سلام
سمیراا خوش آمدید.
بله خیلی خوبه یه لنز 24-105 هم کنارش بگیرید برای کار داخل اتلیه ترکیب بسیار خوبی هستش.(البته همه اینا در صورتی هستن بودجه کافی فراهم باشه)
سلام
سمیراا خوش آمدید.
بله خیلی خوبه یه لنز 24-105 هم کنارش بگیرید برای کار داخل اتلیه ترکیب بسیار خوبی هستش.(البته همه اینا در صورتی هستن بودجه کافی فراهم باشه)
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
سلام
من چندین سال هست که کار آتلیه انجام می دم همه مدلی عکسی هم می گیرم ( عروس ، کودک ، فشن ، ...) تا حالا هم با دوربین های زیادی کار کردم که اکثرا هم نیکون بودن چون راحترم باهاش ( d70 , d80 , d5000 ) از d5000 زیاد راضی نیستم چون جدیدا نویز میده ( اگر راه حلی دارید براش ممنون می شم بگید ) حالا می خوام دوربین بگیرم می خوام بدونم به نظرتون هزینه کنم و دوربین فول فریم مثل 5d یا d600 بگیرم (کدومش به نظرتون بهتره ) یا که کمتر هزینه کنم
اگر در زنیمه لنز پیشنهادی داشتید خوشحال میشم بدونم
بستگی به بودجتون داره
اگر از کراپ راضی هستيد و بودجه زيادی نداريد کراپ بگيريد
با خريد فول فريم بايد لنز هاتون رو هم اپديت کنيد
دی 600 که مشکل روغن ريزی داره و با توجه به اختلاف کم دی 610 با دی 750 به نظر من دی 750 بگيريد
درود خدمت همه اساتید
من یه تازه کار هستم ایشالا اگه خدا بخاد میخام یه اتلیه راه اندازی کنم برای خرید دوربین و لنز نمیدوم چه مارک یا مدلی بخرم که بهترین استفاده را ببرم
حدود پولی که میخام هزینه کنم بین 3.5 تا 4 میلون تومان هست
از استاد تقاضای کمک دارم
درود خدمت همه اساتید
من یه تازه کار هستم ایشالا اگه خدا بخاد میخام یه اتلیه راه اندازی کنم برای خرید دوربین و لنز نمیدوم چه مارک یا مدلی بخرم که بهترین استفاده را ببرم
حدود پولی که میخام هزینه کنم بین 3.5 تا 4 میلون تومان هست
از استاد تقاضای کمک دارم
کلاً اينقدر بودجه داريد يا اين بودجه برای دوربين و لنزه
من در آخر یه D 810 با لنز Nikkor 24-70 f/2.8 خریدم و امیدوارم بتونم یه 200-70 هم بخرم .
عاشقه دوربینمم
کسی نیس جواب من بده ؟؟؟
دوستان کسی نظری نداره ؟؟