سلام، برای تمام شاخه های مورد نظر ایشون!
از فوکال 70 می تونید برای پرتره استفاده کنید، و همینطور به بالا برای سوژه های شهری و همچنین عکاسی طبیعت و حیات وحش
همچنین برای فیلم برداری نمای کلوزآپ خیلی خوبی به شما میده،
با وجود لرزشگیر فوق العاده این لنز تصاویر به هیچ وجه تار نمیشن.
در اینجا می تونید نمونه تصاویر ثبت شده با لنز Tamron SP 70-300mm توسط بنده رو ببینید.
با سلام خدمت دوستان عزیزم
برای یکی از دوستام که اخیرا وارد دنیای عکاسی شده و اطلاعات تطوری کمی داره این سه تا گزینه رو بهش پیشنهاد دادم لطفا در این مورد نظر تون رو بفرمایید تا بهتر راهنماییش کنم
برای عکاسی پرتره و پرتره محیطی ایندور و آوت دور :
1- کانن 6دی به همراه یه پرایم 50 با 1.8
2- کانن 70دی با لنز 24-105 سری L
3- نیکون دی7200 با 18-140
حدود بودجه فعلیش نزدیک 5 میلیون هست
به جهت علاقه زیادش به لنز سری ال کانن گزینه 2 رو بهش گفتم
اما اگر گزینه اول رو بخره بهش گفتم بعدا لنز دیگه هم می تونی تهیه کنی یا اگر با کانن و نیکون موردی نداری 7200 واقعا تو سری کراپ دارها پرچم داره
ممنون میشم اگر توصیه عزیزان رو بدونم و بهش انتقال بدم ؟؟
بین گزینه های پیشنهادیتون همان گزینه یک بهتر از همه است.سنسور کم نویز فول فریم این بدنه برای کارهای محیط بیرونی هم بسیار عالی است.لنز هم اگرچه برای همه نوع پرتره ای مناسب نیست اما لنز خوبی است و بسیاری از نیازهای این نوع کاربری رو پوشش میده.به این تاپیک مربوط نمیشه اما اگر قصد تهیه 50مم اف 1.8 کنون رو داشتید بهتره سری اس تی ام رو تهیه بکنید.
در مورد علاقه به لنز ال اون لنز یک لنز بسیار معمولی است و بهتره به خاطر رینگ قرمزش تصمیم گیری نکنید.با خرید ترکیب اولی پس از مدتی میشه همین 105-24 رو حتی به صورت دست دوم با قیمت خیلی مناسب تهیه کرد و ترکیب مناسبی رو تا مدت مناسبی که خودشون به کسب تجربه بپردازند و نیازشون رو بهتر بشناسند جمع اوری کرد.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
آیا در دامنه تا ایزوی 800 این تفاوت 6دی با 70دی ملموس میشه براش ؟
خوب نزدیک 2 برابر اختلاف قیمت بادی هست
ویرایش توسط hossein_ashrafi : Thursday 28 April 2016 در ساعت 16:58 دلیل: اصلاح
سلام
در بین گزینه ها 7200 به نظرم از همه منطقی تر است . ضمنا لنز 24-105 ظاهرا با 70دی در موارد زیادی مشکل فوکوس (شاید هم رزولوشن) دارد. اگر 70 دی را برای خرید انتخاب کردند گزینه مناسب برای آن لنز کیت 18-135 stm و 50 f1.8 stm است.
از نظر نویز اختلاف معنی دار و قابل توجهی ندارند ولی در عکاسی پرتره از نظر بوکه و جزئیات برتری سنسور فول فریم محسوس هست.
سلام. من قصد خرید nikon D7200 رو دارم برای خریدش، خرید حضوری بهتره یا اینترنتی؟ و اینکه باید به چه نکته هایی توجه کنم در مورد اورجینال و آکبند بودن و داشتن همه ی قطعات؟ ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.