوم داره؟؟؟
چون خودتون در پست اول تاپيك نقل قول كرديد كه:
نقل قول:
*Zoom function cannot be used during movie recording
:confused:
-
اینم یکی از سوتیای dp
منم اولش که این دوربین اومد سرکار رفتم اما بعدش تو سایت فوجی دیدم که این قابلیت رو داره کلی خوشحال شدم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
مگه در حين فيلمبرداري زوم داره؟؟؟
چون خودتون در پست اول تاپيك نقل قول كرديد كه:
:confused:
سلام آقا وحيد
واقعيت من اون مشخصات رو از سايت Dpreview گرفتم و اشتباهه.كيفيت فيلمبرداريش واقعا عاليه/انگار خود صحنه ي طبيعي رو نگاه ميكني.حالا من با تلويزيون هاي لامپ تصوير دار ديدم و اگه با تلويزيون هاي HD باشه كه ديگه واقعا بايد محشر باشه.
هنگام فيلمبرداري از 15 زوم اپتيكال ميشه استفاده كرد كه واقعا در نوع خودش جالبه/چون تا جايي كه من شنيده بودم بسياري از دوربين هايي كه قابليت زوم در حين فيلمبرداري دارند داراي زوم دو مرحله اي اپتيكال هستند.ولي اين مدل فوجي هنگام فيلمبرداري مثل عكاسي ميشه از قابليت زوم استفاده كرد.ضمنا هنگام فيلمبرداري از قابليت Dual Image Stabilization ميشه استفاده كرد كه در زوم هاي بالا باعث ثابت شدن تصوير ميشه.
آقا وحيد ميخوام باطري بگيرم واسش.البته معذرت ميخوام اينجا جاش نيست بپرسم.راستش بخش باطري رو مطالعه كردم اما چيزي در مورد Sony 2700 mah گيرم نيومد.نظر شما چيه در موردش؟قيمتش با شارژر LCD دار 36 تومنه از نمايندگي ايران رهجو.
يه 2000MAh سوني هم هست با شارژر 23 تومن/نظرتون چيه در موردش؟؟؟تا جايي كه من اطلاع دارم سوني خوبه.
اگه مدل بهتري هم سراغ داريد ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
بازم ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebi66_boukan
.........
آقا وحيد ميخوام باطري بگيرم واسش.البته معذرت ميخوام اينجا جاش نيست بپرسم.راستش بخش باطري رو مطالعه كردم اما چيزي در مورد Sony 2700 mah گيرم نيومد.نظر شما چيه در موردش؟قيمتش با شارژر LCD دار 36 تومنه از نمايندگي ايران رهجو.
يه 2000MAh سوني هم هست با شارژر 23 تومن/نظرتون چيه در موردش؟؟؟تا جايي كه من اطلاع دارم سوني خوبه.
اگه مدل بهتري هم سراغ داريد ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
بازم ممنون
سلام
راستش اگه من بخوام شارژر بگيرم، از اين شارژرهاي 15 دقيقه اي ميگيرم (حالا رفرش هم كرد چه بهتر)
كه تازگي انواع VARTA و SANYO نيز را ديده ام، سوني هم اگر از جاي مطمئني بگيريد خوب است.
اما اگر قصد خريد باتري تك را داشتيد، فقط Camelion را توصيه ميكردم، واقعا" عملكرد اين باتري حيرت انگيز است!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salman
سلام
با دوربين چند تا عكس گرفتم البته عكس ها حرفه اي نيستن و مناظر خوبي رو شايد از نظر شما انتخاب نكردم به هرحال معذرت!!
عكس اول:ISO100
[IMG]http://i36.*******.com/21a0mrb.jpg[/IMG]
عكس دوم:ISO100
[IMG]http://i35.*******.com/vxndp0.jpg[/IMG]
عكس سوم:ISO100
[IMG]http://i36.*******.com/jrwktj.jpg[/IMG]
عكس چهارم:ISO100
[IMG]http://i36.*******.com/ixbe3o.jpg[/IMG]
عكس پنجم:ISO100
[IMG]http://i36.*******.com/352j7kx.jpg[/IMG]
....................
-
........
عكس ششم:ISO100
[IMG]http://i36.*******.com/2rh5ks2.jpg[/IMG]
عكس هفتم:ISO200
[IMG]http://i33.*******.com/2m5b0ua.jpg[/IMG]
عكس هشتم:ISO400
[IMG]http://i33.*******.com/15rgvpy.jpg[/IMG]
عكس نهم:ISO200
[IMG]http://i34.*******.com/2lkz38y.jpg[/IMG]
.............
-
.............
عكس دهم:ISO800
[IMG]http://i36.*******.com/2wdo9dz.jpg[/IMG]
عكس يازدهم:ISO400
[IMG]http://i34.*******.com/34fco5j.jpg[/IMG]
عكس دوازدهم:ISO400
[IMG]http://i38.*******.com/2exy7x4.jpg[/IMG]
دوستان من شخصا به عكس هاش نمره ي خوب ميدم.ولي به فيلمبرداريش نمره ي بسيار عالي ميدم چون بسيار شفافه و واقعا آدم اونو حس ميكنه.
بازم به خاطر عكس ها كه خيلي غير حرفه اي هست ببخشيد!!!
-
بابت گذاشتن نمونه عکسهات ممنون ...
اگر فرصت کردي يک کراپ از فول سايز يکي از عکسهات با ايزو 800 بذار. عکسها خيلي کوچک شده اند و امکان
تشخيص ميزان نويز مقدور نيست.
-
كدوم يكي رو بخرم؟!
سلام دوستان عزيز
به نظر شما از بين دوربينهاي زير كدوم يكيشون از نظر كيفيت عكس در روز و شب بهتره؟
1. Canon S5 IS
2. Canon SX10 IS
3. Nikon P80
4. Nikon P5100
5. Sony H50
6. Olympus SP-570 UZ
7. FujiFilm S9600
اگه پيشنهاد بهتري تو اين حدود قيمت دارين، بفرمائيد. (400 هزار تومن)
با تشكر فراوان
-
پاسخ: كدوم يكي رو بخرم؟!
سلام
دوست عزیز بنده به پیشنهاد دوستان عزیزم در فروم ، همین مبلغ رو 430 تومان صرف خرید دوربین SLR نیکون D40 کردم.
به نظر بنده با مبلغی که در اختیار دارید از خرید دوربین SLR-Like بپرهیزید :biggrin:
30-40 تومن اختلاف ارزش این کار رو داره والا مثل من مجبور میشید بعد چند ماه اون دوربین ملعون رو بفروشید:::yess:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Salman1421
سلام
دوست عزیز بنده به پیشنهاد دوستان عزیزم در فروم ، همین مبلغ رو 430 تومان صرف خرید دوربین SLR نیکون D40 کردم.
به نظر بنده با مبلغی که در اختیار دارید از خرید دوربین SLR-Like بپرهیزید :biggrin:
30-40 تومن اختلاف ارزش این کار رو داره والا مثل من مجبور میشید بعد چند ماه اون دوربین ملعون رو بفروشید:::yess:::
سلام بر شما دوست خوب: نمیدانم کدامیک از دوستان خوب فاروم این پیشنهاد را به شما داده است ولی در یک بررسی ساده.... دسترسی به رنجی از واید و سوپر تله و ماکرو که بطور کلی این دوربین ها ( دوربین های تاپیک ) دارند ( اکثرا روی آلترا واید ضعف دارند ) تفاوت یک اس ال آر با دوربین های این تاپیک بمراتب بیش از 30 الی 40 هزار تومان خواهد بود. بنظرم داشتن یک اس ال آر ابتدا به ساکن قابل قیاس با دوربین هایی از این دست نیست . چون لنز ( تامین کننده رنج های مورد نیاز مشابه دوربین های فوق ) و فلاش و موارد خاص... خود هزینه هایی سرسام آور را دیکته میکند که گاه میتواند حداقل تا 2 الی 3 میلیون تومان هم باشد!!!
نوع عکاسی و هدف از آن نیز در این مورد عامل تعیین کننده ای خواهد بود
پاینده باشید
-
سلام جناب قشقایی
فرمایش شما کاملا درسته.بنده با توجه به اینکه دوستمون فقط گفتند از نظر کیفیت در روز و شب و قیمت گفتند ، تنها در مورد D40 نظر دادم که خوب قیمت مناسبی داشت و برای آماتوری مثل بنده حتی نیاز به خرید لنز و فلاش و ...هم ندارم.و خب طبیعتا کیفیت بسیار بهتری در اختیارم قرار میگیره.من تنها هدفم بیان همین تجربه خاص بود.
-
با تشكر از دوستان، لطف كنيد از هفت مورد زير فقط يكي رو پيشنهاد بدهند!
چون من حرفهاي نيستم و نميخواهم دوربين SLR بخرم.
حداكثر ُSLR Like
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VIRGOOL
با تشكر از دوستان، لطف كنيد از هفت مورد زير فقط يكي رو پيشنهاد بدهند!
چون من حرفهاي نيستم و نميخواهم دوربين SLR بخرم.
حداكثر ُSLR Like
ممنون
با سلام
اگه حرفه اي نيستيد پس چرا همون اول معيارتون رو كيفيت عكس قرار داديد خوب اين تناقض آشكار ميتونه باشه.
اگه ميخواهيد رنج لنز بالا داشته باشيد انتخابتون درسته و دوربين هاي پيشنهادي با اندكي اختلاف شباهت هاي بسياري به هم دارند و كيفيت هاي نزديك به هم. ولي اگه كيفيت باز هم بيشتري مي خواهيد اين نشانه شروع نياز به SLR است و نمي تونيد از اون فرار كنيد (و به قول دوستمون چند ماه بعد بايد بفروشيد ).
ولي اگه رنج لنز براتون كمتر اهميت داره و 18-55 براتون كافيه بازم دي 40 پيشنهاد ميشه
به هر حال با توجه به پيشرفت لايك ها در مورد كيفيت عكس رنج لنز به نظر مياد داره تبديل به معيار اصلي تري ميشه!
با تشكر
-
دوست من
چند روز پيش، يكي از دوستان قصد خريد يك شبه SLR داشت و من با بررسي مدلهاي موجود در بازار، به اين نتيجه رسيدم كه Nikon P80 در مقايسه با قيمتش (حدود 400 هزار تومان)، با داشتن وايد 28 و ايزو تا 3200 و در شرايطي كه كيفيت تصويري معادل با Canon G9 داره و زوم 18X ، انتخاب خوبيه.
بهتره در اين ليست S5 رو فراموش كنيد...قديمي شده و انتخابهاي بهتري هست...مثل سري جديد S ، همون sx10...ولي تا جايي كه من قيمت دارم، قيمتش حدود 500 تومان هست و به نظر من كمي زياده براي اين دوربين و قطعا افت خواهد كرد.
در مورد SLR هم، من با نظر جناب قشقايي موافقم.
موفق باشيد.
فعلا...
-
کدام SLR- LIKE بهتر است؟ S100fs / Sx10 IS / Sp-570 / H50
Fujifilm FinePix S100fs یا Canon SX10 IS یا Olympus Sp-570Uz یا Sony H50 ؟؟؟؟؟
سلام دوستان
میدونم راجع به تک تک اینها به غیر از Canon Sx10 IS بحث شده ولی من هنوز نمیتونم انتخاب کنم!!:confused:
ببینید من چیزای که از دوربینم میخوام اینه: زوم بالای خیلی خوب، عملکرد قابل قبول در زوم بالا (راستش من به عکاسی از پرنده ها و ما و سوژه های دور از دسترس خیلی علاقه مندم) و ماکروی قوی و اینکه بشه با دوربین عکسای حرفه ای انداخت و در شرایط بد کم نیاره(مثلا ضد نور و ...)
من بیشتر تو نور خوب عکاسی میکنم و فکر نمیکنم با مشکل نویز بالا مواجه بشم!
من خودم بیشتر نظرم روی فوجی S100fs بود ولی با پیگیری بحث در تاپیک مربوطه معلوم شد که مشکل CA خیلی بالایی داره!!!:( نمیدونم این چقدر میتونه برای من دردسر ساز باشه؟:confused:
کنون هم با زوم بسیار خوبش منو وسوسه میکنه (20 x ) !!!:)
در ضمن برای من وجود داشتن کانورتور ها (بخصوص تله) و فیلتر، مهمه ! آیا برای همه این برند ها کانورتور مناسب وجود داره؟؟؟(تا اونجایی که من فهمیدم برای الیمپوس چیزی نیست!!!! )
:::love2:::دوستان واقعا ممنون:::love2:::
-
پاسخ: کدام SLR- LIKE بهتر است؟
چرا کسی جواب نمیده ؟:(
دوستان میشه بیاین و به من در انتخاب کمک کنید
از اساتید و بزرگان هم خواهش میکنم یه نیم نگاهی به ما بکنن:redface:
ببخشید توروخدا میدونم موضوعیه که خیلی راجع بهش بحث شده!!! ولی باور کنید من همرو خوندم ولی باز به نتیجه نرسیدم:confused:
-
پاسخ: کدام SLR- LIKE بهتر است؟ S100fs / Sx10 IS / Sp-570 / H50
دوستانی که در نظر سنجی شرکت کردند ای کاش لطف میکردند و یه توضیحی هم میدادن!!
بابا اینجا چرا اینطوریه؟؟ چرا جواب نمیدید؟؟
من فکر کردم اینجا خیلی فعاله:(
-
چشم حسین آقا
اینجا قدیمی ها فقط به هم جواب می دن :mad:
نگران نباش عادت می کنی :(
بنظر من فوجی من هم کنون دارم هم نیکون اما لایک فقط فوجی دارم به نصبت از فوجی برای کارهای در حد خودش راضی تر هستم
اما با مطالع تاپیک ها می تونی به نتیجیه خوبی برسی
-
جناب xman_a
پسندیده نیست که زحمات و تلاشهای اعضاء فروم را به همین راحتی زیر سوال ببرید. گاهی علت تاخیر در پاسخدهی به سوالات این است که دوستان تجربه کافی در مورد دوربینهای جدید ندارند و در این موارد خود فرد بهتر میتواند با مراجعه به مطالب موجود در اینترنت به جواب برسد. مثلا همین قضیه مشکل CA در دوربین فوجی. اطلاعات در حد شنیدهها است و تجربه عملی وجود ندارد که دوستان بیایند و مانند شما به راحتی برای دیگران نسخه بپیچند. آیا شما با این دوربین خاص فوجی کار کرده اید؟ آیا از تفاوت SX10IS کنن و SP570الیمپوس اطلاعی دارید؟
رسم این فروم بر دقت و صحت حداکثری مطالب پست شده است؛ حتی به قیمت کاهش تعداد پستها و حتی به قیمت کاهش تعداد اعضا. و بهمین دلیل نیز انتظار فروم از کاربران خود این است که تا حد امکان این رسم را رعایت کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
جناب xman_a
پسندیده نیست که زحمات و تلاشهای اعضاء فروم را به همین راحتی زیر سوال ببرید. گاهی علت تاخیر در پاسخدهی به سوالات این است که دوستان تجربه کافی در مورد دوربینهای جدید ندارند و در این موارد خود فرد بهتر میتواند با مراجعه به مطالب موجود در اینترنت به جواب برسد. مثلا همین قضیه مشکل CA در دوربین فوجی. اطلاعات در حد شنیدهها است و تجربه عملی وجود ندارد که دوستان بیایند و مانند شما به راحتی برای دیگران نسخه بپیچند. آیا شما با این دوربین خاص فوجی کار کرده اید؟ آیا از تفاوت SX10IS کنن و SP570الیمپوس اطلاعی دارید؟
رسم این فروم بر دقت و صحت حداکثری مطالب پست شده است؛ حتی به قیمت کاهش تعداد پستها و حتی به قیمت کاهش تعداد اعضا. و بهمین دلیل نیز انتظار فروم از کاربران خود این است که تا حد امکان این رسم را رعایت کنند.
ممنون که سری به اینجا زدید:::love2:::
اینجا دوستانی هستند که S100fs دارند ولی نمیدونم چرا نمیان و در مورد CA نظر نمیدن!!!!
من تمام بحث های مربوطه رو در فروم تا آخر پیگیری کردم ولی اکثر بحث ها ناتمام مانده...
شبیه همین تاپیکی که من زدم 2-3 تا دیگه هم بود ولی تمام اونها ناقص موندن و ادامه پیدا نکردن...!! خودتون هم میتونید برید و ببینید، ببینید آیا واقعا کسی که دنبال اطلاعات باشه اون تاپیک ها میتونن کمکش کنن!!! به نظر من که نه:(
من از کسایی که این دوربینارو دارن و یا آشنایی دارن خواهش میکنم بیان اینجا و با اطلاعات مفیدشون من و خیلی های دیگه که بین انتخاب این دوربین ها موندن رو یاری کنن:::happy:::
ممنون