-
پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي SLR Like .... ا
سلام، در لينك زير مي تونيد تصاوي كراپ شده از يك عكس ثابت رو در ايزوهاي مختلف به همراه يك نمونه فيلم ببينيد.
FZ38:
کد:
http://www.dcresource.com/reviews/panasonic/dmc_fz35-review/using
HX1:
کد:
http://www.dcresource.com/reviews/sony/dsc_hx1-review/using
590UZ:
کد:
http://www.dcresource.com/reviews/2009-super-zoom-shootout/using
احتمالا منظور شما، عملكرد Joystick در فوكوس دستي بوده:think:; كه بايد عرض كنم در هيچكدام از دوربينها به جز فوجي و يك مدل از پاناسونيك كه دوستمون در پست قبلي اشاره كردن از رينگ استفاده نمي كنند.
از كنن نمونه عكس هست ولي فيلم خير، در بين 3 دوربين بالا به ترتيب نويز بالا به پايين:
590UZ>P90>FZ38>HX1
به طور كل اين دوربين سوني خوب به نظر مي ياد ولي اگر فيلم برداري براي شما مهم نيست دوربين فوجي نيز گزينه خوبي هست هرچند قيمت آن بالانر از مقدار مورد نظر شماست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid357
سلام
من از لحظ قیمت میتونم تا 470 یا 480 بدم و اولویت ها هم برای من زوم اپتیکال و نویز کم مهمه و فیلم برداری و فوکوس هم برایم مهمه و وزن و اندازه هم برام زیاد فرقی نمیکنه پس تا اینجا بین این مدل ها p90 از نیکون و s200exr از فوجی فیلم میرن کنار .
و حالا من بازم سوال دارم : نویز مدل fz38 پاناسونیک زیاده ؟(چون من نمونه ی عکساش رو دیدم و به نظر نویزش زیاد بود ولی باز نظر شما رو هم میخواستم...) و نظر شما رو هم در مورد نویز و زوم اپتیکال hx1 میخواستم و اگر میشه یه فیلم از زوم اپتاکال و کیفیت فوکوسش لطفا بذارید چون من توی اینترنت یه فیلم قابل اعتماد پیدا نکردم . و آیا زوم manual مدل fz38 و hx1 و sx20 و 590uz به وسیله ی joystick هست یا به وسیله ی چرخاندن لنز انجام میگیرد ؟
متشکرم از راهنمایی های مفیدتون
کد PHP:
http://www.cameralabs.com/
این سایت به نظرم ریویوهای خوبی برای مقایسه دوربین های SX20 FZ38, HX1 داره. در مورد دو دوربین SX20 و FZ38 عکس ها و ویدئوهایی از یک نمای یکسان گرفته شده که می تونید اون ها رو با هم مقایسه کنید.
من فیلم و عکس هر دو رو دیدم. به نظر من کیفیت فیلم SX20 به طور کاملام محسوس از FZ38 بهتر بود. اما در کیفیت عکس و نویز میشه گفت یکسانند در ایزوهای بسیار بالا به میزان بسیار نا محسوسی پاناسونیک بهتر عمل می کنه ولی این تفاوت اونقدر اندکه که نمیتونه عامل انتخاب باشه. نویز HX1 هم که فکر می کنم از هر دوی اینها بیشتره.
SX20
کد PHP:
http://www.cameralabs.com/reviews/Canon_PowerShot_SX20_IS/
FZ38
کد PHP:
http://www.cameralabs.com/reviews/Panasonic_Lumix_DMC_FZ35_FZ38/
HX1
کد PHP:
http://www.cameralabs.com/reviews/Sony_Cyber-shot_DSC-HX1/
یه برتری هم در پاناسونیک وجود داره اونهم عکاسی با فرمت RAW هست که تو SX20 نداره و فکر کنم همینطور HX1 هم نداره. باید ببینی شما از این قابلیت استفاده می کنی یا نه.
به لحاظ نویز و عکس فکر می کنم SX200EXR یه درجه بهتر از ایناست. من طراحی بدنه این دوربین رو هم خیلی می پسندم. تنها سوپرزوم با سایز سنسور 1/1.6 هست که من می شناسم. عکاسی با فرمت Raw هم داره.
عکس های F200EXR رو هم که از همین سنسور استفاده می کنه رو دیدم به لحاظ نویز بسیار خوبه در سطح LX3 هست. ضعفش نداشتن فیلمبرداری HD هست.
-
نقل قول:
به لحاظ نویز و عکس فکر می کنم SX200EXR یه درجه بهتر از ایناست. من طراحی بدنه این دوربین رو هم خیلی می پسندم. تنها سوپرزوم با سایز سنسور 1/1.6 هست که من می شناسم. عکاسی با فرمت Raw هم داره.
ممنون از اطلاعاتتون ...
من واقعا نمیدونم چطور برندهایی مثل کنن ، نیکون ، اولمپیوس ، پاناسونیک و غیره ... حالا یعنی توی سال 2009 ( تقریبا 2010 ) دارن دوربین هایی رو میسازند که مشخصاتی برابر دوربین های چندین سال قبل شرکت فوجی فیلم دارن ...!!
همونطور که توی امضام مشخص هستش ، دوربین فعلی ( و دوست داشتنی من ) Fuji S9600 هستش . سایز سنسور این دوربین 1/1.6 هستش و superCCD که باعث میشه توی ایزوهای بالاتر واقعا نویز کمتری نسبت به بقیه ی دوربین های همسطح داشته باشه .... برای نمونه میشه گفت که این چند سالی که من این دوربین رو دارم و با اینکه IS یا هر مدل قابلیت لرزش گیری ویژه ای رو نداره !! ، اما تا حالا با مشکلات عام تار شدن و اینها اصلا مواجه نشدم .
بدنه دارای ارگونومی بسیار خوبی هستش و رینگ فوکوس و رینگ زومش هم که کاربر رو واسه DSLR ها آماده میکنه ... لنز بکار رفته هم دارای قطر 58 مم هستش که استاندارد نرمالی هستش و برای اون انواع فیلتر و ... رو میتونید براحتی گیر بیارید .
حالا در کل من موندم که فوجی از دوربین های دیگه جلوتره یا برندهای دیگه مشکلاتی دارن !!
-
همون زمان که فوجی 9600 رو تولید کرده بالاترین مدلش بوده و غیر از اون مدلهای ارزونتری هم تولید کرده . از اون زمان هم تکنولوژی دوربین چندان پیشرفت قابل توجهی نداشته . ضمنا برندهای معروفتر مثل کنون مسئله بازار رو هم در نظر میگیرن برای همین هیچ وقت slrlike کاملی تولید نمیکنن مثلا sx1 اگه یه سنسور بزرگی داشت مطمئنا یه دوربینی میشد که خیلیهارو از خرید slr های کوچک منصرف میکرد کسی هم دیگه سراغ سری g نمیرفت در مقابل برندی مثل فوجی هم نگرانی نداره چون هنوز برند خیلی قابل اطمینانی نیست.
-
سلام
متشکرم برای فیلم های مفیدی که برام گذاشتین .
خوب به نظرم بین این فیلم ها و نقد هایی که برام گذاشین من باید بین دو مدل hx1 و fz35 انتخاب کنم و چون فیلم برداری برام مهمه مدل الیمپوس و فوجی رو هم باید بذارم کنار .
حالا به نظرتون با اون مشخصاتی که نوشتم و از دوبین انتظار دارم بعلاوه ی عکس برداری در نور کم بین این دو مدل کدام بهتر عمل میکنند ؟ و آیا فوکوس سونی مانند پاناسونیک سریع عمل میکند ؟ (چون توی فیلمی که یکی از دوستان از سایت cameralabs گذاشته بودن سرعت فوکوس پاناسونیک بسیار بالا بود) و عکس برداری raw برای چه جاهایی مورد استفاده قرار میگیرد ؟
( راستی من منظورم همون فوکوس بود که دوستان منظورم رو فهمیدن )
-
نقل قول:
در مقابل برندی مثل فوجی هم نگرانی نداره چون هنوز برند خیلی قابل اطمینانی نیست.
دوست من ممنون از ارائه ی اطلاعات هرچند در صحتشون شک دارم :::waw:::
کلن این قضیه که میفرمایید به این معنی هستش که فوجی کمی بی عقلی میکنه و دوربین های بیش تر از حد انتظاری رو روونه ی بازار میکنه و به سایر دوربینهاش توجه نداره !؟! من عملکرد کنن و نیکون رو توی رده SLR Like ( که البته به نظر من این دو برند اصلا SLR Like ندارن و فقط کامپکت های سوپر زوم میسازن ) رو کاملا منطبق و مشابه با سیاست و محصولات شرکت هایی مثل ایرانخودرو میدونم ...!! بگذریم .
نقل قول:
هنوز برند خیلی قابل اطمینانی نیست
هنوز !؟!؟! شما فکر میکنید که فوجی فقط چند ساله داره دوربین های حرفه ای میسازه یا کلن توی صنعت عکس و اینها مشغوله ؟! جالب اینجاست که من تا حالا فردی رو ندیدم که فوجی استفاده کرده باشه و از اون به بدی یاد کنه !!
DSLR های فوجی هم که من بدون هیچ شکی توی رده سوم قرارشون میدم ... ( اگر تجهیزات و لوازم جانبیشون بیشتر بود توی ایران مقام بهتری داشتن ) .
موفق باشید و شرمنده بابت آف تاپیک .
نقل قول:
عکس برداری raw برای چه جاهایی مورد استفاده قرار میگیرد ؟
دوست عزیز ، شما با مود RAW عکسهایی رو بصورت کاملا خام و پردازش نشده ( بر خلاف JPEG ) ثبت میکنی که البته دارای چندین برابر حجم هم هستن چون فشرده هم نشدن ... RAW برای ادیت دست عکاس رو بسیار بیشتر از JPEG باز میزاره و انواع تنظیمات نوری و غیره رو به راحتی و با محدوده ی عمل بالا میشه روی اون انجام داد .
موفق باشید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid357
سلام
... و عکس برداری raw برای چه جاهایی مورد استفاده قرار میگیرد ؟
( راستی من منظورم همون فوکوس بود که دوستان منظورم رو فهمیدن )
خوب فكر كنم انتخاب راحت شد:
به جز رفتار نويزي بهتر سوني بقيه امتيازات از آن پاناسونيك هست:
پاناسونيك: داشتن هود لنز، فرمت RAW (بعدا لازمتون ميشه) ، وزن كمتر ، عمر باتري بيشتر، قابليت قبول مبدل زاويه باز (Wide Converter)، استفاده از مموريهاي SDHC بر خلاف سوني كه از مموري استيك استفاده مي كند و استفاده از لنز با كيفيت لايكا.
منتظر عكسهايتان هستيم.
پ.ن: دوستان لطفا بحث برند راه نياندازيد.
-
سلام
متشکرم از تمامی دوستانی که من رو راهنمایی کردند تا دوربین مورد نیازم رو پیدا کنم (:::yess:::) فقط بازم یه سوال دیگه اونم اینکه fz35 توی نور کم عکس های خوبی میگیرد ؟
و لطفا قیمت و گارانتی اصلیش رو هم بگید...
ولی با توجه به گفته های جناب nomad آیا سوپر زوم های فوجی قویتر از مدل fz35 پاناسونیک هستند ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid357
سلام
متشکرم از تمامی دوستانی که من رو راهنمایی کردند تا دوربین مورد نیازم رو پیدا کنم (:::yess:::) فقط بازم یه سوال دیگه اونم اینکه fz35 توی نور کم عکس های خوبی میگیرد ؟
و لطفا قیمت و گارانتی اصلیش رو هم بگید...
ولی با توجه به گفته های جناب nomad آیا سوپر زوم های فوجی قویتر از مدل fz35 پاناسونیک هستند ؟
من شخصا ویژگی های زیادی از فوجی S200EXR رو می پسندم (بدنه، رینگ زوم لنز، سنسور بزرگتر و ویژگی های عکاسی). عکس های S100fs رو که نسل قبلی این دوربین هست رو هم در مقایسه با FZ28 که نسل قبلی Fz35 هست رو هم دیدم و فکر می کنم کیفیت فوجی بهتر از پاناسونیک بود خصوصا در محیط بسته و کم نور تر . هر چند سنسور هر دوی اون ها الان تغییر پیدا کردند.
S200EXR از تکنولوژی های جدیدی مثلا EXR و مود هایی مثل Pro Low light (در نور کم چهار عکس می گیره اون ها رو با هم ترکیب می کنه یه عکس به شما می ده که نویز کمتری رو نسبت به شرایط معمول داره) یا Pro Focus ( فوکوس مناسبی رو می تونید در نور تاریک داشته باشید) و Inteligent Flash (نمیدونم چقدر کار آمده) بهره می بره که شرایط بهتری رو در نور کم برای دوربین محیا می کنه. و همینطور مود DR این دوربین می تونه داینامیک رنج بالایی رو به شما بده.
اما با همه این تفاسیر فکر می کنم Panasonic برای شما بهتر باشه چون فیملبرداری HD مزیت عمده این دوربین نسبت به فوجی هست که شما هم براتون مهمه ولی فکر می کنم مزیت های عکاسی فوجی نمیتونه اونقدر زیاد باشه که نبود فیلمبرداری HD رو جبران کنه.
-
بله همونطور كه دوستمون تو پست قبلي گفتن مزيت FZ38 براي شما فيلم برداري HD و احتمالا قيمت كمتر هست، گارانتي اصلي محصولات پاناسونيك "بانيان الكترونيك" هست، حتما از نمايندگي هاي خودش بخريد تو سايت بانيان همه نمايندگي ها و شماره تلفن ها وجود دارند.
نمايندگي ها:
کد:
http://www.banian.com/agents.htm
متاسفانه من اطلاعي درباره قيمت ندارم.
-
سلام
مرسی از راهنماییتون برای گارانتی و دوربین های فوجی. اما آیا fz35 توی نور کم هم عکس های خوبی میگیره ؟ چون برای من عکس گرفتن توی نور کم هم مهمه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid357
سلام
مرسی از راهنماییتون برای گارانتی و دوربین های فوجی. اما آیا fz35 توی نور کم هم عکس های خوبی میگیره ؟ چون برای من عکس گرفتن توی نور کم هم مهمه
در عكاسي در نور كم:
از فلاش استفاده ميكنيم يا زمان نوردهي را بالا مي بريم ولي اگر امكانش نبود ايزو يا همان حساسيت سنسور را بالاتر مي بريم، كه به طور معكوس در كيفيت عكس تاثير مي گذارد يعني نويز افزايش پيدا مي كند، در دوربينها حال حاضر كه در پستهاي اخير مقايسه كرديم متوجه شديم كه نمي توان همه گزينه ها را با هم داشت: رينگ زوم و فوكوس با فيلم برداري HD يا نويز كم با سايز كوچك سنسور، نمونه عكسهاي پاناسونيك در نور كم يا تاريكي در پستي كه نمونه ويديو نيز بود وجود دارد كه بايد با دوربين ديگر مقايسه شود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid357
سلام
تو سوپرزوم ها شاید بهترین نباشه ولی مسلما جزء خوبترین هاست.
شما نیازهاتو یه اولویت بندی بکن تا بهتر بتونی انتخاب کنی (مثلا اگه اولیت اولت عکاسی در نور کمه اون موقع دوربین هایی مثل G11 ، S90 و LX3 هم مطرح میشن که سنسور 1/1.6 دارند و عملکرد نویزی بسیار خوبی در ایزوهای بالا دارند و لنز های سریعی هم دارند مثل LX3 که امکان نوردهی بیشتر رو محیا می کنند. اما دیگه سوپر زوم نیستند دو تای اول HD هم فیلمبرداری نمیکنه که فکر نمی کنم شما اینارو بخوای )
ولی یه چیزی مسلمه اگه دوربینی بخواید که سوپرزوم باشه HD هم فیلمبرداری کنه فرمت Raw هم عکاسی کنه Fz35 مسلما میتونه انتخاب شما باشه. در سطح کامپکت ها و سوپرزومها رفتار نویزی بدی هم نداره ولی S200EXR احتمالا در ایزوهای بالا عکس های کم نویزتری رو نتیجه بده ولی فکر می کنم این تفاوت در حدی نیست که بشه بخاطرش قید HD رو زد.
من عکس های خود S200EXR رو ندیدم ولی F200EXR رو که از همون سنسور S200 استفاده می کنه رو دیدم و نسبت به سطح معمول کامپکت ها رفتار نویزی خوبی داره و قابل مقایسه با LX3.
من هنوز سایتی رو ندیدم که عکسهایی با نمای یکسانی بوسیله دو دوربین S200EXR و Fz35 گرفته باشه که بتونی با هم مقایسه کنی اما سایت Imaging-resource.com عکس های fz35 و F200EXR رو داره. چون F200EXR و S200EXR از تکنولوژی یکسانی استفاده می کنند احتمالا باید رفتار نویزی یکسانی داشته باشند. بنابراین اگه سرعت اینترنت مناسبی داری می تونی نمونه عکس های Fz35 و F200EXR در ایزوهای بالا رو در این سایت با هم مقایسه کنی تا تفاوت اون ها برات مشخص بشه.
-
سلام
مرسی برای سایتی که دادین (Imaging-resource.com) خیلی کمکم کرد .
دوربین lx3 رو که گفتین رو من رفتم یه ذره در موردش اطلاعات کسب کردم ولی یه سوال برام پیش اومد که چرا زوم اپتیکال این دوربین فقط 2.5 برابر هست ؟ آخه من عکس هایی که از این دوربین رو میدیدم توی اونا عکس هایی از تا آخر زوم شدن لنز رو نشون میداد که حداقل به نظر 5 برابر میومد....آیا منبعی که من توش اطلاعات این دوربین رو دیدم مشکل داره ؟
من یه سری لنز برای دوربین fz35 توی سایت ebay دیدم...ولی خوب این دوربین که لنزش قابل تغییر نیست...میشه لطفا یه توضیحی در موردش بدین ؟
-
سلام، به نظر من ديگه دنبال دوربينهاي ديگه نريد، دوربين LX3 اگرچه واقعا دوربين عاليي هستش ولي خوب جز سوپرزوم ها دسته بندي نمي شود.( 2.5 برابر زوم صحيح مي باشد.)
لنز هايي كه ديديد دو مبدل هستند كه يكي باعث افزايش بزرگنمايي حدود 45X و ديگري باعث بازتر شدن زاويه ديد (وايدتر شدن) مي شود و سومي هم يك آداپتور هست كه بين لنز اصلي و اين دو لنز قرار مي گيرد.
-
نقل قول:
باعث افزايش بزرگنمايي حدود 45X
:::confused2:::
:confused:
:::waw:::
دوست من فکر نمیکم کانورتر بالای 2 ایکس موجود باشه !! چیزایی که من تا حالا دیدم 1.6 و 1.7 ایکس بوده و نهایتا 2 ایکس .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nomad
:::confused2:::
:confused:
:::waw:::
دوست من فکر نمیکم کانورتر بالای 2 ایکس موجود باشه !! چیزایی که من تا حالا دیدم 1.6 و 1.7 ایکس بوده و نهایتا 2 ایکس .
بله اتفاقا من هم تعجب كردم ولي قبل از اينكه جناب فرهاد لينك ها رو طبق قوانين پاك كنند، مي تونستيد كانورتر 2.5x رو ببينيد:
کد:
http://cgi.ebay.com/2-5x-Tele-converter-for-Panasonic-Lumix-DMC-FZ35-FZ38_W0QQitemZ360206600662QQcmdZViewItemQQptZUK_Photography_DigitalCamAccess_RL?hash=item53ddfc89d6
كه چون وقت نداشتم نتونستم از سايت پاناسونيك چك كنم، البته الان مشخص شد كه تله كانورتر از شركت سيگما بود نه پاناسونيك، در هر صورت ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid357
دوربین lx3 رو که گفتین رو من رفتم یه ذره در موردش اطلاعات کسب کردم ولی یه سوال برام پیش اومد که چرا زوم اپتیکال این دوربین فقط 2.5 برابر هست ؟ آخه من عکس هایی که از این دوربین رو میدیدم توی اونا عکس هایی از تا آخر زوم شدن لنز رو نشون میداد که حداقل به نظر 5 برابر میومد....آیا منبعی که من توش اطلاعات این دوربین رو دیدم مشکل داره ؟
سلام
در سايزهاي كوچكتر از 10 مگاپيكسل ( ماكزيمم تعداد پيكسل lx3 ) ميتوانيد زومهاي معادل اپتيكال بيشتر از 2.5 داشته باشيد.
مثلا اگه رو 7 مگا پيكسل تنظيم كنيد اونوقت تا x 3 ، رو 5 مگاپيكسل تا x 4 , رو 3 مگاپيكسل x 4.6 و ...
جالبه نه؟ ..اگه داستان كراپو بدونيد علت اين مساله و همچنين جواب سوالتونو پيدا ميكنيد.
من خيلي از عكسهامو كه ميدونم چاپ بزرگ نميخوام بكنمو ( كه معمولا براي غير حرفه اي ها اينطوريه ) با زومهاي اپتيكال بالاتر از 2.5 ميگيرم ! :cool:
-
سلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehdiM
سلام، به نظر من ديگه دنبال دوربينهاي ديگه نريد، دوربين LX3 اگرچه واقعا دوربين عاليي هستش ولي خوب جز سوپرزوم ها دسته بندي نمي شود.( 2.5 برابر زوم صحيح مي باشد.)...
بله دیگه من دنبال دوربین دیگری نمیگردم و انتخاب اصلی من همون fz35 هست که با کمک شما دوستان انتخاب کردم ولی میخواستم یه اطلاعاتی هم از دوربین lx3 داشته باشم و سوالاتی در مورد زوم داشتم که حل شد .
-
سلام
راستي مثل اينكه fz38 هم وارد بازار ایران شده(نمایندگی شرکت با_نیا_ن)
با قیمت 510 البته با نام fz35
-
نقل قول:
در سايزهاي كوچكتر از 10 مگاپيكسل ( ماكزيمم تعداد پيكسل lx3 ) ميتوانيد زومهاي معادل اپتيكال بيشتر از 2.5 داشته باشيد.
مثلا اگه رو 7 مگا پيكسل تنظيم كنيد اونوقت تا x 3 ، رو 5 مگاپيكسل تا x 4 , رو 3 مگاپيكسل x 4.6 و ...
جالبه نه؟ ..اگه داستان كراپو بدونيد علت اين مساله و همچنين جواب سوالتونو پيدا ميكنيد.
من خيلي از عكسهامو كه ميدونم چاپ بزرگ نميخوام بكنمو ( كه معمولا براي غير حرفه اي ها اينطوريه ) با زومهاي اپتيكال بالاتر از 2.5 ميگيرم !
سلام .
مطمئنید !؟ تا جایی که من اطلاع دارم قضیه ی زوم به مگا پیکسل ارتباطی نداره !! :think:;
بحث کراپ به سایز سنسور مربوط میشه و نه به چگالی سنسور ... درست نمیگم ؟ و مطمئنا زوم و ماکسیمم و مینیمم فوکال هم در ارتباط مستقیم با سایز سنسور هستند و نه چگالی و عدد مگاپیکسل دوربین ... !
حالا بحث اینکه با تغییر دستی مقدار رزولوشن برای عکاسی مثلا از 10 مگاپیکسل به 7 مگا یا غیره دیگه امری واضح هستش که ارتباطی به زوم و کراپ فاکتور و اینها نداره . من نمیدونم شما واقعا همچین موردی رو تست و تجربه کردید یا خیر ولی بنده توی این چندسالی که با دوربین های مختلف عکاسی کردم تا حالا همچین چیزی رو ندیده و نشنیده بودم !!
تنها مصداقی که میتونم برای گفته تون پیدا کنم مربوط به زوم دیجیتال در بعضی دوربین های قدیمی هستش که حتما میبایست رزولوشن رو کاهش میدادیم تا به میزان بیشتری از زوم برسیم .
توی دورین lx3 هم در هر شرایطی زوم اپتیکال ثابت هستش و بیشتر از اون مقدار خاص نمیشه ( توی همه دوربینها ) .
حالا خوشحال میشم تجربه و نظر شما رو بدونم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nomad
سلام .
مطمئنید !؟ تا جایی که من اطلاع دارم قضیه ی زوم به مگا پیکسل ارتباطی نداره !! :think:;
بحث کراپ به سایز سنسور مربوط میشه و نه به چگالی سنسور ... درست نمیگم ؟ و مطمئنا زوم و ماکسیمم و مینیمم فوکال هم در ارتباط مستقیم با سایز سنسور هستند و نه چگالی و عدد مگاپیکسل دوربین ... !
حالا بحث اینکه با تغییر دستی مقدار رزولوشن برای عکاسی مثلا از 10 مگاپیکسل به 7 مگا یا غیره دیگه امری واضح هستش که ارتباطی به زوم و کراپ فاکتور و اینها نداره . من نمیدونم شما واقعا همچین موردی رو تست و تجربه کردید یا خیر ولی بنده توی این چندسالی که با دوربین های مختلف عکاسی کردم تا حالا همچین چیزی رو ندیده و نشنیده بودم !!
تنها مصداقی که میتونم برای گفته تون پیدا کنم مربوط به زوم دیجیتال در بعضی دوربین های قدیمی هستش که حتما میبایست رزولوشن رو کاهش میدادیم تا به میزان بیشتری از زوم برسیم .
توی دورین lx3 هم در هر شرایطی زوم اپتیکال ثابت هستش و بیشتر از اون مقدار خاص نمیشه ( توی همه دوربینها ) .
حالا خوشحال میشم تجربه و نظر شما رو بدونم .
سلام
بايد حدس ميزدم موضوع ممكنه پيچيده به نظر بياد ...ولي خب خيلي ساده است :::happy:::
اولا اينكه اگه به خط اول پست من نگاه كني من از كلمه " معادل " استفاده كردم ( كه ظاهرا به جاي كلمه اپتيكال اونو بايد bold ميكردم )
ثانيا ، درسته ...زوم اپتيكال از مشخصه هاي ثابت اين دوربيناست بنابراين تمام مفروضات و دانسته هاتون رو همون جا كه هست ثابت نگه داريد :biggrin:
براي روشن شدن مطلب بهترين مثالي كه ميتونم بزنم همين عكس كاربري تونه.
اين عكس احتمالا يك كراپ از عكس اصليه... درسته؟
عكس اصلي فرضاً با زوم x1 ( زاويه ديد باز ) و 8 مگاپيكسل بوده كه شما با يك زاويه ديد بسته روي صورتتون ( معادل زوم مثلا x5 ) كراپش كردين و اينجا گذاشتين ولي ديگه اين عكس 8 مگا نيست بلكه بسيار كمتره مثلا 1 مگابايت.
رزولوشنتون خيلي كم شده ولي چه اهميتي داره وقتي سايز مورد استفادتون كوچيكه ;)
خب .. حالا LX3 خودش اين كارا رو برات انجام ميده...يعني در حالت 10 مگا ماكزيمم زوم 2.5 ميده.
اگه تو منوش بگذاري 7 مگا اونوقت يك كراپ معادلو برات رو lcd نشون ميده و ...
-
نقل قول:
من نمیدونم شما واقعا همچین موردی رو تست و تجربه کردید یا خیر ولی بنده توی این چندسالی که با دوربین های مختلف عکاسی کردم تا حالا همچین چیزی رو ندیده و نشنیده بودم !!
در بيشتر دوربينهاي پناسونيك قابليتي به نام "زوم معادل اضافي" وجود دارد كه با كراپ تصوير يكسان هست اون 10 مگاپيكسلي هم كه دوستمون گفتند فقط براي مثال و مقايسه با مگاپيكسلهاي كمتر هست.
به اين قسمت از همين فروم مراجعه كنيد:
http://www.akkasee.com/forum/showpos...8&postcount=44
فكر كنم پستها همزمان شد آقاي احساني :)
-
ممنون از اطلاعاتتون .
البته اسم این رو اصلا زوم نباید گذاشت !! این فقط یه کراپ هستش که خود دوربین بجای ما انجام میده و بس .
اون معادل رو هم من ندیده بودم ;-)
پوزش بابت آف تاپیک .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Didyar
سلام
راستي مثل اينكه fz38 هم وارد بازار ایران شده(نمایندگی شرکت با_نیا_ن)
با قیمت 510 البته با نام fz35
بله من دیروز رفتم نمایندگی پاناسونیک توی پایتخت و میگفت که قیمتش 510 تومان است.....آیا واقعا قیمتش این است یا بعضی نمایندگی ها با قیمت بیشتر میفروشند ؟ و fz38 که فرقی با fz35 ندارد , نه ؟ چون من یه جا خونده بودم که توی انگلستان بهش میگن fz38 ولی کلا همونه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid357
بله من دیروز رفتم نمایندگی پاناسونیک توی پایتخت و میگفت که قیمتش 510 تومان است.....آیا واقعا قیمتش این است یا بعضی نمایندگی ها با قیمت بیشتر میفروشند ؟ و fz38 که فرقی با fz35 ندارد , نه ؟ چون من یه جا خونده بودم که توی انگلستان بهش میگن fz38 ولی کلا همونه...
چون تازه اومده قيمتش بالاست..اگه عجله نداري كمي صبر ميبايد.
بله fx35=fz38
-
سلام
اگه fz35 با fz38 فرقی نداره خوب برای چی صبر کنم برای fz38 ؟ همون fz35 رو میگیرم . من منظور شما رو توی 2 تا پست قبلیتون نفهمیدم....یعنی اون fz35 هایی که توی پایتخت بود توش fz38 بود ؟؟ چون قیمتش هم 510 تومان بود و فروشنده هم حرفی از fz38 نزد :think:; . حالا اگه کسی قیمت fz35 رو با گارانتی بانیان داره میشه بگه ؟چون اگه بشه میخوام زودتر بخرمش...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid357
حالا اگه کسی قیمت fz35 رو با گارانتی بانیان داره میشه بگه ؟چون اگه بشه میخوام زودتر بخرمش...
اقا من توی جمهوری همین امروز fz35 دیدم 477 تومان
-
یه سوال از دوستان کاننی
sx10 رو با گارانتی ایده ال قیمت گرفتم 380 تومان (جمهوری) با گارانتی آفومار بودش 420 تومان. فرق این گارانتی ها چیه؟ اگه دو تاشون گارانتی اصلی کانن هست چرا حدود 40 تومان اختاتف داره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Kazemi
یه سوال از دوستان کاننی
sx10 رو با گارانتی ایده ال قیمت گرفتم 380 تومان (جمهوری) با گارانتی آفومار بودش 420 تومان. فرق این گارانتی ها چیه؟ اگه دو تاشون گارانتی اصلی کانن هست چرا حدود 40 تومان اختاتف داره؟
با عرض پوزش از دوستان كنني! هيچ كدوم گارانتي اصلي نيستند و تقريبا هيچ فرقي ندارند شايد حتي اولي بهتر هم باشد.
-
با سلام به دوستان
امروز یک دوربین fujifilm s100fs توی جمهوری دیدم که حدود 100 شات کار کرده اما تا شهریور 89 گارانتی آهونگار داره و بیمه هم داره.
این شد که برای خرید دودل شدم اینو بگیرم یا sx10 رو.
ممکنه راهنمایی بفرمایید.
با این توضیح که فوجی رو 480 و کنون رو 380 قیمت داده اند.
با تشکر
-
سلام
ددوست عزیز با توجه به تواناییهای اثبات شده canon sx10 و همچنین قیمت کمتر,وزن کمتر و جثه کوچکتر مسلما" انتخاب کنون منطقی است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Kazemi
با سلام به دوستان
امروز یک دوربین fujifilm s100fs توی جمهوری دیدم که حدود 100 شات کار کرده اما تا شهریور 89 گارانتی آهونگار داره و بیمه هم داره.
این شد که برای خرید دودل شدم اینو بگیرم یا sx10 رو.
ممکنه راهنمایی بفرمایید.
با این توضیح که فوجی رو 480 و کنون رو 380 قیمت داده اند.
با تشکر
سلام، از كجا مي دونيد 100 شات كار كرده؟
-
سلام
من به نظرم همون قیمتی که یکی از دوستان در پست های قبلی گفتن (477) خوب بود و شاید هم از جمهوری بگیرم ولی یه سوال اونم اینکه از کجا بفهمم که دوربینی که بهم میدن اصل باشه و دست دوم هم نباشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid357
سلام
من به نظرم همون قیمتی که یکی از دوستان در پست های قبلی گفتن (477) خوب بود و شاید هم از جمهوری بگیرم ولی یه سوال اونم اینکه از کجا بفهمم که دوربینی که بهم میدن اصل باشه و دست دوم هم نباشه ؟
اگر از نمایندگی بخرید تقریبا میشه مطمئن بود ولی شما به جعبه و پلمپ بودن آن توجه کنید هر چند در این روزگار به هیچ چیز نمیشه اطمینان کرد.
-
با سلام میخواستم دوربینی حدود 500 تومان بخرم اول کیفیت عکس برایم مهم است دوم وزن دوربین مهم است و اینکه داشتن فیلمبرداری برایم مهم نیست چون هندی کم دارم به هیچ برند خاصی نیز تعصب ندارم لطفا راهنمایی کنید نظر خودم hx1 هست اگر دوربین دیگری هست که کیفیت عکساش بهتر باشه ممنون میشم معرفی کنید از s200 فوجی نیز خیلی خوشم آمده ولی سنگین است
-
خرید دوربین دیجیتال مناسب با توجه به نیازهایم!
سلام بر دوستان عزیز و گرامی فوروم عکاسی
(کمی مطلب پر چونگی است جاهایی که ضخیم شده واجب است که خوانده شود)
بنده میخوام یه دوربین دیجیتال تهیه کنم که با تحقیقات وسیعی که انجام دادم همچنان در گمراهی بزرگی قرار دارم حالا این یعنی چی یعنی اینکه من رفتم گزینه ها را پیدا کردم حالا نمیدانم این مناسب با نیازها من است یا نه ؟! (یعنی بودنش که هست میخوام زیادی نباشه که این همه اضافه پول بدم بابتش)
از دوستان گرامی که منت نهاده و میخواهند اینجانب برادر کوچک خود را راهنمایی کنند این نظرات من و مقدمات را کامل بخونند تا راهنمایی و هدایت شما برای من کاملا کاربردی و مفید باشد.
نظرات من :
من با دنیای دوربین دیجیتال و اینها نا آشنا نیستم دیگه وایت بالانس و هیستوگرام و فوکوس و فلاش و ... اینها را کامل میفهمم ولی دیگه در مورد مثلا دهانه دیافراگم و شارپنینگ و اولویت دیافراگم و .. نرفتم تخصصی یاد بگیرم (هر چند اینها را هم تا حدودی بلدم) و کلا علاقه ی زیادی به عکسبرداری دارم و هنر عکاسی را درک میکنم و دوستان و آشنایان هم لطف دارند برای عکس انداحتن همیشه از ما استفاده میکنند (برای همینه که آلبومها را که میبینم نهایتا تو 1-2 تا عکس خودم هستم :lol )
من دوربین آماتور را دوست ندارم؟! چرا ؟ چون اولا آدم را کم اطلاعات فرض میکنه و اوتوماتیک گذاشتن همه چیز و سپردن آن به دوربین و سنسورهاش همیشه جواب مطلوب و دل به خواه را به ما نمیده. دوست دارم تنظیمات تا حد زیادی در اختیار خودم باشه و البته که حالت اوتوماتیک هم باشه.
(آماتور را به خاطر زیادی آکماتور بودن نمیخوام)
دوربینهای اس ال آر هم که پر واضح است که به کار من نمیاد! چون نه اونقدر تخصصی با عکس کار دارم و نه خبرنگارم و شکر خدا هیچ شغلی را هم انتخاب نخواهم کرد که با این تخصص در ارتباط باشد. و همچنین برای من با توجه به هزینه های سنگینش ارزشش را نداره. پس دوربینی کمه لنزش عوض میشه و در این رده قرار داره به کار من نمیاد.
(دوربینهای اس ال ار هم واقعا به درد من نمیخوره)
پس میمونه کامپکت (جمع و جور و فشرده!) و آماتور پیشرفته (Advanced Amature) و اس ال آر لایک (SLR-Like) یا همون نیمه حرفه ای ! من اینها را تو اصطلاحات دیدم ولی به نظرم مرزبندی خیلی دقیق ندارند، بعضا درجایگاه ترادف هم به کار میره و .. حالا بگذریم ...
بنده تا میزان 600 تومان میتونم هزینه کنم ولی این برای تعیین سقف خرید نیست و اینکه هر دوربینی که نزدیک به این عدد بود را میخرم! من کلا نظرم تو خرید وسایل و تجهیزات الکترونیکی اینه که به اندازه نیازم خرید میکنم و به جیبم نگاه میکنم و نه این که به جیبم نگاه کنم و هر چی تا این اندازه بود بخرم. و همیشه بهترین را انتخاب میکنم و تحقیقات گسترده انجام میدم که خدایی نکرده پشیمون نشم از خریدم.
استفاده ی من عکاسی شخصی است. یعنی خانوادگی و مراسم و اتفاقات و اینها و درمواردی هم عکاسی از طبیعت و اینها .... و همچنین کمی هم فیلمبرداری البته در حد معقول وگرنه اچ دی بودن یا نبودنش عامل اصلی انتخاب من نیست میخوام اگر یه جا لازم شد بتونم با همون بگیرم که خب اکثر این مدلها حداقل تا کیفیت دی وی دی فیلمبرداری میکنند.
میخوام عکسی که میگیرم تر و تمیز باشه (از لحاظ پردازش تصویری و حسگر میگم وگرنه با بهترین دوربینها هم میشه بدترین عکسها را گرفت با توجه به شرایط و محیط) و قابلیت چاب هم به خوبی داشته باشه و عدد مگاپیکسل برام مهم نیست.
اصلا یه چیزی بگم من چند وقت پیش از رفیقم کانن پاورشات جی3 گرفتم که 4 مگاپیکسل بود دوربین خیلی خوبی بود ولی سنسورها ی اتوماتیکش خیلی دقیق عمل نمیکرد (البته با توجه به دوربینها فعلی وگرنه زمان خودش غولی بوده) ولی جدا همین اندازه عکس برای من کافیه.
ببینید من اولین گیجی و گمراهیم اگر حل بشه مسلما انتخاب خیلی خوبی خواهم داشت و اون اینکه : کدام دسته از دوربینها به درد من میخوره؟!
یعنی شما تمام تلاشتو بکنید که من را از خرید دوربین گران منصرف کنید البته با دلیل و دقیق قانعم کنید.
من تو مدلهای اس ال آر لایک و نیمه حرفه ای گشتم این چند مدل را دیدم که با قیمتش مینویسم.
Olympus SP-590 Ultra Zoom
459000 تومان
Nikon Coolpix P90
429000 تومان
Canon PowerShot SX20 IS
445000 تومان
Canon PowerShot SX1 IS
555000 تومان
Sony Cybershot DSC-HX1
490000 تومان
البته قیمتها تقریبی است و از اینترنت در آوردم و هیچ توثیق و اعتباری نداره و خیلی هم اهمیتی نداره.
خب اینها را میبینم تقریبا احساس میکنم که برای من زیادند (هر چند پولم میرسه ولی پاسخگویی به نیازها من کافیه) و البته که دلم به خرید سری ایکسوز و سریهای تی و دبلیو سونی راضی نمیشه نمیدونم چرا لنزشو میبینم احساس میکنم دوربین خوبی نیستند و ...
این مدل هم جالبه با توجه به قیمتش امکانات خیلی خوبی داره :
Nikon Coolpix L100
282000 تومان
نظر خودم :
از مدل الیمپوس و اس ایکس 20 خوشم اومده در حد عالی البته. از سونی در جزئیات (یعنی مشخصات فنی) خوشم اومد ولی در نمایشگاه الکامپ نمونه گذاشتند کار کردم اصلا خوشم نیومد یعنی اون چیزی که توقع داشتم نبود! این دوربین آخری یعنی نیکون ال100 را هم خیلی خوشم اومده که با توجه به قیمت و امکانات چیز خوبی است ولی شما دوستان فکرتون را فقط بر مدلهای معرفی شده من نگذارید و چیزی به نظرتون میرسه معرفی کنید.
واقعا از دوستان و سروران گرامی نهایت راهنمایی و همکاری مساعدت آمیز را میخواهم که انشاءالله خرید خوبی کنم و انشاءالله پشیمون نشم. و من نهایتا باید روز 4 شنبه دوربین را تهیه کنم که خب فرصت خوب و زیادی در اختیارمون هست.
خواهش من : اول بنده را روشن بفرمایید برای نیاز های من کدام دسته دوربین مناسبه! در مرحله ی بعد در همان دسته ی مورد نظرتون نمونه های عالیشو را با توجه به نیازهای من و قیمتش معرفی کنید. و از همه ی شما دوستان گل و با معرفت و حرفه ای معذرت میخوام که اینو میگم البته که برای شما حرفه ایها نیست برای اقل 1درصدی است که بالاخره حضور دارند: لطفا به جدال و تعصب نپردازید و به نظر همدیگر نهایت احترام را بگذاریم!
هر گونه ایراد و خدشه ای بر متن بنده وارد است و از تمامی نظرات دوستان با کمال ادب و تقدیم احترام استقبال میکنم و حتما استفاده خواهم کرد.
متعاقبا از لطف همه ی دوستان و عزیزان گرامی کمال تشکر را دارم.
قربانتان: مصطفی عشقی
-
پاسخ: خرید دوربین دیجیتال مناسب با توجه به نیازهایم!
نقل قول:
سلام بر دوستان عزیز و گرامی فوروم عکاسی
(کمی مطلب پر چونگی است جاهایی که ضخیم شده واجب است که خوانده شود)
بنده میخوام یه دوربین دیجیتال تهیه کنم که با تحقیقات وسیعی که انجام دادم همچنان در گمراهی بزرگی قرار دارم حالا این یعنی چی یعنی اینکه من رفتم گزینه ها را پیدا کردم حالا نمیدانم این مناسب با نیازها من است یا نه ؟! (یعنی بودنش که هست میخوام زیادی نباشه که این همه اضافه پول بدم بابتش)
از دوستان گرامی که منت نهاده و میخواهند اینجانب برادر کوچک خود را راهنمایی کنند این نظرات من و مقدمات را کامل بخونند تا راهنمایی و هدایت شما برای من کاملا کاربردی و مفید باشد.
سلام، به فروم عكاسي خوش آمديد.
خوب با توجه به اينكه حداكثر بودجه شما محدوديتي در خريد دوربينهاي SLR-Like ايجاد نمي كند و مثل دوست ديگرمون وزن پارامتر مهمي به شمار نمي رود شايد مهمتريت مشخصه كيفيت عكسها و نويز باشد، با توجه به سايز سنسور دوربين S200EXR از فوجي و نمونه عكسهاي موجود به نظر من گزينه مناسبي به نظر مياد، اگر فقط بخوايم نويز رو بررسي كنيم بايد گفت كه در عكسهايي گرفته شده و بحثهاي پيرامون آن بعد از فوجي دوربين HX1 از سوني مناسب است.
نقل قول:
... اینها را میبینم تقریبا احساس میکنم که برای من زیادند (هر چند پولم میرسه ولی پاسخگویی به نیازها من کافیه) و البته که دلم به خرید سری ایکسوز و سریهای تی و دبلیو سونی راضی نمیشه نمیدونم چرا لنزشو میبینم احساس میکنم دوربین خوبی نیستند و ...
از طرف ديگر به نظرتون اين دوربينها براي شما مناسب نيستند!باز هم چرا؟
اتفاقا از سري ايكسز كنن و L,T پاناسونيك دوربينهايي هستند كه هم تنظيمات دستي دارند هم قيمت مناسب تر و هم حمل و نقل آسان، شايد از نظر شما كامپكت يا آماتوري به نظر بياد ولي براي يادگيري عكاسي قابل استفاده هستند.
به نظر من شما حداقل 5-10 صفحه آخر اين تاپيك رو بخونيد بعد علتهايي كه از دوربين سوني خوشتون نيومد رو بگيد تا تصميم گيري براي شما و كمك دوستان راحت تر بشه. در مورد معلومات عكاسي هم در همين سايت قسمت مقالات، جاهاي ديگر مثل همين فروم، سايتها، كتابها و يا كلاسهاي عكاسي به اين موضوعات پرداخته اند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hazamid
با سلام میخواستم دوربینی حدود 500 تومان بخرم اول کیفیت عکس برایم مهم است دوم وزن دوربین مهم است و اینکه داشتن فیلمبرداری برایم مهم نیست چون هندی کم دارم به هیچ برند خاصی نیز تعصب ندارم لطفا راهنمایی کنید نظر خودم hx1 هست اگر دوربین دیگری هست که کیفیت عکساش بهتر باشه ممنون میشم معرفی کنید از s200 فوجی نیز خیلی خوشم آمده ولی سنگین است
سلام، به دوست قبليمون هم توضيح دادم، دوربين مناسبي هست، يك مقايسه مورد به مورد از SLR-Like ها:
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_sx20is%2Cfujifilm_s200exr%2Cpanasonic_dmcfz35%2Csony_dschx1%2Cnikon_cpp90%2Coly_sp590uz&show=all
در مقايسه بالا وزن، قيمت حدودي (به $)، مد ماكرو، برد فلاش، قابليت نصب فلش خارجي، رنج نوردهي و ... مقايسه شده اند.
اگر سوالي بود در خدمتيم.
-
سلام
توصيه مي كنم به Canon G11 و اگر به فيلمبرداري و زوم بالا علاقه داريد به Canon SX200 يا Canon SX20 فكر كنيد.
فوجي S200 دوربين خوبي است ولي همانطور كه قبلا گفتم نه شتر است و نه گاو و نه پلنگ. اگر دوربيني بخواهيم كه سنسور بزرگي داشته باشد و فيلمبرداري هم مثل S200 در حد 640 در 480 بكند خوب چرا بايد چنين دوربين بزرگ و سنگيني انتخاب كنيم؟ در حالي كه G11 و G10 با وزن و جثه ي كمتر و كيفيت عالي هستند ؟
اگر هم دنبال فيلمبرداري HD باشيم همان هايي كه بالاتر كه عرض كردم بهتر است .
-
سلام
دوست عزيز اگر وزن و اندازه اهميت دارد مي توانيد به فوجي f200exr هم فكر كنيد كه واقعا كيفيت خوبي در كلاس كامپكتها ارائه داده و همچنين پاناسونيك LX3 هم جذابيتهاي خوبي دارد
-
من پشنهاد میکنم به s9 کانن هم فکر کنین. اندازه سنسورش 1/1.7 هست که هم اندازه سنسور G11 هست . که از اندازه سنسور کامپکتهای معمولی بزرگتره. برای همین از نظر تیوری باید نویز کمتری داشته باشه (نسبت به SX200 و ...)عکسبرداری با فرمت RAW و کنترل کامل دستی هم داره. اما از G11 جمع و جورتره. یعنی تقریبا هم اندازه سری IXUS شده. یه کنترل دایال هم دور لنزش که هم خیلی استیل عکسبرداری جالب میکنه هم تنظیمات دستی رو آسون.
البته طراحی خارجی خیلی سادهای داره. یه مکعب سادهاست.
ایراد دیگهاش اینه که به نظر میاد که Hot shoe برای فلاش خارجی نداره. اما توی مشخصاتش اسم یه مدل فلاش اکسترنال هم نوشته بود. نمیدونم کجا نصب میشه.
(فلاش سر خودش به صورت کشویی جمع میشه. تو بیشتر عکسها بستهاست. فکر نکنین فلاش نداره کلا D:)
-
حدود 500 تومان چی پیشنهاد میکنید اول از همه کیفیت عکس برام مهمه دوم وزن دوربین زیاد نباشه فیلمبرداری نیز برام مهم نیست برای عکسهای خانوادگی و منظره میخوام نظر خودم fz28.hx1.sx10 است s100 فوجی را نیز خیلی میپسندم اما سنگین است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hazamid
حدود 500 تومان چی پیشنهاد میکنید اول از همه کیفیت عکس برام مهمه دوم وزن دوربین زیاد نباشه فیلمبرداری نیز برام مهم نیست برای عکسهای خانوادگی و منظره میخوام نظر خودم fz28.hx1.sx10 است s100 فوجی را نیز خیلی میپسندم اما سنگین است
سلام
اينا همشون براي كاربردي كه ذكر كردين عالي هستن.
ولي اگه يكي از اينا رو گرفتين و در آينده نزديك :
1- وقت زيادي داشتين و رفتين تو خط عكاسي با فرمت خام RAW اونوقت فقط fz28 كه رو سفيده :biggrin:
2- وقت زيادي داشتين و رفتين تو خط عكاسي با فلاش خارجي اونوقت فقط sx10 كه نااميدت نميكنه !
3- حافظه زيادي داشتين و رفتين تو خط فيلمبرداري full HD با LCD چرخون اونوقت فقط HX1 كه سر بلنده !
پيشنهاد: SX10
-
سلام
من یه چند روزیه که دوربین fz35 رو گرفتم . از تمامی دوستانی که توی انتخابش کمکم کردن متشکرم .
من از چه برانامه ای میتونم برای ادیت عکس های raw استفاده کنم که بهتر باشه ؟
و من فیلتر های مخصوص این دوربین رو از کجا بگیرم ؟ از فروشندش پرسیدم نداشت...
(ببخشید ولی شاید جای این سوال ها این جا نباشه ولی من نمیدونستن که کجا مطرحشون کنم)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid357
سلام
من یه چند روزیه که دوربین fz35 رو گرفتم . از تمامی دوستانی که توی انتخابش کمکم کردن متشکرم .
(ببخشید ولی شاید جای این سوال ها این جا نباشه ولی من نمیدونستن که کجا مطرحشون کنم)
سلام
چون اسممو بردي ديگه مجبورم جواب بدم ;)
- برنامه ويرايشي كه روي cd با خود دوربين ارائه ميشه و احتمالا بايد silky pix باشه بسيار قدرتمند و خوبه . ولي اگه بخواي عمومي تر و شايد هم حرفه اي تر كار كني ACR و lightroom پيشنهاد ميشه.
- يك تجربه نانوشته از lumix : زياد دنبال لوازم اين برند تو ايران نباش يافت مي نشود!
براي فيلتر هم حتما نيازي نيست از برند lumix بگيري هر فيلتر پدر و مادر داري كه قطر دهانه لنزت بهش بخوره مناسب ميتونه باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid357
سلام
مبارک باشه, حالا به غیر از سخت پیدا شدن لوازم جانبی, قیمت بالایی هم برای فیلتر های این برند باید بپردازید, قیمت ارزی هر کدام از فیلترهای لومیکس حدود 40-50 دلار هست و مثلا کانورترهای تله و واید با آداپتر مخصوص حدود 300-350 دلار است.
-
با سلام خدمت دوستان
به تازگي يک دوربين Sx10 خريداري کردم. از کيفيت عکسهاش واقعا راضيم. ميخواستم بدونم لوازم جانبي دوربينهاي کنون هم کميابه مثل پاناسونيک؟
من يه فيلتر uv واسش خريدم. اگه جايي سراغ داريد که لنز Close up براي اين مدل داشته باشه ممنون ميشم خبر بدين.
توي جمهوري يه بنده خدا رو ديدم که در به در دنبال لنز وايد واسه S5 بود و نمييافت. خدا رو شکر کردم که حداقل دوربين من وايدش 28 هست نه 35!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Kazemi
با سلام خدمت دوستان
به تازگي يک دوربين Sx10 خريداري کردم. از کيفيت عکسهاش واقعا راضيم. ميخواستم بدونم لوازم جانبي دوربينهاي کنون هم کميابه مثل پاناسونيک؟
من يه فيلتر uv واسش خريدم. اگه جايي سراغ داريد که لنز Close up براي اين مدل داشته باشه ممنون ميشم خبر بدين.
توي جمهوري يه بنده خدا رو ديدم که در به در دنبال لنز وايد واسه S5 بود و نمييافت. خدا رو شکر کردم که حداقل دوربين من وايدش 28 هست نه 35!
اگه قرار باشه وضعيت لوازم جانبي يك برند تو ايران خوب باشه اون برند كنونه و اصلا قابل مقايسه با پاني نيست.
-
با سلام از بین دوربین های fz35 و e420 المپیوس کدامیک را پیشنهاد میکنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hazamid
سلام، اين دو دوربين در دو دسته مجزا قرار مي گيرند به عبارت ساده تر يكي از آنها قابليت تعويض لنز را دارد و در دسته DSLR قرار مي گيرد و ديگري در دسته شبه حرفه اي يا SLR-Like، ابتدا نيازها و انتظاراتتون رو مشخص كنيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hazamid
يک تجربه:
اگه برگردم به دو هفته قبل به جاي sx10 يه slr ارزون مثلا 1000d ميخرم.
نتيجه:
اگه ميتونيد هزينه واسه لنز و تجهيزات کني و به عکاسي هم بالاتر از سطح عکس خانوادگي مينگريد در خريد slr شک نکنيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Kazemi
يک تجربه:
اگه برگردم به دو هفته قبل به جاي sx10 يه slr ارزون مثلا 1000d ميخرم.
نتيجه:
اگه ميتونيد هزينه واسه لنز و تجهيزات کني و به عکاسي هم بالاتر از سطح عکس خانوادگي مينگريد در خريد slr شک نکنيد.
سلام، چرا براي شروع عكاسي بايد از يك DSLR شروع كرد؟چرا sx10 نيازهاي شما را برآورده نكرد؟براي شخصي مثل خود من (شما رو نميدونم) كه مبتدي هست يك دوربين آماتوري بسيار بهتر هست اگر قرار بود دوربينم من را نااميد كند حتما مثلا دوربين 7D هم من را ناميد مي كرد، بايد اول با همين دوربين عكاسي رو ياد بگيرم بعد اگر به محدوديتهايي رسيدم كه براي رفع آنها ناچار به استفاده از ابزار قويتر شدم بعد براي ارتقا تصميم مي گيريم.
اين هم تاپيكي درباره خريد دوربين كامپكت يا حرفه اي كه خود جناب آقاي كاظمي نوشتند، اگرچه در آخر نتيجه گرفتند كه SLR بخرند!!:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?p=132978
در هر صورت به هيچ وجه نميشه كيفيت اين دو رده رو با هم مقايسه كرد ولي بايد به قيمت گزاف تجهيزات توجه داشت! پس اول نيازها و سطح آشنايي با عكاسي و بودجه مشخص مي شوند و بعد براي شروع عكاسي و يادگيري از دوربينهاي Compact يا SLR-Like.
-
پاسخ پست 743
با تشکراز حسن نظر شما و راهنمايي مفيدتون بايد عرض کنم که بله در اون زمان من تصميم قطعي به خريد slr گرفته بودم و همون جا هم عرض کرده بودم که تا حدودي مفاهيم عکاسي رو ميدونم البته همواره مشغول شاگردي اساتيد فروم هستم . متاسفانه با ديدن نمونه عکسها و ريويوهاي دوربينهاي slr-like من مجاب شدم که اين دوربينها واسه من کفايت ميکنه چون فاصله کانوني خوبي دارن و نياز به تجهيزات هم نيست (البته هنوز هم اينو قبول دارم) اما بايد بپذيريم که کيفيت slr رو نداره. من تو محل کارم يه دوربين 350d وجود داره که گاهي عکسهايي که باهاش ميگيرم رو اينجا ميذارم. قبول بفرماييد که اين کجا و آن کجا.
الان که فکرشو ميکنم با تمام مزيتهاي دوربين عزيزم هنوزم معتقدم که بهتر بود slr ميگرفتم و به همين علت خواستم دوستمون رو از تجربه خودم آگاه کنم که موقع انتخاب دوربين فکر آينده اش را هم بکند.
باز هم ممنون از بذل محبت شما:::happy:::
-
لطفا تا بعد از ظهر راهنمایی کنید SX1 یا SX20
سلام
لطفا کمک کنید امروز قراره برم و برای یکی از دوستان دوربین بخرم
الان بزرگترین انتخاب زندگیم :::angry::: شده SX1 یا SX20
عقربه ها بیشتر به سمت SX1 میچرخه ولی تو چندتا نظر تو این سایت
دیدم که خیلی از نویز SX1 ایراد گرفتن آیا واقعا اینطور هست
لطفا کمک کنید تا بعد از ظهر وقت دارم - درضمن مدل دیگه ای پیشنهاد نکیند
تمام نکات مثبت و منفی هر دو دوربین رو مطالعه کردم ولی خوب توی
سایت نمیشه زیاد اطمینان کرد برای همین از دوستانی که تجربه کار با
یکی از این دوربین ها رو داشتن سوال میکنم چون اعتماد کامل دارم
لطفا کمک کنید:
اینم مقایسه
-
پاسخ: لطفا تا بعد از ظهر راهنمایی کنید SX1 یا SX20
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahbang
سلام
لطفا کمک کنید امروز قراره برم و برای یکی از دوستان دوربین بخرم
الان بزرگترین انتخاب زندگیم :::angry::: شده SX1 یا SX20
عقربه ها بیشتر به سمت SX1 میچرخه ولی تو چندتا نظر تو این سایت
دیدم که خیلی از نویز SX1 ایراد گرفتن آیا واقعا اینطور هست
لطفا کمک کنید تا بعد از ظهر وقت دارم - درضمن مدل دیگه ای پیشنهاد نکیند
تمام نکات مثبت و منفی هر دو دوربین رو مطالعه کردم ولی خوب توی
سایت نمیشه زیاد اطمینان کرد برای همین از دوستانی که تجربه کار با
یکی از این دوربین ها رو داشتن سوال میکنم چون اعتماد کامل دارم
لطفا کمک کنید:
اینم مقایسه
سلام با توجه به چگالي پيكسل SX20 به نظر بايد از اين دوربين ايراد گرفت نه از SX1.
فرمت RAW، ال سي دي بزرگتر، كنترل از راه دور، قابليت فيلم برداري FullHD ،عكاسي پياپي با سرعت بيشتر از امكاناتي هست كه در SX1 وجود دارد ولي در SX20 خير.
-
پاسخ: لطفا تا بعد از ظهر راهنمایی کنید SX1 یا SX20
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehdiM
سلام با توجه به چگالي پيكسل SX20 به نظر بايد از اين دوربين ايراد گرفت نه از SX1.
فرمت RAW، ال سي دي بزرگتر، كنترل از راه دور، قابليت فيلم برداري FullHD ،عكاسي پياپي با سرعت بيشتر از امكاناتي هست كه در SX1 وجود دارد ولي در SX20 خير.
همه ي اينا درسته ولي چون SX1 اولين دوربين SLR Like ايه كه از سنسور CMOS استفاده كرده برخلاف انتظاري كه از اين نوع سنسور مي رفت نتايج خوبي به بار نياورده و ريويو هاي خوبي نگرفته. اينجوري كه از ريويوي Dpreview استنباط مي شه حتا در ايزوي 100 هم تصاوير نويزي هستند و در ايزو 800 به بالا غير قابل استفاده. اين دوربين به زحمت تونسته درجه ي Recomended رو از اون سايت به دست بياره.
ضمنا سعي كنيد براي مقايسه ي دوربين ها از اطلاعات سايت هاي معتبر استفاه كنيد.
لينك مقايسه ي خط به خط SX10 و SX20 و SX1
لينك ريويوي كامل 18 صفحه اي SX1
-
سلام
من عيد امسال قصد خريد يك دوربين رو داشتم و تصميم گرفته بودم canon sx1 isبخرم ولي اينقدر در اين فروم از اين دوربين و نويز زيادش شنيدم كه پشيمون شدم و گفتم صبر كنم تا مدل جديد تر اين دوربين بياد كه هنوز نيومده والان canon sx20 is رو ديدم كه تقريبا همون كارايي sx1 is رو داره ولي ارزون تر مثل اچ دي بودن البته 720p كه حالا خيلي هم مهم نيست و ال سي دي متحرك و ... ايا نويز اين دوربين از sx1 كمتره و ميشه اعتماد كرد و خريدش و ايا اينكه مثل sx1 ريموت هم داره ؟
ضمنا من اين دوربين رو فقط جهت مصرف خانگي مي خوام
ايا مدل جديد تر sx1 is در راه هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz_chz
سلام
من عيد امسال قصد خريد يك دوربين رو داشتم و تصميم گرفته بودم canon sx1 isبخرم ولي اينقدر در اين فروم از اين دوربين و نويز زيادش شنيدم كه پشيمون شدم و گفتم صبر كنم تا مدل جديد تر اين دوربين بياد كه هنوز نيومده والان canon sx20 is رو ديدم كه تقريبا همون كارايي sx1 is رو داره ولي ارزون تر مثل اچ دي بودن البته 720p كه حالا خيلي هم مهم نيست و ال سي دي متحرك و ... ايا نويز اين دوربين از sx1 كمتره و ميشه اعتماد كرد و خريدش و ايا اينكه مثل sx1 ريموت هم داره ؟
ضمنا من اين دوربين رو فقط جهت مصرف خانگي مي خوام
ايا مدل جديد تر sx1 is در راه هست ؟
سلام، جواب سوالاتتون در دو پست قبلي هست.
-
سلام من متوجه نشدم يعني نويز اين sx 20 از sx1 بيشتر هست
حالا واقعا من موندم بين sx1 و sx20 و sony dsc-hx1 كه تقريبا همه چيزش شبيه Sx20 هست كدوم رو انتخاب كنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz_chz
سلام من متوجه نشدم يعني نويز اين sx 20 از sx1 بيشتر هست
حالا واقعا من موندم بين sx1 و sx20 و sony dsc-hx1 كه تقريبا همه چيزش شبيه Sx20 هست كدوم رو انتخاب كنم
اينطور كه از سمپل ها و ريويو ها برمي آيد نويز SX20 از SX1 كمتر است.
-
سلام بين sx20 و sony hx1 كدوم به نظر شما بهره و نويز كمتر و كيفيت بهتري داره ؟
-
سلام
حقیقتش میخواستم بدونم بهترین دوربین نيمه حرفه اي (SLR-Like) چیه ؟
من روی کیفیت و رنگ عکس یه خورده وسواسم
نمیدونم ولی یکی از بهترین مدلها که خیلی ها رو راضی کرده وجایزه های زیادی گرفته اینه Fujifilm
FinePix S100fs
http://www.digikala.com/Reviews/Digi...mages/Main.jpg
ولی من یه خورده تو خریدنش دسدس کردم حالا گیر نماد و مدل جدیدترش یعنی Fujifilm FinePix S200EXR اومده و لی حسگرش کوچکتر شده وبعدش یه جورایی خیلی ازش مثل اینکه راضی نیستن میخواستم لطف کنید ببینید واقعا این مدل جدید خوبه مثل مدل قبلش میشه یا نه ؟ارزش خریدن داره و ازاین بهترم هست؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahyar937
سلام
حقیقتش میخواستم بدونم بهترین دوربین نيمه حرفه اي (SLR-Like) چیه ؟
من روی کیفیت و رنگ عکس یه خورده وسواسم
نمیدونم ولی یکی از بهترین مدلها که خیلی ها رو راضی کرده وجایزه های زیادی گرفته اینه Fujifilm
FinePix S100fs
ولی من یه خورده تو خریدنش دسدس کردم حالا گیر نماد و مدل جدیدترش یعنی Fujifilm FinePix S200EXR اومده و لی حسگرش کوچکتر شده وبعدش یه جورایی خیلی ازش مثل اینکه راضی نیستن میخواستم لطف کنید ببینید واقعا این مدل جدید خوبه مثل مدل قبلش میشه یا نه ؟ارزش خریدن داره و ازاین بهترم هست؟
ممنون
سلام
صفحات قبلي اين تاپيك رو بخونيد.
به نظر من (اين يه نظر شخصيه ولي بي پايه هم نيست) اين دوربين مي تونه جايزه ي بزرگترين و سنگين ترين Slr Like رو ببره ولي جايزه ي بهترين رو به هيچ وجه. اين دوربين دوربين خوبيه ولي ايراد هاي زيادي هم داره كه نمي تونه اونو به عنوان بهترين كانديد كنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
صفحات قبلي اين تاپيك رو بخونيد.
به نظر من (اين يه نظر شخصيه ولي بي پايه هم نيست) اين دوربين مي تونه جايزه ي بزرگترين و سنگين ترين Slr Like رو ببره ولي جايزه ي بهترين رو به هيچ وجه. اين دوربين دوربين خوبيه ولي ايراد هاي زيادي هم داره كه نمي تونه اونو به عنوان بهترين كانديد كنه.
دوست عزیز شما که همچین نظرهای دقیقی میدید لطف کنید بگید بهترین و باکیفتترین دوربین SLR Like که باکیفیت ترین عکسها رو بگیره بدون محدودیت هزینه چیه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahyar937
دوست عزیز شما که همچین نظرهای دقیقی میدید لطف کنید بگید بهترین و باکیفتترین دوربین SLR Like که باکیفیت ترین عکسها رو بگیره بدون محدودیت هزینه چیه ؟
سلام دوست عزیز به فروم خوش آمدید, شاید با همچنین معیاری گفتن نام یک دوربین سخت باشد, مثلا شاید برای شما فیلمبرداری HD مهم باشد ولی با داشتن این قابلیت یک قابلیت دیگر را از دست بدهید, ولی اگر حرف جناب فرهاد که از قضا یکی از مدیران فروم هم هستند گوش می کردید و واقعا صفحات قبلی رو می خوندید می فهمیدید که در صدر این دوربینها SX20 از کنن, hx1 از سونی, FZ38 از پاناسونیک و SX200 از فوجی جزو بهترینها هستند, پس نیازها را اولویت بندی کنید و صفحات قبل را بخوانید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahyar937
سلام
از كنايه ي غير دوستانتون كه بگذريم ....
همانطور كه همه چيز رو همگان دانند، در محصولات مختلف ( از الكترونيك تا اتوموبيل و ... ) بهترين وجود ندارد. هر دوربيني مزايا و معايبي داره كه هر خريداري بايد نسبت به نيازش از معايب يكيش بگذره و دوربيني رو كه محاسنش بيشتر به كارش مياد رو انتخاب كنه.
من يادم نيست توي اين تاپيك يا تاپيك ديگه اي هم اينايي رو كه مي خوام بگم قبلا گفتم. هيچ كس منكر نويز پايين اين دوربين نسبت به هم رده هاش با توجه به سنسور بزرگش نيست و همه مي دونن دايناميك رنج خيلي خوبي داره ولي معايب بزرگي كه اين دوربين روي كاغذ به نظر مياد كه داره ايناست:
- وزن خيلي زياد براي يك دوربين غير SLR (دقيقا 918 گرم)
- عدم امكان فيلمبرداري فول HD و حتا HD
- فلاش ضعيف پاپ آپ
- عدم ساپورت فلاش TTL با وجود تعبيه شدن كفشك فلاش ( اين يكي در قرن 21 ام خيلي خيلي مسخره است)
به علاوه اي ايراد هاي زير به نقل از Dpreview :
Strong, visible chromatic aberration at the most useful focal lengths
Noise reduction attacks fine detail if you look too close
230 shot battery life somewhat limiting
Film simulation rarely useful
RAW processing software is unusable
Electronic viewfinder glitches if you pan the camera too quickly
Continuous shooting buffer not as large as on latest entry-level DSLRs
Unnecessarily large RAW files (23MB each
)
-
سلام
به عنوان كسي كه با دوربينهاي فوجي كار كرده ام هنوز در رده لايكها بهترين مدل ساخت فوجي را مدل 6500 مي دانم و مدلهاي بعد از ان چنگي به دل نمي زنند و بزرگترين كاستي ان نداشتن هات شو و ارزش گير بود كه اگه داشت در زمان توليد يكي از بهترينها مي شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
از كنايه ي غير دوستانتون كه بگذريم ....
همانطور كه همه چيز رو همگان دانند، در محصولات مختلف ( از الكترونيك تا اتوموبيل و ... ) بهترين وجود ندارد. هر دوربيني مزايا و معايبي داره كه هر خريداري بايد نسبت به نيازش از معايب يكيش بگذره و دوربيني رو كه محاسنش بيشتر به كارش مياد رو انتخاب كنه.
من يادم نيست توي اين تاپيك يا تاپيك ديگه اي هم اينايي رو كه مي خوام بگم قبلا گفتم. هيچ كس منكر نويز پايين اين دوربين نسبت به هم رده هاش با توجه به سنسور بزرگش نيست و همه مي دونن دايناميك رنج خيلي خوبي داره ولي معايب بزرگي كه اين دوربين روي كاغذ به نظر مياد كه داره ايناست:
- وزن خيلي زياد براي يك دوربين غير SLR (دقيقا 918 گرم)
- عدم امكان فيلمبرداري فول HD و حتا HD
- فلاش ضعيف پاپ آپ
- عدم ساپورت فلاش TTL با وجود تعبيه شدن كفشك فلاش ( اين يكي در قرن 21 ام خيلي خيلي مسخره است)
به علاوه اي ايراد هاي زير به نقل از Dpreview :
Strong, visible chromatic aberration at the most useful focal lengths
Noise reduction attacks fine detail if you look too close
230 shot battery life somewhat limiting
Film simulation rarely useful
RAW processing software is unusable
Electronic viewfinder glitches if you pan the camera too quickly
Continuous shooting buffer not as large as on latest entry-level DSLRs
Unnecessarily large RAW files (23MB each
)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehdiM
سلام دوست عزیز به فروم خوش آمدید, شاید با همچنین معیاری گفتن نام یک دوربین سخت باشد, مثلا شاید برای شما فیلمبرداری HD مهم باشد ولی با داشتن این قابلیت یک قابلیت دیگر را از دست بدهید, ولی اگر حرف جناب فرهاد که از قضا یکی از مدیران فروم هم هستند گوش می کردید و واقعا صفحات قبلی رو می خوندید می فهمیدید که در صدر این دوربینها SX20 از کنن, hx1 از سونی, FZ38 از پاناسونیک و SX200 از فوجی جزو بهترینها هستند, پس نیازها را اولویت بندی کنید و صفحات قبل را بخوانید.
دوست عزیز ممنونم من یکسالی هست که از مطالب این فروم استفاده میکنم ولی تازگی ثبت نام کردم
من فقط معیارم عکس باکیفیت بالاست فیلم برداری برام مهم نیست
من تعجبم از کارهای این شرکت فوجیه به جای اینکه دوربین جدیدشون پیشرفته تر باشه قابلیتهاشو کاهش دادن مثل سایز حسگر و فوکوس و فوکوس درحلت ماکروشه میخواستم نظر شما رو هم بدونم ولی هیچکدوم از دوربینهای پیشنهادیه MehdiM عالی نیستن میخواستم ببینم کدوم دوربین SLR-Likeبهترین کیفیت عکس رو داره
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahyar937
دوست عزیز ممنونم من یکسالی هست که از مطالب این فروم استفاده میکنم ولی تازگی ثبت نام کردم
من فقط معیارم عکس باکیفیت بالاست فیلم برداری برام مهم نیست
من تعجبم از کارهای این شرکت فوجیه به جای اینکه دوربین جدیدشون پیشرفته تر باشه قابلیتهاشو کاهش دادن مثل سایز حسگر و فوکوس و فوکوس درحلت ماکروشه میخواستم نظر شما رو هم بدونم ولی هیچکدوم از دوربینهای پیشنهادیه MehdiM عالی نیستن میخواستم ببینم کدوم دوربین SLR-Likeبهترین کیفیت عکس رو داره
ممنون
دوباره سلام, خوب مطمئنا عالی نیستند, ولی اینها همان دوربینهایی هستند که الان تولید می شوند, اگر واقعا نیازهای شما را برآورده نمی کنند به سراغ Dslr بروید ولی قبل از آن پیشنهاد من اینست که از همین دوربینهایی که به نظرتان خوب نیستند چند عکس با سایز اصلی از اینترنت دانلود کنید(لینک در صفحات قبل) و ببینید آیا به همان بدی هست که فکر می کردید؟با دیدن عکسها نظرتان عوض خواهد شد.