بله. با فوکوس بسیار سریع. پیشنهاد من ۷۲۰۰ است
وقتی عموما با لنز 50 کار میکنید و طبق فرمایش خودتون بیشتر سیاه و سفید کار میکنید میشه نتیجه گیری کرد از سوژه هایی عکاسی نمی کنید که فوکوس سریعی نیاز داشته باشند.فعلا به اعتقاد من روی لنزهای با کیفیت تر سرمایه گذاری کنید تا سه چهار ماه دیگه که مدلهای جدید معرفی بشن و احتمالا میان رده های خوبی در راه خواهد بود.ولیکن در کراپ 7200 گزینه خوبیست.کلا سری 7 در کراپدار تمام گزینه ها قابل قبول و مناسب هستند.
اولیت رو بزارید برای کمتر پول خرج کردن و شاید لنزای بهتر، اگر قصد خرید 7200 رو داشتید اول لنز مد نظرتون رو بخرید و با همین دوربین فعلی یه مدت امتحان کنید، احنمالش هست تغییر عقیده بدید و بخاید تغییر برند بدید یا فول فریم بگیرید، دست دو لنز هم با قیمت بهتری از بادی فروش میره.
اگر صرفا فوکوس کند مشکل شماست، احتمالا 7200 و 85 و 35 گزینه معقولانه تریست. سرعت فوکوس به لنز هم بستگی داره.
موفق باشید
شما نظرتون چه لنز هایی هست؟ من راستش خیلی به 24مم اف 1.8 نیکون علاقمند شدم
اما نظر شما دوستان واسم مهم هست چون نمیدونم اون لنزی هست که روی کراپ خوب باشه ؟؟؟ یا 35 مم کاملا جاشو میگیره با توجه به قیمت ؟؟ چون 24مم توی کرراپ میشه تقریبا 35 مم آیا خود 35 روی کراپ در حدی هست که نیازی واسه فوکال 24 پیش نیاد؟؟؟ خیلی بد توضصح دادم ببخشید
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
با این نظر موافقم. لنز بخرید و تست کنید. با فاصله کانونی ها مختلف...
فاصله کانونی مورد علاقه تان را پیدا کنید. سپس به ارتقا دوربین بپردازید. چون ممکن است مثلا برای فاصله کانونی x، لنز خوبی برای مانت کراپ نباشد یا بر عکس برای مانت فول فریم لنز خوب و خوش قیمتی وجود نداشته باشد.
نظرم با توجه به سبک عکاسیتان بود.
ولی خوب کلا در سطح عکاسانی که از دوران تازه کاری بیرون آمده اند به نظر من باید اول لنز مناسب را پیدا کرد سپس برای آن یک بدنه پیدا کرد.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"