بله درسته ، تازه viewfinde دوربين g11 اپتيكال ولي براي sx20 ديجيتال ، كه نميدونم چقدر اهميت داره؟
نكته بعدي اينكه تو مشخصات g11 نوشتن waterproof درسته؟ يعني چي ؟ مثلا تو هواي كه يبارون مياد ميشه عكاسي كرد؟
يه سوال ديگه ام داشتم اين فرمت raw چقدر بدرد ميخوره، حقيقتاَ تاحالا با raw كار نكردم ، با فتوشاب عكس هاي jpg رو اديت ميكنم، ولي اين كه ميگن با raw دست عكاس براي اديت بازتره يعني چه؟
و در آخر باتري g11 قلمي نيست.
ممنون از راهنماييتون.
من از دوربینم راضی هستم ولی این موضوع که نویز کمتر به قیمتش می چربه یا نه فکر می کنم بیشتر به شما و هدف شما از عکاسی بر می گرده. اگر خیلی به نویز تصاویر و جزئیات ریز آن اهمیت می دهید و یا قصد چاپ عکس ها رو در سایز بالا دارید شاید سنسور بزرگتر ارجح باشد . همین طور اگر می خواهید در نور کمتر عکس هایی با نویز کمتر داشته باشید سنسور بزرگتر بهتر است ولی شاید برای یک کاربر معمولی که ممکن قسمت اعظم عکس هاشو توی خونه جایی که شاید نور با روشن کردن لامپ بیشتر و یا استفاده از فلاش جبران شود زیاد مهم نباشد. ولی تمام اینها وقتی به چشم می آید که عکس رو در حالت فول سایز در کامپیوتر نگاه کنید و گرنه توی یک مونیتور 17 یا 19 اینچی و یا حتی بزرگتر با رزولوشنی کمتر از 2 مگاپیسل اثری از نویز نخواهد بود مگر قصد برش و کراپ کردن عکس رو داشته باشید.
در ضمن فکر می کنم بیشتر کسانی که عکاس حرفه ای هستند به دوربین G11 توجه می کنند و آن را به عنوان دوربین دوم و سبک استفاده می کنند.
به هر حال برای فردی مثل من که تازه عکاسی رو شروع کردم نویز زیاد مهم نیست و بیشتر اصول آن مهم است و حاضر نیستم 100 هزار تومن بیشتر پرداخت کنم و نویز کمتر رو واگذار می کنم به دوربین بعدی که خواهم خرید و صد درصد SLR خواهد بود چون الان فقط زوم بالا و فیلمبردای با کیفیت برای من مهم است و دوربینی که تنظیمات دستی زیادی داشته باشد.
محمد علی فرجیان Canon SX20 IS
از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی
من که هیچ وقت نمی تونم فکرشو بکنم که زیر باران با لنزی پر از قطرات آب عکاسی کنم هر چند که دوربین ضد آب باشد، ولی شاید جلوه ای زیبا به عکس ها بدهد. فکر می کنم این مورد بیشتر در رطوبت بسیار بالای هوا و یا افتادن احتمالی دوربین در آب به کار آید تا زیر باران.نكته بعدي اينكه تو مشخصات g11 نوشتن waterproof درسته؟ يعني چي ؟ مثلا تو هواي كه يبارون مياد ميشه عكاسي كرد؟
تا جایی که من می دانم این فرمت در واقع تصاویر خامی رو که سنسور تهیه می کنه بدون پردازش به کاربر تحویل می دهد تا هر جور دوست دارد آن را ادیت کند. این پردازش که خود شامل بسیاری از موارد می شود مثل فشرده کردن فایل ها، که خود سبب از دست رفتن جزئیات عکس می شود. در ضمن فکر می کنم بسیاری از تغییراتی که ممکن است بعد از پردازش توسط دوربین صورت گیرد غیر قابل بازگشت باشد و ممکن است از نظر دوربین این تغییر صحیح باشد ولی واقعیت این است که این عکاس است که باید تصمیم بگیرد نه یکسری نرم افزار از پیش طراحی شده برای یکسری موقعیت های خاص. دوستان اگر اشتباه می کنم تصحیح کنند تا شاید به اطلاعات من هم اضافه شود.يه سوال ديگه ام داشتم اين فرمت raw چقدر بدرد ميخوره، حقيقتاَ تاحالا با raw كار نكردم ، با فتوشاب عكس هاي jpg رو اديت ميكنم، ولي اين كه ميگن با raw دست عكاس براي اديت بازتره يعني چه؟
فکر می کنم بیشتر تعداد عکسی که می توان با باتری گرفت مهم باشد تا نوع آن ولی دوربین من که باتری قلمی می خورد شاید بهتر باشد، چون اگه یک وقتی هم شارژ تمام شد می توان از هر مغازه ای باتری قلمی گرفت.و در آخر باتري g11 قلمي نيست.
سلام
اگه ممکنه چند مدل دوربین slr likeبا امکانات تنظیم دستی فوکوس ودیاف وشاتر وقدرت زوم مناسب معرفی کنید
فکر می کنم همه SLR-Like ها دارای تنظیمات دستی فوکوس و دیاف و شاتر هستند. شما باید دقیقا توقعات خودتون رو بنویسید و هیچ کس نمی تونه منظور شما رو از مناسب بودن زوم بفهمه چون هر کسی یک مقدار زوم رو مناسب می دونه. لطفا بیشتر توضیح بدید و قبل از اون پست های قبلی رو هم بخونید. ممنون از شما
ویرایش توسط M. Ali Farajian : Friday 8 January 2010 در ساعت 00:01
انگار سوالمو خوب مطرح نکردم.من علاقه دارم عکاسی رو از این به بعد به عنوان یه هنر ادامه بدم.اما تو انتخاب slr likeوslrمردد ام.اگه slrمناسبه چند مدل خوب رو تا 600-650 معرفی کنید اما اگه برا شروع slr like رو پیشنهاد میکنید بازم چند مدل تا محدوده قیمت 500 تومن رو معرفی کنید
با تشکر