سلام
ممنون از راهنمایی
اگر دوستان و اساتید دیگه هم نظر بدن و راهنمایی کنن ممنون میشم.
بجز خرید دوربین و لنز چه چیزهایی دیگه ای لازم هست؟ موارد ضرروری شامل کیف و سه پایه و مموری میشه؟
سلام
ممنون از راهنمایی
اگر دوستان و اساتید دیگه هم نظر بدن و راهنمایی کنن ممنون میشم.
بجز خرید دوربین و لنز چه چیزهایی دیگه ای لازم هست؟ موارد ضرروری شامل کیف و سه پایه و مموری میشه؟
سلام و وقت بخير.
دوستان با بودجه دو و نيم بهترين دوربيني كه ميشه گرفت با لنز چي هست؟
عكاسي در طبيعت و شهر و فيلم برام مهمه
ممنونم
ممنون. با چه لنزي بگيرم ؟
سلام
من دوربین d7200 رو مد نظر داشتم. امروز که رفتم بازار رو چرخیدم و کمی با فروشنده ها صحبت کردم کمی دودل شدم.
الان دوربین d5300 هم جزو یکی از گزینه ها شده. اختلاف قیمت این دوتا با هم حدود 1.300 هست. با توجه به این اختلاف قیمت آیا به نظر شما ارزش داره تا بیشتر هزینه کنم و 7200 رو بگیرم.
مورد استفاده هم همونطور که قبلا گفتم عکاسی از طبیعت و استفاده خانگی مد نظرم هست و میخوام برم کلاس عکاسی و به صورت حرفه ای و اصولی آموزش ببینم.
لطفا در این انتخاب راهنمایی کنید
جدا از کاربری مد نظر شما، سری 7 با سری 5و3 قابل قیاس نیست !
همه چیز که اطلاعات روی کاغذ نیست ( به قول معروف این کاغذ پاره ها.... )
همون مانیتور دوم روی بادی سری 7 کل امکانات سری 5 و 3 رو می ارزه.
با خودتان فکر کنید اگر 5300 همان سنسور سری 7 و همان سیستم فوکوس و N تعداد نقطه و همان سیستم نورسنج رو داره پس چرا ارزون تره ؟...
ویرایش توسط Amin.Zallaghi : Wednesday 20 April 2016 در ساعت 23:02
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
دوستان آیا سری سه رقمی کانن مثل700D هم میکرو ادجست داخلی رو دارند؟
Ehsan ParsaniaCanon EOS 70D +Eos m3+ Lens EF 70-200 F/2.8 IS II +Lens EF-s 18-135 STM + EF 85mm F/1.8 USM + EF 50mm F/1.8 STM + Sunpak 5000AF TTL Flash + Manfrotto MK190XPRO4+MHXPRO 3Way
سلام دوستان
من میخام به دوربین dslr بخرم تا قیمت حداکثر 1500000
بیشتر هم عکاسی معماری مد نظرمه اما خب نمیخام مثلا عکاسی تله طبیعت رو هم از دست بدم
به نظر شما نیکون دی 3300 بهتره یا پنتکس k-s2 ?
و اینکه نیکون 3300 میشه لنز شو بعدا عوض کرد یه 24-120 مثلا روش انداخت ؟
اگه پیشنهاد دوربین دیگه ای هم دارید ممنون میشم