سلام به همه میدونم این سوال خیلی تکراریه و خیلی تا حالا پرسیده شده ! ولی چاره ندارم منم باید بپرسم
من واسه کار استدیو و بیرون میخوام یه دوربین با لنز مناسب بگیرم تو استدیو مشکل فاصله و فضا ندارم .
توی بدنه بادی 5 دی مارک 3 رو انتخاب کردم و قطعیه . حالا تو لنزا حسابی گیج شدم !...
بین سه تا لنز 24-105 با اف 4 /// لنز 24-70 ورژن دو با اف 2.8 /// لنز 70-200 با اف 2.8
لنز 24-105 که بصورت کیت هم داره عرضه میشه و قیمت به نسبت مناسبی هم داره
ولی لنز 24.70 با قیمت تقریبا دو برابر و بدون وجود لرزشگیر هم که میترسم بیرون از استودیو و روی دست اذیت کنه واقعا این تفاوت قیمتی که داره توی کار هم مشخصه ؟ ( واقعا واسه بیرون یه استاپ دیاف از 4 به 2.8 ارزش خرید این لنز رو بالا میبره ؟انصافا از بچه های که داشتن شارپنس تصویر این لنز اینقد با 24-105 تفاوت داره ؟
حالا لنز 70-200 هم که فک میکنم داستان دوباره عوض میشه و من حسابی گیج میشم چون یه جورایی همین اتفاقا واسه اونم حاکمه ...
بهر حال من هم داخل استدیو کار میکنم و هم تو باغ و خارج از آتلیه . از کودک و فشن و تمام قد و کلوز آپ هم کلا عکس میگیرم در ضمن امکانش هست کلیپ اسپرت هم باهاش بگیرم ( این گزینه در اولویت نیس ولی اگه اونم دخالت بدید تو انتخاب که خیلی بهتر میشه )
در مورد بودجه هم که باید بگم پول بادی 5 دی رو کنار گذاششتم حالا میمونه بحث لنز فک کنم نهایتش بتونم یکی از دو لنز گرون قیمت رو بگیرم چون باید واسه تجیزات دیگه هم سرمایه م رو در نظر بگیرم . حالا به این فک میکنم که بیام این 24-105 رو بگیرم و رو بقیه تجهیزات سرمایه بزارم رو فلاش های پرتابل و بقیه لوازم یا این تفاوت چند میلیونی رو قبول کنم و یکی از اون دو لنز 70-200 یا 24-70 رو بگیرم بنظرتون ؟ ببینید اینم در نهایت بگم اگه واقعا ارزش خریدن داشته باشه شاید با قرض و قوله بشه مثلا دو لنز خرید .... اونوقت پیشنهادتون چیه ؟
واسه فلاشم لطفا یه کمک بکنید سه تا فلاش باید بگیرم آیا فقط یکیشون پرتابل باشه واسه بیرون کافیه یا باید همشون رو پرتابل بگیرم ؟
ببخشد زیاد شد سوالام و پیشاپیش ممنون از جواباتون