پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
سلام خدمت اساتید عکاسی .
من یه دوربین با کیفیت عکس و فیلم برداری بالا میخوام خریداری کنم . البته نه خیلی حرفه ای باشه نه معمولی
یکم توی اینترنت اطلاعات بدست آوردم از اصطلاحات و موارد فنی دوربین ها .
حدود بودجه 2.000.000 الی 2.500.000
کیفیت فیلم برداریش Full HD
و بقیه موارد هم بالا باشه
مثلا با دوربین SX50 SH ، کار کردم و خوب بوده که البته فکر کنم مدل هایی مثل canon 750D خیلی بالاتر هستن از این مدل
حالا میخوام بدونم مدل های EOS چقدر تفاوت کیفیت با Powershot دارن ؟
و چه مدلایی رو توی Canon یا Nikon پیشنهاد میکنید ؟
پیشاپیش از راهنمایی ها ممنونم
درود
با همون ١٨-٥٥ afp vr تهيه كنيد با هر لنز ديگه اي از بودجتون ميزنه بالا ي رم مناسب هم تهيه كنيد سرعت بالا و اصلي (رم اگه رم خوبي نباشه ميتونه مادربرد دوربينو بسوزونه) نهايتا ي باطري اضافه هم تهيه كنيد كه لنگ نمونيد
كيف و ٣ پايه و هر وسيله ي اضافي جانبي اصلا الان پيشنهاد نميشه تا يكم دستتون با دوربين راه بيوفته بتونيد بهتر تصميم بگيريد كه به چه جيزهايي نياز داريد بعد تصميم بخريد بگيريد
موفق باشيد
Sent from my iPad using Tapatalk
دوستان چرا توی خارج
Nikon D5300 24.2 MP CMOS Digital SLR Camera with 18-55mm f/3.5-5.6G ED VR II Auto Focus-S DX NIKKOR
قیمتش 768 دالاره و توی ایران 1ملیون 700
وPentax K-S2 20MP DSLR Kit w/ 18-50mm WR (Black)
565 دلاره و توی ایران یا نیست یا قیمت حدودی 2.5 الی 3 تومن داره
راستی دوستان دوربین های بدون اینه چطورن
سوال اول منم دلیلشو نمیدونم. کلا مدل های نیکون خیلی غیر منطقی ارزان تر از نرخ دلار اند! که خب برای ما ارزش خریدشون بیشتر میشه.
دوربین های بدون آینه هم کارایی خیلی خوبی دارن در کنار اندازه و وزن کمتر نسبت به اس ال آر ها. از معایبشون هم اینه که لنز های کمتری براشون توی بازار هست و قیمت هاشون یکم بالاست.
موفق باشید.
سلام دوستان و اساتید گرامی
بنده سر دو راهی تعویض دوربین موندم
دوربین هودم دی 5100 هست که البته دوربین خوبیه اما فکوس واقعا آزار دهنده ای داره روی لنز 50 مم
به این فکر کردم که دی 7200 بگیرم با یک لنز 35 مم البته من پرتره فضای باز میگیرم و تا حدودی هم میشه گفت عکاسی خیابونی میکنم
35مم به عنوان یک لنز جوابگو هست؟
یا فول فریم بگیرم و با همین 50 کار کنم؟
یا در کنار این 50 مم لنز 85مم اف 1.8 و 24مم اف 1.8 رو بگیرم
خواهشا هر راهنمایی به ذهنتون میرسه بهم بگین چون با توجه به وضعیت مالی پول زیادی میخوام خرج کنم و نمیخوام جای پشیمونی داشته باشه
۷۲۰۰ از هر لحاظ بدنهی بهتریست.