سلام دوستان ممنون از راهنمایی و پاسخ های اساتید عزیز انجمن
میخوام یه آتلیه راه بندازم
قصد خرید دوربین Nikon D5300 هستم
چه نوع لنزی و کیت فلش و لوازم رو پیشنهاد میکنید
بازم ممنون/
با سلام و درود
یکی از فامیلامون قصد زدن عکاسی داره و حداکثر بودجش برای خرید دوربین و لنز 2.5 میلیونه
از دوستان اگه کسی تجربه ای تو این زمینه داره یه مدل دوربین معرفی کنه که تو این رنجه قیمت
بهترین کارایی رو بده نسبت به قیمتش مرسی.
سلام برای عکاسی اتلیه کدوم روب خرم که عملکرد بهتری داشته باشه
nikon 7100
nikon 5300
برای عکاسی پرسنل و مدل
و چه نوع لنزی رو پیشنهاد میدید
این لنز خوبه
Nikon AF-S 85mm f1/8G
sسلام دوستان
من تازه کارم :D
میخام یه اتلیه توی خونمون راه بندازم و کم کم کارو شروع کنم بخاطر یسری اتفاقات که تو زندگی میوفته تصمیم گرفتم خودم در مورد دوربین تحقیق کنم بعد بخرم
بودجم حدود 4.5 الی 5 میلیونه و میخام دوربین بخرم نمیدونم میشه با این پول یه دوربین خوب با فلش و کیف و کیت نورپردازی بخرم یا نع؟
یه چییزی که باهاش یاد بگیرم کارو شروع کنم یاد بگیرم خودمم دوس دارم یا نیکون باشه یا کنون البته بیشتر نیکون
ممنون کسی کمکم کنه
سلام دوستان
من تازه کارم :D
میخام یه اتلیه توی خونمون راه بندازم و کم کم کارو شروع کنم بخاطر یسری اتفاقات که تو زندگی میوفته تصمیم گرفتم خودم در مورد دوربین تحقیق کنم بعد بخرم
بودجم حدود 4.5 الی 5 میلیونه و میخام دوربین بخرم نمیدونم میشه با این پول یه دوربین خوب با فلش و کیف و کیت نورپردازی بخرم یا نع؟
یه چییزی که باهاش یاد بگیرم کارو شروع کنم یاد بگیرم خودمم دوس دارم یا نیکون باشه یا کنون البته بیشتر نیکون
ممنون کسی کمکم کنه
درود
دوستان پشنهادتون برای خرید دوربین و لنز-لنزها آتلیه (بیشتر عکاسی عروسی) با بودجه 8 تا 9 تومن از برند کانن چی هست؟
البته خارج از آتلیه هم میخوام استفاده کنم
سلام دوستان
من تازه واردم میخواستم بدونم دوربین canon 5D mark 3 خوبه برای کار آتلیه ای
من تازه میخوام کار عکاسی رو شروع کنم البته بی تجربه ی بی تجربه نیستم اما دنبال یه کلاس خوبم چون کار با DSLR خیلی بلد نیستم کارای دانشگاهیمو با Canon S5 انجام دادم و نظر اساتیدم مثبت بود
خوشحال میشم اگر راجب خرید این دوربین و لنز منو راهنمایی کنید