برا باتری باید بهت بگم باتری سونی مخصوصه خودشه و قیمتش 40 تومنه
ولی کانن باتری قلمی میخوره میتونی شارزی بگیری یا هر وقت کم آوردی باتر ی بخری
برا باتری باید بهت بگم باتری سونی مخصوصه خودشه و قیمتش 40 تومنه
ولی کانن باتری قلمی میخوره میتونی شارزی بگیری یا هر وقت کم آوردی باتر ی بخری
تا قبل از اينجا را خوب آمدي حاج امير، ولي اينجا...
اول اينكه به قول ياسر عزيز هيچ فرقي نميكنه به دوربين من بگن كامپكت يا SLR-like ! مهم قابليتهاش است و از آن مهمتر توانايي من در استفاده از آن قابليتها.
دوم اينكه هر دو SLR-like هستند، و سوم اينكه اگر زوم اپتيكال هم ملاك باشه، باز كانن بالاتره ( 20 در برابر 15)
مقايسه مشخصات اين دو مدل را ميتوانيد در لينك زير ببينيد، ظاهرا" فلاش H50 خيلي قويتر از SX 10 است.
____________________________________کد:http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_sx10is%2Csony_dsch50&show=all
ولي در كل بين اين دو، انتخاب من SX 10 IS است.
وحيد جان روي كاغذ بله انتخاب من هم canon است و خودت هم ميدوني به اين مارك علاقه خاصي دارم . . .
اما دقيقا همين امروز فرصتي پيش اومد تا H50 رو تست كنم . از جاگيري كليد ها و تنظيمات كه بگذريم . خروجي بسيار خوبي دارد اين دوربين . فكوس دقيق و عملكردش در ايزو هاي بالا براي من حيرت آور بود.
فكر مي كنم براي اين دوستمون H50 تا حدودي بهتر باشه . يعني من در مقايسه با S5 is Canon دوربين بسيار بهتري ديدمش .(البته تصميم با خودشون هست و اين ها هم فقط نظرات شخصي من هست.عكاسي در حد آماتور يعني به تنظيمات و غيره زياد وارد نيستم بيشتر از همون تنظيمات اتوماتيك استفاده ميكنم
والا من این قشیه کامپک بودن رو تو سایت نورنگار دیدم
اینم لینکش
http://www.digihouse.ir/digitalCameras/Canon/SX10IS/
در رابطه ب زوم هم حق با شماست من اشتباه کردم
اگه بنا رو بر این بزاریم که یکی کامپک و یکیSLR-like هست من مطمئنا دومی رو انتخاب میکردم و کردم
با اینکه علاقه وافری به کانن دارم ولی مطمئنا یه فرقی بین کامپک و اون یکی هست که اسمشو عوض کردن
برا استفاده های غیر حرفه ای هم فکر کنم سونی یوزر فرندلی تر باشه کانن
يك نگاهي لطفا" به دو پست آخر اين تاپيك بكنيد
SLR Like و Compact
نظر من هم(با اطلاعات محدودي كه دارم) اينه كه هر دو تا SLR-Like هستند. مگه كامپكت به اون دوربين هاي كوچيك و جمع و جور نمي گن؟ اين ها با 560 گرم چطوري مي خوان كامپكت باشن!!
ولي اگه اشتباه نكرده باشم خود سايت كانن هم نوشته كامپكت!! اين رو چطور بايد توجيه كرد؟
سلام
آقا اولا هر دو SLR-Like هستند به خدا.
بعدش هم درسته که سونی lcd بزرگتری داره اما کنون هم مزایای زیادی داره زوم تله و واید بهتر کنون (28-560 در مقابل 31-465 ) , داشتن hotshoe همون کفشک فلاش اکسترنال همچنین سیستم لرزشگیر جدید کنون دیگه پردازنده digic4 دیگه سیستم جدید Face Detection AF/AE/FE/WB دیگه اینکه برند کنون نسبت به سونی (الان آقا کاوه پیدا میشه ما رو مورد عنایت قرار میده! ) دیگه منوی فارسی اگه برات مهمه (راستش برای ما نیست) دیگه ظاهر زیباتر (البته سلیقه ما میگه).
کنون lcd باکیفیتی هم داره گول اون نیم اینچ اضافه رو نخور.
من بودم اصلا به سونی فکر نمی کردم شاید به panasonic fz-28 چرا اونم چون قیمت پایینی داره البته تو ایران نمیدونم چنده تو اینترنت که مفته.
ببخشید در حضور بزرگان مخصوصا آقا وحید اظهار نظر کردم.
یه ست باتری و شارژر سونی cyde energy ! برای کنونت بخر دیگه خیالت راحت!
ویرایش توسط Ali_Ahmadpour : Saturday 20 December 2008 در ساعت 18:51
آيا امكان بستن لنز تله و وايد بر روي اين مدل از كنون وجود دارد؟
من اگر بین این دو مدل قرار بود یکی را می خریدم .حتما کانن را انتخاب می کردم به خاطر زوم 20x و واید 28mm .البته در slr like ها من lumix را بیشتر از بقیه برند ها می پسندم .به نظرم شما باید ببینید به چه چیزی بیشتر نیاز دارید اگر فلاش قوی می خواهید h50 اگر زوم بیشتری می خواهید canon و ...
ارمن هاروطونیان Armen Haroutunian
Nikon D90 18-105mm vr /Nikon 50mm f1.8/Nikon 85mm f1.8/Nikon sb800/Nikon sb700
بالاخره كانن را انتخاب كردم
فقط مشكلي كه با كانن دارم در عرض اين دو روزي كه دارم تست ميكنم ,كيفيت عكسها مثل سوني كه قبلا داشتم (H5) شفاف و واضح نيست :confused:
در بهترين شرايط تنظيمات دستي يا اتوماتيك باز كيفيت عكسها قابل مقايسه با سوني نيست و يل من بلد نيستم :(
فلش سوني هم خيلي قوي تر از كنون هست اصلا قابل مقايسه نيستند!
آيا ميتونم يك نمونه عكسهاي هر دو را اينجا آپلود كنم تا دوستان با تجربه نظر بدن؟