سلام تو رو خدا به من کمک کنید.من یه دوربین با کیفیت البته با امکانات بالا میخوام.
از بین s5is fz18 h9 sp570 کدامیک را توصیه میکنید
بنظرم fz18 یا h9 رو انتخاب کنید
با اجازه شباب خان
S5IS
پیشنهاد من ...
چون شما یه دوربین میخواید که همه چیز رو در حد خوب داشته باشه و این نشون میده کلا فقط اهل Point & Shoot هستید و کنون در این زمینه به گمانم بهتر کار کرده
صد البته فکر کنم با گرفتن هیچ کدام از دوربین ها پشیمان نخواهید شد ضمنا کیفیت فیلم برداری اس5 (گویند) که بهتر است
البته این رو هم بگم اگر نیاز هاتون ، علاقه مندی هاتون و ... رو بگید خیلی بهتر میشه کمک کرد
خوب ايشون چند گزينه رو مطرح كردن و حرفي از فيلمبرداري و قابليتهاي ديگه نشد . همچنين امكانات بالا رو عنوان كردند . و پيشنهاد بنده هم براساس مدلهاي پيشنهادي ايشون بود . وگرنه fuji 9600 رو پيشنهاد ميدادم . بنظرم اگه ايشون نيازهاشون رو دقيقتر عنوان كنند بهتر بشه راهنماييشون كرد
دوست عزيز با توجه به 500 هار توماني كه مي خواهيد هزينه كنيد فقط دودوربين مي تونم به شما پيشنهاد كنم كه يكي كامپكت هست وديگري نيمه حرفه اي
1. Sony Cyber-Shot W300
2. Sony Cyber-Shot H50
هر دو دوربين جزو شاهكارهاي دنياي عكاسي هست دابليو 300 الآن 350 هزار تومانه و اچ 50 حدود 420 هزار تومان
مي تونم تضمين كنم كه دوربين كامپكتي مثل دابليو 300 مي تونه هر آنچيزي كه شما در اين تاپيك مطرح كرديد پوشش بده و از هر نظر ارضاتون كنه .
در مورد اچ 50 هم كه فقط يك چيز مي تونم بگم . شاهكاره ه قول برادران آمريكايي it's Wonderfull , Amazing
به نظر مناگر اين دو دوربين رو بررسي نكني و دوربيني بگيري اشتباه بزرگي كردي . حتما راجع بهشون بخون . من خودم امروز توي جمهوري هر دو مدل رو ديدم ( قيمت ها هم مال همين امروزه ، از نمايندگي هاي رسمي سوني با گارانتي شركت بازرگاني ايران )
شیوایی سخن ، پاسداري از ميراث كهن
من با توجه به مشخصات H9 اون رو به يكي از همكارا پيشنهاد كردم و زنگ زدم يكي از دوستان كه فروشنده است برام فرستاد. راستش سه چيزش برام خيلي عجيب بود.
اول اينكه هنگام زوم كردن لنز يه جورايي ريپ ميزد. براي اطمينان يك H9 ديگر رو هم ديدم اون هم همينطور بود:(
دوم مسئله White balance بود كه در حالت پيشفرض اصلاً خوب عمل نميكرد.
و سوم كيفيت فيلم برداري بود كه بنظرم ضعيف بود. البته در مقايسه با دوربيني مثل S3-IS .
ولي با FZ18 موافقم
ویرایش توسط Tooraj : Sunday 8 June 2008 در ساعت 21:27
تورج فارسی
سلام
H7 بنده هم هنگام زوم کردن همین حالتو داره.صدای موتور زوم یکنواخت نیست..مثل ماشین اسباب بازی که باطریش داره تموم میشه صدا میده:biggrin:
WB هم موافقم...اصلا خوب نیست.با یه SX100is مقایسه کردم آبروم رفت:(:(
از فیلم برداریش راضیم ولی یه مقدار تصویر دون دون میشه.
با اینکه با FZ18 کار نکردم اما بیشتر از H9 میپسندمش.منم با FZ18 بیشتر موافقم.
اساتید لطفا پاسخ دهید
اگر ممکنه Fz 18 ررو هم به این دوربینها اضافه کنید