دوستان شما هم نظر بدهید ممنون میشم
واینکه این fz150 , ویا دوربین ماورائی xs1 کی به بازار میاد؟
دوستان شما هم نظر بدهید ممنون میشم
واینکه این fz150 , ویا دوربین ماورائی xs1 کی به بازار میاد؟
ویرایش توسط m.daemi : Saturday 15 October 2011 در ساعت 23:45
دوستان و خصوصا شاهین جان :
نظرتون راجه به نکس سونی چیه؟نکس 5 یا نکس 5 ان
من از سری SLT سونی خوشم اومده اما فکر میکنم اس ال تی ها هنوز در مدت طولانی تست نشدن و از کار در اومده نیستن اگر کسی تجربه ای در این نوع دوربین داره بگه
شما كه كوه نوردي SLR Like بگيريد بهتر نيست ؟ گفتم، سنگيني و دردسر تعويض لنز در كوه و سرما و ... را ميپذيريد ؟ اين مورد رو خودتون بايد تصميم بگيريد آره يا نه.
اگر slr خواستيد كه هيچ ! وگرنه :
اگر عجله نداريد چند ماه صبر كنيد فوجيx-s1
اگر عجله داريد من پيشنهاد ميكنم سوپر زوم انتخاب كنيد : واسه كيفيت عكس بالاتر فوجي s200 بگيريد ... نه ... نمايشگر متحرك و فيلم فول اچ دي و كيفيت عكس كمتر ميخوايد فرقي نميكنه يكي از اينها :
پاناسونيك fz150 / كانن sx40 / فوجي hs20 /
FD master
نكس جمع و جوره اما مشكل تعويض و حمل چند لنز و ... رو مجدد به همراه دارد.
ارزش صبر كردن رو داره شديد. اما يك دوربين تهيه كنيد ( قرض ، كرايه ... ) و فرصت پاييز و زمستان رو هم از دست ندهيد.بنظرت x-s1 ارزش صبر و از دادن پاییزو زمستونو داره؟
FD master
دوستان من هفته پیش ذفتم دوربین s200 exr و بگیرم که گیر نیاوردم توو جمهوری و غیره گفتن عمرا نمیتونی دیگه..حالا به نظر شما با مشخصاتی در اون حدد و قیمتی در حد ۵۰۰تومن چی بخرم؟همون hs20?من نیازی به فیلم برداری خووب ندارم اما کیفیت بالای عکس +تنظیمات کامل دستی و نیاز دارم...
s200 exr آقا بيايد شيراز بخريد و ساعاتي هم با هم باشيم تستش كنيم يك ساعته به دوربين چيره بشيد... هنوز هم تو بازار موجوده.
FD master
دوستان نظرتون راجع به OLYMPUS SP800 یا 810 چیه؟
کلا OLYMPUS ها خوب جواب دادن؟
دختر عموم داره واااااااااااااااااااااااق ـــــــــــــــــــــــــ ـــعا راضیه