ار دوستان کسی نیست کمک کنه؟!
ار دوستان کسی نیست کمک کنه؟!
درود
دوستان قبلا به خوبی کمک کردن ! برای آتلیه لنز 105-24 بسیار انتخاب معقولیه . فقط بدنه می مونه که اون به نظرم 550D کفایت می کنه . اگربدنه ی بالاتری می خواهید ، Nikon D5100 بسیار مدل خوبیه که طبعا برای لنزش باید بیشتر بحث بشه . در هر صورت انتخاب با خودتونه . به نظر من همون گزینه ی اول کافی و البته عالیه .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
درود
105-14 ساخت کنن هست . راستش با این سوالات شبهه ای در ذهنم ایجاد شده که اون دوستتون که هنوز تا این درجه در طیف شناسی لنز دوربین ها نا آشناست ، واقعا به چه دلیلی قراره 2.5م تومن خرج کنه ؟ خرید در این سطح هر چه قدر هم تجهیزاتش ارزشمند باشه ، ولی بدون عکاس خوب ، درست جواب نمی ده . من همیشه توصیم اینه که عکاس باید بر تجهیزات ، محیط باشه نه اینکه تجهیزات ، محیط بر عکاس شه .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
سلام دوستان نمی دونم جای مناسبی هست یا نه واسه سوالم ...
اما من فردا اولین جلسه ی کلاس عکاسی دارم می رم و خیلی آماتورم و فقط مقداری با کامپکت ها کار کردم...
اما چون هدفم کار کردن تو آتلیه است ... نمی دونم کی باید دوربین رو تهیه کنم و اصلاً چه دوربینی واسه شروع خوبه که هم بشه باش آموزش دید و هم تو آتلیه بشه عکس های خوبی گرفت... شما واسه یه تازه کار چی پیشنهاد می کنین؟ زیر 1 تومن باشه...
دوستان کسی یه تازه وارد رو راهنمایی نمی کنه؟
من این چند مدل رو بین 700 تا 1100 پیدا کردم!!!
می خوام بدونم کدوم واسه کار آتلیه مناسبه!!! کاملاً مبتدی هستم و دارم کلاس می رم...
Canon
500D
550D
600D
1100D
Nikon
D3100
D5100
ممنون میشم کمکم کنین
اگر مدلی هم مد نظرتون هست کمتر 1100 کمک کنین!!!
سلام
برای آتلیه لنز از دوربین مهمتره.
به نظر من اول به فکر یه لنز باکیفیت باشید و بعد مانده پولتون رو صرف خرید یه دوربین (حتی دست دوم ) کنید .
باسپاس
Canon 6D
100mm f/2.8L IS USM Macro
16-35mm f/4L
50f/1.4
خوب چه کار میشه کرد؟؟؟ خودتون می تونین بگین با این قیمت چی میشه کرد؟
مثلاً چه لنزی؟ قیمتش؟ و چه دوربینی؟
مثلاً الان یکی از مدل های بالا رو بخرم و بعداً بخوام لنز واسه آتلیه تهیه کنم چه مدلی هست و قیمتش چجوره؟
چون مبتدی هستم و دارم آموزش می بینم...
سلام :)
بر اساس تقسیم بندی سایت Dpreview فقط Nikon D3100 در رده Entry قرار دارد و بقیه دوربین ها در کلاس Mid هستند. ضمن اینکه تفاوت ها هم قابل توجه است.
در صورت افزایش بودجه جهت تامین دوربین و لنز و به علت برتری سنسور ، Nikon D5100 مناسب ترین گزینه است.
نتیجه تست سنسورها در DXO Mark
ویرایش توسط Miri : Saturday 30 July 2011 در ساعت 09:56 دلیل: اضافه کردن عکس