داستان زندگی من در 2 هفته گذشته حتما بخونید خواهشن راهنمای کنید
دوستان من رسما دیوانه شدم
اینقدر توی اینترنت سرچ کردم از سایت اسنپسورت بگیر ... یا سایت دی ایکس مارک همه توی یک رنج مشخص نیکون رو بهتر عنوان می کنن اما واقعا گیج شدم یکی میگه کنون خوبه یکی میگه نیکون خوبه میدونید مشکل کجاست چون من واقعا پولم فقط شاید تا 5 سال به هیچ عنوان نتونم اسمه دوربین رو بیارم بنابرین خیلی برام مهمه بهترین انتخاب
1.اولش بینه 3300 نیکون و 1300 دی کنون موندم بعداش همه گفتن 3300 بگیر
2.بعدش گفتن برو 5300 بگیر هم صفحش پرخون هست هم وایفای داره خیلی مهمه هم نقاط فوکوس بیشتری اینجا گیج شدم
3.رفتم با یه 3300 کار کردم دیدیم که توی حالت اتوماتیک میتونم لایو ببینیم اما اگر گراشتم توی حالت دستی فقط باید از توی چشمی نگاه کنم کمی برام سخت بود این نکته کسی به من نگفته بود!
4.بعدش یکی دیگه گفت شما بیا یه دوربین بردار که رابط کاربریش مثل کامپکت هست اما تنظیمات حرفه هم بهت می ده مثلا فوکوس دستی یا اپریچر پرویتر و... ودیگه لنز نمی خاود بخری مثلا nikon dl 24-85 که بهشون میگن لارج سنسور کمپکت
5.بعدش یکی دیگه بهم گفت که اصلا چرا دوربین می خواید بخری یه موبایل خوب بگیر خیلی بهتر از دوربینه!
6.یکی دیگه گفت برو بدون آینه بخر دیگه اینه ها نسلشون منقرض شدن رفتن دیدم مثلا کنون m3 حدود قیمت 5300 هست البته بدون آینه و تفاوتهاشو خوندم
7.یکی دیگه گفت برو سوپر زوم با سنسور بزرگ بگیر
Lumix DMC-ZS100
PowerShot G7 X
گفتن هم حرفه هست هم زوم خوبی داره هم سنسورش بزرگتره همه زوم بهت می ده هم دیگه لنز نمی خوای عوض کنی
8.من الان توی کما هستم یکی بیاد این 1700 تومنه منو بگیره یه دوربین برام بخره