سلام
المپوس Sp-570 و Sony-h50 هم گزينه هاي خوبي هستند.
سلام
المپوس Sp-570 و Sony-h50 هم گزينه هاي خوبي هستند.
چرا سلمان جان.
میشه.
ولی آدم مجبور میشه از خیلی از چیزها چشم بپوشه.
مثلا همون لایوویو و lcd متحرک هم گاهی وقتا واقعا بدردم خورده که با خرید d60 دیگه خبری از این چیزا نیست.
و یا محدوده 420-35 میلیمتری fz50 رو باید فراموش کنم و فعلا با 55-18 سرکنم تا لنزهای مورد نیاز رو بخرم.
تمیز کردن سنسور هم باید بلد بشم. اگه هم رو سنسور خش انداختم که دیگه فاتحححححححححه.
حمل و نقل دوربین dslr با لنزها هم کار آسونی نیست. (خدا رو شکر d60 از fz50 کوچیکتره :::big grin:::)
و .....
با حرف وحید کاملا موافقم. نمیشه برای همه نسخه slr پیچید.
البته امیر جان کاری به موضوع این تاپیک ندارم و همیشه هم نسخه DSLR را معقول نمی دانم.اما!
این مواردی که شما فرمودید بسیار ساده است.
در حال حاضر دوربین های DSLR وجود دارند که لایو ویو دارند و همین طور LCD متحرک.
لنز هایی وجود دارند که بسیار بلند هستند ( مثل 18-250 تامرون )
تمیز کردن سنسور کار بسیار ساده ای است بخصوص با ورود لوازم شرکت ویزیبل داست توسط یکی از شرکت های عرضه کننده دوربین.آنقدر تمیز کردن ساده است که دیگر هیچ نگرانی نخواهید داشت.
در مورد حمل و نقل هم هرکه طاووس خواهد.......
و بعد اینکه مزایایی هم برای DSLR قابل تصور است که با هیچ SLR Like دیگری نمی توانید به آنها برسید.خودتان بهتر می دانید.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
این دو تا عکس رو نگاه کن و خودت قضاوت کن ( اگه با جزئیات بیشتر میخوای برو http://www.dpreview.com)
از اونجا که ایزو 100 تا چهارصد بیشتر استفاده میشن من ااین دو تا رو میذارم
SONY dvd 803
SONY T9
CANON 400D
FUJIFILM S100FS
به صرف قیمت نه ولی 600 تومن یا بالاتر پول دادن واسه SLR-like آدمو یجوری میکنه...این دوستمون انتظار خاصی نداره که فقط SLR-like براورده کنه...مزایای SLR-like قبول در صورتیکه مثلا فلان خصیصه مد نظر باشه (مثل زوم یا LCD یا Live view یا ...) واسه همین میگم وقتی میشه DSLR داشت چرا SLR-like ؟
در کل فرمایشات شما و امیر عزیز و استاد قبادی رو کاملا درک میکنم.
با سلام به استاد خودم آقای قبادی عزیز
حرف حق جواب نداره :biggrin:
و کاملا صحبتهای شما صحیح هست.
البته هزینه اون لنز تامرون 18-250 و وسایل داست ویزیبل و قیمت یک بدنه ارزان قیمت حدود 1 تومن میشه که خیلی ها حاضر به پرداختش نیستن و به کیفیت بدتر و .... رضایت میدن.
نکته: این روزها به یک تومن و یکهزار تومن و یک میلیون تومن و یک میلیارد تومن ، به اختصار یک تومن!!! گفته میشه.
پیدا کنید احتکار کننده برنج را (همون پرتقال فروش سابق)
چرا پست ما رو حذف می کنید . مگه چی گفتم
گفتم که اگه ریش تراش و اتو و ماشین لباس شویی و .. میخوای برو پاناسونیک بخر
اگه دوربین میخوای برو فوجی بخر
این کجاش بده:(
SONY dvd 803
SONY T9
CANON 400D
FUJIFILM S100FS
همه جاش بده جناب!
یک سری به بحث های بی ربط به تاپیک مربوطه بزن متوجه می شی جریان از چه قراره!
اگر هم دوست داشتی می توانیم بحث کنیم.اما یقینا بنده قبل از بحث کردن به شما عرض می کنم که تفکر شما درست نیست.
http://www.akkasee.com/forum/showthr...newpost&t=2762
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson