من یک دوربین مدل فوجی اس9500 می خواهم بخرم لطفا در مورد قیمت و ادرس خرید این دوربین برایم راهنمائی کنید به من گفتند که هنوز به دوبی نیامده . متشکرم
Printable View
من یک دوربین مدل فوجی اس9500 می خواهم بخرم لطفا در مورد قیمت و ادرس خرید این دوربین برایم راهنمائی کنید به من گفتند که هنوز به دوبی نیامده . متشکرم
www.shop.ir www.digihouse.ir albateh man khodam chand rooze pish az bazare NASER KHOSRO yeki be gheimate 650000 toman-mosaferi va bedoone garanti- kharidam va azash razi hastam.shoma haam ageh kharidi baraye tabadole nazar behem peygham bedehنقل قول:
نوشته اصلی توسط jalal
ضمن تشکر از دوستان جهت ادرس سایت خرید دوربین فوجی مدل اس 9500
لطفا برایم توزیع دهید این دوربینی که توی ایران فروش میره ساخت کشور ژاپن است
یا خیر چون شنیده ا م از کشورهای مثل چین و کره وارد میکنندو به قیمت ژاپن می فروشند
kaafesh neveshteh : MADE IN JAPANنقل قول:
نوشته اصلی توسط jalal
دوستانیکه دوربین دیجیتال فوجی مدل اس 9500 دارند و نمونه عکسی ازاین دوربین گرفته اند ویا
گالری عکسی ازاین مدل سراغ دارند ویا ادرس سایتی در این رابطه دارند اطلاع دهند
متشکرم
چند تا گالري عكس ديگر از 9500
http://davidfriend.smugmug.com/gallery/904181
http://davidfriend.smugmug.com/gallery/904181
( با اطلاعات كامل EXIF هستند)
و نيز:
http://public.fotki.com/Arnold1896/fuji_s9500_2nd_samp/
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dle....com/my_photos
اين عكس هم در ايزو 1600 گرفته شده:
http://www.nmroshan.persiangig.com/image/41255399-L.jpg
با سلام
آقاي روشن كلاً نظر شما در مورد اين دوربين چيه؟ آيا نسبت به قيمتش خوبه؟ بنظر شما در Iso بالا و نور كم چطور عمل ميكنه؟
خب، بحث بر سر ادعايي است كه فوجي در مورد ايزوهاي بالا و نويز كم دارد. اينطور كه بنظر ميرسد، واقعا با دوربينهاي ديگر فرق دارد. يعني به طور واضحي نويزش چه در ايزوهاي بالا و چه در مواردي كه نوردهي طولاني است، كمتر از دوربينهاي ديگر است. اما اينطور نيست كه اصلا نويز فري باشد. يعني بايد بازهم انتظار نويز را داشته باشيم. اما خوبيش اين است كه بعلت نويز كمترش، ايزوهاي بالايش قابل استفاده است ومثل دوربينهاي ديگر دكوري نيست. واقعا بعضي عكساش در ايزو 400 به نسبت بقيه عالي محسوب ميشود.
نكته ديگر اون مد انتي بلورش است كه در مواردي كه امكان لرزش باشد ايزو را بالا ميبرد. خب، ظاهر قضيه خوب است. اما توجه داشته باشيد كه به طور طبيعي ما از ايزو بالا در شرائط خاص استفاده ميكنيم حتي در اين دوربين كه نسبت به بقيه بهتر است. اگر قرار باشد در هر حالت كه امكان لرزش باشد، ( كه د راين سوپر زومها زياد هم پيش ميايد) ايزو را بالا ببيرد( خيلي راحت تا 800 هم بالا ميبرد!) اونوقت كار بيخ پيدا ميكند. به نظر من كارآيي سيستم هاي لرزه گير در اينحالت بهتر است. د رواقع بايد بيخيال اين سيستم لرزه گير ابداعي اين دوربين بشيم كه د راينصورت ميتوانيم از كيفيت خوب عكسهاو نويز كم بخصوص در شب بهره ببريم. اما از جوانب ديگر واقعا دوربين بي عيبي محسوب ميشود.
مساله ديگر اين است كه واقعا در اين حد قيمت اين دوربين رقيب خاصي هم ندارد. من اگر بخواهم انتخاب كنم با وجود سيستم لرزه گير در Fz30 ، اين فوجي را انتخاب ميكنم. مهم براي يك دوربين همان كار اصلي اش است كه بايد خوب انجام دهد. اگر قرار باشد كه نگران كيفيت تصوير حتي درايزو 80 باشم، ديگر ساير امكانات را ميخواهم چه كنم. اما همه اين حرفا وابسته به بحثهايي است كه خوانده ايم. براي يك انتخاب صحيح حداقل گرفتن دوربين در دست و چند تا شات با اونها بشدت پيشنهاد ميشود. در بسياري موارد يك موضوع كوچك كه در تمام رويوها ناديده گرفته شده، در تصميم گيري موثر است. مثل نوع دسيابي به يك فانكشن خاص يا كيفيت ساخت و ....
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام
حدود 1 ماه پيش Panasonic مدل ارتقا يافته دوربين FZ30 را با نام FZ50 معرفي كرد. از مشخصات تغيير يافته و بارز اين دوربين ميتوان به موارد زير اشاره كرد:
- 10.1 مگاپيكسل موثر درمقابل 8 مگاپيكسل دوربين قبلي
- حساسيت Auto, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200 در مقابل Auto, 80, 100, 200, 400
- استفاده از تكنولوژي (.Intelligent ISO Control (I.I.C كه براي اولين بار در جهان در اين دوربين مورد استفاده قرار ميگيره و طبق نظر كارشناسان براي كاهش نويز موثر هستش.
- استفاده از advanced image processing LSI Venus Engine III در مقابل Venus Engine II LSI
- AF Metering: 1 point, 1 point high speed, 3 points high speed, 9 points, Spot
- قابليت كپچر فيلم در مد 16:9 با رزولوشن 848x480
و ... قرار است اين دوربين در تاريخ 19 سپتامبر وارد بازار شود.
پنجشنبه گذشته يعني 24 آگوست، فوجي نيز مدل ارتقا يافته S9500 را با نام S9600 معرفي كرد. بر خلاف انتظارات هواداران اين دوربين لااقل از لحاظ امكانات تغيير خاصي نكرده. همان تعداد مگاپيكسل، همان رنج زوم وايد- تله، تقريبا همان تنظيمات دستي و همچنان بدون لرزشگير و ...
حداقل انتظار هواداران دوربين S9500 وجود يك Optical image stabilizator در مدل ارتقا يافته بود. در بررسيهاي اوليه ميخوانيم كه اين دوربين جديد از لحاظ كيفيت عكس، كارايي در نور كم، سرعت فكوس در نور كم، نمايشگر، افزايش شارپنس عكسها و فلاش دوربين، قويتر شده و راندمان موارد مذكور بالاتر رفته است. اين دوربين اكتبر امسال وارد بازار ميشود.
حال به نظر ميايد Panasonic با خيالي آسوده به پيش فروش دور بين خود ادامه دهد! Panasonic با مغلوب كردن فوجي در اين رنج و سرعت فوق العاده در پيشرفت و محبوبيت فراواني كه در سالهاي اخير مخصوصا در كشورهاي انگليسي زبان چون انگليس، استراليا، كانادا، آمريكا و ... كسب كرده ميتواند با ورود به بازار DSLRها رقيب خطرناكي براي كانن و نيكون باشد.
مشخصات كامل FZ50 در سايت Panasonic
http://www2.panasonic.com/webapp/wcs/stores/servlet/vModelDetail?storeId=15001&catalogId=13401&itemId= 98048&catGroupId=24999&modelNo=DMC-FZ50K&cacheProgram=11002&cachePartner=700000000000 0005702
بررسي اوليه FZ50 در سايت Letsgodigital
http://www.letsgodigital.org/en/9107/panasonic_lumix_fz50
مشخصات كامل S9600 در سايت Fujifilm
http://www.fujifilm.co.uk/presscentre/news/index.php?id=1308
بررسي اوليه S9600 در سايت dpreview
http://www.dpreview.com/news/0608/06082412fujis9600.asp
بابا یکی جواب بده به این پست یه استفاده ای بکنیم. شاید ما هم نظرمون عوض شد.
خب من این را پیدا کردم.
http://www.dpreview.com/reviews/pana...z50/page13.asp
به شدت توصيه ميكنم منتظر ورود S6000fd / S6500fd باشيد، قابل مقايسه با هيچ كدام از دوربين هاي فوق نيست
http://www.dpreview.com/reviews/fujifilms6000fd/
سلام....
با پوزش از جناب محبی که بی اجازه وارد بحث ایشون میشم....
دوست عزیز اصلا مگاپیکسل پایین تر یا بالاتر ملاک انتخاب نیست و هیچ گاه روی مگاپیکسل بالاتر حساب نکنید.چرا که فرق زیادی با هم ندارند.
درباره ی نظر آقای محبی بنده هم موافقم و چون قبلا Fujifilm S9600 داشتم دوربین S6000fd / S6500fd در شاید هم رده اما با امکانات بیشتر قرار داره.از نظر ابعاد هم که کاملا مشخص است...
از نظر فوکوس ، ایزو ، LCD بزرگتر ، وزن پایین تر ، قیمت پایین تر ، شاتر بهتر به نسبه پاناسونیک ، و اینکه دوربین جدید تری است .
این صحبت را که "ز اصلا مگاپیکسل پایین تر یا بالاتر ملاک انتخاب نیست" را اگر می میشود کمی روشن کنید. مگر نمی توان با مگا پیکسل بالاتر کراپ انجام داد و در شرایط یکسان از یک موضوع عکس بهتری حاصل کرد (کاری مشابه زوم)؟؟
دیگر اینکه در مقایسه 6500 و 9600، تمام مزیتهایی که فرمودید قبول اما یک نکته را فراموش کرده اید که 6500 دارای LCD ثابت است و 9600 متحرک و با یک LCD متحرک شما از یکی از مزایای slr-like (نسبت به slr)که شما را قادر میسازد از زاویه های ناجور (خیلی بالا یا خیلی پایین) عکس بگیرید محروم می کند.
با سلام خدمت دوستان
هر چند تاپيك تاپيك قديمي اي است ولي با توجه به اينكه زمان زيادي از به بازار اومدن اين دو دوربين نمي گذره بد ندونستم كه من هم چند كلمه اي عرض كنم.
در مقايسه ي اين دو دوربين روي كاغذ من پاناسونيك رو انتخاب مي كنم به دلايل زير ( به ترتيب اهميتي كه از نظر من داره)
1- وجود باتري ليتيومي شارژبل ( در مقابل باتري قلمي فوجي)
2-وجود IS
3- گايد نامبر بالاتر فلاش روي دوربين
4-سرعت شاتر مي نيمم بيشتر (60 ثانيه در برابر 30 ثانيه)
5- زوم اپتيكال بالاتر
6-LCD بزرگتر
7- رزولوشن كمي بالاتر
البته فوجي هم در موارد زير برتره:
1- لنز وايد تر (28 در برابر 35)
2- مكرو بهتر (1 سانتي متر در برابر 5 سانتي متر)
3-سرعت شاتر ماگزيمم كمتر (4000/1 در برابر 2000/1)
يك ضعفي كه توي هردو هست اينه كه ويوفايندر هردو الكترونيكيه .
البته من تا حالا با فوجي عكاسي نكرده ام ولي هر چه Sample در اينترنت ازش ديدم نا اميد كننده بوده.
در مورد صحبت اون دوست عزيزي هم كه پيش بيني كرده بودند پاناسونيك رقيبي براي كنن و نيكن خواهد شد بايد عرض كنم كه فعلن سوني داره قدرت نمايي مي كنه و برند هاي قديمي اي چون پنتكس رو له كرده ولي هنوز كنن و نيكن پيشتاز ديجيتال هستن.
كمكي از بنده بر ميومد در خدمتم.
فارغ از صحبت هاي بيهوده در مورد برند و چي بهتره و كي بلده دوربين بسازه و كي بلد نيست و اين حرف ها (كه همه از بيخ اشباهند) در دوربين هاي كامپكت و اس ال آر لايك، به علت وجود سنسور كوچك، به وضوح و آشكار، وجود مگاپيكسل بالا باعث نويز بيشتر ميشود و دردسر شما را براي پست پروسس بسيار بيشتر ميكند.
به عقيده من، در دوربين هاي حرفه اي پروسس داخلي دوربين اهميت به بسبت كمتري دارد، چون كاربران آن دوربين ها - اگر عكسي برايشان مهم باشد (كه اغلب هست) - اغلب با فرمت Raw ميگيرند و خودشان با وسواس و با ابزارهايي بسيار حرفه اي تر از نرم افزار خود دوربين، عكس را پردازش ميكنند.
اما اين مسئله براي دوربين هاي كامپكت و اس ال آر لايك شايد حتي برعكس باشد، چرا كه انتظار داريم خروجي دوربين تميز، كم نويز، خوش آب و رنگ و با كنتراست مناسب باشد.
بي نقص ترين نمونه عكسهايي كه از دوربين هاي شبه اس ال آر ديدم، متعلق به همان S6000 / S6500 بوده است.
علاوه بر نكات ارزشمندي كه كاوه عزيز در مورد اين دوربين گفتند، ميتوان مهم ترين ويژگي را كم نويز بودن و پروسس دقيق و عكسهاي بسيار تميز و با رنگها واقعي اين دوربين دانست.
تنها مسئله اي كه كلاً در مورد دوربين هاي شبه اس ال آر فوجي وجود دارد، نرم افزار و اينترفيس آن است كه جداً مدتي طول ميكشد تا كاربر به آن عادت كند.
در مورد چراي ارجح بودن اين دوربين به s9000، كاوه توضيحات لازم را دادند كه مهم ترين هايش شايد پروسس نسبتاً بهتر و كم نويز تر و قيمت پايين تر و ال سي دي بزرگتر باشد.
سلام...
صحبت های جناب اقای محبی کاملا شفاف سازی کرد و بنده در حدی نیستم که بخواهم تایید کنم ، اما اگر از بنده بپرسید کاملا با حرف های آقای محبی موافقم.....
برداشت شما از مگاپیکسل بیشتر مقداری اشتباه است و بهتره باری تفاوت ها و مگاپیکسل بالا تر و تاثیر اون بر روی خروجی و در کل مزاریا به تاپیک (( مگاپیکسل از شایعه تا واقعیت )) مراجعه کنید و با روند ابعاد و خروجی و کراپ در مگاپیکسل آشنا بشوید.بنده قبلا احساس میکردم مگاپیکسل بالاتر یعنی مزیت و برتری و بد ها متوجه شدم که اصلا این درست نیست و مگاپیکسل بالاتر((لزوما)) خروجی بالاتری ندارد.نقل قول:
این صحبت را که "ز اصلا مگاپیکسل پایین تر یا بالاتر ملاک انتخاب نیست" را اگر می میشود کمی روشن کنید. مگر نمی توان با مگا پیکسل بالاتر کراپ انجام داد و در شرایط یکسان از یک موضوع عکس بهتری حاصل کرد (کاری مشابه زوم)؟؟
دوست عزیز با اینکه بنده (( با تصدیق همه )) مقداری روی سونی حساسیت دارم ، اما هیچ گاه وارد بحث برتری کدام برند بر برند دیگر نیمشوم.چرا که فوجی با آن همه سابقه ی عظیم و تکنولوژی هایی که ابداع فوجی بوده هیچ گاه نباید با شرکتی که در دوربین سازی سابقه ی 2 سال هم ندارد مقایسه بشود.اصلا مقایسه ی شرکت ها و برند ها با هم زیاد درست نیست و شاید شرکتی در زمینه ای حرف اول و آخر را بزند اما این ها زیاد مهم نیست.خروجی است که میگوید فلان برند بر دیگران برتری دارد.پس بهتر است این بحث برتری این به آن را زیاد جدی نیگیرید.نقل قول:
در مورد صحبت اون دوست عزيزي هم كه پيش بيني كرده بودند پاناسونيك رقيبي براي كنن و نيكن خواهد شد بايد عرض كنم كه فعلن سوني داره قدرت نمايي مي كنه و برند هاي قديمي اي چون پنتكس رو له كرده ولي هنوز كنن و نيكون پيشتاز ديجيتال هستن.
در این باره زیاد متوجه نشدم ، یعنی Slr Like داریم که به صورت منشوری ( مثل DSLR ) باشد.نقل قول:
يك ضعفي كه توي هردو هست اينه كه ويوفايندر هردو الكترونيكيه
باور کنید، روی کاغذ نمیتوان انتخب کرد.روی کاغذ دوربین های بسیاری دارای برتری هستند ، اما در واقعیت چیز دیگری را شاهدیم.نقل قول:
در مقايسه ي اين دو دوربين روي كاغذ من پاناسونيك رو انتخاب مي كنم
دوست عزیز بنده در مدت 11 ماه که این دوربین را داشتم ، شاید 100 بار LCD اون رو باز کردم.نمیتوان منکر این مزیت شد ، اما باور کنید زیاد کاربردی نیست.نقل قول:
دیگر اینکه در مقایسه 6500 و 9600، تمام مزیتهایی که فرمودید قبول اما یک نکته را فراموش کرده اید که 6500 دارای LCD ثابت است و 9600 متحرک و با یک LCD متحرک شما از یکی از مزایای slr-like (نسبت به slr)که شما را قادر میسازد از زاویه های ناجور (خیلی بالا یا خیلی پایین) عکس بگیرید محروم می کند.
منشوري كه نه ولي بعضي دوربين ها (حتا كامپكت ها) مثل Canon سري G يا canon s80 و ... هستند كه ويوفايندر اپتيكال دارند.نقل قول:
در این باره زیاد متوجه نشدم ، یعنی Slr Like داریم که به صورت منشوری ( مثل DSLR ) باشد.
ظاهرن نتونستم منظورمو درست بيان كنم. منظور من برتري برند از لحاظ كيفيت و ... نبود. اتفاقن من از اون آدمايي هستم كه هميشه به كسايي كه از من براي خريد دوربين سوال مي كنند مي گويم به فكر برند نباشيد و به فكر كيفيت و امكانات در قبال قيمت باشيد.نقل قول:
دوست عزیز با اینکه بنده (( با تصدیق همه )) مقداری روی سونی حساسیت دارم ، اما هیچ گاه وارد بحث برتری کدام برند بر برند دیگر نیمشوم.چرا که فوجی با آن همه سابقه ی عظیم و تکنولوژی هایی که ابداع فوجی بوده هیچ گاه نباید با شرکتی که در دوربین سازی سابقه ی 2 سال هم ندارد مقایسه بشود.اصلا مقایسه ی شرکت ها و برند ها با هم زیاد درست نیست و شاید شرکتی در زمینه ای حرف اول و آخر را بزند اما این ها زیاد مهم نیست.خروجی است که میگوید فلان برند بر دیگران برتری دارد.پس بهتر است این بحث برتری این به آن را زیاد جدی نیگیرید
منظور من از نظر تجاري و سهم بازار و ... بود. مشكل اينجاست كه همه عكاس حرفه اي نيستند يا مثل من آماتوري نيستند كه 25 سال عكس آنالوگ گرفته باشند و دوربين رو از روي اطلاع بخرند و بدانند كه كدام برند اولين بوده و كدام آخرين و براي هر خريد كوچك كل اينترنت را شخم بزنند . دنيا دنياي ديجيتال شده و هر كسي بدون هيچ گونه اطلاعات عكاسي در سرتاسر دنيا الان دوربين ديجيتال تهيه مي كند و به اين دليل برند هايي كه مثل سوني كه خوشنام هستند فارغ از اينكه دوربين هايشان ارزنده هستند يا نه ( منظورم از ارزنده امكانات و كيفيت در برابر قيمت است) در اين بازار و در بين آن دسته از مشتريان كه عرض كردم موفق ترند.
من این نظرات رو از یکی از فورومهای سایت dpreview پیدا کردم. نکته ای که خیلی توجه مرا به خود جلب کرده این بحث EVF است که چشمی آن در 6500 ضعیف تر است از 9600 با اینکه LCD آن بزرگتر است اما در شرایط نور روز که من دوربین را بیشتر برای این شرایط می خواهم (عکاسی طبیعت) نمی دانم که با مشکل مواجه خواهم شد یا نه. یعنی با استفاده از چشمی 6500 آیا می توان فوکوس کرد؟؟
Other than the obvious megapixels, hot shoe flash and scroll wheel, the following are differences between the two cameras:
According to fuji's marketing material the lens on the s9600 is a new lens. While it has the same range and f-stops, it looks very-slightly different. Did they use special coatings, better glass elements ?
Also the s9500's EVF is 0.44' with 235K pixels. This is significantly better than the s6000fd/s6500fd which has 0.33' with 115K pixels only.
The CCD sensor on the s9600 is bigger: 1/1.6 vs. 1/1.7, however the s6500fd has the 6th generation CCD with RPII and the s9500 has the 5th generation with RP ( real photo processor ).
Interestingly, the s9600 has less shooting modes. Glaringly missing is a "sports" high shutter speed mode. Also there are no "scene" modes. This was presumably done to make it look more "professional", because suposably, professionals shoot in all manual modes...
Whoever made that decision in fuji, will find they made a critical mistake: The additional shoting modes are finding their way into DSLRs also, let alone prosumer cameras. They are not replacing the manual modes, just giving us, the users, a quick access for those situations when you just want to use your camera as a P&S.
Finally, The s9600 has a smaller LCD, but it is tiltable.
آرش عزيز،
فوكوس دستي دوربين هاي شبه اس ال آر چيزي نيست كه بخواهي خيلي رويش حساب بكني (يعني اصلاً حساب نكن!)
تنها چيزي كه كمي ميشه روش مكث كرد، كفشك فلاش است كه شايد مهم تلقي شود (و براي بعضي ها مهم هم هست)
چيزي كه ميتواند شما را بسيار راهنمايي كند، قيمت اين دو دوربين است، بايد ديد 6000 چه قيمتي است، و با مقايسه با قيمت 9600 در باره اش تصميم بگيريد.
سلام....
بله شما با 25 سال سابقه درست میفرمایید ( حتما ) بالاخره باید فرقی باشد بین بنده با 2 سال سابقه با شما که 25 سال سابقه دارید.اما بنده هم همین جوری نرفتم سراغ سونی ، به نظرم شما هم موافق باشید که بسیاری از این برند های خوشگل و دوست داشتنی سالها باید زحمت بکشند تا با تکنولوژی های مینولتا کنار بیایندنقل قول:
ظاهرن نتونستم منظورمو درست بيان كنم. منظور من برتري برند از لحاظ كيفيت و ... نبود. اتفاقن من از اون آدمايي هستم كه هميشه به كسايي كه از من براي خريد دوربين سوال مي كنند مي گويم به فكر برند نباشيد و به فكر كيفيت و امكانات در قبال قيمت باشيد.
منظور من از نظر تجاري و سهم بازار و ... بود. مشكل اينجاست كه همه عكاس حرفه اي نيستند يا مثل من آماتوري نيستند كه 25 سال عكس آنالوگ گرفته باشند و دوربين رو از روي اطلاع بخرند و بدانند كه كدام برند اولين بوده و كدام آخرين و براي هر خريد كوچك كل اينترنت را شخم بزنند . دنيا دنياي ديجيتال شده و هر كسي بدون هيچ گونه اطلاعات عكاسي در سرتاسر دنيا الان دوربين ديجيتال تهيه مي كند و به اين دليل برند هايي كه مثل سوني كه خوشنام هستند فارغ از اينكه دوربين هايشان ارزنده هستند يا نه ( منظورم از ارزنده امكانات و كيفيت در برابر قيمت است) در اين بازار و در بين آن دسته از مشتريان كه عرض كردم موفق ترند
نقل قول:
من این نظرات رو از یکی از فورومهای سایت dpreview پیدا کردم. نکته ای که خیلی توجه مرا به خود جلب کرده این بحث EVF است که چشمی آن در 6500 ضعیف تر است از 9600 با اینکه LCD آن بزرگتر است اما در شرایط نور روز که من دوربین را بیشتر برای این شرایط می خواهم (عکاسی طبیعت) نمی دانم که با مشکل مواجه خواهم شد یا نه. یعنی با استفاده از چشمی 6500 آیا می توان فوکوس کرد؟؟
علاوه بر صحبت های جناب محبی که کاملا حق مطلب را ادا کردند ، باید عرض کنم به نوشته های فروم ها زیاد نمیشود استناد کرد ؛ مثلا همین جا بنده بگویم ال سی دی 9600 خوب نیست ، فردا کسی نباید این را کاملا قبول کند.فروم ها برای آگاهی مناسب هستند ؛ اما نه برای تصمیم گیری 100%
ارزش داره fine pix9600 رو با 6500fd عوض كنم ؟9600 ايزو 400 به بالا نويزش وحشتناكه ! 6500 واقعا بهتره؟
سلام...
شاید نویزش زیاد باشه ، اما به نظرم به صرفه نباشه که این کارو بکنید ، چون 9600 رو زیاد ازتون بر نمیدارند و 6500 هم الان گرونه ، بهتره به فکر یک دی اس ال ار باشید ، البته اگر قصد ترقی دوربین رو دارید . مثلا دی 50 یا دی 40 نیکوننقل قول:
ارزش داره fine pix9600 رو با 6500fd عوض كنم ؟9600 ايزو 400 به بالا نويزش وحشتناكه ! 6500 واقعا بهتره؟
استاد کاوه عزیزنقل قول:
اما بنده هم همین جوری نرفتم سراغ سونی ، به نظرم شما هم موافق باشید که بسیاری از این برند های خوشگل و دوست داشتنی سالها باید زحمت بکشند تا با تکنولوژی های مینولتا کنار بیایند
بحث شما و سونی آلفا نبود بحث بحث خریدار بی اطلاع و دوربین های کامپکت سونی بود وگرنه اولن مسلمه که شما که یک حرفه ای هستید الکی دوربین انتخاب نمی کنید و دوم اینکه بنده هم تا به حال هرچه در مقالات مختلف راجع به آلفا خوانده ام 90 درصد تعریف بوده است تا ایراد به ویژه در مورد لرزش گیر در بدنه همه متفقند که موفق عمل کرده است.
سلام
با عرض معذرت من این پست رو با توجه به عدم اطلاع برخی از دوستان جهت مقایسه قیمت زدم :
حدود 3 هفته قبل fuji s6500fd با گارانتی پارسه 375000 تومان و fuji s9600 با همان گارانتی 500000 تومان بود.(خیابان جمهوری) مموری transcend xd از نوع H بظرفیت 1GBهم 56000 تومان
مموری LEXAR از همان نوع بالایی 65000 تومان
ممنون از قیمت ها.
برای خرید دوربین های فوجی، خرید از جمهوری توصیه می شود یا از آهو نگار و نورنگار و .... این فروشندگان شرکتی ؟
خيلي جالب شد، اگر كمي صبر كنيد، شايد به زودي 350 هم برسد. مشكل فقط اينترفيس و منوهاي فوجي است كه به شدت كسالت بار و كاربرآزار هستند.
همون موقع نورنگار تلفنی 400000 تومان میگفت و آهونگار هم اصلا هیچ مدل دوربین فوجی نداشت. در حال حاضر باید مجدد تماس گرفت ولی به نظر من کلا قیمتهای نورنگار خیلی پرت و بالاست می تونید قیمتهاشو در www.shop.ir ببینید. تقریبا تمام دوربینهاشو از همه گرونتر میده. در خیابان جمهوری هم از 375000 تا 430000 قیمت گرفتم. از همه گرونتر فروشگاه نامی میداد و ادعا می کرد که نورنگار هم از اونها دوربیناشو می خره! و می خواست فاکتوراشو نشون بده. نمایندگی فوجی یعنی تهران فوکا هم که گفت هیچ گارانتی مورد تایید ما نیست و تا قبل عید هم هیچ دوربینی وارد نمی کنیم.(تازه اگه وارد هم بکنند حداقل 100000 تومان گرونتر از بقیه میدهند!)
با سلام - به نظر شما دوستان خريد كانن S3 Is الان عاقلانه است با توجه به اينكه حدود 2 ماه بعد S5 IS به بازار خواهد امد ؟ يا اينكه بايد صبر كرد بعد از عرضه شدن S5 IS قيمت و كيفيت را سنجيد ؟ و اينكه تا كي طول ميكشد كه قيمت اين دوربين بعد از عرضه شدن اوليه به بازار به قيمت متعادل برسد ؟
البته بعضي دوستان جواب داده بودند ولي مي خواستم بيشتر بحث شود ! !!!!
بنده فکر نمی کنم خیلی به صرفه باشه.به این دلایل :
1.خیلی تفاوت خاصی نکرده.
2.هنوز خیلی جدیده و باید منتظر ریویو های بیشتر ماند
3.فکر کنم قیمتش در ایران تا حدود 3 ماه دیگه به علت جدید بودن بسیار بالا باشه
4.در S3 با هک کردن پردازنده آن می توان raw داشت.ولی چون پردازنده اس پنج DIGIC III هست فعلا نمی شه کاریش کرد.
راستی شما که توی امضاتون نوشته S5is !!!!
نکنه ...
نه من بخاطر اينكه در اينده تصميم داشتم اين دوربين رو بخرم تو امضام قرار دادم
:confused: :eek: :biggrin:
s3is بگیر به نظر من
از راهنمايي شما ممنونم
حالا من يكسري مزيتهاي S5 را نسبت به s3 عرض مي كنم
استفاده از Digit III به جاي Digit II
بهره بردن از سيستم Face detection
نامحدود شدن حجم فيلمبرداري تا 4gb ( در مقابل 1gb در S3 )
بالا رفتن ايزو تا 1600
كاهش نويز در عكسها
استفاده از LCD 2.5 با 207000 بيكسل ( در مقابل LCD 2.0 با 115000 بيكسل در S3 )
رزولوشن عكس بالاتر در S5 ( يعني 8mp در مقابل 6mp )
قابليت اضافه كردن فلاش جانبي در S5
امكان از بين بردن Red Eye در حالت playback در S5
ظاهري نسبتا شكيل تر نسبت به S3
فعلا فقط همينا يادم بود حالا ايا خريد s5 با توجه به افزايش اين امكانات ارزشش را دارد ؟
سلام
من که هنوز مزیتی برای این سیستم احساس نمیکنم!!نقل قول:
بهره بردن از سيستم Face detection
اگر فرمت ضبط فیلم تغییر میکرد( مثلا" به Mpeg-4 یا DiVX ) یه چیزی, ولی حالا باید 75000 تومن برای یک کارت 4گیگ بدی که بتونی 30 دقیقه فیلم بگیری!! حالا منتقل کردن و نگهداری روی کامپیوتر هم بماند.نقل قول:
نامحدود شدن حجم فيلمبرداري تا 4gb ( در مقابل 1gb در S3 )
ایزوی 1600ش هم قطعا" غیر قابل استفاده است, ولی احتمالا" ایزوی 800ش کمتر از S3 IS نویز خواهد داشت.نقل قول:
بالا رفتن ايزو تا 1600
باید منتظر بود و در عمل دید...نقل قول:
كاهش نويز در عكسها
این یکی رو کاملا" قبول دارم.نقل قول:
استفاده از LCD 2.5 با 207000 بيكسل ( در مقابل LCD 2.0 با 115000 بيكسل در S3 )
برای من یکی که پشیزی اهمیت نداره!!نقل قول:
رزولوشن عكس بالاتر در S5 ( يعني 8mp در مقابل 6mp )
کمترینش 120000 تومنه!!! البته من هم هیچوقت احساس نیاز به یک فلاش قویتر نکردم.نقل قول:
قابليت اضافه كردن فلاش جانبي در S5
این کار رو هم کامپیوتر خیلی بهتر, سریعتر و دقیقتر انجام میده ( تازه اگر از هر 100 عکس, یکیش نیاز به اصلاح قرمزی چشم داشته باشه)نقل قول:
امكان از بين بردن Red Eye در حالت playback در S5
زیاد فرقی نکردهنقل قول:
ظاهري نسبتا شكيل تر نسبت به S3
اگر حداکثر 50000 تومان اختلاف باشه, بله!! ولی بیشتر, نه, میری یک SLR یا SLR-Like بهتر میگیری....نقل قول:
فعلا فقط همينا يادم بود حالا ايا خريد s5 با توجه به افزايش اين امكانات ارزشش را دارد؟
خب باید دید چقدر اختلاف قیمت داره. ولی با توجه به اینکه تا چند ماه بدلیل جدید بودن قیمتش بالاست فکر نکنم فعلا بصرفه
به نظرمن در این صورت خریدن S5IS عاقلانه است:
1.قیمتش حداکثر 50 تومن بالاتر از S3 باشه
2.چهار ماه منتظر بمونید تا قیمتش توی ایران از حالت کاذب در بیاید
3.در review ها سربلندتر از S3 بیرون بیاد.
s2is موقعی که وارد شد قیمتی بیشتر از 520 تومن داشت
این دوربین احتمال زیاد تا مدتی زیادی قیمت بالایی داره
روزولیشن 8 mp و 6 mp وقتی فرق داره که بخوای چاپ برای سایز بالا بگیری
این فاکتور مهمه برات؟؟
زیاد دیدم که مردم فکر میکنن دوربین 10mp بهتری داره اما فقت برای چاپ به دردشون می خوره
چاپ A1 قیمت بالایی داره زیاد به صرفه نیست
من تاحالا چاپ بیشتر از A3 نداشتم یا این که سفرش داشته باشم
رو این قضیه فکر کن و حرف هایی که وحید زد.
حرف شما درسته ---- خب حالا بالاخره من برم همين فردا S3 بخرم يا اينكه صبر كنم S5 بياد و بايد اون موقع تصميم كرفت ؟
به نظرم اون دوران به سر اومده. اون موقع اوايل دوربين هاي ديجيتال ( بويژه slr like ها ) بود.نقل قول:
s2is موقعی که وارد شد قیمتی بیشتر از 520 تومن داشت
این دوربین احتمال زیاد تا مدتی زیادی قیمت بالایی داره
قيمت لوميكس FZ-8 و سوني H7 و H9 در بدو ورود نشون مي ده كه اون دوران گذشته. ( اولي تقريبن به قيمت Fz-7 و دومي تقريبن به قيمت H5 وارد گود شده اند).
الان رقابت اينقدر تنگاتنگ شده كه ديگه از بدو ورود قيمت ها به قيمت جهاني خيلي نزديكه .
من بودم s3 می خریدم
باز نظر خودت مهمه
من همين ترديد رو داشتم اما با استفاده از راهنمايي هاي دوستان اين فروم به ابن نتيجه رسيدم كه:
1-2مگاپيكسل تفاوت مهمي نيست كه بخاطرش هزينه بدهم.
2-نصب فلاش خارجي براي عكاس معمولي مثل من كاربردي ندارد.
شايد تنها حسن S5وجود Lcd بزرگتر و با رزولوشن بالاتر باشد و بس.
بنا بر اين رفتم و يك S3is خريدم.(2هفته پيش)بسيار هم از اين خريد راضي هستم.
سلام .... نمی دونم دیر رسیدم یا به موقع... البته خیلی به تیتر این تا÷یک ربط نداره ولی با توجه به بحثهای صورت گرفته برای دوستانی که می خواند راجع به s6000fd بیشتر بدونند :
s6000fd
http://www.camerapedia.org/wiki/Fuji..._S6000/S6500fd
با سلام
من می خوام یه دوربین slr-like بخرم و بودجه هم تا 600 تومن دارم!!
تقریبا بین چند دوربین زیر موندم هر کدم مزیت خاصی دارن که انتخاب رو سخت می کنن!!:
s5isو s9600و s6500fd و fz50
h9 هم اگه نویز نداشته باشه اون هم هست.
لطفا نظرتون رو بگید!!
با سلام....
اگه بین این دوربین ها قرار باشه یکی رو انتخاب کنی S9600 رو انتخاب کن....(نظر بنده است)
ولی................
اگه 600 تومن پول داشتم 100% یه SLR می خریدم 8)
دلایل هم بسیار زیاده امیدوارم دوستان در ادامه یاری کنند....
با تجربه ها کمک......:biggrin:
سلام
بهنام جان همه ي مردم يكسان نمي انديشند و همه ي مردم علايقشان يكسان نيست. صرف اينكه دوستي بودجه اش به Dslr مي خورد ( گيرم كه بخورد) دليل نمي شود كه DSLR بخرد. خيلي از مردم هستند كه در نتيجه ي توصيه هاي اينچنيني براي هميشه از عكاسي بيزار شده و خداحافظي كرده اند. حالا كه كسي به نتيجه اي منطقي با استدلال هاي خودش رسيده است چرا با يك جمله مي خواهيد وسوسه اي ناميمون به دلش بيندازيد ؟ بله ممكن است يكي مثل من الان قدرت خريد 1.5 ميليوني هم داشته باشد ولي به علت علايقش هنوز دست نگهدارد، و بر عكس ممكن است كسي هم توانايي خريد 5 ميليوني داشته باشد ولي SLR به كارش نخورد ويك كامپكت خوب برايش مناسب تر باشد.
سعي كنيم با احتياط بيشتري به دوستانمون توصيه كنيم.
ممنون و شرمنده :oops:
فرهاد جان با تشکر از شما.....:)
بله افراد علایق و سلیقه های خاصی دارند و نظرات هر کدام با دیگری تفاوت دارد.....
من هم نظر خودم را دادم و شما نظر خود را....
شاید نظرات چند نفر دیگر از فروم مانند من باشد و شاید هم مانند شما....
این سایت مکانیست که باید نظراتمان را بدهیم و دیگران از آنها استفاده کنند.....
گر چه نظرات من مفید نیست بلکه مضر هم هست:biggrin:
ولی در آخر هم بگویم من نظر خودم را دادم....
منتظر نظر های دوستان دیگر هم هستیم......:)
خوب درست می فرمایید با این پول میشه یه dslr خرید ولی تجهیزات رو چه کار کنم؟؟
مموری که حداقلش 80 تومن هست شارژر و بتری هم 30 تومن سه پایه و کیف هم 50 تومن که کلا حدود 160 تومن میشه!!
و فقط حدود 450-470 تومن برام باقی میمونه برای بدنه!! که اصلا توی ایران dslr ی با این قیمت پیدا نمیشه!!
البته واقعا نیازم رو درک کردم که اصلا به dslr نه تنها الآن بلکه در آینده نیاز نخواهم داشت!!
بیشترین شک من بین s9600 و fz50 هست!! هر دو خوش دست هستند ولی کیفیت s9600 عالیه نسبت به پاناسونیک و در حالی که لرزش گیر نداره و fz50 داره !
fz50 به نظرم خیلی بی خودی گرون هست فقط یه لرزش گیر اضافه تر نسبت به s9600 داره از نزر ایزو هم نسبت به s9600 پایین تر هست
اختلاف اين دو خيلي زياده. ولي در هر زمينه اي يكي برتره.
- اگه عكاسي منظره و خانوادگي بيشتر مي كنيد فوجي لنز بهتري داره ( وايد 28 در برابر 35 شوخي نيست).
- اگه تله ي بيشتري نياز داريد پانا بهتره ( تله 420 در برابر 300 شوخي نيست ! )
- اگه عكاسي indoor با فلاش سر خود دوربين بيشتر مي كنيد. فلاش پانا قوي تره ( 7 متر در برابر 5.6 متر )
- اگر به نور دهي طولاني تر نياز داريد پانا 60 ثانيه و فوجي 30 ثانيه بهتون مي ده و اگه نوردهي خيلي سريع مي خواهيد فوجي 4000/1 و پانا 2000/1 بهتون مي ده ولي سنسور فوجي بزرگتره و نويزش كمتره
- اگر فيلمبرداري هم براتون نكته ي تعيين كننده ايه، پانا از اين جهت بهتره
- مموري پانا در دسترس تر و ارزونتره
- LCD فوجي رزولوشن بهتري داره
- پانا باتري ليتيوم و شارژر داره ولي فوجي باتري قلمي مي خوره ( 40 -50 تومن بكشيد روي قيمت فوجي)
خوب فكر مي كنم الان راحت تر مي تونيد تصميم بگيريد ;)
دست آخر اينجا ها رو هم يه نگاهي بندازيد :
کد:http://www.dpreview.com/reviews/panasonicfz50/page13.asp
http://www.dpreview.com/reviews/PanasonicFZ50/page14.asp
سلام
مموری اگه SD باشه که 2 گیگش 20 تومنه و اگه CF باشه, یک 2گیگ کینگستون 35تومن و1 گیگ پرسرعت Twinmos هم 35 تومنه!!!
شارژر و باتری هم لازم نداری, چون دارند!!!
کیف هم ارزونترش هست!!
.
.
.
البته یک وقت فکر نکنی که منظورم از این حرفها این بود که SLR بخری ها !!!
مقایسه این دو
یک پارارزیت بیام این وسط......
حالا من اینو بگم همه ی دوستان مخالفت میکنند....
اما یک مورد اینکه به هیچ وجه برای سرعت بیشتر یک مموری کارت پول ندهید.....
پول هدر دادن است ، چرا ؟ مگر همین سرعت های کم و متوسط کار ما رو راه نمیندازه ؟ چند بار سرعت مموری کارت براتون مفید بوده؟
بگذریم ، بی خیال ، زیاد جدی نگیرید......!
اما بودنش بهتر از نبودنش است ، و اینکه برای بعضی واجبه اما نه برای همه....
یکم فکر کردم !!
به این نتیجه رسیدم اگه بخوام fz50 رو بگیرم (که حدود 570تومن هست) بهتره یه d50 بگیرم!!
ولی اگه فوجی رو بگیرم با صرفه تر هست!!
آیا با همون لنز خود d50 نمی تونم کار کنم؟؟
فکر نمی کنید d50 یکم دیگه قدیمی شده؟؟ الآن اگه بخوام بخرم مال 2 سال پیشه چه برسه 4-5 سال دیگه که آدم دلش نمیاد دستش بگیره!!!
باز هرچی فکر می کنم dslr به دردم نمیخوره شاید اشتباه فکر می کنم!
d50 با یه سه پایه و مموری 2 گیگ و کیف (شارژر هم که خودش داره) چند تومن در میاد؟؟
سلام
خواستم سورپرایزت کنم, بهترین SLR-Like (با لنز تله ) ای رو که میشناسم بهت معرفی کنم, گفتم بذار اول از نمایندگی تهران قیمتش رو بگیرم که دیدم ..........:(
LEICA-V LUX 1 که مشابه Panasonic-FZ50 است ولی "تحت استانداردهای سخت گیرانه لایکا" که همون اسمش کلی می ارزه و هر کی که غیر از سونی و کانن اسم دوربین دیگه ای در دنیای عکاسی به گوشش خورده باشه, میدونه لایکا یعنی چی !!!! و اگر هم بخوای چند سال بعد بفروشیش, قطعا" خیلی بهتر و گرونتر از FZ50 و 9600 و ... به فروش میره!!!
زمانی که FZ50 قیمتش 600 بود, این لایکا 660بود؛ ولی الآن FZ50 قیمتش 570 تومانه, واون شده 720 تومان!!! (کیف هم نداره, ولی یک مموری 512 اصل لایکا همراهشه!!)
لینک بروشورشو برات میذارم, دیدنش نه تنها خالی از لطف نیست, که خیلی هم جالبه!!!:
کد:http://www.leica-camera.us/assets/file/download.php?filename=file_1213.pdf
خیلی خیلی ممنون ولی قیمتش زیادی گرون هست:eek::eek::eek:
من خیلی برای بدنه بتونم هزینه کنم 550 تومن هست! و بقیه رو برای کیف و ... باید خرج کنم. چه برسه 720 تومن:confused:
ولی به هر حال ممنونم(از کمکت) مشخصاتی که ازش خوندم واقعا عالیه.
راستی این قیمتش تعجب آور نیست؟؟
توی خارج
850 دلار ولی توی ایران 720 تومن؟؟:eek::eek:
سلام
راستش من از قیمتهای خارج و اینکه آیا نو هستند یا ... هیچ اطلاعی ندارم, ولی با این حال همون قیمت 850$ تایید کننده اینه که این دوربین با FZ50 فرق داره (شاید هم تنها فرقش همون لوگوی جلوش باشه)
من هم موقع خرید دوربینم, خیلی هوسشو کرده بودم, ولی به همون دلیل همیشگی منصرف شدم (زندگی که همش دوربین نیست, خودتو عشقه !!! :biggrin: )
راستی لینک PDF رو یادم رفت بذارم که الآن تو پست قبلی , ادیتش میکنم و میذارم. :)
مشهدی مگه قرار نبود لینک توی تگ کد باشه ؟
دشمنت شرمنده عزیز.....
طبق قوانین جدید فروم ( امضای جناب هژیر آذر رو ببین ) بایستی کلیه ی لینک ها در تگ کد قرار بگیره ، در غیر این صورت یا پست حذف میشه ، یا اصلاح میشه....
بیشتر برای عدم دسترسی روبوت های جستجو گر در فروم و مسائل امنیتی و قضیه ی ف ی ل ت ر ی ن گ و حقوق کپی رایت و امثال این موضوعات
سلام احسان جان
من از شما فقط يك سال بزگترم و بهت تبريك ميگم
خوب ميدوني منم دقيقا گير تورو كردم ولي با تحقيقات فراوان ، اگر اشتباه نكنم فكر كنم ما فوجي9600 رو بيشتر بپسنديم .
بازم ميل خودت
:oops: شرمنده
من تو خرید h9 sony و s9600 fuji گیر کردم می خوام من رو تو مسایل فنی اون ها راهنمایی کنید و این که نویز کدوم کمتره و برتری هر کدوم نسبت به دیگری رو هم بگید . با تشکر
می خوام بدونم نویز تصویر کدوم کمتر ه و کیفت عکس کدوم دوربین بهتره و خلاصه تمام نکات فنی این 3 دوربین رو برام بگید. با تشکر