ممنون منظورم همون فلشچتر اكسترنال بود ميخواستم بدونم چه فلشچتري بگيرم كه با دوربينم سازگار باشه(براي آتليه)
Printable View
دوستان عزيز راهنمائي هاي مفيدي ارائه دادند من بدنه كنون براي آتليه را ترجيح نميدم هرچند خودم كنون دارم اما تو تنظيمات وايت بالانس دستي و كلوين برند نيكون حرف اول رو ميزنه البته قصدم تبليغ خاص يا طرفداري از فلان مارك نيست فقط جهت اطلاع عرض شد.
قصد خرید دوربین برای آتلیه داشتم
استفاده برای عکاسی در آتلیه
استفاده برای کلیپ سازی
استفاده برای عکاسی در فضای بیرونی در روز نه شب
دوربین های انتخابی با توجه به اینکه نمیخوام هزینه زیادی انجام بدم با گرانی فعلی
دوربین D3200 18-55
دوربین D5100 18-55
دوربین D650 18-55 CANON
دوربین D5200 18-55
مورد آخری که هنوز وارد نشده و اگر هم بیاد حول حوش 2800 میشه که واقعا به صرفه نیست
با سلام
دوستان نظرتون راجب به انتخاب بین 60D کنون و D5100 نیکون چیه؟
اینجور که بنده متوجه شدم نویز پرفورمنس در ایزو های بالای 1600 در دی5100 بهتره و این برتری به وضوح تا چند استاپ افزایش ایزو هم مشهوده
(از دی3100 به بعد عملکرد نویزی به مراتب بهتر (تا نرسیده به رده های بالا و فول فریم) جزئی جدا ناشدنی از دوربین های نیکون شده)
و بحث دیگه بحث داینامیک رنج هست که دی5100 با بهره گیری از سنسور دی7000 عملکرد چشمگیری داره
منصوروف هم تو ریویو هاش به این نکته اشاره کرده
و رده بندی در سایت dxo رو هم که همه میدونید جایگاه دی5100 کجاست
و از طرفی گریپ بهتر 60 دی
باتری بهتر
فیلمبرداری بهتر و ال سی دی بالایی و مگاپیکسل بیشتر
امکانات نرم افزاری بهتر و قرار گرفتن در رده ای بالاتر و ...
فقط بحثی که میمونه اینه که در دنیای واقعی چقدر متفاوت خواهند بود؟
سمپل ها که هرکدوم یک چیز میگه!
اگر قیمت یک دی 5100 رو با لنز 18-55 و 60 دی با لنز 18-55 رو یکسان در نظر بگیریم (اندکی 60 دی گران تر) چطور؟
خرید کدومیک توجیه داره؟
کدوم بدنه ی بهتری خواهد بود؟
کدوم دیرتر قدیمی میشه؟
با سپاس
----------
ادیت:
اشتباها پست در این تاپیک ارسال شد
مقصود تاپیک راهنمایی برای خرید dslr بود
با عرض پوزش لطفا منتقل بشه
با تشکر
قیمت بدنه 60D : حدود 2600
قیمت D5100 kit 18-55 : حدود 1900
حدود 900 هزار تومان در این رده "اندک" محسوب میشود؟ به نظرم با قیمت 600D اشتباه گرفته اید.
----------------------------------
راستی سؤالی داشتم از دوستان:
برای آتلیه میتوان روی سری NEX سونی (مثلا 5n) حساب کرد؟ آیا جواب کار آتلیه را میدهند؟
نظر شخصی بنده این هست که گاهی شما "استفاده خاص" از دوربینی دارید. مثلا برایتان مهم است که دوربینتان عکاسی پیاپی با سرعت بالا داشته باشد. باید بروید و در آن فاکتور خاص دنبال دوربین باشید. یا مثلا دوربینتان می خواهید سیلینگ بدنه داشته باشد... می روید دنبال آنها که دارند. اما برای کاری مانند "عکاسی روزمره و خانوادگی" یک عدد کانن 500دی دست دوم هم جوابگوی بسیاری از نیازهای شماست. اول باید مشخص کرد که دوربین کدام "نیاز" شما را باید پر کند. اگر این نیاز صرفا "لذت خرید دوربین خفن" هست، روی آن پا بگذارید که فقط دارید برای پولتان یک چاه عمیق بی انتها میکنید! :-D اما اگر نیاز به دوربین اس ال آر دارید و مشخصه خاصی مد نظرتان است، زیاد شک نکنید، شاید اختلاف دوربینهای موجود با قیمت تقریبی یکسان (که در مثال شما اصلا یکسان نبود!) آنقدر زیاد نباشد که حتی ارزش فکر کردن داشته باشد. کمی نیاز خودتان را بشناسید، دوربین مناسب خودش را به شما نشان خواهد داد...
سلام
اختلاف عملکرد نویزی این دو دوربین کمتر از یک استاپ است (به قول شما اگر از ایزو 1600 حساب کنیم، با یک استاپ افزایش به ایزو 3200 و با دو استاپ افزایش به ایزو 6400 می رسیم که سقف ایزو 60D است) بر حسب نتایج DxOMark، ایزو مورد قبول 60D برابر 813 و برای D5100 برابر 1183 است که به معنای اختلاف 0.45 استاپ است نه چندین استاپ. این اختلاف هم در عکاسی اختلاف زیاد و تعیین کننده ای نیست.
ارادتمند
بله اختلافشان زیاد هست به شرط آکبند .بادی 60دی 2550 هست و دی 5100 با 18-55 2 تومن
البته عرض شد اگر قیمت رو یکسان در نظر بگیریم ولی ظاهرا باید شفاف سازی بیشتری میکردم.این بخش رو از قلم انداختم :
یک دی 5100 آک پیدا کردم 1800 و یک 60دی تقریبا آک با 18-55 2تومن
:-D
استفاده مدنظر بنده پرتره و طبیعت هست
سیلینگ نسبی بنده مهم هست و همینطور خوش دستی اون + امکاناتی مثل تریگر فلش و تاپ ال سی دی میتونه مفید باشه
عکاسی پیاپی نیاز ندارم.فیلمبرداری بسیار کم
چون قصد عکاسی طبیعت داشتم نویز هم برایم مهم بود مخصوصا در تصاویر شب و هنگام غروب
و اینجا این سوال میمونه که کدوم میتونه بهتر عمل کنه.چون سنسور بیش از 50% موثره و نمیشه رو حساب امکانات فقط تصمیم گرفت !
اگر میخواستم 500 دی بگیرم دوربین قبلی رو نگه میداشتم
چون بیشتر میخواستم دوربینی بگیرم که به این زودی ها به فکر تعویضش نباشم
اگر 500 دی بگیرم به ناچار باید درآینده نزدیک دوباره به فکر بدنه باشم ولی این تجربه رو قبلا کرد ام و الان دنبال بدنه خوب و ماندگار و سپس تهیه لنز برای ادامه هستم اگر خدا بخواهد
راجب لذت خرید دوربین خفن و این بازی ها هم چیزی نمیدانم :-D
اگر منظورتون اینه از روی ظاهر و نام یک برند و مدل دوربین میخوام یه چیز دهن پر کن بگیرم بدون اینکه بدونم نیازم چیه؟
,خیر به هیچ وجه اینطور نیست!
اتفاقا بنده برای ذره ذره مبلغی که هزینه میخوام بکنم زحمت کشیدم و قصد ندارم اون رو برای چیزی به هدر بدم.دلیل بررسی دقیق تر و مطرح کردن این سوالات نیز همین هست:-)
با تشکر
سلام
بنده تصاویر گرفته شده با این 2 دوربین رو مقایسه کردم
در ایزو 3200 و حتی 1600 نویز به وضوح مشهود بود
ولی در دی5100 تا ایزوی 6400 و 12800 چنین نویزی ندیدم
با سپاس
سلام
حتماً شرایط عکاسی در نمونه هائی که دیدید متفاوت بوده است. عکس ها باید دقیقاً در یک شرایط گرفته شده باشند نا قابل مقایسه باشند (دمای محیط، مقدار نور موجود، مدت نوردهی و ... در میزان نویز بسیار موثر است). عکس ها باید در فرمت RAW و بدون نویز گیری باشند.(نرم افزار دوربین برای تهیه JPG نویزگیری می کند). من با هر دو دوربین عکاسی کرده ام و اصلاً چنین اختلاف فاحشی وجود ندارد، هیچ مرجع معتبری هم به چنین اختلافی اشاره نکرده است. به نمونه های DPreview مراجعه کنید. در امتیازدهی DxO هم که در شرایط آزمایشگاهی انجام می شود اختلاف در حد نیم استاپ است:
DxOMark - Compare cameras side by side
در Review سایت DPreview علیرغم اینکه امتیاز کلی 60D برابر 79 و امتیاز کلی D5100 برابر 76 است ولی در مقایسه در بخش High ISO Noise امتیاز D5100 اندکی بیشتر از 60D است و اختلاف در این زمینه زیاد نیست:
Canon EOS 60D Review: Digital Photography Review
ارادتمند
ايزوي 1600 و 6400 و مواردي كه هيچ ربطي به آتليه ندارهنقل قول:
چون قصد عکاسی طبیعت داشتم نویز هم برایم مهم بود مخصوصا در تصاویر شب و هنگام غروب
سلام
البته بنده در ویدئوی بررسی که از جسمی ثابت تصاویری یکسان میگرفت مشاهده کردم و از روی تصاویر jpeg ظاهرا بود
سوای رتبه بندی های dxo و غیره ,شما در سمپل های dpreveiw نگاه کنید, در ایزو 3200 نویز به وضوح در لبه ها و نقاط تاریک در 60دی مشهود هست در تصویری که از یک آقا قرار داده.همینطو ردر تصویری که از چمن و بوش ها گذاشته شده بسیار نویزی و تاحدی واش اوت هست
ولی در 12800 در دی5100 تازه نویز شروع میکنه به نمود کردن.مثلا تصویر گل رو نگاه کنید و غیره
در ارتباط با داینامیک رنج هم اختلاف مشهوده
نظرتون در این مورد چیه؟
با سپاس
بله منظور بنده هم برای آتلیه نبود. همانطور که خودتان نیز کوت کردید منظور از ایزو در عکاسی طبیعت و ایندور و ... هست
----
ادیت:
اگر تاپیک رو میفرمایید بله,در پست اول عرض کردم که تاپیک سهوا اشتباه انتخاب شده واگر امکانش باشه منتقل بشه
با تشکر
ببخشید بنده قصد جسارت نداشتم... چون دوستانی هستند که در فروم دوربین اینگونه سوال می کنند :
با 8 میلیون تومان چه دوربینی خوب است بخرم؟
بعد که سوال می پرسند دوستان که استفاده شما چیست؟ هیچ جواب درستی دریافت نمی کنند. چون آن بنده خدا هم نمی داند دوربین را برای چه منظوری می خواهد. شما هم چون مشخص نکردید، من فکر کردم شاید جزو این دسته افراد باشید که از همینجا عذرخواهی می کنم.
همانطور که داریوش جان گفتند، اختلاف دو دوربین مدنظر شما در سنسور و نویز زیاد فاحش نیست.
جاهایی که 60دی برتری دارد:
پشتیبانی از فرمت های بیشتر فایل هنگام عکسبرداری
سرعت شاتر تا 1/8000 در برابر 1/4000
عکاسی پیاپی سریعتر (5.3 فریم بر ثانیه در مقابل 4)
ویوفایندر بهتر (کمی بزرگتر، و با منشور به جای آینه)
ال سی دی بالای بدنه
جاهایی که دی5100 برتری دارد:
فوکوس 11 نقطه ای در برابر 9 نقطه ای
سنسور با عملکرد نویزی کمی بهتر
دوستان اگر چیز دیگری هم هست اضافه کنند...
قرار شده بود تصاویر با شرایط یکسان رو مورد بررسی قرار بدید. مثلا این شاید کمکتون بکنه :
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos60D/19
و برای jpeg هم :
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos60D/11
پ.ن : من به شخصه تاحالا در مواقع بسیار نادری روی ایزوی 1600 رفتم توی دوربینم و بالاتر از آن را هم خاموش کرده ام...! نمی دانم شما در ایزوی بالای 1600 چه قرار است بکنید، اما تا جایی که بنده دیده ام، استفاده آنچنانی ندارد. دوستان اگر اشتباهی میکنم اصلاح بفرمایند...
مجدداً تاکید می کنم شرایط عکاسی باید دقیقاً یکسان باشد. در لینک زیر تست DPreview برای هر سه دوربین D5100 ، D7000 و 60D در فرمت RAW و در ایزو 3200 قابل مشاهده است: تفاوت در میزان نویز در ایزو های 3200 و حتی 6400 چندان زیاد نیست ضمن اینکه نمونه 60D در مقایسه با نمونه های D5100 و D7000 دارای نویز اندکی بیشتر ولی از طرفی Detail اندکی بیشتر است. اختلاف داینامیک رنج هم آن قدر نیست که مثلاً اگر از 60D خوشتان آمد و آن را گرفتید بعداً پشیمان شوید.
Nikon D7000 Review: Digital Photography Review
به نظر من هر سه دوربین های خوبی هستند ولی رقابت اصلی بین D7000 و 60D است (که در یک رده هستند) و هر کدام را بخرید قطعاً پشیمان نخواهید شد. ارگونومی 60D کمی بهتر از D7000 است ولی هر دو را در دست بگیرید و با هر کدام راحت ترید آن را انتخاب کنید. اگر دلتان با D7000 یا D5100 است تردید نکنید (هر چند بین این دو قطعاً D7000 بسیار بهتر است)
ارادتمند
خواهش میکنم.اختیار دارید
در ارتباط با نقاط فوکاس گفته شده 11 در مقابل 9 و طبیعتا 11 برتری داره
ولی خب اگر بخوایم کراس بودن 9 نقطه رو در نظر بگیریم عده ای بر این عقیده هستند که برتری ازان 60دی هست. و بیشتر قید میکنند برای ترکنیگ سوژه مناسب تره مثل 7 دی
ولی برای من مشخص نشد در حالت کلی این 2 نقطه تفاوت یا کراس بودن یا نبودن آیا چقدر مشهوده؟
از سرعت عکاسی پیاپی و فرمت های مختلف میشه گذشت.اونقدر مهم نیست برام
در رابطه با نویز هم منتظرم داریوش عزیز نظرشون رو بگن
ولی داشتن منشور به جای آینه چه برتری هایی دارد؟
با تشکر
مشکلی مطمئن باشید با هیچکدام برای شما ایجاد نخواهد شد به لحاظ فوکوس.
ترکینگ هم معمولا در عکسبرداری از سوژه های متحرک استفاده دارد که در این حال به عکسبرداری پیاپی هم نیاز خواهید داشت...با استفاده هایی که ذکر کردید، فوکوس هم شاید زیاد برای شما مطرح نباشد.
منشور هم از آینه تصویر روشن تری ایجاد می کند و در دوربین های رده بالاتر مورد استفاده قرار می گیرد. اینجا را مطالعه بفرمایید:
optics - What is the difference between a pentaprism and a pentamirror? - Photography
به غیر از این، بزرگنمایی ویوفایندر 60دی 0.95 است و در دی5100 0.78. این بعنی تصویری که در ویوفایندر می بینید بزرگتر است و برای فوکوس کردن راحت تر هستید.
باز هم دوستان اگر اشتباه می کنم اصلاح کنند.
من نظرم در خصوص مقایسه رفتار نویزی در شرایط High ISO را با ارائه لینک DPreview عرض کردم.
ضمناً من این عکس را با 60D به ناچار با ایزو 6400 و در دمای 48 درجه سانتیگراد عسلویه (بالا رفتن دمای سنسور مستقیماً باعث افزایش نویز می شود) گرفته ام و به نظرم نتیجه هم چندان بد نشده است:
http://500px.com/photo/13376701
ارادت
به نظرم مساله دیگری که دوربین های در این سطح کنن را از نمونه های نیکونی یک سر و گردن بالاتر می برد، وجود firmware جالبی به نام magiclantern هست. امکاناتی که به دوربین شما اضافه می کنه خارق العاده است...
سلام
من یک دوربین کنن450dبا لنز28-135mmدارم قصد ارتقا دادن لنز یادوربین رو دارم حدود 3تومن هم پس انداز دارم .
برای کار تو اتلیه ومجالس عروسی دوستان چه پیشنهادی دارند؟
با این قیمت هایی که الان هست شما میتونی با 3 تومن یا کمی بیشتر یک 600دی یا 650 دی بخرید همراه با یک لنز در حد همینی که دارید یا نهایتا این 450 رو بفروشی و یک 600دی +یک لنز پرایم برای کار باغت بگیری.
من جای شما بودم همه پولم رو لنز می خریدم و با همین دوربین ادامه میدادم. وگرنه شاید از خرید لوازم جدید خوشحال باشید اما تفاوتی چشمگیری در خروجی کارتان نخواهید داشت
با تشکر از شما چه لنزی برای این بدنه مناسبه (برامجالس) بدنه ضعیف نیست ؟
البته برا اتلیه خیلی ازش راضیم
اگر پول برسه یک 105-24 + یک 50 یا 85 (همراه با فروش 135-28 )
یا اینکه فروش 135-28 + 450دی و خرید یک بدنه 40 دی یا 50دی+ یک 105-24 اگر واقعا از این دوربین خسته شدید
اگر روی برند تعصب ندارید می تونید روی d90 نیکون با لنز کیت 18-105 فکر کنید.
هم از نظر رزولوشن جوابگو چاپ آتلیه در سایز بزرگ هست و هم لنز دارای کیفیت و رنج زوم خوبی هست.
من یکی از دوربینهای آتلیه ام d90 هست و تقریبا تمام کارام رو با اون انجام می دم.
اين جواب کسي نيست فقط محض اطلاع .سالها عکاسان ما با 717 سوني کارهاي عالي تحويل دادند حالا ما با دوربينهاي اينچنيني در گير برند هستيم!!!ولي نتيجه ....؟؟؟؟
درود
بله خوب همان قدر که آن موردی که شما به درستی به آن اشاره فرمودید افراط هست ،
خرید یک دوربین 40 مگاپیکسلی و استفاده از آن به اندازه دوربین 12 مگایپسکلی هم تفریط محسوب میشود.
مقدار مگاپیکسل بر اساس سایز چاپ است که کاربرد پیدا میکند ، وقتی قرار است در ابعاد بیلبورد چاپ شود خوب مگاپیکسل های بالا هم
مصرف پیدا خواهد کرد. در غیر این صورت صرفا لنزهای شما رو در رسیدن به خروجی بهتر ، به چالش خواهد کشید
( مخصوصا وقتی از نور محیطی قرار است استفاده شود )
سلام... دوربین 60d با لنز 24 - 105 جواب میده واسه کار پرتره؟ و اینکه با این لنز میشه فیلمبرداریم کرد در حد متوسط و خوب و ساخت کلیپ؟؟؟
d90 نیکون با لنز کیت 18-105 بیشتر جواب میده یا 60d با 55-250 مرسیییییییییییییی <3 (پرتره مدلینگ . استدیو ) تفاوت قیمت زیاده ... دنبال اینم که کیفیت چقدر فرق میکنه... مرسی از دوستان...
و آخرین سوال اینکه توی فیلم برداری...فرقی بین 600d , 60d وجود داره ... هرچی خوندم نفهمیدم................
بزارین سوالم رو اینجوری مطرح کنم... توی خروجی تصویر ... چه در فیلمبرداری و چه عکاسی در شرایط یکسان . با لنز های یکسان....تفاوتی در این 2 وجود داره
چون فقط برام خروجی کار مهمه....میخوام بدونم این همه هزینه بیشتر توی خروجی کار تاثیر داره یا نه...( چه فیلمبرداری...چه تصویر برداری)
در کل خیر . این دو دوربین تفاوت های دیگری دارند از نظر بدنه و دسترسی به منو ها و . . . . جنس تصویر خروجی و کیفیت تقریبا یکی است
مرسی ... یعنی حتی توی فیلم برداری هم باهم هیچ فرقی ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واسم عجیبه؟؟؟ پس کسایی که 60d میگیرن کیفیت بهتری ندارن ... فقط دارن پول ظاهر میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پول بدنه و منو ؟؟؟ اگه اینطوریه پس با لنز 24 - 105 و یه 600d میشه کار فیلمبرداری خوب داد بیرون و اینکه با این لنز میشه فیلمبرداریم کرد در حد متوسط و خوب و ساخت کلیپ؟؟؟ و واسه عکاسی مدلینگ هم جواب میده؟؟؟؟
برای بیرون دادن همچین کاری..... میشه با یه 600d + 55-250 این کارو بیرون داد؟؟؟؟؟ ( نور پردازی ok ) کلا من کارم مدلینگ هست....میشه با 600d و 55-250 اینجوری کار کرد؟؟
d90 نیکون با لنز کیت 18-105 چی؟؟؟ ( چون ارزون تره گفتم )
http://uploadtak.com/images/p6419_25...3181759298.jpg
http://www.uploadtak.com/images/j134...7434398227.jpg
اگر که نه......با این کیت ها چی؟؟؟ اصلا شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟
لنز 18 - 200 و یه 600d
لنز 18 - 200 و یه 60d
لنز 24 - 105 و یه 600d
لنز 24 - 105 و یه 60d
هرچی ارزون تر بهتر....مرسی...
میخوام یه بدنه ای باشه که بعدا واسه فیلمبرداری هم در صطح کلیپ سازی متوسط کم نیاره.....(این و واسه داستان بدنه های کن.ن میگم و کلا این بحثش با اون d90 نیکون با لنز کیت 18-105 جداست ، چون یه d90 واسه یه پروژه دستمه میخوام ببینم ارتقا بدمش به 60 یا 600d با اون حرفایی که مد نظرم بود؟؟؟؟ )
سلام
فکر میکنم هنوز اطلاعاتتون در بار دوربین ها و همچنین اشرافتون به کار فیلم برداری و کلیپی که میخواهید انجام دهید کم است. در مورد دوربین مشکل خاصی وجود ندارد لنز هایی که نام بردید به جز 105-24 کنون مناسب کار ساخت کلیپ نیستند که می تونید برای انتخاب لنز در تاپیک خودش راهنمایی بگیرید. تفاوت زیادی بین فیلم برداری دی 90 که الان دارید با 600دی و 60دی وجود ندارد. برای کیفیت متفاوت که دست مونتاژکارتون رو هم باز بگذاره بهتره از 5دی مار 2 استفاده کنید. در مورد مثال هایی که آوردید ... با هر لنز و دوربینی می تونید عکس های مشابه بگیرید.
مرسی ممنونم....ولی بنطرم رنگ بندیه عکسهای زیر عکسهای معمولی نیست که بشه با d90 گرفت؟؟؟؟ شما مطمعنی؟؟؟ از اون طرف یه سوال دیگه هم راجع به لنز 55-250 داشتم اینکه خروجی تصویرش با لنز 18-200 یا 18 - 135 تفاوت داره....ممنون اگه نه که با این تفاصیر بهترین کار گرفتن یه 600d + 55-250 هستش(تفاوت قیمت با 60d 18-135 2ملیونو نیم ).....ممنونم...
دوست عزیز برای مقایسه رنگ عکس ها باید از سایتهای معتبری که رنگ رو در شرایط یکسان و روی فایل خام بررسی می کنند استفاده کنید. اگر فکر میکنید با خرید یک دوربین (شما فرض کن بهترین دوربین روی زمین) بعد از چکاندن شاتر عکس به صورت عالی و با رنگ بندی مورد نظر شما از دوربین خارج میشود اشتباه میکنید. حداقل 10 مورد مختلف در رنگ بندی همان عکسی که گذاشتید نقش دارد. بنده عرض کردم بهترین لنزی که نام بردید 105-24 است. بقیه موارد 200-18 و . . . همه کم و بیش در یک رده هستند .
دوست عزیز عکس رو دوربین نمیگیره و شما عکاس هستین و بعد از عکاسی مرحله ای داریم به اسم post proccess یا edit یا ویرایش که میتونین روی رنگها . نورها . کنتراست و ... کار کنین و با توجه به ایده ای که دارین عکس رو ویرایش کنین
شما با هر دوربین و لنزی که گفتین میتونین همون عکس رو بگیرین
در مورد لنزها و دوربین ها هم هر لنز و دوربینی که تولید میشه حتما حکمت و هدفی داره و هیچ گرونی و ارزونی بی دلیل نیست
شما باید اول نیازهاتون رو درست بشناسین و بعد با بررسی مشخصات و امکانات دوربینها و لنزها بهترین انتخاب رو داشته باشین
سلام
میخواستم راهنمایی کنید در رنج 3 الی نهایت 3.5 میلیون یه دوربین همراه با لنز برای آتلیه عکاسی عروس چی بگیرم بهترین نتیجه رو میگیرم میخوام پینشهادهاتون رو با قیمت و در صورت نیاز توضیح از من حقیر و سایر دوستان درغ نکنید.
با تشکر امیر
ببخشید یه سئوال دیگه هم داشتم تو اینجا به ما پیشنهاد میکنن که نیکون d90 برداریم با یه لنز ارزون البته نوع لنزش رو نگفت چیه و یا اینکه یه نیکون d70 با یه لنز خوب ولی بازم نگفتن لنزش چیه در حد پیشنهاد اولیه تو همون مایه ها قیمت پیشنهادی به نظر شما کدوم بهتره البته من روی گفته اونا اصلا فکر نکردم بیشتر نظر شما دوستان حرفه ای شرطه برام منتظر پیشنهادهاتون با قیمت تقریبی هستم.
همچنان منتظر پیشنهادت شما عزیزان.
میخواستم راهنمایی کنید در رنج 3 الی نهایت 3.5 میلیون یه دوربین همراه با لنز برای آتلیه عکاسی عروس چی بگیرم بهترین نتیجه رو میگیرم میخوام پینشهادهاتون رو با قیمت و در صورت نیاز توضیح از من حقیر و سایر دوستان درغ نکنید.
راستش می خواستم بدونم برای من که دوربین 550D دارم ، خرید دوربین 50D برام حکم ارتقا رو می تونه داشته باشه یا خرید دوربین 60D؟ یا بهتر است همین دوربین رو نگه دارم و پولی رو که دارم خرج خرید فلاش و گریپ و تجهیز دوربین بکنم؟؟ حقیقتش اینه که مدتیه مردد هستم که با پولی که دارم دوربین رو ارتقا بدم یا برم برای خرید تجهیزات دیگه برای دوربین.
من بیشتر عکس های منظره و ماکرو می گیرم و علاقه به تجربه عکاسی پرتره هم دارم.
5200 بهتره اما روش لنز نداره
با توجه به بودجه شما 5100 + 18-105 (اگر اشتباه نکم ) + 50 1.8
منظورم اين بود که قيمت سايت فقط برای بدنه بود نميدونم لنز کيت چنده اما فکر کنم حداقل 400-500 تومن باشه
لنز 18-105 نيکون واسه شروع خوبه
اگر بتونيد 5200 بگيريد و 18-105 ترکيب خوبيه
اما اگر بعداً ميتونيد اپديت کنيد به نظر من دوربين قديمی تر مثل 5100 بگيريد که افت قيمت خودش رو کرده و حتی ميتونيد کار کرده تميزش رو پيدا کنيد
اينجوری موقع فروش مجدد افت قيمت کمتری شامل حالتون ميشه
بقيه وسايل اتليه رو داريد؟
توی تاپيک قيمت لنز ها بريد اونجا زدن فکر ميکنم حدود 1 تومن بود
توی سايت دی جی کالا هم نوشته که دوربين با چه لنزيه
فکر ميکنم کيفيت خروجی 550 دی از 50 دی بهتر باشه ، 50 دی بدنه بهتری داره فکوس بهتر ، 6.4 عکس هم در ثانيه ميگيره + چند تا آپشن ديگه مثل تنظيم فکوس لنز .....
من قبلاً يه کليپ گذاشته بودم که اين دوربين ها رو يک به يک مقايسه همزمان ميکرد
اگر به ويدئو و فکوس سريع تر و بهتر احتياج نداريد انچنان تغيری در کيفيت خروجی حتی با خريد 7 دی نميبينيد که ارزش اين همه هزينه رو داشته باشه
فقط بدنه حرفه اي تری ميگيريد که جنس بهتری داره و امکانات بيشتری به شما ميده اما کيفيت خروجی انچنان که ممکنه يه لنز خوب تغيير ايجاد کنه نيست
به نظر من يا برای فول فريم پول جمع کنيد يا لنز های بهتر بگيريد
https://www.youtube.com/watch?v=sX_I9KPPdWY
فکر ميکنم کيفيت خروجی 550 دی از 50 دی بهتر باشه ، 50 دی بدنه بهتری داره فکوس بهتر ، 6.4 عکس هم در ثانيه ميگيره + چند تا آپشن ديگه مثل تنظيم فکوس لنز .....
سلام به تمامی دوستان ...
من تازه کار هستم به نظر شما دوربین 650d واسه کار اتلیه چه جوره !؟
با چه لنزی ؟!
من دارم از این دوربین استفاده میکنم خیلی راضیم فیلمبرداریش هم کیفیتش فوق العاده است ترکیبش با لنز 18 135 جدید خیلی مناسبه
سلام
ممنون میشم راهنمایی کنین که چه دوربینی برای یک آماتور مناسبه که اگه بعدا بخواد از اون ( با اضافه کردن کمی تجهیزات) در آتلیه هم استفاده کنه
البته حدوده قیمت هم زیر 3 میلیون باشه
برای اتلیه بدنه اهیمت بالایی نداره بهتر به فکر لنز باشید ( هر بدنه ای را میتوانید در اتلیه استفاده کنید)
ولی پیشنهاد من به شما قبل از هر گونه خرید لوازم عکاسی مطالعه مناسب تا با مفاهیم پایه عکاسی بیشتر اشنا بشوید
اگر کمی هزینه کنید و در کلاسهای مناسب عکاسی شرکت کنید به نتایج بهتری میرسید.
با سلام
من می خوام کار آتلیه بکنم و الان می خوام یه دوربین بخرم ولی الان بودجه خرید تجهیزات نور پردازی رو ندارم ممنون می شم یه مدلی از دوربین رو برام معرفی کنید که فعلا بتونم بدون نور پردازی و تو خونه باهاش کار کنم
:oops:
با سلام
من فعلا دو تا دو نیم ملیون پول دارم ممنون می شم راهنمایم کنید
با سلام خدمت دوستان
من یه canon d7 با لنز 105-24 گرفتم . می خواستم بدونم واسه کار آتلیه هم جواب خوبی می گیرم یا باید لنز دیگه ای تهیه کنم
با سلام ممنون از راهنماییتون
اگه دوربین canon 600 dبگیرم با ید چه نوع لنزی رو بگیرم که برا کار آتلیه با شرایطی که گفتم (بدون تجهیزات نور پردازی و تو خونه )بتونم باهاش کار کنم
با سلام ؛ من عکاس حرفه ای نیستم و در بخش سینما و فیلمبرداری با دوربین های DSLR فعالیت دارم ؛ اما نظر شخصیمو می گم :
با توجه به درکی که از شما دارم و می تونم حس کنم که دوربین رو واسه چی می خواید ؛ دوربین مناسب هست. بهتره یک لنز بگیرید مثل 18-135 و کار خود را با عکاسی آتلیه راه بیاندازید. اما یکی از عناصر مهم عکاسی ( مخصوصا پرتره در آتلیه ) نورپردازی هست. بنظرم تا یک وسیله نورپردازی نگرفتید خیلی اشتباهه که سراغ عکاسی آتلیه ای بروید. می توانید بودجه خودتون را برای یک سافت باکس کوچک جمع کنید و به جای یک لنز خیلی خیلی خفن آتلیه ای ؛ یک لنز 18-135 بگیرید با یک سافت باکس. مطمئن باشید نتیجه بهتری می گیرید تا عکاسی بدون نورپردازی.
به هر حال امیدوارم موفق باشی. اما حتما یک فکری به حال نور بکن. خیلی مهمه.
سلام میکنم خدمت دوستان عزیزوگرامی، من میخام مغازه عکاسی بازکنم و از دوستان خواهش میکنم در انتخواب دوربین کمکم کنید. من برای دوربین در حدود3میلیون میتونم هزینه کنم و برای عکاسی در مغازه و بخصوص آتلیه میخام استفاده کنم. فقط میخام انتخوابی باشه که مدت ها استفاده کنم و نیاز به تعویض نباشه ، Nikon d700.canon eos 650d. Nikon d5200.canon 60d.Nikon d90 لطفا راهنماییم کنید کدام و با چه لنز کیتی با بودجه من مناسبتره. اگه درمورد فلباش استدیویی هم راهنمایی کنید ممنون میشم اونم تا 1500میتونم هزینه کنم. منتظر راهنمایی هاتون هستم ممنون.