سلام خدمت دوستان و اساتید گرانقدر
من میخواستم در یک آتلیه کار کنم و نیاز به خرید یک دوربین دارم ......... دوستان عزیز شما چه پیشنهادی میکنید ...... بودجه هم 1 تومن هست ........ اگه راهنماییم کنید ممنون میشم ......
سلام خدمت دوستان و اساتید گرانقدر
من میخواستم در یک آتلیه کار کنم و نیاز به خرید یک دوربین دارم ......... دوستان عزیز شما چه پیشنهادی میکنید ...... بودجه هم 1 تومن هست ........ اگه راهنماییم کنید ممنون میشم ......
درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضه گي را صبر و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خدا ميدانند
550d و يا 600d هر دو انتخابهاي خوبي براي كار استوديو هستن و تمام نياز شما رو در حال حاضر به خوبي پاسخ ميدن
در مورد لنر با توجه به تجربه شخصي از سه تا لنر زير براي اينكار بسيار لذت بردم البته مورد اول قيمتش مناسبت تر ولي دو تا مورد بعد قيمت بالايي دارند (مورد سوم كه جز بهترين و حرفه اي ترين لنزهاست)
1-Canon EF 50mm f/1.4 USM Lens
2- Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM
3- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM Lens
درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضه گي را صبر و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خدا ميدانند
با سلام
اینکه تو آتلیه بخواین از چه لنزی استفاده کنید به کاربردتون در آتلیه بر میگرده
مثلا برای عکس پرسنلی میشه از لنزهایی مثل 60 ماکرو یا15-5 یا 24-105 استفاده کرد
یا اگر بالا تنه یا عروسی و اینجور چیزا میخواین بگیرین 70-200 اما اگه میخواین تمام فواصل کانونی رو داشته باشید و ..... یه شوخی به اسم 28-300 L هم وجود داره(که تقریبا وزن سنگینی داره)
موفق باشید.........
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
با بودجه ي 2400000 دوربين و لنز با هم چي خوبه؟براي عكاسي حرفه اي!
كسي نظري نداره ميخوام تك باشه تو رده خودش
درود
راستش علایقتون رو مشخص نکردید ولی من عجالتا D7000 رو با لنز 85-16 پیشنهاد می کنم . وقتی ژانر کار و توقعتون از دوربین رو مطرح کردید ، اون وقت میشه دقیق تر پیشنهاد داد .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
والا من واسه كسي ميخوام كلا تو اين رده چيا هست كه خوب باشه مثلا از برند olympus هم چيزي هست؟
با درود دوباره
برند اولیمپس رو دوستان بهتر می تونن راهنمایی کنن . من یه مدل می شناسم به اسم E30 که امتحان خودش رو پس داده و واقعا گزینه ی خوبیه ولیکن چون هنوز شرایطی واسه انتخاب نگذاشتید ، نمی تونم اونو پیشنهاد کنم . البته همون لنز و بدنه ای که معرفی کردم واقعا عالی هستن و کیفیت و امکانات بهتری دارن .
همون طور که گفتم واسه اینکه پیشنهاد خوبی بدیم باید پارامترهایی زیادی رو برامون مشخص کنید ؛ برای لنز باید بگید که می خواین روی سوژه های معماری و در فضاهای بسته و محیط های تنگ کار کنید (واید) یا اینکه قصد فعالیت در حوزه ی ماکروگرافی و حیات وحش (تله) رو دارید ؟ در ضمن قصد خرید یک لنز رو دارید یا اینکه اگر چندتا هم باشه اشکالی نداره ؟ برای بدنه هم باید فاکتورهای مثل سرعت ثبت دوربین ، قابلیت فیلم برداری ، نمایشگر چرخان ، ... رو مشخص کنید .
چیزی که از قلم افتاد توانایی عکاسه ؛ آیا از توانای های فنی و تکنیکی عکاس مطمئنید ؟ چرا که ممکنه ما یک گزینه ی چند ملیونی پیشنهاد بدیم ولی عکاس به دلیل توانایی کم نتونه بهره ی مفید و استفاده ی درخوری از تجهیزاتش کنه و در نهایت از خرید پشیمون بشه .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی