سلام خدمت دوستان و اساتید گرانقدر
من میخواستم در یک آتلیه کار کنم و نیاز به خرید یک دوربین دارم ......... دوستان عزیز شما چه پیشنهادی میکنید ...... بودجه هم 1 تومن هست ........ اگه راهنماییم کنید ممنون میشم ......
Printable View
سلام خدمت دوستان و اساتید گرانقدر
من میخواستم در یک آتلیه کار کنم و نیاز به خرید یک دوربین دارم ......... دوستان عزیز شما چه پیشنهادی میکنید ...... بودجه هم 1 تومن هست ........ اگه راهنماییم کنید ممنون میشم ......
550d و يا 600d هر دو انتخابهاي خوبي براي كار استوديو هستن و تمام نياز شما رو در حال حاضر به خوبي پاسخ ميدن
در مورد لنر با توجه به تجربه شخصي از سه تا لنر زير براي اينكار بسيار لذت بردم البته مورد اول قيمتش مناسبت تر ولي دو تا مورد بعد قيمت بالايي دارند (مورد سوم كه جز بهترين و حرفه اي ترين لنزهاست)
1-Canon EF 50mm f/1.4 USM Lens
2- Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM
3- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM Lens
با سلام
اینکه تو آتلیه بخواین از چه لنزی استفاده کنید به کاربردتون در آتلیه بر میگرده
مثلا برای عکس پرسنلی میشه از لنزهایی مثل 60 ماکرو یا15-5 یا 24-105 استفاده کرد
یا اگر بالا تنه یا عروسی و اینجور چیزا میخواین بگیرین 70-200 اما اگه میخواین تمام فواصل کانونی رو داشته باشید و ..... یه شوخی به اسم 28-300 L هم وجود داره(که تقریبا وزن سنگینی داره)
موفق باشید.........
با بودجه ي 2400000 دوربين و لنز با هم چي خوبه؟براي عكاسي حرفه اي!
كسي نظري نداره ميخوام تك باشه تو رده خودش
درود
راستش علایقتون رو مشخص نکردید ولی من عجالتا D7000 رو با لنز 85-16 پیشنهاد می کنم . وقتی ژانر کار و توقعتون از دوربین رو مطرح کردید ، اون وقت میشه دقیق تر پیشنهاد داد .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
والا من واسه كسي ميخوام كلا تو اين رده چيا هست كه خوب باشه مثلا از برند olympus هم چيزي هست؟
با درود دوباره
برند اولیمپس رو دوستان بهتر می تونن راهنمایی کنن . من یه مدل می شناسم به اسم E30 که امتحان خودش رو پس داده و واقعا گزینه ی خوبیه ولیکن چون هنوز شرایطی واسه انتخاب نگذاشتید ، نمی تونم اونو پیشنهاد کنم . البته همون لنز و بدنه ای که معرفی کردم واقعا عالی هستن و کیفیت و امکانات بهتری دارن .
همون طور که گفتم واسه اینکه پیشنهاد خوبی بدیم باید پارامترهایی زیادی رو برامون مشخص کنید ؛ برای لنز باید بگید که می خواین روی سوژه های معماری و در فضاهای بسته و محیط های تنگ کار کنید (واید) یا اینکه قصد فعالیت در حوزه ی ماکروگرافی و حیات وحش (تله) رو دارید ؟ در ضمن قصد خرید یک لنز رو دارید یا اینکه اگر چندتا هم باشه اشکالی نداره ؟ برای بدنه هم باید فاکتورهای مثل سرعت ثبت دوربین ، قابلیت فیلم برداری ، نمایشگر چرخان ، ... رو مشخص کنید .
چیزی که از قلم افتاد توانایی عکاسه ؛ آیا از توانای های فنی و تکنیکی عکاس مطمئنید ؟ چرا که ممکنه ما یک گزینه ی چند ملیونی پیشنهاد بدیم ولی عکاس به دلیل توانایی کم نتونه بهره ی مفید و استفاده ی درخوری از تجهیزاتش کنه و در نهایت از خرید پشیمون بشه .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
سلام دوست عزیز.
بنده مدتهاست در مورد olympus جستجو میکنم و خوشحالم که یک خوش سلیقه دیگر را میبینم.
الان یک EPL-1 دارم و به جرات میتونم بگم که خروجی آن با D7000 نیکون قابل قیاس است.
ضمن تایید نظر جناب persian.boy باید اضافه کنم اگر کیفیت خروجی برایت مهم است و ظاهر صرفا حرفه ای داشتن برات مهم نیست حتی میتونی روی مدلهایی مثل EP2 یا EPL1 یا EPL2 هم حساب کنی البته E5 و E30 کاملا حرفه ای هستند Optione هایی دارند که در کمتر دوربین دیگری وجود دارد.
اضافه کنم که بنده با EP2 و E5 و E510 هم عکاسی کرده ام.
احتمالا باید یدونید که OLYMPUS در زمینه ساخت عدسی های دستگاههای تخصصی در زمینه پزشکی و هوا فضا زبانزد است.
همچنین در زمینه دوربین عکاسی ابدا کننده سیستم تمیز کننده فراصوت سنسور و لرزه گیر میباشد.
سوال كردم براي آتليه عكاسي ميخواد كيفيت هم براش مهمه فيلمبرداري هم مهم نيست!چون دوربين فيلمبرداري داره!
دوستان چي شد؟شرايط هم كه تو پست قبلي گفتم!!!!!!!
برای آتلیه به دلیل وجود نور کافی و همچنین قرار داشتن دوربین روی سه پایه دست شما برای انتخاب خیلی باز است.
مدل E5 و E30 بدنه ای کاملا فلزی و محکم و البته سنگین دارند.که E5 سنگین تر از E30 است(800 گرم)
ضمنا E30 فیلبرداری ندارد.
اضافه کنم که مدل E620 هم هست که بسیار ارزانتر از دو مدل قبلیست ولی یک مزیت دارد و اون هم قابلیت استفاده همزمان از سه فلاش بی سیم است و با قیمت کمی که دارد شما میتوانید لنزهای متعدد و لوازم بیشری را برای آن خریداری کنید.
کاربردتون و ژانری که عکاسی بکنید تا راهنمایی شوید
ضمن اینکه احساس میکنم شما بیشتر به مسایلی بیهوده ای مثله کلاس گذاشتن اهمیت میدیدن تاعکاسی، این بحث های بیهوده غیر از خالی کردن جیب مبارکتون و تنفر از عکاسی چیز دیگه ای به وجود نخواهد آورد
ار دوستان کسی نیست کمک کنه؟!
درود
دوستان قبلا به خوبی کمک کردن ! برای آتلیه لنز 105-24 بسیار انتخاب معقولیه . فقط بدنه می مونه که اون به نظرم 550D کفایت می کنه . اگربدنه ی بالاتری می خواهید ، Nikon D5100 بسیار مدل خوبیه که طبعا برای لنزش باید بیشتر بحث بشه . در هر صورت انتخاب با خودتونه . به نظر من همون گزینه ی اول کافی و البته عالیه .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
درود
105-14 ساخت کنن هست . راستش با این سوالات شبهه ای در ذهنم ایجاد شده که اون دوستتون که هنوز تا این درجه در طیف شناسی لنز دوربین ها نا آشناست ، واقعا به چه دلیلی قراره 2.5م تومن خرج کنه ؟ خرید در این سطح هر چه قدر هم تجهیزاتش ارزشمند باشه ، ولی بدون عکاس خوب ، درست جواب نمی ده . من همیشه توصیم اینه که عکاس باید بر تجهیزات ، محیط باشه نه اینکه تجهیزات ، محیط بر عکاس شه .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
سلام دوستان نمی دونم جای مناسبی هست یا نه واسه سوالم ...
اما من فردا اولین جلسه ی کلاس عکاسی دارم می رم و خیلی آماتورم و فقط مقداری با کامپکت ها کار کردم...
اما چون هدفم کار کردن تو آتلیه است ... نمی دونم کی باید دوربین رو تهیه کنم و اصلاً چه دوربینی واسه شروع خوبه که هم بشه باش آموزش دید و هم تو آتلیه بشه عکس های خوبی گرفت... شما واسه یه تازه کار چی پیشنهاد می کنین؟ زیر 1 تومن باشه...
دوستان کسی یه تازه وارد رو راهنمایی نمی کنه؟
من این چند مدل رو بین 700 تا 1100 پیدا کردم!!!
می خوام بدونم کدوم واسه کار آتلیه مناسبه!!! کاملاً مبتدی هستم و دارم کلاس می رم...
Canon
500D
550D
600D
1100D
Nikon
D3100
D5100
ممنون میشم کمکم کنین
اگر مدلی هم مد نظرتون هست کمتر 1100 کمک کنین!!!
سلام
برای آتلیه لنز از دوربین مهمتره.
به نظر من اول به فکر یه لنز باکیفیت باشید و بعد مانده پولتون رو صرف خرید یه دوربین (حتی دست دوم ) کنید .
باسپاس
خوب چه کار میشه کرد؟؟؟ خودتون می تونین بگین با این قیمت چی میشه کرد؟
مثلاً چه لنزی؟ قیمتش؟ و چه دوربینی؟
مثلاً الان یکی از مدل های بالا رو بخرم و بعداً بخوام لنز واسه آتلیه تهیه کنم چه مدلی هست و قیمتش چجوره؟
چون مبتدی هستم و دارم آموزش می بینم...
سلام :)
بر اساس تقسیم بندی سایت Dpreview فقط Nikon D3100 در رده Entry قرار دارد و بقیه دوربین ها در کلاس Mid هستند. ضمن اینکه تفاوت ها هم قابل توجه است.
در صورت افزایش بودجه جهت تامین دوربین و لنز و به علت برتری سنسور ، Nikon D5100 مناسب ترین گزینه است.
نتیجه تست سنسورها در DXO Mark
دوست عزیز رده mid دوربینهای کانن60 دی و نیکون 7000دی هستند
برتری های نیکون 5100 اگر منظورتون دینامک رنج و نویز هست که در استدیو اصلا کاربرد نداره حتی کانن 7 دی هم برتری هاش در استدیو آنچان کاربردی نداره
نمیدونم شما تجربه استدیو دارید یا نه لازم به ذکر است که استدبو حایی است که بیشتر مهارت عکاس در نورپردازی است که کاربرد دارد
حتی لنزهای معمولی هم در استدیو عکس ایده آل میگیرند
در مورد رده بندی ها به همان مرجع معتبری که معرفی شد رجوع شود.
اگر دو سال عکاسی در استودیو ، تجربه محسوب شود بله - در محیط داخل آتلیه بدلیل بودن نور کافی و عدم نیاز به بالا بردن ایزو طبیعتا بحث نویز مطرح نیست ولی مباحثی نظیر IQ وColor Depth مطرح و قابل توجه است .
در مورد مثالی که زدید : بله برتری های دوربین 7D (سیلینگ و سیستم فوکوس سریع و ... ) در آتلیه مطرح نیست.
در مورد لنز : در برند کنون لنز تله با کیفیت و قیمت مناسبی نظیر 18-105 نیکون که در آتلیه کاربردی است وجود ندارد.
با توجه به موارد صدرالاشاره باز هم توصیه بنده همان D5100 نیکون است.
شما نیکون d3100 را در رده entrly level و کانن1100d را در رده mid میدانید؟نقل قول:
در مورد رده بندی ها به همان مرجع معتبری که معرفی شد رجوع شود.
فکر نمی کنید با این رده بندی راهنمایی که نمشود بلکه بیشتر به گمراهی می رود
در مورد لنز هم 18-135 کانن از لنز مذکور کم نمی آورد
دوست عزیز sahandmsh
تمام دوربین های که خودتان معرفی کردید با یک لنز 18-135 ویا 18-105 نیازهای شما را بر طرف می کند و همه چیز بستگی به خلاقیت شما داره
از همه ی دوستان گلی که جواب دادین خیلی ممنونم
راستش من با پرس و جو از افراد مختلف بین این دو موندم
نیکون 3100 + 18-105
یا کنون 550 + 18-135
فکر کنم اگه بخوام لنز 5100 رو عوض کنم خیلی خرجم بالا بره
به نظرتون هزینه 3100 و 5100 نیکون و 550 کنون با تعویض لنز چقدر میشه؟
درود
هر چند که من خودم با خیلی از رده بندی های زیر موافق نیستم (خصوصا در مورد D5100) منتها گفتم شاید بد نباشه رده بندی استاندارد DP رو خدمت دوستان ارایه کنم :
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
من یه دوربین canon 350d دارم آیا این بدنه برای کار آتلیه مناسب است؟ در صورت مناسب بودن چه لنزی باید تهیه کنم؟ و با توجه به اینکه رزولوشن اون 8 میلیون پیکسل است آیا عکسهای سایز بزرگ مثلا بزرگتر از 40.60 می توان چاپ کرد؟
دوست عزیز دوربین شما برای چاپ های بزرگ چنگی بدل نمی زند بخصوص برای چاپ های بزرگ نه آن که بد باشد و نتوان با آن در استدیو کار کرد من خودم یکی دو سال با دوربین مربوطه داخل استدیو کار کردم مشکل این دوربین اول پیکسل کم و دوم رنگ های نچندان خوب بخصوص رنگ صورت زیاد خوب در نمی یاد
به نظر من دوربین تون رو بفروشید و با هزینه بیشتر از همین برند یک دوربین دیگری بخرید
ممنون از پاسختون آیا 550d خوبه؟ و چه لنزی باید براش تهیه کنم؟
نگاهی هم به این تاپیک ها بندازید
با سلام
یا حدود دومیلیون چه دروربینی برای کار در آتلیه از برند نیکون بخرم ؟ D300،یا D300S یا D7000 یا D90 شنیدم D90 بهتر از D7000 برای کار در آتلیه هستش ،با لنز 18-105
لطفا برای خرید راهنمایی کنید
ممنون
قطعا دی7000 ! سنسور عالی این دوربین با رزلوشن بالا و عملکرد خوب بهترین گزینه اس.برای چاپهای بزرگتر از معمول هم دستتون بازتره.همینطور امکانات این بدنه برای استفاده های بیرونی هم کاملا مناسب و جوابگوست.
ضمن اینکه این بدنه از هر جهت بر دی90 کاملا برتری داره!
با تشکر بسیار از راهنماییتون دوست عزیز
من کارم فقط تو آتلیه است ،همین امروز صبح زنگ زدم به یکی از بهتذین عکاسهای اهواز که دی 90 هم داره ، گفت یکی از دوستام دی 7000 داره و ازش ناراضیه ولی دی 90 که من دارم کاملا ازش راضیم
من کلیه ی مشخصات دوربین D90 و دی 7000 رو از حفظم ولی با هیچ کدوم کار نکردم ، اکثر کسانی هم که میشناسم با دی 7000 کار نکرده اند، ولی من خودم دی 7000 رو ترجیح میدم ولی میترسم اون چیزی که باید باشه ، جواب نده
یقینا دی 7000 انتخاب بسیار عقلانی تری است. کیفیت و امکانات خرید دی90 به لحاظ قدیمی تر بودن تکنولوژی ان و امکان جایگزینی اش به هیچ وجه منطقی نیست ! از چه چیز دی7000 میترسید؟؟!
با تشکر از توجهتون
از این میترسم که کیفیت عکس دی 7000 رنگ شناسیش ، قدرت فوکوس 39 نقطه ایش و ... برای کار بیرون آتلیه و عکاسی از محیط بهتر باشه تا کار داخل آتلیه . یعنی تو آتلیه دی 90 شارپنس و کیفیت تصویر بالاتری داشته باشه !
لطفا راهنمایی کنید
سلام
D7000 انتخاب عاقلانه ایست در ضمن فکر کنم در آتلیه به چاپهای بزرگ احتیاج پیدا می کنید و مگاپیکسل بیشتر به کار می آید.
پ.ن. اگر قیمت و مگاپیکسل و دینامیکرنج ... در نظر نگیریم من عکسهای D300s را بیشتر می پسندم (نظر شخصی)
پیروز باشید
متاسفانه توی منطقه جنوب یکسری از نظرات و باورهای عکاسان به خرافه نزدیکتره تا نظرات فنی(سو تفاهم نشه،خودم جنوبیم).مثلا مدتی پیش شنیدم یکی از مدعیترین عکاسهای شهرمون از رنگهای افتضاح و نابود و کامپکتی دی 300 اس در برابر دی300 صحبت میکرد!!!!!(دو بدنه با یک سنسور و پردازنده مشترک) همین آدم کیفیت عکسهای اس ایکس 1 کنون رو در حد بهترین اس ال آر ها میدونست!!!!!!!!!!!! و مثلا فرمت خام رو افتضاح و به درد نخور میدونه!!! یا مثلا کنون فقط برای کار بیرون نیکون برای آتلیه!!!
یا مدتی پیش توی شیراز از یک آتلیه دار شنیدم که میگفت اصلا نباید لنزهای لرزشگیر رو خرید چون افتضاحن!!!!!!
از اینها که بگذریم دیتیل ،داینامیک رنج،نویز و مسائل اینچنینی در مورد یک سنسور و کیفیت عکسهاش مهمن که در تمامی این موارد دی7000 با قدرت تمام برتری داره!
شارپنس تصویر هم که بیشتر به لنز برمیگرده تابدنه.
برتری های دی 7000 در سرعت و فوکوس و...هم تاثیری در بیرون و داخل آتلیه نداره که جایی بد باشه و جایی خوب.اتفاقا همه جا بهتر هست حتی در آتلیه!(اصلا منطق این ادعا کجاست؟!!)
اگر بودجه به قدر کفایت موجود هست حتما دی7000 رو تهیه بفرمایید و به این نظر غیر علمی که واقعا نمیدونم از کجا ناشی میشه توجه نکنید.
این رو هم اضافه کنم اون آقای که از دی7000 توی آتلیه نا راضیه 100 درصد مشکل از خودشه که علم و تجربه کافی برای خروجی گرفتن از یکی از بهترین دوربینها و سنسورهای موجود در دنیا رو نداره.
شک نکنید d7000. یکی از دوستان D300 اش رو که همه جوره از D90 سرتره فروخت و D7000 خرید و الان واقعا راضیه و از انتخابش پشیمون نیست. من خودم D90 دارم و چندین بار وسوسه شدم که دوربینم رو بفروشم و این موجود دوست داشتنی رو بخرم ولی هنوز همین از واسه من زیاده !!!
سلام به نظرتون D90برای آتلیه خوبه؟با چه لنزی بهتره بخرم
تا سقف 1300.من خیلی تعریف از D90شنیدم از چند نفر هم پرسیدم جواب مثبت دادن.نظر شما چه دوربینیه؟
سلام به فروم خوش امدید
در این مورد صحبت های زیادی در همین تاپیک شده که با مطالعه ان به خیلی از جوابهاتون میرسید
کاملا درست فرمودین
ولی برتری های D7000 به D90 چیه؟
Noise کمتر
فوکوس بهتر
Weather Sealing
Continues shooting سریعتر
Focus Micro Adjustment
و چند مورد دیگه که من سعی کردم مهمترین هاشو بگم
البته دوستان تصحیح یا اضافه کنن
ولی این برتری ها در آتلیه شاید خیلی موثر نباشد...
نورپردازی در کنترل شماست...پس نویز و Dynamic Range آن چنان در معادله نیست....سوژه تحرک خاصی ندارد...فوکوس و FPS سریعتر هم چندان مزیتی محسوب نمی شود....به همین ترتیب Weather sealing
در کنار این ها اما، Focus Micro adjustment میتواند کارآمد باشد....
به نظرم هزینه بیشتر بر روی لنزهای بهتر برای آتلیه شاید investment بهتری باشد تا بادی بهتر....
سبز باشید
با سلام. من مطالب را خواندم ولی شاید ناواردی من باعث شد به سرگیجه بیفتم و این سوالم را از خدمت دوستان بپرسم
من یک دوره عکاسی آتلیه ای می خواهم برم و برای این کار (عکاسی آتلیه ای( باید دوربین حرفه ای بگیرم
انتظاراتی که از دوربین دارم به ترتیب الویت 1- آتلیه ای (مهمترین) 2- منظره 3- خبری
با بودجه تا حدود 1.300.000 چه دوربینی بگیرم؟ (حداکثر تا 1.500.000)
و با این هزینه می توانم یک دوربین حرفه ای مناسب داشته باشم؟ و این شامل لوازم جانبی (مثل لنز و اینها) می شود؟
در محضر استادان صحبت کردن سخته. اشتباهی داشتم من را ببخشید
با تشکر پیشاپیش
با سلام خدمت اساتید
من میخوام یه دوربین+لنز برای عکاسی درون آتلیه و فضای آزاد بگیرم
در ضمن تازه کار هستم و میخوام شروع به یاد گرفتن عکاسی(البته خیلی هم علاقه دارم) کنم.
حالا اگر ممکنه راهنمایی کنید که با این تفاصیر برای کاری که من میخوام، 550D با یک لنز 18-135 مناسب هست یا 60D با همین لنزها
بودجه دقیق رو بفرمایید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
بودجه حدود 1.500.000 تومان
پس در اینصورت 550دی بخرید به علاوه 85-15 که ترکیب بسیار خوبی هست و مناسب کار شما.
خب میشه لطفا توضیح بدین که:
1. عیب لنز 18-135 چیه؟ و فرقش با 85-15 در چیه؟ چون خیلی تعریف از این لنز 18-135 شنیدم
2. و اینکه 60d چقدر از نظر کاربردی با 550d فرق داره؟و بعدا مجبور نمیشم عوضش کنم
با تشکر
1.عیب 135-18 به طور کل کیفیت متوسط تصویر در برابر کیفیت عالی 85-15 هست.(نمیدونم خیلی تعریف رو از کجا شنیدید! من این لنز رو داشتم و اونقدرها هم تعریفینیست)
2.تفاوتهای عمده 60دی و 550 دی به سرعت بالاتر،فلاش کامندر،نور سنج پیشرفته تر، هندلینگ بهتر،نمایشگر گردان،تنظیمات کامل دستی در حین فیلمبرداری در 60 دی برمیگرده.اما هردو از یک سنسور بهره میبرن.برای کسی که به اون موارد نیاز داشته باشه 60دی مسلما انتخاب بهتری هست.
اجبار به تعویض هم به استفاده شما برمیگرده،اما برای پرتره و موارد استفاده ای که به سرعت بالا نیاز نداشته باشید 550 دی کاملا کفایت میکنه.
میشه لنزی مابین این دو تا که از نظر قیمتی پایین تر از 85-15 باشه رو بم معرفی کنید.
برای آتلیه همون 135-18 لنز مناسبی هست و کافیه.شماتوی آتلیه از دیافراگمهای بسته استفاده میکنید که تفاوت لنزها کم میشه.
لنز بین این دو رو هم میشه 200-18 کنن در نظر گرفت که از لحاظ قیمت بین این دو قرار میگیره.
سلام
می خواستم ببینم فکوس 39 نقطه ای D7000 در مقابل فکوس 11 نقطه ای D5100 در آتلیه کاربرد زیادی داره؟ و اصولاً فکوس با نقاط بیشتر چقدر باعث برتری دوربین میشه چون دوربین 7D که خیلی ها اعتقاد دارن از d7000 بهتره 19 نقطه فکوس داره در مقابل D7000 که 39 نقطه است.
با تشکر
تعداد نقطه مهم نیست.سرعت دقت پراکنش نقاط فوکوس تعداد نقاط کراس تایپ و غیره موارد مهمتری از تعداد نقاط فوکوس هست.که در کل بیشتر به درد عکاسهای حیات وحش ورزشی و خبری میخوره. این مورد چندان در آتلیه اهمیت نداره.
اگر کسی بدونه به برتری های رده های بالاتر که مقداریش در دقت و سرعت بالاتر خلاصه میشه نیازی نداره بدنه ای مثل دی5100 به خوبی کفایت میکنه.
خیلی ممنون از پاسخگویی شما
من یهلی برام پیش اومده، اگه در شرایط کاملا مساوی دو عکس یکی با D5100 و دیگری با D7000 گرفته بشه، با توجه به اینکه نقاط فکوس D7000 بیشتر است چه اتفاقی در خروجی نهایی می افته؟ (البته نه فقط در آتلیه بلکه در شرایطی که این ویزگی کاملاً تاًثیر گذار است ، منظورم در شرایطی است که این برتری قابل لمس است، می خوام ببینم در شرایط مناسب این ویژگی چه تاثیری و به چه میزان در خروجی نهایی دارد.)
یکی از مزایای داشتن فوکوس پوینت بیشتر اینه که مثلا در عکاسی ورزشی یا موضوعات متحرک
برای مدهایی مثل servo AF دوربین سریعتر و با دقت بیشتری میتونه هدف رو track کنه
و
یکی هم در انتخاب دقیق تر فوکوس در دیافهای باز
این سوالو یکی از دوستام داشت گفتم اینجا بپرسم نظرات دوستان را براش بازگو کنم خرید بهتری داشته باشه
یکی از دوستان برای اتلیه (فقط هم داخل آتلیه ) میخواد دوربین تهیه کنه .
خودش میخواست دی 7000 با لنز کیتش بخره که اینجاتو مشهد میدن 2050 بعد 7D را میدون 2300 اونم با لنز کیتش
با توجه به این اختلاف شما کدوم را توصیه میکنید؟
من خودم دی 7000 دارم ولی نمیدونم با این افزایش قیمتی که پیدا کرده (حدود 400 تومن ) ایا ارزش خرید داره ؟
از طرفی گویا لنز کیت 7D چندان کیفت مناسبی نداره.
من گفتم شاید اگه دوربین ارزون تری از برند کانن بخره با لنز 15-85 بهتر باشه که اینجا میدن 850
ولی دیگه نمیدونم کدوم دوربین ؟
خلاصه تا حدود 2 میلیون خورده ای چه دوربین و چه لنزی را پیشنهاد میکنید؟
بیشتر هم کارش برای عروسه و فضای باز هم مد نظرش نیست که دنبال لنز با دیاف های خیلی باز باشه
برای آتلیه نه بدنه فلزی نیاز دارید نه سرعت بالا نه سیلینگ و نه نقاط فوکوس زیاد و سیستم فوکوس پیشرفته!
با این مبلغ توصیه من 550دی کنون هست به علاوه لنز ارزشمند 85-15 .
با صرف هزینه کمتر و البته لنز ضعیفتر هم میشه دی5100 نیکون رو تهیه کرد با 105-18 .
منتها نظر من روی گزینه اول هست.