اين كه من عكاس خوبي نيستم دليل نميشه كه عكس خوب را نتونم تشخيص بدم!
اصولا مشكل من با sx10 هم عدم توانايي دوربين در گرفتن عكسهايي با اين كيفيت هستش
دوست عزيز عكسهايي كه شما گرفته ايد با S5is بوده نه با sx10 !
نكته اي كه در عرض اين دو هفته متوجه ان شدم عكسهاي S5 و S3 اصلا قابل قياص با sx10 نيستند
امكان نداره كسي بتونه با sx10 همچون عكسهايي بگيره
بابا به خدا به پير به پيغمبر sx10 مشكل داره
اين همه بحث در مورد اين دوربين شده كسي بياد و يكي دو تا عكس بزاره از اين دوربين مثل عكسهاي شما و بگه اينهارو من با sx10 گرفتم
من قبل از خريد اين قارقارك كلي مطالعه كردم (اين تاپيك را قبل از خريد باز كرده بودم) و با توجه به نوشته ها اداد و ارقام روي كاغذ ,حتي با دو نفر عكاس هم مشورت كردم ,تا گفتم كنون يا سون... آقا اجازه ندادند حرفم تموم بشه و يا حتي مدلهار ا...
يه قيافه اي گرفتن "حتما شوخي ميكني ووووو" باور كنيد از سوال خودم پشيمان شده بودم تو ذهن خودم تجسم ميكردم كه سوال من مثل مقايسه پيكان با مدل 2008 رولزرويس بوده كه اينها اين همه تعجب كردن
)
كمپاني هيونداي فراخوان ميده دارندگان مدل آزرا به نمايندگي هاي اين شركت در سراسر دنيا تشريف ببرن تا نسبت به حل مشكل نور پايين چراها اقدامات لازم اعمال بشه
و يا زماني opel اعلام كرده بود يكي از مدلهاي خودشو از تحويل ميگيره و به جاش يه ماشين نو و آخرين مدل تحويل ميده!
همه اين مثال-ها نشان دهنده اين هستش كه حتي شركتي معظم مثل كانن هم ميتونه اشتباه كنه
اين كه ما بيايم بگيم فقط كانن اين اصلا درست نيست
مطمعنم 98 درصد كساني كه در باره sx10 تعريف و تمجيد و... ميكنند اصلا اين دوربين را از نزديك نديده اند
و نتيجه اين ميشه كه يكي مثل من اين دوربين را ميگيرم و الان ميومنه دستش و به هيج دردي هم نميخوره يعني پولمو ميندازه دور!!
من وظيفه خودم ميدونم كه اين را اعلام كنم تا ديگراني كه قصد خريد اين مدل را دارند قبل از خريد خوب مطالعه كنند تا مثل من :( نشن