دوستان برای آتلیه دوربین 7D مناسب تر هست یا 60D ؟ لطفا دلیلش رو هم بگید
Printable View
دوستان برای آتلیه دوربین 7D مناسب تر هست یا 60D ؟ لطفا دلیلش رو هم بگید
60d ، همینطور که دوستان فرمودند داخل آتلیه شما به سیلینگ خوب و فکوس سریع و گریپ بهتر احتیاجی ندارید، هر چند 60d در این موارد دوربین خوبی هست .
اما از آنجایی که سنسور ها مشابه هستند و اختلاف قیمت هم قابل توجه انتخاب 60d و خرید تجهیزات جانبی با کیفیت تر بهتر خواهد بود.
موفق باشید...
چه مشکلی داریم با این خط رو خط شدن، جناب هراتی عزیز این بار با شما
سلام !
من تقریبا کل این اپیک رو خوندم ! خودمم دنبال یه دوربین هستم ( به پرتره علاقه دارم، اولویت بعدیم عکاسی طبیعت هست ) !
فقط یه سوال داشتم الان !
دوربین کانن 550 دی ، اینقدر فاجعه هست که هیچکی پیشنهاد نمیکنه این دوربین رو !؟ با چیزایی که من ازش خوندم و قیمتش دوربین خوبی به نظرم اومد !
یعنی تو کار پرتره (استودیو) ضعف داره !؟
( توی قسمت این دوربین چیز بدی ازش نخوندم واقعا ! ولی دلیل پیشنهاد نشدنش رو نمی فهمم :دی ! )
این دوربین بسیار محبوب بوده و فروش خوبی هم داشته شاید دلیل پیشنهاد نشدن این دوربین ورود آپدیت اون با نام 600D باشه کجا خوندید که این دوربین فاجعه هست؟؟؟؟اگر در سایتهای غیر تخصصی خوندید که هیچ اما اگر توی فروم خوندید بفرماید که کجا و در کدوم تاپیک؟؟؟نقل قول:
دوربین کانن 550 دی ، اینقدر فاجعه هست که هیچکی پیشنهاد نمیکنه این دوربین رو !؟
نظر شخصی من درباره این دوربین:خیلی دوربین خوب و معقولیه و کیفیت خروجی بالایی هم داره درسته اگر این دوربین با 7D یا 60D مقایسه شود درحد و اندازه این دو نیست که البته مقایسه اینها با هم عاقلانه نیست
اگر بودجه بیشتر دارید آپدیت جدید رو تهیه کنید اگر نه که همین دوربین هم
خیر اصلاً مناسب نیست و بدر نمیخوره 18-55 از بدترین لنزها بحساب میاد و کیفیت اپتیکی خیلی بدی داره مخصوصاً در فوکالهای بالاترنقل قول:
ترکیب 550دی و همین 600دی ! با لنز 18-55 چطوره ؟ برای عکاسی پرتره یا طبیعت !
درباره لنز دوستان کنونی باید نظر بدن
اما اگر نیکون تهیه کنید لنز هایی با قیمت مناسب دارد که کیفیت اپتیکی خوب و قابل قبولی هم دارن
18-55 با 18-55 فرق داره ؟ :دی ! من منظورم 55-18 بود !! این لنز هم مشکل داره !؟
متاسفانه نمیدونم چرا نمیتونم با نیکن ارتباط برقرار کنم !! واقعا نمیدونم چرا !!!
نه نه هیچ فرقی ندارن و هرکسی یه مدل مینویسهنقل قول:
با 18-55 فرق داره ؟ :دی ! من منظورم 55-18 بود !! این لنز هم مشکل داره !؟
متاسفانه نمیدونم چرا نمیتونم با نیکن ارتباط برقرار کنم !! واقعا نمیدونم چرا !!!
اینکه با نیکون نمیتونید راحت باشید خوب همون کنون رو تهیه کنید بلاخره این هم سلیقه ای دیگه
شاید به نسبت قیمت خوب باشه اما اصلا نمیتونه بدرد پرتره در آتلیه و مخصوصاٌ عکاسی در طبیعت بخورهنقل قول:
18 55 با توجه به قیمتش یکی از لنزهای خوب canon بحساب میاد
همانطور که دوستان اشاره کردند کیفیت اپتیکی مناسبی نداره این لنز ... مضاف بر اینکه نه واید 18 مم خیلی برای طبیعت واید مناسبی است و حتما یک جا دست شما رو از پشت میبنده و نه 55 مم برای پرتره مناسب ... اگر بودجه داشتید حدود 900 تومان به نظر من لنز 15-85 علاوه بر کیفیت اپتیکی بالایی که داره واید به نسبت بهتری هم داره و برای طبیعت تا حدود زیادی جوابگو هست و لبه 85 مم هم برای پرتره مناسب ...
یه پیشنهاد دیگه هم هست ... با مبلغی کمی بیشتر از قیمت 18-55 میتوانید 50 مم اف 1.8 رو تهیه کنید حدود 150 هزار تومان اگر اشتباه نکنم و با توجه به اف بازی که داره برای پرتره استودیویی مناسب هست و قیمت خیلی خوبی هم داره و برای شروع عالیه به نظر من ...
در مورد دوربین هم به ذات هیچ دوربینی برای استودیو بد نیست ... لنز به نظر من مهم تره ... مگر بحث ایزو و یا امکانات دیگه که از نوشته شما به نظرم نمیاد که خیلی نیاز داشته باشید ... همین 550D هم خیلی خوب جوابگو هست ... سنسور این دوربین با 7D یکی ست اما خوب قابلیت های 7D به مراتب بیشتر هست که باید بر اساس نیاز انتخاب کرد ...
!نقل قول:
میتوانید 50 مم اف 1.8 رو تهیه کنید حدود 150 هزار تومان اگر اشتباه نکنم و با توجه به اف بازی که داره برای پرتره استودیویی مناسب هست
مرسی از راهنمایتون ! ولی میخوام ببینم یه لنزی هست که هم باهاش بشه تو استودیو بازدهی خوبی داشت و هم تو طبیعت !؟ ( با قیمت مناسب البته !! )
( البته فکر کنم اینجا جاش نیست ! ولی ممنون میشم راهنمایی کنین ! )
همین لنز 50 مم خوبه برای استودیو ، ولی برای پرتره گرفتن تو محیط بیرون هم مناسبه !؟
اگه یه لنز دیگه برای طبیعت بخوام چه پیشنهادی دارید !؟
اف باز
اف باز ای که دارد !!!
Open F
F- e - Baaz
رسوندم ؟؟؟
منظورم دیافراگم باز هست ... اف 1.8 داره نه اف 5.6
:;)
برای شرایط نوری کم و گاهی محدود در استودیو
منظور شما(AlaFalaki) رو از بازدهی خوب متوجه نمیشم ...
این لنز با اف 1.8 هم برای داخل استودیو مناسب هست هم برای محیط بیرون ... و همینطور به دلیل داشتم همچین دیافراگمی مات کردن بکگراند راحت تر و زیباتر هست ...البته من خودم این لنز رو ندارم چون خیلی به پرتره علاقه ای ندارم اما با این لنز کار کردم ... نسبت به قیمتی که داره خیلی خوبه ...
برای طبیعت هم اگر بخواهید باید تو تاپیک خودش بحث کنیم اما علی الحساب میتونید سیگما 10-20 اف 4-5.6 با قیمت حدود 800 هزار تومان و Canon 10-22 با قیمتی حدود 1 میلیون تومان حساب باز کنید ...
بحث بیشتر در این باره بهتره در تاپیک خودش مورد بحث قرار بگیره
با اینکه اف بازی داره و از 18-55 بهتره اما خیر برای استدیو خوب نیست و یکی از بهترین راههایی که میتوان پشت سوژه را محو کرد فاصله گرفتن از سوژه و استفاده از فوکال بالاتر است (یعنی استفاده از میلی متر بالاتر)بنابراین باید به لنزهایی بالای 80 میلیمتر فکر کرد و چون من با کنون کار نکردم نمیتونم لنز معرفی کنمنقل قول:
میتوانید 50 مم اف 1.8 رو تهیه کنید حدود 150 هزار تومان اگر اشتباه نکنم و با توجه به اف بازی که داره برای پرتره استودیویی مناسب هست
بدون هیچ دغدغه ای یکی از اون دو بدنه(ترجیحا 600دی) رو با 55-18 تهیه کنید و مشغول بشید.و مطمئن باشید هیچ مشکلی با همون لنز 55-18 در سال اول نخواهید داشت و هم برای منظره کاملا مناسبه و هم پرتره.فعلا نیاز به هیچ لنز دیگری ندارید.دوستان بسیار زیاد کم لطفی میکنن در حق 55-18 !
یک نگاه به تستهای فتو زون بیاندازید تا متوجه بشید در ابتدای کار کاملا لنز مناسب و ارزشمندی محسوب میشه(تا آخر بخونید و امتیاز و نتیجه گیری رو هم به دقت مطالعه کنید).نمیدونم دوستان چرا بلافاصله به یک تازه کار لنزهای تخصصی و پرایم پیشنهاد میدن...
Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS - Retest @ 15MP / Review
خوب شما درست میفرمایید اما دوستمون در مورد تجهیزات استودیویی حرفی نزدند ... فلاش استودیویی و غیره ...
اگر قصد خرید همچین تجهیزاتی داشته باشند یقینا حق با شماست ...
جناب احمدی هم کاملا درست فرمودند ... معمولا با همین 18-55 کار میکنند در ابتدا تا نیازها به خوبی شناخته بشه و بعد برای خرید اقدام بشه ... اما در کل خواستم عرض کنم با قیمت های نه چندان بالا هم به هر حال این لنزها هستند ...
کاملاً درسته فکر میکنم دلیل سختگیر شدن ما هم استفاده از فوکالهای مناسبتر و لنزهای بهتر باشهنقل قول:
بدون هیچ دغدغه ای یکی از اون دو بدنه(ترجیحا 600دی) رو با 55-18 تهیه کنید و مشغول بشید.و مطمئن باشید هیچ مشکلی با همون لنز 55-18 در سال اول نخواهید داشت و هم برای منظره کاملا مناسبه و هم پرتره
عجب!!!
دوستان لطف کنند اگر در موردی اطلاعات کاملی ندارند راهنمایی نفرمایند.
دورست عزیزی که دنبال دوربین و لنز مناسب برای پرتره هستید. اولا 550 دی ، 600دی، 60دی و 7دی برای پرتره بهیچ وجه تفاوتی ندارند شما برای پرتره نه به بدنه محکم نیاز دارید نه سرعت پیاپی عکاسی بالا و نه دقت و سرعت فکوس. تنها پارامتر مهم سنسور است که د همه مدلها یکی است. 7دی هم بگیرید کار بیشتری از 550دی برایتان انجام نخواد داد.
در مورد لنز، کلا پرتره بر دو دسته تقسیم میشود. پرتره در استودیو (منظورم استفاده از پرده در زمینه است) و پرتره محیطی. در پرتره در استودیو از دیافراگم کاملا بسته استفاده میشود. در این دیافراگم تمام لنزها شارپ هستند لنز شارپ 18-55 که جای خود دارد. در مورد پرتره محیطی نیاز به محو کردن پیش و پس زمینه وجود دارد که ناچار باید سراغ لنزهایی با دیافراگم باز و تله بلندتر بروید.
در مورد فاصله کانونی برای پرتره میگویند 85 تا 135 مناسب است. 55 روی سنسور کراپ 1.6 میشه هشتاو خوردهای که مناسب است. من عکاس تلیه میشناسم که با 1000دی و 18-55 بدون لرزهگیر کار میکند ومشکلی هم ندارد.
اما برای منظره 18 م م خیلی هم واید خوبی نیست. شاید در ماه های اول نیاز کمتری احساس کنید ولی حتما در آینده دورتر مشکل خواهید داشت. حتی واید 15 لنز 15-85 هم گاهی کافی نیست. اگر میتوانید لنز 15-85 را تهیه کنید وگرنه 15-55 برای شروع لنز خوبیست.
البته دوستان ماشاا... چندان بی تجربه هم نیستننقل قول:
دوستان لطف کنند اگر در موردی اطلاعات کاملی ندارند راهنمایی نفرمایند.
اگر به سوال اول آقای AlaFalaki توجه کنید ایشون فرمودند که هم برای پرتره هم برای طبیعت دنبال لنز مناسب میگردن
پس باید دنبال لنزی بگردن که واید و تله خوبی داشته باشه و از همه مهمتر کیفیت هم خوب باشه
تجربه نشون داده که برای خرید تجهیزات اگر در فروم دنبال انتخاب باشید بدتر سردرگم میشید
پس با نظر آقای lamagra موافقم یکی از همین بدنه ها ر با 18-55 تهیه کنید و در آینده اگر نیازتون بیشتر شد لنز جدید تهیه کنید خیلی هم ضرر نمیکنید چون 18-55 گرانقیمت نیست
سلام دوستان
یکی از دوستان در حال راه اندازی یک اتلیه کاملا خانگی هست
و برای کسب تجربه و شروع می خواد فقط از اطرافیانش به خصوص کودکان عکس بگیره
پول خیلی خیلی کمی داره - حد اکثر 400 برای دوربین-
می خواستم بدونم با یه نور پردازی نسبتا مناسب میتونه با دوربینهای نیمه حرفه ای مثل sh10 یا sh20 یا g11 , g12 چیز خوبی از آب در بیاره؟
خواهش می کنم فقط زود جواب بدین ممنونم
lمن دنبال بحث ایشون اضافه کنم که 550 دی 60 دی 600 دی و 7 دی هیچ فرقی باهم نمیکنن
تنها تفاوت ها ایناست
7 دی دارای دو پردازشگر دایجیک هست نتیجه نویز کمتر این دوربین داری فوکوس بهتر نسبت به چند مدل دیگر است به دلیل 19 فوکوس پوینت در برابر 9
60 دی نسبت به 600 دی و 550 دی داری 9 کراس تایپ هست که اونها 1 کراس تایپ بیششتر ندارند پس در نتیجه فوکوس بهتر وشاتر 1 یه 8000
600 دی تنها مزیتش دارای زوم در هنگام فیلم برداری بدون هیچ افت کیفیتی هست که جدیدا با هک 550 دی این قابلیت برا 550 دی هست
سلام دوستان امیدوارم که خوب باشین این اولین سوال یا پست من تو انجمن هست
سوال اصلیم که درموردش با آقای فرهاد هم صحبت کردم اینه که میخوام واسه استدیو یه بادی با 2تا لنز خوب یا 2تا بادی با لنز مناسب بخرم حدود هزینه ای هم که میتونم بکنم 6 - 7 میلیونه خوش حال میشم نظر شما رو هم بدونم و کمکم کنید
از یک دوربین و لنز برای عکاسی از کودک و کاره پرتره داخل استدیو میخوام استفاده کنم و از یک دوربین و لنز دیگه برای شات های فضای باز و بیرون
دلیل اینکه هم میگم 2تا بادی اینه که میخوایم همیشه یه بادی توی استدیو باشه و یکی فقط برای شات بیرون باشه... به هر حال هزار و یک اتفاق ممکنه در کار پیش بیاد 2تا بادی اطمینان بالاتری واسم داره
نظر خودم 7D برای استدیو و 600D برای فضای بیرون هستش یا بلعکس اما به نظر شما در حال حاضر این دوربین ها قدیمی نشده ؟ منظورم برای آینده هست تا چند سال دیگه یا چند ماه دیگه ممکن به بادی جدید یا فول فرم احتیاج پیدا کنم ؟
به نظر شما اگه 2تا بادی رو یک مدل بگیرم عاقلانست !؟ یا کلا با این مقوله مخالفین ؟ تصمیم داشتم فقط یک بادی 5D بگیرم اما از دوستان شنیدم که قابلیت هاش توی استدیو دیده نمیشه و هزینه اضافی هستش...
ببخشید سوالات زیاد شد پیشا پیش ازتون تشکر میکنم ممنون
نقل قول:
یم داشتم فقط یک بادی 5D بگیرم اما از دوستان شنیدم که قابلیت هاش توی استدیو دیده نمیشه و هزینه اضافی هستش...
اگر مارک II مد نظر است؛ کل حیثیت این دوربین در آتلیه معنا پیدا میکند. کی گفته قابلیتهاش دیده نمیشه؟
با این همه سؤال که خیلیهاش نقض سؤال ماقبل خود است و بیشتر نشاندهنده عدم اطلاع از موضوع است، توصیه بنده خرید 600D و کمی صبر است تا خودتون بتونید به نتیجه برسید دومین بادی چه باشد بهتر است.
سلام
همانطور كه وحيد عزيز فرمودند 5D MKII براي آتليه ايده آل است ولي بايد اول بفرماييد كه سابقه ي عكاسي در چه حد داريد.
من با دو بدنه موافقم ولي تركيب دو بدنه كراپدار و فول فريم را براي اين كار ابدا توصيه نمي كنم چون هردو بدنه قرار است يك كار انجام دهند بهتر است يا هردو فول فريم باشند يا هر دو APSC و چون دو تا 5D خيلي هزينه بر است شايد پيشنهاد خودتان بد نباشد ولي اگر قرار است يكي 7D باشد ويكي 600D بهتر است جايشان را عوض كنيد و 7D را به خاطر بدنه ي آلياژي و سيلينگ بهتر براي عكسهاي بيرون بگذاريد.
آیا برای کار بیرون هم یک دوربین کاملا حرفه ای میخواید؟ مثلا یه بادی entry level مثل 550d کار شما رو راه نمی اندازه؟ قیمتش هم مناسبه و میتونید با پول save شده لنزهای بهتری بخرید
برای کار استودیو هم فکر کنم فول فریم بهتر باشه به خصوص 5dII
ممنون وحید جان اما دوستان گفتن برای اتلیه با یک بادی ارزون تر از 5دی که به نصبت خیلی گرونه هم میشه کیفیت و عکس خوبی ارائه کرد و برای آتلیه نیازی به سرعت شاتر بالا و سایز چاپ بالا (چاپ بیلبرد) بدنه و امکانات.... نداری و میتونم هزینه رو برای لنز با کیفیت قرار بدم ، میشه یه توضیح برای تفاوت هایی که توی عکس هایی که 5دی به نصبت بادی هایی که توی رنج 2میلیون به پایین هست و به کار آتلیه میتونه کمک کنه ارائه بدید ؟
ممنون فرهاد جان ، من سابقه عکاسیم در این حده که یک سال با دوربین سوپر زوم 30ایکس فوجی فیلم کار کردم و 6 ماه با یک 550دی
اتفاقا من هم به این موضوع پی بردم که 7دی برای بیرون بهتر از 600دی هست بازم ممنون اما بعضی دوستان میگن 60دی رو جای گزینه 7دی توی لیستم کنم !! به نظرتون 60دی برای عکاسی فضای باز بهتره یا 7دی ؟ گزینه هایی که مد نظر دارم سرعت شات و تعداد فریم عکاسی پیاپی بالا ، فیلم برداری اصلا واسم مهم نیست چون کارایی واسم نداره همینطور عکاسی در شب ، چیزی هم که خودم به دلم نشسته مانیتور گردونه 60دی هست که میتونه واسم کارامد باشه
مرسی حامد جان ، خودم هم هنوز نمیدونم وقتی میگن تمام این مدل بادی های ...550D 600D 60D 7D از یه سنسور استفاده میکنن و سرعت شاتر ، بدنه ، و... توی عکاسی استدیو مهم نیست پس این بادی ها چه تاثیر و تفاوتی میتونه توی کیفیت عکس داشته باشن !؟ یعنی اگر مثلا من یک لنز 15-85 و نور پردازی کامل و مجهز داشته باشم با هر کدام از این بادی ها یک نتیجه مجزا و متفاوت رو ممکنه تجربه کنم ؟؟؟
مورد دوم هم لنز هست دوستان لطفا راهنمایی کنید و یک لنز مناسب استدیو و یک لنز عکاسی فضای باز ... منظورم از فضای باز عکاسی از طبیعت نیست بهم معرفی کنید ممنون میشم
پیشنهادی که بهم شده ایناست
لنز 15-85 برای داخل استدیو که میگن میتونه تمام نیازم رو برآورده کنه و لنز 70-200 اف 4 است یا برای محیط بیرون لنز فیکس دیاف پایین 85 اف 1.8 یا 135 اف 2
دوست عزیز درود بر شما من فکر نمیکنم در استدیو فرقی بین کیفیت عکس بدنه ی 550D یا 600D نسبت به 7D باشه فرق بین 7D و این دو دوربین در سرعت این دوربین است و بدنه ی مقاوم تر که در استدیو این خصوصیات مهم نیستند در استدیو 7D کاری بیشتر از این دو دوربین برای شما انجام نخواهد داد . لنز هایی که به شما پیشنهاد شده اند همگی عالی هستند البته 70-200 f4 is که خیلی بهتره نسبت به 70-200 f4 و لنزهای 85 f1.8 و 15-85 خیلی لنزهای خوبی هستند موفق باشید .
با سلام خدمت دوستان. بنده قصد راه اندازی استودیو دارم. بودجه ای در حد 6 تا 8 هزار دلار. (حداکثر 10 هزار) جهت تهیه کلیه وسائل.
در حال حاضر یک دستگاه d60 نیکون با لنز 24-135 سیگما و 50 سیگما در اختیار دارم.
فضای مورد نظرم حدود 12 در 18 فوت.
شخصا ترجیح می دهم از برند نیکون استفاده کنم. اما با توجه به اینکه احتمالا بخاطر قدیمی بودن تجهیزاتم مجبور به خرید از صفر شوم در صورت وجود ترکیب پیشنهادی مناسب و به صرفه از تغییر برند ابایی ندارم.
دوستی در اینجا به بنده پیشنهاد دی 800 + 24-70 + 70-200 رو دادن که مجموعش میشه 7300 دلار. پیشنهاد بهتری بدین تاجلوی این اجنبی ها سربلند بشم!! :)
دوستان من دوربین نیکون دی 90 دارم و راستش ترجیح دادم بودجه بیشتر صرف خرید بدنه نکنم.....لنز 18-105 هم دارم ....هدفم کار پرتره است فعلا توی یه اتاق توی خونه واسه خودم کار میکنم ولی قصد کار در آینده رو دارم سوالاتی که دارم :
1- واسه کار پرتره آیا این لنز مناسب است ؟
2- اگر بخوام لنزی رو جایگزین کنم چه لنزی رو پیشنهاد میکنید؟می خوام لنز پیشنهادی از نظر شارپنس خلی خوب باشه و از اونجایی که به عکاسی از بچه ها خیلی علاقه دارم با لنز فعلی ام به خاطر حرکت زیاد بچه ها خیلی مشکل دارم.....حدود قیمت هم که می تونم هزینه کنم 2-2.5 است
مرسی
درود
لنز فعلی نسبت به قیمت های بازار لنز بسیار خوبی هست!
بنده قیمت لنز هارو ندارم ولی پیشنهادی میتونم بدم ، بنظر بنده بفکر لنز های پرایم یا فوکال ثابت باشید زیرا معمولا دیافراگم باز تری دارند و باعث میشوند نور بسیار بیشتری وارد بشه و شما سرعت شاتر رو بالاتر ببرید!
حتی فاصله ی دیافراگم 4 تا 2.8 در حدی هست که شما از به عنوان 1/10 ثانیه به 1/60 یا همین حدود برسید که در لنز های پرایم معمولا دیافراگم از 2.8 هم بازتر هست!
یا علی
در محیط آتلیه از فلاش استفاده میکنید یا خیر؟
اگر از فلاش استفاده نمیکنید میتوانید به فکر خرید nikon 50mm F/1.4G باشید البته این لنز فیکس است و برای کادربندی نیاز به جابجایی دارید در عوض دارای دیاف باز است که این امکان را به شما میدهد از سرعت شاتر سریعتری استفاده کنید ( قیمت حدوداً 1600 )
لنزهای دیگری هم وجود دارد اما با توجه به کراپ بودن بدنه و احتمالاً کوچک بودن فضای شما توصیه نمیشوند.
حواسم به عنوان تاپیک نبود! از تاپیک زیر باید استفاده میشد
http://forum.akkasee.com/f61/t4892.html
سلام. من تو سایت های زیادی دیدم (جه تخصصی ، چه عمومی ) که خیلی ها گفته بودن 50mm f1.8 اگه بهتر از f1.4 نباشه بدتر نیست (صرف نظر از قیمتش که قیمتش هم نصف هست ) و بی جهت پولتون رو صرف f 1.4 نکنید .نقل قول:
اگر از فلاش استفاده نمیکنید میتوانید به فکر خرید nikon 50mm F/1.4G باشید البته این لنز فیکس است و برای کادربندی نیاز به جابجایی دارید
سلام
میخوام واسه استودیو یه بادی و لنز مناسب بخرم با تجهیزات ممنون میشم کمکم کنید.
سلام میخواستم برای عکاسی مدلینگ یه دوربین حرفه ای بخرم . که علاوه بر استدیو . توی محیط های بازم به کارم بیاد. Canon 60d با لنز 18.200 چیزیه که بهم معرفی کردن میخواستم نظر شمارو در این باره بدونم. 2 تا از سبک و استایل عکسایی هم که مد نظرم هست رو اتتک میکنم . فقط این دوربین یکم قیمتش بالاست اگه میشه تو رنج قیمت پایین تر . حدود 2ملیون که هیچ چیزی از کیفیت کارم رو کم نمیکنه اگه چیزی مد نظرتون هست معرفی کنید. سپاس فراوان . مرسی فایل پیوست 37630 فایل پیوست 37631 فایل پیوست 37632 البته شد 3 تا :-)
کلا کسی حال نمیکنه به ما جواب بده دیگه !!!
اگه الان بخوام یه 60D با یه لنز 18-200 بخرم باید 3500000 هزینه کنم. بدنه 2,550000
وحالا اگه بخوام 600D با یه لنز 18 - 55 بخرم باید 2100000 iهزینه کنم.
در صورتی که هر چه قدر کاتالوگ بادی 600d , 60d رو خوندم چیزی متوجه نشدم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم . هدفمم عکاسی با شارپنس بالا . فوکاس هم برام فوق العاده مهمه. یعنی سبک عکسایی که میخوام بندازم اکثرا یه بخشی شارپ شارپ باید باشه . بقیه هم بلور . راهنمایی کنید لطفا مرسی و ممنون
درود
تا اساتید میان من یه خورده حرف بزنم :دی
البته ببخشید اگر تخصصی نیست.
اونجور که من فهمیدم تو اتلیه فرق زیادی بین بدنه های apsc وجود نداره.پس 60 دی با 600 دی و یا 550 دی تو آتلیه زیاد فرقی ندارند.اما شما برای بیرون هم میخواید استفاده کنید و به نظرم تو این موارد 60D برتری های بیشتری داره از جمله اوتوفکوس سریعتر و فوکوس پوینت بیشتر.
فکر کنم ست خوبی رو بهتون پیشنهاد دادند.چون به نسبت 200 میلی متر.f/5.6 راضی کننده است.جدا از اون از نظر شارپنس فکر میکنم خوب باشه.البته برای طبیعت 18 میلی متر بعضی اوقات زیاده ولی میشه یک کاریش کرد.میتونید به 15-85 هم فکر کنید که به نسبت لنز محبوب تر و با کیفیت تری هست.
جدا از این موارد برای مدلینگی که میخواید نورپردازی مهم ترین مساله است.به کج لایت توی چشم سوزه نگاه کنید.به سایه ها که از کدام طرف افتاده.
مرسی ممنون! منظورم از مدلینگ این نیست که فقط توی یه فزای بسته آتلیه عکس انداخته بشه گاهی وقت ها . عکس رو درون طبیعت باید انداخت. الان خدا وکیلی من کاملا گیج شدم. البته یکی از دلایل گیج شدنم تفاوت قیمت هاست یعنی چیزی حدود . یک ملیون و نیم فرق این دوتا ست هست :-( . همه میگن همچی به لنزه . الان من نمیدونم 18-55 بهتره یا 18-200 اگر 18 - 200 بهتره برای مودلینگ یه بدنه ارزون تر مثل 600d بگیرم به علاوه ی 200 - 18 ? ولی از اون طرف اگه قراره یک سری آپشن ها رو از دست بدم که خوب میگم من که دارم خرج میکنم . یه پول بیشتر بدم ولی همه آپشن هارو داشته باشم . مرسییی میدونم خیلی آماتورم :-(
مرسی ممنون! منظورم از مدلینگ این نیست که فقط توی یه فزای بسته آتلیه عکس انداخته بشه گاهی وقت ها . عکس رو درون طبیعت باید انداخت. الان خدا وکیلی من کاملا گیج شدم. البته یکی از دلایل گیج شدنم تفاوت قیمت هاست یعنی چیزی حدود . یک ملیون و نیم فرق این دوتا ست هست . همه میگن همچی به لنزه . الان من نمیدونم 18-55 بهتره یا 18-200 اگر 18 - 200 بهتره برای مودلینگ یه بدنه ارزون تر مثل 600d بگیرم به علاوه ی 200 - 18 ? ولی از اون طرف اگه قراره یک سری آپشن ها رو از دست بدم که خوب میگم من که دارم خرج میکنم . یه پول بیشتر بدم ولی همه آپشن هارو داشته باشم . مرسییی میدونم خیلی آماتورم
فایل پیوست 37645 فایل پیوست 37646
ببخشید این 2 تا فایل رو برای بیشتر رسوندن منظورم اتتچ کردم بازم ممنون.
مسلما" تو فضای بیرون هم شما برای مدلینگ احتیاج به بعضی از ابزار نورپردازی دارید.بعضی اوقات فلاش اکسترنال.بعضی اوقات رفلکتور.بعضی اوقات هر دو با هم.منتها اگر بیشتر کار پرتره و همین مدلینگ رو میخواید انجام بدید احتیاج به آپشن های خاصی ندارید.احتیاج به فوکوس پوینت زیادی ندارید.تنها مورد با کیفیت تر شدن عکس هاتون (جدا از لنز و بدنه) فوکوس و نورپردازی مناسب هست.
اگر میخواید بک گراند سوژه بلور بشه (همون محو شدن) احتیاج به یکی از این دو یا هر دو با هم دارید : f بازتر /فوکال بیشتر.
f بازتر باعث میشه وقتی حتی به سوزه نزدیک هم هستید عکس هاتون از فلوی مناسبی برخوردار بشه و فوکال بالاتر این محدودیت و یا اجازه رو به شما میده که از سوزه فاصله بیشتری بگیرید
منتها من به شخصه ندیدم کسی برای عکاسی بیرون از آتلیه 18-55 رو پیشنهاد بده.
در کل دوست عزیز به نظر من بیشتر از اونی که دنبال آپشن و انتخاب های دست و پاگیر و زیاد باشی بهتره وقتت رو بذاری روی تجربه و کار کردن و همین طور مطالعه.
کارهای بچه های این جا (که بیشترشون حرفه ای هستند) رو دنبال کن.مطلب بخون و ...
و بعد میبینی همه ی نیازهات ممکنه با یک دوربین نه چندان حرفه ای هم حل بشه.
ولی به نظر من اگر قصدت عکاسی از پرتره است.1.5 اضافه دادن برای 60d زیاد منطقی نیست.
در مورد دو فایل آخری هم که گذاشتید به نظرم این عکس ها رو حتی با یک دوربین slr-like هم میشه گرفت. و حتی احتیاج به نورپردازی خاصی هم نداره.چون همه ی نور سوزه ها از خود خورشید گرفته شده
شب خوش
بسیار . بسیار ممنونم! یه سوال دیگه بپرسم دیگه قول میدم برم :دی ............ از نظر نور پردازی مشکل ندارم .فقط خیلی گیج شدم. ست 60d با 18-55 بهتره یا 600d با 18-200 میدونم خیلی آماتورم . ولی به خدا سواله. راجع به اون دوتا عکس نمونه حرفه ای تر نداشتم . بازم عذر خواهی.... دوربینمو بگیرم حتما یه کلاس عکاسیم میرم . قول قول :دی
از نظر f باز تر . کدوم ست بهتره ؟ مرسی
دوست عزیز من تا بحال مدلینگ کار نکردهام اما:
برای کار در آتلیه به دوربین و لنز خاصی نیاز ندارید هر دوبینی که تنظیمات منوال داشته باشد و هر لنز زوم نرمالی حتی 18-55 جوابگو است. بخوبی هم جواب گو است چون همه لنزها در تنظیمات مورد نیاز آتلیه به اندازه کافی شارپ هستند.
برای عکاسی بیرون از آتلیه داستان کمی متفاوت است به لنزهایی با فاصله کانونی بالاتر و دیافراگم باز نیاز دارید که همگی گران هستند. با لنزهای فیکس هم میشود کار کرد اما پیشنهاد آنها به شما که تجربه ای ندارید فعلا درست نیست. لنز 18-200 فاصله کانونی خوبی دارد اما دیافراگم بسته ای دارد و شارپنس قابل قبولی برای چاپ بزرگ که لازمه این کار است برخوردار نیست. اگر خواستید 18-200 را انتخاب کنبد دست دوم بگیرید که د آینده وقتی خواستید لنز بهتری بگیرید ضرر نکنید.
اما در این نوع عکاسی به نظر من تجهیزات نورپردازی مهمتر از دوربین است. قبل از خرید، تجهیزات نورپردازی را هم درنظر بگیرید.
این حرف به صورت خیلی جنرال درست به نظر میرسه ولی 55-18 برای گرفتن پرتره چهره که معمولترین فعالیت در آتلیه هست کوتاهه و باعث اعوجاج اعضای صورت و بزرگ شدن بینی میشه مگه بخوای از دورتر عکس بگیری و کراپ کنی که منطقی نیست و افت شارپنس خواهی داشت. فکر کنم ارزانترین لنزی که برا آتلیه بشه پیشنهاد داد 135-18 باشه.
شما با هر دوتا موردی که گفتید میتونید عکس هایی مثل چیزی که فرستادید بگیرید. اصولا با هر دوربینی می شود گرفت پس نگران نباشید. برای این عکس ها بیشتر به مدل ورزیده نیاز دارید تا دوربین ! کلا بدونید که 200-18 به لحاظ کیفیت از 55-18 بهتر است. همچنین بازه بیشتری را پوشش میدهد و میتونید در فضای باز با فاصله گرفتن از سوژه و استفاده از فوکال بالا عمق میدان بیشتری ایجاد کنید. 60دی و 600 تفاوت اصلیشان نوع بدنه و امکان دسترسی به یک سری آپشن ها از روی بادی با دکمه است که در 600دی از داخل منو ها انجام میشه همچنین بدنه کوچکتری هم دارد. کیفیتشان فرق چندانی ندارد. می تونید به 200-18+600دی هم فکر کنید. مهترین مساله پیش روی شما یادگیری عکاسی است .زیاد در قید و بند دوربین نباشید.
مرسی ممنون ! مدل ورزیدرو خوب اومدی!!!! :-) جوابم رو کاملا گرفتم . فقط دنبال پیشنهاد شمام . لنز که کاملا مسئلش حل شد. فقط اینکه من با این دوربین میخوام عشق بازی کنم . دوست دارم چیزیرو بگیرم که همچی تمام باشه . اگه تفاوت خاصی بین 60 و 600 نیست پس چرا 600دی . حدود یک ملیون ارزون تره؟ ( البته عشق جای خود ،ولی توی هر رابطه ای پولم مهمه دیگه نه:دی )
و در آخر اینکه لنز 18-55 حدودا 300 تومان هستش . و 18 - 200 یک ملیون تومان. اگه بدنه مناسبم رو پیدا کنم کارم رو با یه لنز ساده 18-55 دست دوم شروع میکنم ( که قیمت چندانی نمیتونه داشته باشه) و بعد . اگه نیازم رو بر طرف نکرد اون موقع میرم سر لنز 18 - 200 . مشکل اصلیم بدنست! (چون بدنه رو باید نیگه داری ولی خوب لنزو اگه دوسش نداشتی باهاش خداحافظی میکنی) بعد با توجه به چیزی که شما گفتین این بود که از لحاظ عکاسی هیچ تفاوتی باهم ندارن . فقط نوع دسترسیشون به آپشن هاشونه ؟ !!!!! :-( و در آخر واقعا ازتون تشکر میکنم که انقدر به فکر ما جوونا هستین! خدا خیرتان بده .
معمولن اساتید نظرشون چیز دیگه ای هست. میگن بدنه ها میان و میرن ولی لنزای خوب باقی میمونن. 600D و 60D فرق زیاد دارن نه اینکه فرق نداشته باشن. دوستان گفتن برای آتلیه زیاد فرقی ندارن. رده های بالاتر معمولن مقاومت بیشتری دارن هم در برابر ضربه چه آب و هوا برا همینه که میگن تو آتلیه که خطری دوربینو تهدید نمیکنه بدنه های پایینتر هم جواب میدن. تو آتلیه که خیلی واید نیازی نداری روی لنز ارزونتر و خوش ساخت تر 28-135 هم میتونی حساب باز کنی.
فایل پیوست 37655
نخیرخروجی تصاویر تفاوتی نداره. اگه RAW عکس بگیری که ابدن تفاوتی نخواهد داشت.
قیمت نمی دونم در بخش قیمت ها سوال کن. به نظر من در این مرحله ببین بین 28-135 و 18-135 کدام ارزانتره همونو بخر. اولی EF و در نتیجه اص و قس دارتر از دومیه که EFS هست ولی اولی قدیمیتره و جایی خوندم با وجودیکه USM هستش فوکوسش سریعتر از 18-135 نیس.
رطب خورده کی منع رطب کند :think:;
اقای سرکیسیان شما 15-85 داری بعد به ایشون 28-135 پیشنهاد میدی؟:think:;
اقای محمودی شما کیفیت خیلی برات مهمه و میخوای فشن گرافی کنی بعد دنبال جنس ارزون هستی ؟اینا با هم در تناقض هست
برعکس اینی هست که میگیدنقل قول:
(چون بدنه رو باید نیگه داری ولی خوب لنزو اگه دوسش نداشتی باهاش خداحافظی میکنی)
بدنه ها می ایند و میروند ولی این لنز هست که می ماند
ولله من هرچی یادگرفتم از همین فاروم بوده. این تاپیکو ببینید:
http://forum.akkasee.com/f61/t6330.html
بارها در فاصله های مختلف لنز خودم (15-85) امتحان کردم و واقعن پرتره تو 55 خوب نمیشه. اینکه میگین مشتری نمیفهمه اتفاقا برعکس. مشتری عکسشو با قیافه خودش که هرروز تو آیینه میبینه مقایسه میکنه و زودتر از شما میفهمه که عکس ایراد داره. ممکنه نفهمه ایرادش کجا هستش ولی میفهمه عکس ایراد داره!
قبول دارم برای مدلینگ معمولا باید هزینه بالایی رو خرج کنی تا مشتری رو راضی نگه داری ولی خوب . گفتم شاید 1.5000000 صرفه جویی واسه اول کارم مناسب باشه!!
حرف حرفه ای ها اینه که لنزها باید بمانند قبول . من گفتم با یه لنز ارزون شروع میکنم و کم کم میرم رو لنزهای بهتر . دلیل حرفم این بود که تجربه کافی رو نداشتم. 18-55 (دویست هزار تومان) - با توجه به این که دوستان میگفتن با Slr-like هم میتونی کارتو پیش ببری و عکسای مدلینگ بندازی!!!!. توقعم اومد پایین گفتم اگه 18-55 خوب بود که خدارو شکر . اگه خوب نبود یه 18-200 میگیرم . فرق این تجربه هم فقط 200.000 تومانه که بازم اون لنز 18-55 رو میشه رد کنی . یعنی چیزیرو از دست ندادی. بازم در کل مرسی از همه با حرفاتون نتیجه کلی که گرفتم این بود که بدنه 60D برای کار مودلینگ معقوله. ( فرق 60D , 600D ششصد هزار تومان که وقتی آدم میخواد یه هزینه بکنه حد اقل یه چیزی بگیره که پشیمون نشه که چرا یک سری آپشن هارو از دست داده ) بازم مرسی . بسیار بسیار تشکر و قدردانی که هیچ وقت آدمای مبتدی رو تنها نمیزارین . ( از اینکه همرو ریپلی نکردم گفتم پیغام اسپم نداده باشم . در کل از همه تشکر)
1 - لنزِ خوب میماند بدنه ها زود تر عوض می شوند.
2 - 55-18 را توصیه نمی کنم.
3- هر دو بدنه را پیش از خرید در دست بگیر . کیفیت عکسشون تفاوتی نمیکنه. جنس بدنه ، سایز بدنه و یک سری امکاناتی که ممکنه به درد شما بخوره ممکنه هم نخوره و همان موردی که گفتم.
ولله چون ایشون دنبال لنز ارزونتری بود 15-85 رو چون از مرز 1.750 گذشته (و دیگه نمیرزه با این قیمت) پیشنهاد ندادم به این خیال که 135-28 زیر یه تومن هست ولی دیروز سوال کردم دیدم 28-135 شده 1.400 و 18-135 شده 1.0 تومن و برق سه فاز ازم پرید:::angry:::
با این قیمتا واقن آدم نمیدونه چه پیشنهادی بده.:mad:
سلام
بنظر دوستان با اومدن دوربین های جدید فول فریم مثل 5D III و 6D خرید دوربین 5D II برای استودیو عقلانی بنظر می رسه؟
ریویو های اینها رو کاملا مطالعه کردم ولی می خوام نظر کسانیکه از هر دو استفاده کردن رو بدونم.
نظر خودم اینه که پولم رو بیشتر روی لنز هزینه کنم و خیلی وارد بازی این آمار ها نشم.
راستی شاید مهمترین مزیتی که برای دوربین های 5DIII و 6D نسبت به 5DII قائل می شن نویز کم تو ایزوهای بالای 6400 هستش.
آیا اصولا ایزوی بالاتر از 6400 برای یک عکاس پرتره بکار میاد؟ منظورم محیط خارج از استودیو هستش. باغ ...
اگه مسئله مادی در میون نباشه و به عنوان عامل تعیین کننده بهش نگاه نکرد، دوربین جدیدتری مثل 5d mk iii مسلما راحتی دقت و هر مورد مثبتی رو که فکر کنید رو داره و حتما دوربین مناسب تریه، اما اگه بودجه محدود باشه 5دی مارک 2 به اندازه کافی خوب خواهد بود و نتیجه نهایی در صورت عکاسی با فرمت RAW در آتلیه از نظر کیفی تفاوت محسوسی با دوربین جدیدتر نخواهد داشت، دوربین 6دی هم اگه به فرستنده وایرلسش نیاز دارید (که آیتم خوبیه) میتونید بهش فکر کنید وگرنه از نظر کیفیت عکس در آتلیه و راحتی تفاوت چشمگیری با مارک2 نخواهد داشت.
ریویو هایی که تو سایت های مختلف خوندم من رو متقاعد کرد 6D بگیرم.
دارم دفترچه منوال اون رو شخم می زنم.
سلام
من یک دوربین دی 80 با لنز 18-70 دارم که هیچوقت از کیفیتش راضی نبودم مخصوصا از فوکوسش
برای همین قصد تعویض لنز و دوربین رو داشتم
انتخابهام هم دی 90 یا دی 7000 با لنز 18-105 بود
امروز که دوربینم رو برای مشکل کوچکی که داشت به تعمیرگاه برده بودم ازشون خواستم لنز رو هم نگاهی بکنند و معلوم شد که لنزم مشکلات خیلی زیادی داره و مشکل شدید فوکوس داره ( من همیشه فکر میکردم به خاطر عدم مهارت من در فوکوس کردنه که عکسهام مشکل دارن ) و داخلش هم گرد و خاک زیادی بود - سنسور دوربین رو هم برام تمیز کردند
حالا قراره لنزم رو هم تعمیر کنند
با این اوصاف به نظرتون با تعمیر لنز میتونم عکسهای بهتری داشته باشم یا خریدی رو که میخواستم انجام بدم ؟
با خرید این دوربین و لنز جدید کیفیت کارم تغییر محسوس میکنه یا نه ؟
اگه بله کدوم یکی از این دو تا دوربین رو پیشنهاد می کنید ؟
اگه خیر به نظرتون با پولی که دارم چه لنزی بخرم ؟ ( یا اینکه فلاشهام رو ارتقا بدم ... 3 شاخه 160 ژول S&S دارم الان )
شاید بهتر باشه اول لنز رو بگیرید و بعد از مدتی بدنه رو عوض کنید. به هر حال ۱۸-۱۰۵ لنز بدی نیست و میتونه یه ارتقا مناسب برای تجهیزات موجود به حساب بیاد.
با سلام ببخشید اینجا این سوال رو مطرح کردم چون زمینه کاریم مدلینگ و پرتره است اینجا پرسیدم.
شارپنس لنز 55-250 بیشتر از 18-200 ؟ یا اصلا برتری لنز 18 - 200 به چیشه نسبت به 55-250 ( کاری به رنج ندارم )
یه ست 18-55 به علاوه 55-250 . حدودا 500 هزار تومان ارزونتر از 18 - 200 است ؟ با این حال شما کدام رو پیشنهاد میکنید؟
و سوالی که هنوز توش گیر کردم تفاوت قیمت 60d و 600d هشت صد هزار تومان میشه.؟ کدام رو پیشنهاد میکنید...
یعنی یه دوربین 600d با لنز 18-55 , 55-200 حدودا 2500
حالا یه 60d با لنز 18 - 200 حدودا 3800 یعنی تفاوت قیمت = 1,300,000 ؟
و سوال بعدی اینکه لنز خواستی مد نظرتون هست با شارپنس بالا حدود 1,000000 که نسبت به ستهای بالا برتری داشته باشه؟
من خودم تو فکر این ست هستم ... که ایشا... 10 روز دیگه میگیرمش. نظر بهتری دارین راهنمایی کنید...مرسی . ممنونم
60d+18-55+55-250 هست.
سلام
برای کار پرتره استاندارد نیازی به لنز 55-18 پیدا نمیکنید ! شما یه لنزی میخواید که فاصله کانونی بلندتر از 85 داشته باشه . البته 55 با احتساب کراپ فاکتور به این عدد میرسه اما چون انتهای رنج لنز هستش و کلاً 55-18 لنز کار راهاندازیه بیشتر تا اینکه بخواد لنز خوبی باشه ، در مجموع این لنز برای کار پرتره و مدلینگ کارکردی نداره .
لنزهای 200-18 هم فقط رنج خوبی داره اما کیفیت مطلوبی نداره و با همون 250-55 بشه با هزینه کمتر نتایج مشابه یا حتا بهتری گرفت .
در مورد دوربین هم ، 6دی در رده بالاتری قرار میگیره . این رده بالاتر رو وقتی میشه مزیتش رو درک کرد که مدتی با هر دو دوربین کار کنین .
محصولات سونی کلاً دیر به ایران میرسه...اما قیمتش به احتساب نرخ ارز این روزها احتمالاً حدود ده میلیون تومنی باشه .
اولاً اینکه جای این سوال در این تاپیک نیست .
دوماً منظور از نسب فلشچتر روی دوربین چیه؟ روی هیچ دوربینی فلشچتر نسب نمیکنن...دیده بودیم یه سافت باکسی به فلش دوربین نصب کنن اما چتر!!!!
اگر فلاش اکسترنال داشته باشید ، میتونید جداگونه قرارش بدین با چتر یا سافت باکس و بعد ترگش کنید . حالا تریگ کردنش یا با سیستم وایرلس میتونه باشه،یا روی سیستم چشمی میتونه باشه و با حداقل قدرت فلاش سرخود دوربین تریگ بشه(یا اصلاً یه تیکه نوار رادیولوژی جلوی فلاش سرخود دوربین بذارین که هیچ نوری ازش نیاد و فقط فرمان آتش ازش صادر بشه)
باقی بقایتان