از پاسخها و راهنماییهای سریعت ممنون محمدرضا جان ، ایشاا... جبران کنم
بین مواردی که فرمودید قطعاً 7d را برای کار در استدیو انتخاب نمی کردم. در حال حاضر از K20D+50-135 استفاده می کنم و هنوز نیازی به فول فریم احساس نکرده ام.
خوب اینجور که معلومه به داشتن فول فریم در استادیو چیزه ضروری نیست
به نظر بنده 7دی + 85 مم چندان جالب نیست. اوج هنر نمایی 85 اف 1.2 روی فول فریم و البته در خارج از استدیو است.
کلاً با خرید 7دی برای شرایطی که فرمودید پول امکاناتی را خواهید پرداخت که نیازی بهش ندارید. اگر بنا پس انداز است و روی 7دی فکر می کنید خیر همان K7 را بخرید خیلی بهتر است یا مثلاً D300s
خوب در اینصورت از انتخاب های من 7d خارج میشه همونطور که فکرشم میکردم نسبت به دیگر دوربینا کمتر در استدیو کارایی داره ، محمد رضا جان من این لینک پیدا کردم و واقعاً لینک مفیدی بود
کد:
http://dc.watch.impress.co.jp/docs/review/date_digital/20091016_322246.html
مقایسه 50d و 7d و k7 و d300s
اگه تو این عکسای مقایسه دقت کنیم متوجه میشیم که کنتراست عکس به مراتب از k7 ، دی300 ، 50دی و در آخر 7دی کمتر میشه ، که همونطور که من گفتم دوست دارم کنتراست رنگ تو عکسا چشم نواز باشه
من هم با دی 90 کار کردم و هم با 50دی ((تو آتلیه)) یکی از دلیل هایی که باعث شد من از برند نیکون برای آتلیه انتخاب نکنم این بود که تفاوت 2تا عکس تو شرایط یکسان این بود:
رنگ عکس دی90 مایل به سرد بود و سوژه عکاسیو خیلی خوب نشون نمیداد و حالت مرده
رنگ عکس 50دی مایل به گرم بود و سوژه عکاسیو خیلی خوب و طبیعی تر نشان میداد
نمیدونم درست گفتم یا نه ولی چیزی که به چشم دیدم اینطوری بود ولی خوب تو لینک بالا دی 300 کنتراستش بیشتر 7دی بود و رنگهاش قشنگتر ((بر عکس چیزی که من تجربه کردم))
بنده شما را برای خرید پنتاکس تشویق نمی کنم و فرض کردم کنونی هستید فقط چون خودتان مطرح کردید نظرم را گفتم. اما از بابت تعمیرات و خدمات خیالتان راحت. عام تر بودن کنون اگر اهل خرید لوازم و لنز دست دوم و یا خرید و فروش لوازم هستید خیلی به کارتان خواهد آمد. اما اگر منظورتان گارانتی و ... است خیر تفاوتی نمی کند.
از نظر لوازم مثلاً تعداد لنز ... بستگی دارد که شما در چه سطحی کار خواهید کرد. فکر می کنید چند آتلیه در تهران لنز 85 اف 1.2 دارند؟ یا مثلاً 50 اف 1.2 ؟ که نبودش در پنتاکس شما را آزار بدهد. آیا به لنز هایی مانند 400 مم و یا 400-100 و یا 600 مم نیاز خواهید داشت؟ البته پنتاکس هم لنز هایی دارد که سایرین ندارند. آیا درآمد و نیاز شما در حدی هست که پرداخت بهای گران لنز هایی مانند 85 اف 1.2 را توجیه نماید؟ و آیا تفاوتی که با داشتن لنز 50 مم اف 1.2 به جای 50 مم اف 1.4 یا اف1.8 در نتیجه کار شما ایجاد می شود ارزش پرداخت این بها را دارد؟ به این سوال هافارغ از خریدن یا نخریدن پنتاس پاسخ بدهید، تکلیف بسیاری موارد روشن خواهد شد.
نه هدف اصلیم عکاسیه پرتره هستش ، و شاید بعضی اوقات برای دل خودم بزنم به دل طبیعت و عکاسی کنم.... یعنی مانور خریدم برای لنز ، بهترین لنزی هست که میتونم باش عکاسی پرتره انجام بدم ((یعنی بعداً قصد خریدن یه لنز خیلی عالی برای پرتره دارم))
با K7 که نه اما با K20D دارم . روی نت پیدا کنید بهتر است چون باید عکس را در ابعاد اصلی بررسی نمایید. اما اگر فکر می کنید مفید است یکی دو عکس در ابعاد اصلی جایی برایتان آپلود کنم و لینکش را بدهم.
عکسهای این لنزو تو سایتش دیدم ولی نمیدونم با چه دوربینی بود ، و اینکه عکسهای پرتره نبود
ممنون میشم اگه اینکارو کنید
توجه کنید که اگر 7D خریدید دیگر اولویت با خرید 200-70 نیست. چون به احتمال خیلی زیاد جا کم خواهید آورد. اگر 7دی خریدید باید به 70-24 یا 105-24 فکر کنید.
من اگه کنون میخواستم بخرم یکی از اصلیترین هدفام خرید یه 70 200
پس با این حال قید 7d میزنم
حساب K7 جداست چون پنتاکس به جای 200-70 ، 135-50 دارد که همان معادل 200-70 روی فول فریم است. اگر پنتاکسی شدید که با 4 میلیونی که فرمودید هر سه مورد را می شود خرید. (K7+ 50-135 +16-50 )
محمدرضا جان من یه سوالی که داشتم و متوجه نشدم این بود ، آیا من با 70 200 روی 5d و 50 135 روی k7 به یه کیفیت عکس ((یکسان)) میرسم؟؟ از نظر مشاهده یک مشتری و یا چاپ ؟؟؟ چون اگه بدونم تفاوت چندانی نداره یه امتیاز مثبت برای خریده پنتاکس هست
به نظرتون اگه یه پله بیام پایینتر تو انتخاب کنون یعنی 50دی چی ؟ خوبه؟؟ در صورتی میگم که فقط بخوام کنون انتخاب کنم یعنی بین 5دی مارک 2 و 50دی ((چون 7دی....))