-
پاسخ: درخواست راهنمايي براي خريد دوربين مناسب براي اتليه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saracoro
سلام
من به کار آتیلیه علاقه زیادی دارم اما تجربه کافی برای خریدن یه دوربین خوب ندارم
خواستم نیکون P80بخرم اما نمیدونم به درد آتیلیه میخوره یا نه؛اگه نه؛ چه دوربینی بهتره بخرم؟
البته قیمتش هم مناسب باشه یعنی با خرید لنز و دوربین بیش از 500 هزار تومن نشه.
اصلا همچین قیمتی گیرم میاد که بخرم؟
اگه منو راهنمایی کنید بسیار ممنون میشم.:::happy:::
سلام دوست عزیز .
قبل از هرچیز ورود شما رو به سایت عکاسی خوش امد می گویم.
از گفته های شما معلوم است که آتلیه ندارید .اینطور است؟
چه مقدار کار بادوربین بلد هستید؟
آیا در اینده احتمال دارد برای کسب در امد آتلیه راه اندازی کنید ؟
آیا شما فلاش اتلیه هم دارید؟چه برندی و با چه قدرتی است؟
لطفا به این سئوالات اولیه پاسخ دهید تا دوستان بتوانند بهتر راهنمایی کنند.
پایدار باشید
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A_Maddah
سلام دوست عزیز .
قبل از هرچیز ورود شما رو به سایت عکاسی خوش امد می گویم.
از گفته های شما معلوم است که آتلیه ندارید .اینطور است؟
چه مقدار کار بادوربین بلد هستید؟
آیا در اینده احتمال دارد برای کسب در امد آتلیه راه اندازی کنید ؟
آیا شما فلاش اتلیه هم دارید؟چه برندی و با چه قدرتی است؟
لطفا به این سئوالات اولیه پاسخ دهید تا دوستان بتوانند بهتر راهنمایی کنند.
پایدار باشید
یا حق
سلام
مرسی
بله ندارم
تقریبا بلدم
اگه موف بشم که خوب بتونم با یه دوربین کار کنم چرا که نه
نه ندارم!
حالا ممنون میشم اگه راهنماییم کنین چه دوربینی با و چه برندی با چه قدرتی بگیرم.
البته واسه شروع خوب باشه؛با قیمت مناسب
حالا همچین دوربینی سراغ دارین من تهیه کنم؟
مرسی
-
پاسخ: راهنمایی برای خرید دوربین برای مغازه
نقل قول:
با اجازه از بزرگان فروم
دوست من دوربین مورد نظر شما و تمام لایک هایی که فیش ورودی سینک فلاش داشته باشند گزینه های مناسبی برای آتلیه های عکس پرسنلی و حتی حرفه ای هنری هستند ، تمام موارد به خود شما بستگی دارد ، مثلا خود من الان 2 سال با لایک عکاسی حرفه ای می کنم و تازه بدلیل نیازهایم قصد مهاجرت به اس.ال.آر دارم در کل اگر دوربین لایکی با مشخصات مورد نیاز من تولید شود اولین مشتریش خودم هستم !! چرا ؟ چون امکاناتی که دوربینهای لایک در اختیار کاربر می گزارند بسیار خوب و کافی هستند حتی برای بسیاری از این امکانات بر روی اس.ال.آر شما بایستی میلیونها تومان هزینه کنید ...
در کل اگر آتلیه حرفه ای نیست و خصوصا اگر بصورت جدی وارد رقابت کاری نمی خواهید بشوید به نظر من از خرید این لایک های با ارزش که روز به روز هم کاملتر می شوند غافل نشوید ( ترجیحا جدیدترین مدل با بیشترین امکانات را ابتیاع کنید )
موفق باشید
مشکلات عمده لایک ها در استفاده های معمولی در آتلیه زیاد به چشم نمی یان، ولی تا اونجایی که می دونم برای عکاسی حرفه ای آتلیه ای زیاد هم مناسب نیستند و کارکرد خوبشون محدود به عکس های پرسنلی هست. اخیرا برای عکس پاسپرت رفته بودم عکس بندازم، طرف دو تا دوربین گذاشته بود کنار دستش: یه لایک سونی و یه 400دی. گفت با چه کیفیتی میخوای؟ بالا یا پایین؟ گفتم بالا، کنون رو برداشت ولی تا قیمتش رو گفت، گفتم کم کیفیت چنده؟ دیدم نصف قیمت بالا هست. و نتیجتا با سونی مورد عکاسی قرار گرفتیم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saracoro
سلام
مرسی
بله ندارم
تقریبا بلدم
اگه موف بشم که خوب بتونم با یه دوربین کار کنم چرا که نه
نه ندارم!
حالا ممنون میشم اگه راهنماییم کنین چه دوربینی با و چه برندی با چه قدرتی بگیرم.
البته واسه شروع خوب باشه؛با قیمت مناسب
حالا همچین دوربینی سراغ دارین من تهیه کنم؟
مرسی
سلام
برای شروع کار در خانه شما بجز دوربین حداقل دو شاخه فلاش هم نیاز داریدکه در انصورت پول شما برای خرید بدنه و فلاش کم خواهد بود..من پیشنهادمی کنم که سعی کنید در یک آتلیه عکاسی شهرتون حداقل برای دو ماه یا بیشتر هم که شده حتی بصورت رایگان کار کنید .تا تجر به کافی بدست بیاورید.همزمان با ان در خانه هم پس از فراهم کردن دوربین و فلاش تمرین کنید.اگر امکان نداشت به کلاس های عکاسی بروید اموزشگاههایی هستند که عکاسی اتلیه را اموزش می دهند .خواندن مقالات سایت هم به شما کمک زیادی می کند.
اما دوربین .من به به هیچ عنوان دوربین های لایک را برای اتلیه پیشنهاد نمی کنم .خرید حداقل یک دی 40 یا دی40 ایکس نیکون را پیشنهاد می کنم در برند کانن هم دوستان کانن دار راهنمایی کنند. بخصوص اینکه شما در اینده شاید موفق به ایجاد آتلیه شوید.انشالله.در انصورت از خرید دوربین مجدد بی نیاز خواهید بود.
پایدار باشید
یا حق
-
پاسخ: چه دوربینی بخرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnamarena
لازم نیست nikon یا canon باشه فقط کفشک فلاش داشته باشه میشه، در غیر این صورت نمیشه (مگر اینکه از لامپهای جدیدی که 2-3 سالی میشه مد شدن استفاده کنین).
این فلاشهای چتری جدید نور یکنواخت مثل لامپ معمولی تولید میکنه و نیازی به سینک و این چیزا نیست چون نور ثابته (به این فلاشها میگن continuous lighting).
کد:
http://www.photoflex.com/Photoflex_Products/Constellation3_Medium_SilverDome_Kit/index.html
http://www.photoflex.com/Photoflex_Products/index.html?phase=search&page=0&metakeys[]=695&new_metakey=885
با سلام
اين نورها در ايران هم هست؟ كجا ميشود آنها را پيدا كرد و احيانا كسي قيمت آنها را ميداند؟
از دوستان كسي با اين مدل نورها كار كرده؟ آيا در كيفيت نهايي مزيتي بر نور فلاش دارند؟ آيا كسي نمونه عكسي با اين نورها دارد؟
ممنون
(فكر ميكنم كمي off شد.با پوزش از همگي)
-
سلام
دوربین کانن ESO 450D با لنز کیت EFs 18-55mm به درد آتیلیه میخوره؟
-
اساتید محترم بس جرا منو راهنمایی نمی کنید؟
-
دلیلش اینه که مشابه سوال شما قبلا هم شده.لطفا یه سری به قسمت دوربین های کنون بزنید و تاپیک 450دی رو از اول تا آخر بخونینن اگه سوالی باقی موند بپرسید.
در باره لنز مناسب آتلیه هم تاپیک جداگانه ای هست.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2ch.blogfa
برای عکاسی پرسنلی اگر مسئله گرمای استودیو ندارید یا می توانید آنرا حل کنید پیشنهادم به شما دو تا پروؤکتور 500 است که با دو تا پایه و دوتا سافت دست ساز که روی شیدر بسته می شود و دو پیچ تنظیمی (دیمر ) است ، که در هزینه هم صرفه جوئی می شود و در ضمن استحلاک فلاش هم ندارید .
اما با فلاش سر دوربین شما هم می شود فلاشهای دیگر را تریگر کرد البته ممکن است اشکالات جزئی داشته باشد ولی قابل حل است (البته تجربه ای در این زمینه ندارم دوستان با تجربه تر بهتر می دانند )
در کل پیشنهادم برای شما همان دو تا پروژکتور است که با زاویه 45 نسبت به محور دوربین و حدود 1 تا 1.5 متری سوژه پارک می کنید ، اصولا مردم از عکسهایی که نور دوطرف صورت یکسان باشد بیشتر خوششان می آید .
با سلام خدمت دوستان هنرمند.
میخوام برای اتلیه دوربین کانن 500دی رو بخرم چطور؟
در ضمن برای راه اندازی اتلیه معمولی چقدر پول باید گذاشت؟
مرسی از کمکتون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hesi deli
با سلام خدمت دوستان هنرمند.
میخوام برای اتلیه دوربین کانن 500دی رو بخرم چطور؟
در ضمن برای راه اندازی اتلیه معمولی چقدر پول باید گذاشت؟
مرسی از کمکتون.
اول اینکه اگه این تاپیک رو کامل خونده باشید تا حدود زیادی باید به جواب سوالهاتون رسیده باشید .
دوم اینکه آتلیه معمولی یعنی چی ؟؟ معمولی انواع مختلف داره !! از یک عکاسی ساده پرسنلی گرفته ( بدون دستگاه چاپ ) تا یک آتلیه معمولی عکاسی هنری !
یه نکته : جدیدا اتحادیه عکاسان مجوز آتلیه عکس هنری و آتلیه عکس پرسنلی رو از هم جدا کرده ، یعنی شما نمی توانید در یک مکان هم عکس پرسنلی بگیرید هم عکس و فیلم هنری ( عروس و ... ) .
در رابطه با آتلیه عکس پرسنلی پیشنهاد من به شما یک دوربین اس.ال.آر لایک است و یک ست فلاش تابش و چند تا پرده فون و یک کامپیوتر و پرینتر معمولی ، البته به جای فلاش می تونی پروژکتور بزاری که خب مزایا و معایب خاص خودشو داره . ( فی : حدود 1.5 تا 2 )
برای آتلیه هنری پیشنهاد من به شما دوربین نیکون دی 90 کیت + لنز 85 اف 1.8 است + هر چی زورت رسید تجهیزات و دکور و .... ضمن اینکه به یک دوربین فیلمبرداری هم نیاز داری و همچنین حداقل سه سیستم کامپیوتری نسبتا مجهز و یک پرینتر با قابلیت چاپ تا اندازه آ3 . ( فی حدود 5 و نیم تا ... )
والا تا دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه ، توضیحات بیشتر رو اگه لازم باشه دوستان حرفه ای تر می گویند .
موفق باشید :)
-
دوربین کانن ESO450D واسه آتیلیه خوبه؟
بعد واسه اینکه تازه کارم نمیخوام فعلا لنز گرون بخرم؛الان موندم اگه این دوربین واسه آتیلیه خوبه با لنزی که خودش داره میتونم کار کنم؟
اساتید محترم
محض رضای خدا سوالمو بی جواب نذارین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saracoro
دوربین کانن ESO450D واسه آتیلیه خوبه؟
بعد واسه اینکه تازه کارم نمیخوام فعلا لنز گرون بخرم؛الان موندم اگه این دوربین واسه آتیلیه خوبه با لنزی که خودش داره میتونم کار کنم؟
اساتید محترم
محض رضای خدا سوالمو بی جواب نذارین.
سلام
دوست عزيز با توجه به اينكه اين سوال رو در پيام خصوصي هم پرسيده بوديد بايد عرض كنم كه 450D براي آتليه مناسبه ولي لنز 55-18 نه.
مشكل اصلي اينه كه با بودجه اي كه شما فرموده بودين ( فكر كنم اگه يادم باشه 700 تومان) لنز ديگري هم نمي شه خريد. ما اگر بدونيم شما تجهيزات ديگر آتليه را داريد يا مي خواهيد خريداري كنيد و بودجتون براي اون قسمت چقدره شايد بتونيم كمي بودجه بندي بهتري بكنيم.
-
با سلام
من چندينو چند سئوال دارم از شما استاد گرامي دارم چه جوري ميتونم بهاتون تماس بگيرم photosiavash@yahoo.com 09106020806-06425231755 من دروبين 50 دي canon با چتر فلاش 160 جي تي ال دارم با فضاي 4.5 در 5 لفطا تنظيمات دوربين رو روي چه مقدار بذارم ديافو شاترو ايزو و غيره كولين راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
-
با 2 ملیون چی بخرم
باسلام خدمت دوستان گرامی یه دوربین خوب حرفه ای کنن برای آتلیه میخوام بگیرم که با لنز L هم تا 2 ملیون میتونم هزینه کنم البته شرایط زیر خیلی برام مهمه
1- فوکوس و شارپنس خیلی عالی داشته باشه
2- تنظیم توازن سفیدی یا همون وایت بالانسش عالی باشه بطوریکه بتونی باهاش اون رنگ قهوه ای گوشتی رو دربیاری
3 -عکسهاش خیلی زنده و واقعی باشه منظورم اینه که عکس مات و بیروح نباشه
4- از 12 مگاپیکسل هم کمتر نباشه چون میخوام باهاش سایز بزرگ هم چاپ کنم
از دوستان ممنونم اگه راهنمایی بکنن خصوصا اونهایی که تو آتلیه هم کار کردن با کنن
-
پاسخ: با 2 ملیون چی بخرم
برای بادی 50D پیشنهاد میشه
لنز 24-105 رنج خوبی داره و برای پرتره صورت میشه استفاده کرد
ولی قیمت حدود 200 تایی بالا میره
یا اینکه بادی 450D یا 500D خریداری کنید بعلاوه 70-200 اف 4 لرزه گیر
بقیه هم نورسنجی و ادیت صحیح می باشد
-
نقل قول:
باسلام خدمت دوستان گرامی یه دوربین خوب حرفه ای کنن برای آتلیه میخوام بگیرم که با لنز L هم تا 2 ملیون میتونم هزینه کنم البته شرایط زیر خیلی برام مهمه
1- فوکوس و شارپنس خیلی عالی داشته باشه
2- تنظیم توازن سفیدی یا همون وایت بالانسش عالی باشه بطوریکه بتونی باهاش اون رنگ قهوه ای گوشتی رو دربیاری
3 -عکسهاش خیلی زنده و واقعی باشه منظورم اینه که عکس مات و بیروح نباشه
4- از 12 مگاپیکسل هم کمتر نباشه چون میخوام باهاش سایز بزرگ هم چاپ کنم
از دوستان ممنونم اگه راهنمایی بکنن خصوصا اونهایی که تو آتلیه هم کار کردن با کنن
سلام دوست عزیز
در درجه اول توصیه میکنم مطالعه کافی در این زمینه داشته باشید.
امیدوارم از کلامم نرنجید؛ اما مواردی که گفتید غیر از 1 و 4؛ دو مورد دیگر کاملاً بازاری گونه است و بنیان علمی ندارد!
قهوهای گوشتی؟ عکس زنده؟
واقعاً اگر لنزی با فکوس دقیق و شارپنس بسیار عالی مد نظر است؛ گمانم باید برای خرید بادی مبلغی اضافه در نظر بگیرید!
نقل قول:
یا اینکه بادی 450D یا 500D خریداری کنید بعلاوه 70-200 اف 4 لرزه گیر
بقیه هم نورسنجی و ادیت صحیح می باشد
حمیدرضا جان، اونوقت عکس تمام قد را چه جوری بگیرند؟ از پنجره واحد روبرویی؟:::whistling:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aap
حمیدرضا جان، اونوقت عکس تمام قد را چه جوری بگیرند؟ از پنجره واحد روبرویی؟:::whistling:::
عموما کسانی که کار استودیویی می کنند تو محیط کوچک کار نمی کنند و در فضای حدود بیش از 50-60 متر مربع کار می کنند که کمتر از اون و فضا های کوچک اتلیه های کوچک عکاس میشه
بدور از این مسایل در اتلیه ها با فاصله گرفتن حدود 6 الی 7 متر فکر کنم در رنج 70 بتونن عکس تمام قد بندازن , وگرنه حرف شما صحیح می باشد
-
با سلام
دوست عزیز موارد 2 و 3 بیشتر به نحوه کار و مهارت شما و نورپرداری بستگی دارد تا لنز و بدنه.
در هر صورت لنز 24-105 انتخاب مناسبی است. در مورد بدنه هم زیاد در فکر مگاپیکسل نباشید.عملا چاپ در ابعاد بزرگ متاثر از موارد دیگری هم هست که در این بین اقدار پیکسل ها در درجه چندم قرار دارد.
میتوانید بدنه را 50 دی انتخاب کنید و یا اگر قیمت آن زیاد میشود با خیال راحت از 40 دی استفاده کنید.اما اگر واقعا مسئله پیکسل برای شما مهم است همان طور که دوستان هم گفتند 450 انتخاب خوبی خواهد بود.
پ.ن: فکر میکنم حتی با 6-7 متر فاصله هم با لنز 70م.م گرفتن عکس قدی به خصوص از نوع تجاری (با توجه به استفاده احتمالی لز دکوراسیون و یا استفاده از فضای منفی فون) عملی نباشد.عکسهای قدی دو نفره به بالا هم که کاملا منتفی است.
-
دوستان خواهش میکنم در صورت عدم آگاهی کافی در مورد مطالب مطرح شده به هیچ وجه پست ارسال نکنند.
دوست عزیز sarawest زحمت کشیدهاند و راهنمایی کردهاند که باعث تعجب است ایشان که خود را آماتور میدانند چطور به راهنمایی دیگران میپردازند. دوست عزیز راهنمایی شما در مورد چیدمان نور کاملاً غلط است.
یا آقای مرادی عزیز که لنز 200-70 را با دوربین کراپدار برای آتلیه توصیه میکنند و بعد از تذکر این اشتباه به جای قبول اشتباه خود تمام آتلیههای کوچک را زیر سوال میبرند!
بارها گفتهام که این عکاسی استودیو بیچارهترین و بیکس ترین شغل دنیاست که افراد بعد از تصمیم برای انتخاب این شغل، حتی به اندازه ابتداییترین شغلها نیز به خود زحمت یادگیری و طی کردن مراحل آن را نمیدهند، افسوس و دریغ!
-
انتخاب دوربين
سلام عزيزان
پيشاپيش از راهنمايي شما تشكرم
من يك دروبين خوب براي كار آتاليه ميخواستم و مقدار مبلغي كه براي خريد دوربين و لنز كار گزاشتم 1300 هزار تومان است. ابعاد آتاليه حدود 20 متر مي باشد
خواهشمندم برادر كوچكتونو در خريد دوربين مناسب راهنمايي كنيد
-
برای کار در آتلیه D50 یا D7 canon
سلام به همه دوستان
ممنون میشم اگه راهنمائی کنین که برای کار در آتلیه کدام یک از دو مورد دی7 یا دی 50 کنون رو پیشنهاد میکنین ؟و برای هر یک از این دو برای داخل اتلیه و کار در فضای باز چه لنزهایی رو پیشنهاد میکنین ؟
قبلاً از همکاریتون ممنونم
-
پاسخ: برای کار در آتلیه D50 یا D7 canon
سلام دوست عزیز خوش آمدی
مسلما 7دی بهتر از 50دی است اما اینکه در آتلیه شما از تمام امکانات آن استفاده خواهید کرد یا نه؟ جواب احتمالا نه است.
پیشنهاد می کنم تمام بودجه ای که برای لنز و بدنه در نظر گرفته اید بفرمایید تا دوستان راهنمایی کنند. اگر محدودیت پولی ندارید که بروید
Canon 7D +Lens 24-105 L+Flash speedlight 580 Canon
بخرید برای شروع! ;)
تاپیک هایی در مورد دوربین برای آتلیه هست که فارق از نوع دوربین بحث های کلی توش صورت گرفته به نظرم اونها رو هم بخوانید.
با فونت معمولی هم بنویسد دوستان جواب می دهند.
-
در محیط داخل اتلیه بدلیل بودن نور کافی و عدم نیاز به بالا بردن ایزو 50 دی پیشنهاد می شود
شاید برتری های 7 دی در محیط اتلیه زیاد بچشم نیاد
مانند
1. سیستم کامندر فلاش ( با توجه به استفاده از فلاش های استدیو یی این مورد بدون مصرف خواهد بود
2. سیلینک بهتر 7 دی
3. فریم بر ثانیه بیشتر 7 دی
4. کم نویز تر بودن 7 دی
5 . سیستم فوکاس 19 نقطه ای
اینها جزو مواردی هستند که برای یک اتلیه نیاز نیست
بنابراین با خرید 50 دی و تفاوت قیمت این دو بدنه را برای یک لنز بهتر مصرف کنید
لنز 24-105 هم لنز خوبی است هم بصورت قدی می توانید عکاسی کنید و هم برای کادر های بسته
پیشنهاد دیگر البته کمی گرانتر
خرید 24-70 ( برای محیط های بیرون بسیار کار آمد تر ) و خرید یک لنز پرایم مانند 85 اف 1.8 یا 100 اف 2
-
آقای مرادی و آقای میلانی عزیز ممنون از راهنمائیتون . ولی چیزی رو که من میخوام بایستی حتماً بیرون از آتلیه هم بهم جواب بده و بازم اگه بتونین در مورد امکانات مناسب نورپردازی و همچنین پس زمینه های پیشرفته و زیبا برای داخل آتلیه یه کوچیک توضیحاتی برام بدین واقعاً ممنون میشم و اینکه همه این چیزایی که من میخوام آیا مجموعاً با چهار پنج تومن جمع میشه یا نه ؟
-
باز هم توصیه می کنم که تاپیک ها مرتبط رو بخوانید. می دانم وقت گیر است اما دیدتان را باز می کند.
بنده هم با نظر حمید موافقم . اگر بودجه محدود است همان 50دی را بخرید. و پول اضافه را برای لنز خرج کنید. برای فضای باز شما نیاز به فلاش پرتابل و رفلکتور و برای استدیو نیاز به فلاش استدیویی دارید .
قیمت ها متفاوت است ولی به صورت کلی بله با 4 .. 5 تومان می شود تمام اینها رو خرید باید تحقیق کنید و اولویت بندی خرید داشته باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
باز هم توصیه می کنم که تاپیک ها مرتبط رو بخوانید. می دانم وقت گیر است اما دیدتان را باز می کند.
بنده هم با نظر حمید موافقم . اگر بودجه محدود است همان 50دی را بخرید. و پول اضافه را برای لنز خرج کنید. برای فضای باز شما نیاز به فلاش پرتابل و رفلکتور و برای استدیو نیاز به فلاش استدیویی دارید .
قیمت ها متفاوت است ولی به صورت کلی بله با 4 .. 5 تومان می شود تمام اینها رو خرید باید تحقیق کنید و اولویت بندی خرید داشته باشید.
عزیز نظرتون در مورد کیت فلاش M160 چیه ؟ ااصلاً این تیپ کارا برا کدوم کشوره ؟ و اینکه چینی یا ژاپنی یا امریکایی بودن برای اینا مهمه ؟
-
-
سلام به همه اساتيد و دوستان گرامي و تشكر از راهنمايي هاي گرانبها
تصميم گرفتم پس از 4 سال از slrlike سوني R1 كوچ كنم به slr. عليرغم علاقه تاريخيام به نيكون،فكر ميكنم امكانات كنن در حال حاضر با امكانات من بيشتر سازگار است. سرتونو درد نميارم و خلاصه ميكنم:
1- علاقمندي بر اساس اولويت: پرتره،طبيعت،ماكرو،غيره
2- اطلاعات عكاسي(به يمن وجود سايت) بد نيست.
3- مد فيلمبرداري مهم نيست.
4- تصميم دارم يك آتليه خانگي درست كنم(يك ست سوميتا به قيمت 500 هم نامزد كردم)
5- سه پايه منفروتو xpro190 دارم.
6- مشكلي در يادگيري و كار با منوها ندارم.
7- تقريبا همه تاپيكهاي مربوطه را مطالعه كرده ام.
صرفنظر از فلاش و سيستم نورپردازي ، پولم براي يكي از موارد زير كافيست(1700-1600) . با توجه به اولويتهاي ذكر شده ، امكان تعويض دوربين و يا تكميل لنزها در آينده و اينكه در حال حاضر تاكيدم كار آتليه است ، كداميك مورد تاييد است؟ (البته اگر انتخاب بهتري هم هست لطفا بفرماييد)
الف) 450d + 24-105 L
ب ) 50D + 18-135
ج ) 50D + 18-200
-
به نظر من گزینه اول برای عکاسی پرتره مناسب است ولی بدلیل واید کم در عکاسی لند اسکیپ دچار مشکل می شود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamid Moradi
به نظر من گزینه اول برای عکاسی پرتره مناسب است ولی بدلیل واید کم در عکاسی لند اسکیپ دچار مشکل می شود
آيا گزينه ديگري بهتر از موارد اشاره شده وجود ندارد؟ و آيا اصلا رفتن به سمت كنن انتخاب درستي بوده؟(با توجه به اولويتهام؟ و البته بودجه؟)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Babak khaan
آيا گزينه ديگري بهتر از موارد اشاره شده وجود ندارد؟ و آيا اصلا رفتن به سمت كنن انتخاب درستي بوده؟(با توجه به اولويتهام؟ و البته بودجه؟)
در آتلیه تقریباً تمام دوربینهای امروزی (چه بدنههای آماتور چه نیمحرفهای) و لنزهای جدید به نحو عالی و بدون نقص جوابگو هستند.
اصلاً نگران آتلیه نباشید. آنجا چیزی به فراوانی هست که در نبودش دوربینها و لنزها به چالش کشیده میشوند و رقابت میکنند: نور!
حتی میتوانید به بدنه های پنتاکس و الیمپوس هم فکر کنید.
ترکیب انتخابی اول خودتان عالی است.
به عنوان یک ترکیب کمی ارزانتر و عالی دیگر میتوان به نیکون D5000 (یا D90) و 85-16 هم فکر کرد.
آسانترین انتخاب....گزینش لنز و دوربین برای آتلیه است!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir Mohebi
در آتلیه تقریباً تمام دوربینهای امروزی (چه بدنههای آماتور چه نیمحرفهای) و لنزهای جدید به نحو عالی و بدون نقص جوابگو هستند.
اصلاً نگران آتلیه نباشید. آنجا چیزی به فراوانی هست که در نبودش دوربینها و لنزها به چالش کشیده میشوند و رقابت میکنند: نور!
حتی میتوانید به بدنه های پنتاکس و الیمپوس هم فکر کنید.
ترکیب انتخابی اول خودتان عالی است.
به عنوان یک ترکیب کمی ارزانتر و عالی دیگر میتوان به نیکون D5000 (یا D90) و 85-16 هم فکر کرد.
آسانترین انتخاب....گزینش لنز و دوربین برای آتلیه است!
ممنون از پاسختون استاد
همونطور كه عرض كردم اولويت اولم پرتره است.اما با توجه به ساير علاقمنديهام و جميع جهات، چه تركيبي ميتونه كارسازتر و مفيدتر باشه؟
-
سلام
با توجه به انتظاراتی که یک عکاس آتلیه از دوربین دارد.میخواستم بدونم 1DS MARK3 چه ارجعیتی نسبت به 5D MARK2 دارد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
7777
سلام
با توجه به انتظاراتی که یک عکاس آتلیه از دوربین دارد.میخواستم بدونم 1DS MARK3 چه ارجعیتی نسبت به 5D MARK2 دارد؟
به نظر من ارجحیت ها در محیط داخل در حد صفر هست
نه سیلینک بهتر 1 دی ارجحیت داره , نه سیستم فووکوس ( مگر در شرایط بسیار خاص )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamid Moradi
به نظر من ارجحیت ها در محیط داخل در حد صفر هست
نه سیلینک بهتر 1 دی ارجحیت داره , نه سیستم فووکوس ( مگر در شرایط بسیار خاص )
اون شرایط خاص چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
7777
اون شرایط خاص چیه؟
استفاده از لنز های سریع
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamid Moradi
استفاده از لنز های سریع
متشکرم
پس شما در بدنه این دو هیچ تفاوتی نمی بینید.
مثل این که در آتلیه دوربین ها با هم تفاوتی ندارند.(حیف این همه پول که برای این هسلبلاد دادم)شوخی.
-
نقل قول:
مثل این که در آتلیه دوربین ها با هم تفاوتی ندارند.(حیف این همه پول که برای این هسلبلاد دادم)شوخی.
اتفاقاً مدیوم فرمت با اس ال آر فرق داره و خیلی کارایی که مدیوم میکنه اس ال آر نمی کنه و برعکس.
و البته تو مدیوم ها هم شاید خیلی فرق نکنه که هاسل دستت باشه یا پنتاکس یا مامیا.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
اتفاقاً مدیوم فرمت با اس ال آر فرق داره و خیلی کارایی که مدیوم میکنه اس ال آر نمی کنه و برعکس.
و البته تو مدیوم ها هم شاید خیلی فرق نکنه که هاسل دستت باشه یا پنتاکس یا مامیا.
خیلی متشکرم جناب میلانی.
میشه بفرمایید مدیوم فرمت ها چه کاری انجام میدهند.
و اگر نظر شما کیفیت است با توجه به بالا بودن مگا پیکسل در بکهای این دوربین ها این کیفیت در سایزهای کوچک تر هم خود را نشان می دهد؟
پیشاپیش از نظرات شما و دوستان دیگر در این زمینه ممنونم.
-
از دوستانی که با مدیوم فرمت در آتلیه کار کردند.
میخواستم بپرسم فرق یک مدیوم فرمت با یک فول فریم در چیست؟
منظورم خروجی عکس.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
7777
از دوستانی که با مدیوم فرمت در آتلیه کار کردند.
میخواستم بپرسم فرق یک مدیوم فرمت با یک فول فریم در چیست؟
منظورم خروجی عکس.
چند برتری و چند محدودیت دوربین های مدیوم فرمت به نسبت فول فریم ها دارند
1. داینامیک رنج بالاتر
2. سایز و جزییات بیشتر تصاویر
3. تصاویر 16 بیتی
معایبی چون
بسیار گران
عکاسی پیاپی پایین تر
فاقد سیستم فوکوس و نورسنج پیشرفته و یا به قولی پیچیده
وزن بیشتر و ابعاد بزرگتر
دوست عزیز من تابحال با دوربین مدیوم فرمت کار نکردم
راستش باید دید این سندروم تجهیزات برتر چقدر به کار عکاسی میاد
شاید نهایت هم یک دوربین DSLR کراپ فاکتور هم خروجی مطلوب را به ما بده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamid Moradi
چند برتری و چند محدودیت دوربین های مدیوم فرمت به نسبت فول فریم ها دارند
1. داینامیک رنج بالاتر
2. سایز و جزییات بیشتر تصاویر
3. تصاویر 16 بیتی
معایبی چون
بسیار گران
عکاسی پیاپی پایین تر
فاقد سیستم فوکوس و نورسنج پیشرفته و یا به قولی پیچیده
وزن بیشتر و ابعاد بزرگتر
دوست عزیز من تابحال با دوربین مدیوم فرمت کار نکردم
راستش باید دید این سندروم تجهیزات برتر چقدر به کار عکاسی میاد
شاید نهایت هم یک دوربین DSLR کراپ فاکتور هم خروجی مطلوب را به ما بده
تشکر آقای مرادی.
امروز رفتم شرکتی که نمایندگی فروش دوربینهای فیزوان و هسلبلاد را در ایران دارد.
با یک هسلبلاد عکس گرفتم ودر نتیجه:
سیستم اتو فوکوس به صورت تک نقطه ای.
خیلی خوش دست.وزنش هم نسبت به قیمتش زیاد اذیت کننده نبود.
عکاسی کردن باهاش از SLRهای کنون هم آسان تر.
ولی چیزی که من متوجه شدم وفروشنده هم تایید کرد این بود که عکسها در سایزهای نه چندان بزرگ تفاوت محسوسی با یک 5D MARK2 را ندارد. و برای مشتری شاید عکسهای 5D بهتر هم باشد.
کیفیت عکساش افسرداه ام کرده.:::waw:::
-
پاسخ : درخواست راهنمايي براي خريد دوربين مناسب براي اتليه
سلام دوستان
راستیتش اگه خدا بخواد قصد راه انداختن استدیو عکاسی ((آتلیه)) دارم و هدفم تا حدودی عکاسی حرفه ایی در این زمینه هست.
1.تو انتخاب دوربین کمی به شک افتادم بین 7d و 5d مارک 2 :
الف: با یکی از بچه های این سایت که مشورت کردم دوربین 7d بهم پیشنهاد دادن و نظرم رو روی هزینه بیشتر برای خرید لنز جلب کردند
ب: با یکی از دوستانی که آتلیه دارند صحبت کردم نظر دادند که اگه زیاد هزینه مهم نیست 5d مارک 2 خریداری کنم
حالا من توی پست های قبلیه بچه ها که خوندم گویا زیاد دوربین تو آتلیه مطرح نیست و اگه من همون کیفیت عکسی که میتونم از 7 دی خارج کنم که خیلی نزدیک به 5دی مارک 2 باشه پس بهتره توی خرید 7دی شک نکنم و پولو پس انداز برای لنز بهتر بکنم ، ولی خوب توی تاپیک 7دی که خوندم متوجه شدم بخاطر سرعت عکاسی پیا پی بالاتر و نقاط فوکوس بیشتر و دقیق تر این دوربین به درد استفاده در زمینه ورزشی و طبیعت حیوانات میخوره....
که منو 2 به شک کرده، ممنون میشم تو انتخاب دوربین راهنماییم کنید
2.تو انتخاب لنز هم همینطور :
الف: به گفته همون دوستم که 5d پیشنهاد کرد ، لنز معروف 24-70 پیشنهاد داد برای خرید اول و گفت بعداً... یک لنز 70-200 خریداری کنم ولی دیگه نگفت کدوم 70-200
ب: ولی خوب از اونجایی که من علاقه زیادی به عکاسی پرتره با کادر بسته و نیم تنه به بالا هستش نظرم روی 70-200 هست ولی حالا باز کدوم 70-200 نمیدونم ، اما طی مطالعه تاپیک ها گویا 2.8 is برای کار من بهتره
پ:این قسمت پ هم با خوده شما که خودتون نسبت به اون دوربینی که پیشنهاد میدید بهترین لنزو با بهترین قیمت نسبت به کارم بگید
بودجه هم حدود 4ت هست ولی اگه ببینم ارزش داره تو نتیجه ی کارم بیشتر هم میدم....
ممنون میشم دوستان راهنماییم کنند مخصوصاً اگه تا فردا باشه
چون فردا قصد خریدو دارم
حتی اگه دوستانی که اطلاعات جزئی در این مورد دارند دریغ نکنند
بازم ممنون
-
یک بار نوشتم پاک شد خلاصه می نویسم:
5دی مارک 2 = 450/1
اگر فضای کافی دارید : 200-70 اف4 آی اس (کیفیتش از اف2.8 سری اول بهتر است سری 2 هم که 650/2 قیمتش است)
اگر فضایتان کوچک است : 70-24
اگر فعلا نمی دانید یا پول کم دارید یا نیاز به تجربه دارید : 105-24
گستره رنگی وسیع یکی از برتری های بی چون و چرای مدیوم فرمت است.
دوربین Pentax 645D به دلیل داشتن نقاط فوکوس متعدد مورد انتقاد برخی مدیوم فرمت کاران قرار گرفته است!
استفاده از مدیوم فرمت نیاز به تجربه بالا و دانش کافی و پول فراوان برای خرید کامپیوتر و مانیتور مناسب، فلاش های مناسب و ... دارد وگرنه نتیجه خودش را نشان نمی دهد.
بحث چاپ و مدیریت رنگ هم که جای خود دارد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
یک بار نوشتم پاک شد خلاصه می نویسم:
5دی مارک 2 = 450/1
اگر فضای کافی دارید : 200-70 اف4 آی اس (کیفیتش از اف2.8 سری اول بهتر است سری 2 هم که 650/2 قیمتش است)
اگر فضایتان کوچک است : 70-24
اگر فعلا نمی دانید یا پول کم دارید یا نیاز به تجربه دارید : 105-24
گستره رنگی وسیع یکی از برتری های بی چون و چرای مدیوم فرمت است.
دوربین Pentax 645D به دلیل داشتن نقاط فوکوس متعدد مورد انتقاد برخی مدیوم فرمت کاران قرار گرفته است!
استفاده از مدیوم فرمت نیاز به تجربه بالا و دانش کافی و پول فراوان برای خرید کامپیوتر و مانیتور مناسب، فلاش های مناسب و ... دارد وگرنه نتیجه خودش را نشان نمی دهد.
بحث چاپ و مدیریت رنگ هم که جای خود دارد.
از پاسخت ممنون محمدرضا جان، در مورد انتخاب لنز بین 70-200 ها نظر شما روی اف 4 ای اس هست نسبت به اف 2.8 ای اس سری اول ، ولی در مورد انتخاب دوربین متوجه نشدم از 5دی مارک 2 = 450/1 ؟؟؟
من خودم یه مقایسه عکس از دوربین k7 پنتاکس و 7d کنون دیدم که از نظر رنگ و کنتراست عکس پنتاکس خیلی دلنشین تر و زنده تر بود
-
پاسخ : پاسخ: درخواست راهنمايي براي خريد دوربين مناسب براي اتليه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
7777
تشکر آقای مرادی.
امروز رفتم شرکتی که نمایندگی فروش دوربینهای فیزوان و هسلبلاد را در ایران دارد.
با یک هسلبلاد عکس گرفتم ودر نتیجه:
سیستم اتو فوکوس به صورت تک نقطه ای.
خیلی خوش دست.وزنش هم نسبت به قیمتش زیاد اذیت کننده نبود.
عکاسی کردن باهاش از SLRهای کنون هم آسان تر.
ولی چیزی که من متوجه شدم وفروشنده هم تایید کرد این بود که عکسها در سایزهای نه چندان بزرگ تفاوت محسوسی با یک 5D MARK2 را ندارد. و برای مشتری شاید عکسهای 5D بهتر هم باشد.
کیفیت عکساش افسرداه ام کرده.:::waw:::
یک سوال! فاکتور وزن نسبت به قیمت دیگر چیست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hite_alireza
از پاسخت ممنون محمدرضا جان، در مورد انتخاب لنز بین 70-200 ها نظر شما روی اف 4 ای اس هست نسبت به اف 2.8 ای اس سری اول ، ولی در مورد انتخاب دوربین متوجه نشدم از 5دی مارک 2 = 450/1 ؟؟؟
من خودم یه مقایسه عکس از دوربین k7 پنتاکس و 7d کنون دیدم که از نظر رنگ و کنتراست عکس پنتاکس خیلی دلنشین تر و زنده تر بود
احتمالا نظر ایشان 2450 بوده است. البته قیمت در حد 2380 تقریبا هست.
در تایید حرف ایشان اف 4 بسیار شارپتر و با ویگنتینگ کمتری نسبت به اف 2.8 هست .
سایت دیجیتال پیکچر رو اگه برید خروجیهای تمام لنزها رو کنار هم میزاره تا خودتون نظاره کنید.
-
نقل قول:
ولی در مورد انتخاب دوربین متوجه نشدم از 5دی مارک 2 = 450/1
پست های بعد از نیمه شب بنده معروف است و دل خیلی ها را خون کرده! ببخشید بله منظور حدود قیمت بود 2450 (با لوازم اصلی)
بله تاپیکی در باره اینکه کدام 200-70 بهتر است داریم. بنده 200-70 اف4 را یکی از بهترین لنز های موجود می دانم .
نقل قول:
اگر منظورتان توصیه برای خرید پنتاکس است . . . اگر نخواهید فول فریمی باشید بله K7 + 135-50 f 2.8* limited بهترین گزینه است.
که نسیت به هم رده ای برند های دیگر فکر کنم ارزانتر هم باشد. قیمت لنز 1280 و هیچ چیز از 200-70 اف 4 کم ندارد.( هر دو استثنایی هستند) رنگ و کنتراست این لنز بسیار عالی است و روی کراپ 1.5 معادل همان 200-70 فول فرم است. قیمت دوربین هم حدود 1450 است گویا. که مجموعاً میشه حدود 2800 برای تکمیل رنج خرید بعدی 50-16 اف 2.8 خواهد بود که اونم 1300 قیمتش است.
البته گزینه های دیگری هم هست که در رنج واید ارزانتر باشد ، اگر پنتاکسی شدید عرض می کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
پست های بعد از نیمه شب بنده معروف است و دل خیلی ها را خون کرده! ببخشید بله منظور حدود قیمت بود 2450 (با لوازم اصلی)
بله تاپیکی در باره اینکه کدام 200-70 بهتر است داریم. بنده 200-70 اف4 را یکی از بهترین لنز های موجود می دانم .
اگر منظورتان توصیه برای خرید پنتاکس است . . . اگر نخواهید فول فریمی باشید بله K7 + 135-50 f 2.8* limited بهترین گزینه است.
که نسیت به هم رده ای برند های دیگر فکر کنم ارزانتر هم باشد. قیمت لنز 1280 و هیچ چیز از 200-70 اف 4 کم ندارد.( هر دو استثنایی هستند) رنگ و کنتراست این لنز بسیار عالی است و روی کراپ 1.5 معادل همان 200-70 فول فرم است. قیمت دوربین هم حدود 1450 است گویا. که مجموعاً میشه حدود 2800 برای تکمیل رنج خرید بعدی 50-16 اف 2.8 خواهد بود که اونم 1300 قیمتش است.
البته گزینه های دیگری هم هست که در رنج واید ارزانتر باشد ، اگر پنتاکسی شدید عرض می کنم.
مرسی از دوستان
امروز به قصد خرید رفتم که هیچ جا موجود نداشت و همه در صورت خرید قطعی سفارش میگرفتن و بعد چند روز....
قیمتهایی که بهم داده شد از این قرار بود :
7d کمترین قیمت 1430
5d کمترین قیمت با گارانتی ایده آل حدود 2480 و با گارانتی نورنگار 2470 که من از یکی شنیدم که اصلاً گارانتی نورنگار مفت نمیارزه ((خوده این شخص قبلاً نمایندگی نورنگار بودن)) حالا میخواستم ببینم درسته یا نه؟؟؟!!
لنز 70 200 هم از 1.320 قیمت گرفتم تا 1.420ت
24 70 هم 1550ت
تصمیم گرفتم اگه خدا بخواد برای خرید یه سفر بیام تهران و فعلاً روی انتخاب دوربین بیشتر وقت بزارم
محمدرضا جان در مورد پنتاکس یکم دو دل هستم ، از این نظر که کنون برند عام تری هست و از نظر لنز و تجهیزات خیلی کاملتره ولی در مورد پنتاکس از این نظر اطلاعات خاص چیزی ندارم حتی در مورد گارانتی و تعمیر... اگه همونطور که از کنون خیالم راحته در مورد پنتاکسم باشه در خریدش تردید نمیکنم
یه نمونه عکس از لنز 50 135 که داخل استادیو گرفته شده دارید ((اگه با k7 باشه که چه بهتر))؟؟؟
به نظر شما فول فریم بودن دوربین داخل استادیو تاثیر زیادی داره؟؟؟
اگه خودتون بودید بین 7d و 5d mark II و k7 کدومو انتخاب میکردید؟
میخوام بدونم اگه قراره از نظر کیفیت عکس 7d و 5d با لنز 70 200 یا k7 با لنز 50 135 تا حدوده زیادی که به چشم یک فرد عادی به عنوان مشتری یکسان دیده بشه ، ارزش داره که 7d خریداری کنم و 1 میلیون پس انداز کنم برای لنز 85م م f1.2 یا 16 50((پنتاکس)) یا اینکه نه ارزش داره دوربینه بهتری مثل 5d بخرم که به یه سری دلایل ارزش این هزینه کردنو داره ؟؟!
ببخشید زیاد سوال کردم
-
از آخر شروع کنیم!
بله 5دی ارزش هزینه کردن دارد.
نقل قول:
اگه خودتون بودید بین 7d و 5d mark II و k7 کدومو انتخاب میکردید؟
بین مواردی که فرمودید قطعاً 7d را برای کار در استدیو انتخاب نمی کردم. در حال حاضر از K20D+50-135 استفاده می کنم و هنوز نیازی به فول فریم احساس نکرده ام.
نقل قول:
ارزش داره که 7d خریداری کنم و 1 میلیون پس انداز کنم برای لنز 85م م f1.2
به نظر بنده 7دی + 85 مم چندان جالب نیست. اوج هنر نمایی 85 اف 1.2 روی فول فریم و البته در خارج از استدیو است.
کلاً با خرید 7دی برای شرایطی که فرمودید پول امکاناتی را خواهید پرداخت که نیازی بهش ندارید. اگر بنا پس انداز است و روی 7دی فکر می کنید خیر همان K7 را بخرید خیلی بهتر است یا مثلاً D300s
نقل قول:
محمدرضا جان در مورد پنتاکس یکم دو دل هستم ، از این نظر که کنون برند عام تری هست و از نظر لنز و تجهیزات خیلی کاملتره ولی در مورد پنتاکس از این نظر اطلاعات خاص چیزی ندارم حتی در مورد گارانتی و تعمیر... اگه همونطور که از کنون خیالم راحته در مورد پنتاکسم باشه در خریدش تردید نمیکنم
بنده شما را برای خرید پنتاکس تشویق نمی کنم و فرض کردم کنونی هستید فقط چون خودتان مطرح کردید نظرم را گفتم. اما از بابت تعمیرات و خدمات خیالتان راحت. عام تر بودن کنون اگر اهل خرید لوازم و لنز دست دوم و یا خرید و فروش لوازم هستید خیلی به کارتان خواهد آمد. اما اگر منظورتان گارانتی و ... است خیر تفاوتی نمی کند.
از نظر لوازم مثلاً تعداد لنز ... بستگی دارد که شما در چه سطحی کار خواهید کرد. فکر می کنید چند آتلیه در تهران لنز 85 اف 1.2 دارند؟ یا مثلاً 50 اف 1.2 ؟ که نبودش در پنتاکس شما را آزار بدهد. آیا به لنز هایی مانند 400 مم و یا 400-100 و یا 600 مم نیاز خواهید داشت؟ البته پنتاکس هم لنز هایی دارد که سایرین ندارند. آیا درآمد و نیاز شما در حدی هست که پرداخت بهای گران لنز هایی مانند 85 اف 1.2 را توجیه نماید؟ و آیا تفاوتی که با داشتن لنز 50 مم اف 1.2 به جای 50 مم اف 1.4 یا اف1.8 در نتیجه کار شما ایجاد می شود ارزش پرداخت این بها را دارد؟ به این سوال هافارغ از خریدن یا نخریدن پنتاس پاسخ بدهید، تکلیف بسیاری موارد روشن خواهد شد.
نقل قول:
یه نمونه عکس از لنز 50 135 که داخل استادیو گرفته شده دارید ((اگه با k7 باشه که چه بهتر))؟؟؟
با K7 که نه اما با K20D دارم . روی نت پیدا کنید بهتر است چون باید عکس را در ابعاد اصلی بررسی نمایید. اما اگر فکر می کنید مفید است یکی دو عکس در ابعاد اصلی جایی برایتان آپلود کنم و لینکش را بدهم.
نقل قول:
میخوام بدونم اگه قراره از نظر کیفیت عکس 7d و 5d با لنز 70 200 یا k7 با لنز 50 135 تا حدوده زیادی که به چشم یک فرد عادی به عنوان مشتری یکسان دیده بشه ، ارزش داره که 7d خریداری کنم و 1 میلیون پس انداز کنم برای لنز 85م م f1.2 یا 16 50((پنتاکس)) یا اینکه نه ارزش داره دوربینه بهتری مثل 5d بخرم که به یه سری دلایل ارزش این هزینه کردنو داره ؟؟!
توجه کنید که اگر 7D خریدید دیگر اولویت با خرید 200-70 نیست. چون به احتمال خیلی زیاد جا کم خواهید آورد. اگر 7دی خریدید باید به 70-24 یا 105-24 فکر کنید.
حساب K7 جداست چون پنتاکس به جای 200-70 ، 135-50 دارد که همان معادل 200-70 روی فول فریم است. اگر پنتاکسی شدید که با 4 میلیونی که فرمودید هر سه مورد را می شود خرید. (K7+ 50-135 +16-50 )
-
از پاسخها و راهنماییهای سریعت ممنون محمدرضا جان ، ایشاا... جبران کنم
نقل قول:
بین مواردی که فرمودید قطعاً 7d را برای کار در استدیو انتخاب نمی کردم. در حال حاضر از K20D+50-135 استفاده می کنم و هنوز نیازی به فول فریم احساس نکرده ام.
خوب اینجور که معلومه به داشتن فول فریم در استادیو چیزه ضروری نیست
نقل قول:
به نظر بنده 7دی + 85 مم چندان جالب نیست. اوج هنر نمایی 85 اف 1.2 روی فول فریم و البته در خارج از استدیو است.
کلاً با خرید 7دی برای شرایطی که فرمودید پول امکاناتی را خواهید پرداخت که نیازی بهش ندارید. اگر بنا پس انداز است و روی 7دی فکر می کنید خیر همان K7 را بخرید خیلی بهتر است یا مثلاً D300s
خوب در اینصورت از انتخاب های من 7d خارج میشه همونطور که فکرشم میکردم نسبت به دیگر دوربینا کمتر در استدیو کارایی داره ، محمد رضا جان من این لینک پیدا کردم و واقعاً لینک مفیدی بود
کد:
http://dc.watch.impress.co.jp/docs/review/date_digital/20091016_322246.html
مقایسه 50d و 7d و k7 و d300s
اگه تو این عکسای مقایسه دقت کنیم متوجه میشیم که کنتراست عکس به مراتب از k7 ، دی300 ، 50دی و در آخر 7دی کمتر میشه ، که همونطور که من گفتم دوست دارم کنتراست رنگ تو عکسا چشم نواز باشه
من هم با دی 90 کار کردم و هم با 50دی ((تو آتلیه)) یکی از دلیل هایی که باعث شد من از برند نیکون برای آتلیه انتخاب نکنم این بود که تفاوت 2تا عکس تو شرایط یکسان این بود:
رنگ عکس دی90 مایل به سرد بود و سوژه عکاسیو خیلی خوب نشون نمیداد و حالت مرده
رنگ عکس 50دی مایل به گرم بود و سوژه عکاسیو خیلی خوب و طبیعی تر نشان میداد
نمیدونم درست گفتم یا نه ولی چیزی که به چشم دیدم اینطوری بود ولی خوب تو لینک بالا دی 300 کنتراستش بیشتر 7دی بود و رنگهاش قشنگتر ((بر عکس چیزی که من تجربه کردم))
نقل قول:
بنده شما را برای خرید پنتاکس تشویق نمی کنم و فرض کردم کنونی هستید فقط چون خودتان مطرح کردید نظرم را گفتم. اما از بابت تعمیرات و خدمات خیالتان راحت. عام تر بودن کنون اگر اهل خرید لوازم و لنز دست دوم و یا خرید و فروش لوازم هستید خیلی به کارتان خواهد آمد. اما اگر منظورتان گارانتی و ... است خیر تفاوتی نمی کند.
از نظر لوازم مثلاً تعداد لنز ... بستگی دارد که شما در چه سطحی کار خواهید کرد. فکر می کنید چند آتلیه در تهران لنز 85 اف 1.2 دارند؟ یا مثلاً 50 اف 1.2 ؟ که نبودش در پنتاکس شما را آزار بدهد. آیا به لنز هایی مانند 400 مم و یا 400-100 و یا 600 مم نیاز خواهید داشت؟ البته پنتاکس هم لنز هایی دارد که سایرین ندارند. آیا درآمد و نیاز شما در حدی هست که پرداخت بهای گران لنز هایی مانند 85 اف 1.2 را توجیه نماید؟ و آیا تفاوتی که با داشتن لنز 50 مم اف 1.2 به جای 50 مم اف 1.4 یا اف1.8 در نتیجه کار شما ایجاد می شود ارزش پرداخت این بها را دارد؟ به این سوال هافارغ از خریدن یا نخریدن پنتاس پاسخ بدهید، تکلیف بسیاری موارد روشن خواهد شد.
نه هدف اصلیم عکاسیه پرتره هستش ، و شاید بعضی اوقات برای دل خودم بزنم به دل طبیعت و عکاسی کنم.... یعنی مانور خریدم برای لنز ، بهترین لنزی هست که میتونم باش عکاسی پرتره انجام بدم ((یعنی بعداً قصد خریدن یه لنز خیلی عالی برای پرتره دارم))
نقل قول:
با K7 که نه اما با K20D دارم . روی نت پیدا کنید بهتر است چون باید عکس را در ابعاد اصلی بررسی نمایید. اما اگر فکر می کنید مفید است یکی دو عکس در ابعاد اصلی جایی برایتان آپلود کنم و لینکش را بدهم.
عکسهای این لنزو تو سایتش دیدم ولی نمیدونم با چه دوربینی بود ، و اینکه عکسهای پرتره نبود
ممنون میشم اگه اینکارو کنید
نقل قول:
توجه کنید که اگر 7D خریدید دیگر اولویت با خرید 200-70 نیست. چون به احتمال خیلی زیاد جا کم خواهید آورد. اگر 7دی خریدید باید به 70-24 یا 105-24 فکر کنید.
من اگه کنون میخواستم بخرم یکی از اصلیترین هدفام خرید یه 70 200
پس با این حال قید 7d میزنم
نقل قول:
حساب K7 جداست چون پنتاکس به جای 200-70 ، 135-50 دارد که همان معادل 200-70 روی فول فریم است. اگر پنتاکسی شدید که با 4 میلیونی که فرمودید هر سه مورد را می شود خرید. (K7+ 50-135 +16-50 )
محمدرضا جان من یه سوالی که داشتم و متوجه نشدم این بود ، آیا من با 70 200 روی 5d و 50 135 روی k7 به یه کیفیت عکس ((یکسان)) میرسم؟؟ از نظر مشاهده یک مشتری و یا چاپ ؟؟؟ چون اگه بدونم تفاوت چندانی نداره یه امتیاز مثبت برای خریده پنتاکس هست
به نظرتون اگه یه پله بیام پایینتر تو انتخاب کنون یعنی 50دی چی ؟ خوبه؟؟ در صورتی میگم که فقط بخوام کنون انتخاب کنم یعنی بین 5دی مارک 2 و 50دی ((چون 7دی....))
-
نقل قول:
من هم با دی 90 کار کردم و هم با 50دی ((تو آتلیه)) یکی از دلیل هایی که باعث شد من از برند نیکون برای آتلیه انتخاب نکنم این بود که تفاوت 2تا عکس تو شرایط یکسان این بود:
رنگ عکس دی90 مایل به سرد بود و سوژه عکاسیو خیلی خوب نشون نمیداد و حالت مرده
رنگ عکس 50دی مایل به گرم بود و سوژه عکاسیو خیلی خوب و طبیعی تر نشان میداد
نمیدونم درست گفتم یا نه ولی چیزی که به چشم دیدم اینطوری بود ولی خوب تو لینک بالا دی 300 کنتراستش بیشتر 7دی بود و رنگهاش قشنگتر ((بر عکس چیزی که من تجربه کردم))
این مقایسه رو تنها با شرایط خاص میشه انجام داد و گرنه گفتنش سخت است. اتفاقاً بسیاری اعتقاد دارند رنگ های نیکون گرم تر است . . .
نقل قول:
عکسهای این لنزو تو سایتش دیدم ولی نمیدونم با چه دوربینی بود ، و اینکه عکسهای پرتره نبود
ممنون میشم اگه اینکارو کنید
چشم اما زود تر از اویل هفته آینده احتمالاً نمی توانم.
نقل قول:
آیا من با 70 200 روی 5d و 50 135 روی k7 به یه کیفیت عکس ((یکسان)) میرسم؟؟ از نظر مشاهده یک مشتری و یا چاپ ؟؟؟
از نظر مشتری و چاپ بله. اما کلاً خیر به هر حال فول فریمی گفتن ! اما در چاپ های معمولی تا 100-70 که بنده تجربه کرده ام تفاوت خاصی ندارد از طرفی عکسی که به برای مشتری آماده می شود آنقدر رویش کار شده که دیگه فرقش معلوم نخواهد بود.
برای این کار 50دی بهتر از 7دی است (به نظر من) و 50دی + 70-24 و 200-70 را هم استفاده کرده ام و خیلی ها هم می کنند مشکلی هم ندارد. هر کدام از این 3 ترکیب را تهیه کنید مشکلی نخواهید داشت.
-
سلام.همین الان که این مطلب را مینویسم از یک عروسی برگشته ام که عکاس دوربین 1دی
اس مارک 3 به همراه لنز 24-70 داشت و یک فلاش روی دوربین و یک فلاش و سافت باکس بزرگ.
از عکاسان بسیار معروف هم هست که اگر نام ببرم مطمئنا دوستان زیادی خواهند شناخت.در اتلیه هم با لنز 70-200 اف 2.8 عکس میگیرد.برای من جالب بود که برای این نوع عکاسی 5دی مارک 2 کافی نیست؟؟؟؟
چه نیازی به بدنه ی سیل و آن همه نقطه ی فوکوس دارد؟!؟!که باید برایش مبلغ اضافی پرداخت؟!؟
حال اگر مسئله علاقه ی شخصی باشد که هیچ و جای بحث نمیماند.اما صحبت کلی است برای زمانی که شما
در اتلیه نور و زمان کافی دارید و عاقلانه تر است که هزینه را صرف موارد بهتری نظیر لنز و تجهیزات نورپردازی بکنید.
بحث رنگ هم امروزه با فتوشاپ برای کسانی که کار حرفه ای میکنند کاملا حل شده است.
در مورد 70-200 اف 4-اگر با سه پایه عکاسی میکنید یا با نور فلاش که سرعت شاتر را میتوانید روی 250 یا 200 تنظیم
کنید,نسخه ی بدون لرزشگیر که من داشتم و الان برادرم روی 550 دی استفاده میکند بسیار شارپ و عالی است و به
نسبت قیمت بسیار مناسب.نسخه ی 2.8 هم تفاوت زیادی در اف 4 با نسخه ی 4 ندارد مضاف بر اینکه شما با اف 2.8
سرعت بالاتر(بیشتر خبری) و عمق میدان کمتر(بیشتر هنری!) را تجربه خواهید کرد
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Soheil.Q
برای من جالب بود که برای این نوع عکاسی 5دی مارک 2 کافی نیست؟؟؟؟
چه نیازی به بدنه ی سیل و آن همه نقطه ی فوکوس دارد؟!؟!که باید برایش مبلغ اضافی پرداخت؟!؟
موفق باشید
سلام؛
با توجه به زمان ارايه اين دو دوربين، احتمالا 1DS3 را قبل از اينكه اسمي از 5D2 باشد، تهيه كرده اند.
-
سلام.بله این موضوع هم میتواند باشد اما همان 5دی1 هم جواب گو است و بعد از معرفی 2 هم میتوان آنرا تهیه کرد(با توجه به زمان).اما منظور من استفاده از 1دی در عکاسی اتلیه و عروسی است در حالی که بهتر میدانیم بیشترین استفاده ی ان کجاست.
+_+_+_+
وقتی عزیزی از 5دی1 در بیابان استفاده میکند و اظهار میکند سنسور این دوربین زود کثیف میشود,آیا نباید بفهمد که این دوربین برای آتلیه ساخته شده و نه طبیعت گردی؟و استفاده از 1 دی با آن بدنه ی سیل و قیمت گرانتر و فوکوس سریعتر در اتلیه؟فکر کنم ایران از معدود کشورهایی است که این موارد در ان اتفاق می افتد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Soheil.Q
سلام.بله این موضوع هم میتواند باشد اما همان 5دی1 هم جواب گو است و بعد از معرفی 2 هم میتوان آنرا تهیه کرد(با توجه به زمان).اما منظور من استفاده از 1دی در عکاسی اتلیه و عروسی است در حالی که بهتر میدانیم بیشترین استفاده ی ان کجاست.
+_+_+_+
وقتی عزیزی از 5دی1 در بیابان استفاده میکند و اظهار میکند سنسور این دوربین زود کثیف میشود,آیا نباید بفهمد که این دوربین برای آتلیه ساخته شده و نه طبیعت گردی؟و استفاده از 1 دی با آن بدنه ی سیل و قیمت گرانتر و فوکوس سریعتر در اتلیه؟فکر کنم ایران از معدود کشورهایی است که این موارد در ان اتفاق می افتد!
سلام؛
اگر حدس من دست باشد، با توجه به اينكه عنوان مي كنيد آتليه دار معروفي هم هستند، احتمالا انتخاب 1DS3 در مقابل 5D هم براي چاپهاي قدي بوده (با توجه به مگاپيكسل بسيار بيشتر آن)
-
سلام.پویان جان حق با شماست اگر این دوربین را در گذشته تهیه کرده باشند و خیلی جدید نباشد و معیار
انتخاب علاقه و یا مگاپیکسل باشد.اما امروز برای دوستان اتلیه دار انتخاب ها بیشتر است
-
البته من چند تا فیلم عکاسی دیدم که عکاسان زبده در آن از 1Ds برای کار فشن استفاده میکردند
کلا تهیه دوربین در بسیاری از جهات به سلیقه و علاقه شخص خریدار هم مربوط میشود
و اینکه شاید عکاس فقط کار آتلیه انجام ندهد و در زمینه های دیگر هم فعالیت داشته باشد
اما در مورد 5d MII به نظر من اگر از لحاظ بودجه مشکلی ندارید در اولویت هست
اگر در آینده بخواهید کار عروسی یا کارهای سفارشی در باغ انجام بدید
داشتن ایزوی بالا همراه با کیفیت مناسب برای شما حسن بزرگی محسوب میشود
اما در مورد لنز و انتخاب بین 24-70 و 24-105 در این فروم و فروم های خارجی بحث زیادی مطرح شده
اما چیزی که من فهمیدم اینست که هردو دارای مزایا و معایب کوچکی هستند
با 24-70 شما دارای F 2.8 هستید اما رنج 24-105 و IS رو از دست میدید
البته 24-105 در فول فریم گوشه ها را کمی سافت میکند که 24-70 این مشکل را ندارد
و مساله بعدی فلر در 24-105 هست که در نسخه های جدید بهتر شده
وزن 24-70 هم که معروف هست
حال شما اگر فقط در آتلیه کار میکنید که به نظر من 24-105 انتخاب اول خواهد بود
در آتلیه وزن کمتر . داشتن IS و رنج بهتر با شما خواهد یود
70-200 F4 IS بی نظیر هست اما من شخصا F 2.8 رو بیشتر ترجیح میدم مخصوصا نسخه 2
که کیفیتی حتی بهتر از F4 IS دارد
-
راهنمای خرید دوربین حرفه ای برای یک آماتور
سلام خدمت همگی دوستان
من به عنوان یک عکاس خیلی آماتور این سوالو از شما می پرسم
امیدوارم راهنماییم کنین
من میخوام تو یک شهرستان آتلیه بزنم و قبلا هم یک دوربین کامپکت داشتم.ولی میخوام این کار رو به صورت خیلی جدی ادامه بدم.تو یکی از تاپیک ها خوندم که دوربین های dslr واسه اول کار خوب نیست .می خوام کمکم کنین تا یک دوربین با کیفیت بخرم.خیلی ممنون
-
پاسخ : راهنمای خرید دوربین حرفه ای برای یک آماتور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsenbgh
سلام خدمت همگی دوستان
من به عنوان یک عکاس خیلی آماتور این سوالو از شما می پرسم
امیدوارم راهنماییم کنین
من میخوام تو یک شهرستان آتلیه بزنم و قبلا هم یک دوربین کامپکت داشتم.ولی میخوام این کار رو به صورت خیلی جدی ادامه بدم.تو یکی از تاپیک ها خوندم که دوربین های dslr واسه اول کار خوب نیست .می خوام کمکم کنین تا یک دوربین با کیفیت بخرم.خیلی ممنون
امیدوارم دلخور نشید اما که شما که میخواهید آتلیه بزنید باید بدونید slr یعنی چی دیگه اول کار و آخر کار برای شما معنی نداره.
مقداری هزینه کنید و در کلاسهای عکاسی شرکت کنید تا کار با دوربین های حرفه ای رو یاد بگیرید مواردی از قبیل نورسنجی ، ترکیب بندی ، شناخت خطوط و طراحی عکس و... بعد از اون دوره های نورپردازی ببینید . اونوقت قابلیت تأسیس یک آتلیه رو خواهید داشت الان هیچ کاری نمیتونید بکنید. ( این رو از سوال شما برداشت کردم والا قصد جسارت نداشتم)
-
Canon 60D مناسب براي آتليه ؟
نظر شما در مورد استفاده اين بدنه در آتليه ؟
لنز 200-18 براي كار در آتليه ؟
لنز پيشنهادي شما جهت بالاترين كيفيت ؟
من در حال راه اندازي يك آتليه هستم با توجه شرايط بالا لطفاً مرا راهنمايي بفرماييد ... !
-
سلام
استفاده از هر بدنه ای در آتلیه تقربیا امکان پذیر هست فقط در رابطه با لنز باید بگم 200-18 خیلی انتخاب خوبی نیست.85-15 انتخاب بهتریست با توجه به شارپنس بالاتر.
-
60 دی برای آتلیه از نظر من مناسبه چون به نسبت قیمت کیفیت بالایی داره و پلاستیکی بودن بدنه هم در کار آتلیه تاثیری نداره . گرچه شاید از هر اس ال آری بشه خروجی خوب در آتلیه گرفت چون شرایط بسیار تحت کنترل است .
اما لنز : آقا لنز رو بچسب و در لنز خرج کن . اگر بتونی در کنار یک لنز با رنج مناسب از واید یا نرمال تا تله ، یک پرایم هم در نظر بگیری تفاوت را احساس خواهی کرد .
مثلاً : canon 24 - 105 L / canon 24 - 70 L / canon 28 - 300 L / و البته در پرایم ها : canon 85 mm f / 1.2 / zeiss 85 mm f / 1.4
درسته که لنزهای پیشنهادی بالا همگی قیمتی حتی فراتر از بدنه شما رو دارند اما شارپنس و امکان استفاده از نهایت رزولوشن بدنه در چاپ های بزرگ از امتیازاتی هستند که فقط با هزینه بالا در لنز به دست می آیند . اگر می توانی شک نکن و الا همان 18-200 هم در آتلیه راضی کننده است .
-
انتخاب آخر !
اگه بخوام در انتخاب لنز با توجه به اينكه قيمتش مهم نيست، آخرين انتخاب را انجام بدم چه لنزي پيشنهاد مي كنيد ؟!
-
اگر من بودم بین لنزهایی که دوستمون معرفی کردن قطعا 105-24 رو انتخاب میکردم.
-
با توجع به اینکه در آتلیه به دیاف 8 به بالا نیاز دارید بنده توصیه عقیل جان یعنی 24-105 رو به شما میکنم
موفق باشید....
-
سلام
تصميم دارم يك آتليه خانگي درست كنم محیطی باعرض3متروطول 5متروارتفاع5/2
دوربینcanon450Dدارم خواستم در مورد خرید لنز راهنمایی کنید
ایا میشه برای عکاسی داخل اتلیه وبیرون برای جشن عروسی از یک لنز استفاده کرد؟
حدود 1تومن پس انداز دارم وبرام کیفیت عکس مهمه
نظرتون در مورد 18-200و15-85چیه؟
پیشنهاد دیگه ای دارید ممنون میشم .
-
نقل قول:
اما لنز : آقا لنز رو بچسب و در لنز خرج کن . اگر بتونی در کنار یک لنز با رنج مناسب از واید یا نرمال تا تله ، یک پرایم هم در نظر بگیری تفاوت را احساس خواهی کرد .
مثلاً : canon 24 - 105 L / canon 24 - 70 L / canon 28 - 300 L / و البته در پرایم ها : canon 85 mm f / 1.2 / zeiss 85 mm f / 1.4
درسته که لنزهای پیشنهادی بالا همگی قیمتی حتی فراتر از بدنه شما رو دارند اما شارپنس و امکان استفاده از نهایت رزولوشن بدنه در چاپ های بزرگ از امتیازاتی هستند که فقط با هزینه بالا در لنز به دست می آیند . اگر می توانی شک نکن و الا همان 18-200 هم در آتلیه راضی کننده است .
اولین بار است که می بینم کسی لنز 300-28 را برای آتلیه توصیه می کند. یا حتی برای آتلیه توصیه 85 اف1.4 زایس و 85 اف 1.2 کنون را می کند که اصولاً لنز هایی برای فضای باز هستند. به حق چیز های نشنیده . . .
لنز همه کاره در آتلیه چیزی با رنج 105-24 است(روی کراپ دار). کیفیت بهتر کمی شما را به درد سر می اندازد. مثلاً 70-24 +200-70 را می توانید انتخاب کنید. اگر هم مشکل پولی هست رنجی مثل 28-135 یا چیزی تو این حدود کار راه انداز است و برای رسیدن به کیفیت بهتر می توانید کمی صبر کنید تا پول کافی پس انداز شود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
اولین بار است که می بینم کسی لنز 300-28 را برای آتلیه توصیه می کند.
سلام بر محمدرضاي عزيز. من كاري به درستي يا اشتباه نظر دوستمان ندارم اما
لطفا تاپيك زير را ببين. مخصوصا اين پست را. ادريس را كه همه مي شناسيم:
http://www.akkasee.com/forum/showthr...l=1#post114138
-
سلام
پس شد دومین بار . . . با این توضیح که ادریس کانادا است و همانطور که دیده اید عکاسی عروسی آنجا در ژانر مستند قرار دارد. لنز 300-28 ال هم بسیار در بین خبرنگار ها طرفدار دارد. از طرف دیگر اگر درست یادم باشد در تاپیک همین لنز در باره مشکلاتی که برای رینگ های جلویی لنز پیش می آید و بعد درست مثل یک پمپ غبار عمل می کند مطالبی توسط کاوه قبادی آمده بود.