درود و ممنون
اشکالی نداره قیمت حدودیشون رو هم بگید
درود و ممنون
اشکالی نداره قیمت حدودیشون رو هم بگید
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
با سلام و وقت بخیر
بچه ها کدوم بنظرتون هر دو رو با لنز 18-55 میخام بگیرم.
nikon d7100
canon 760d
به نظر من اگر اولویت شما عکاسی است D7100 + 18-105 با قیمتی در حدود 2700 تا 2800 بهترین انتخاب در این رنج قیمتی است.این بدنه در سطح بالاتری از 760D و همسطح 70D قرار دارد و همچنین لنز 105-18 هم بهتر(در اکثر فاکتورها) از لنزهای 55-18 است. در ضمن بدنه D7000 هم به صورت نو در بازار با قیمتی زیر 1600 وجود دارد که در صورت محدودیت بودجه انتخاب بسیار مناسبی است.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
------------------------------------
تشکر از همه دوستان
760و 7100 هردو عالی هستن
از اونجا که 760 به روز تره یه سری امکانات داره که کمک میکنه به راحت بودن مثله ال سی دی متحرک و وای فای و فیلم برداری اچ دی ار و یه سری امکانات دیگه اما 7100 بدنه کاملا قوی تر و سرعت بیشتر نقاط فوکوس بیشتر رده بالاتر واینجور چیزا رو داره که انتخاب بین اینا رو برام سخت کرده.
ولی خودم بیشتر نظرم رو نیکونه
چیزایکه رو 760 هس و یکم سخته ازش بگذرم به ترتیب ال سی دی چرخان چون دوربین قبلیم هم داره و برام عادت شده که برا عکاسی از زاویه خاص نخام رو زمین دراز بکشم ههههه یکی هم وای فای
و اینکه باتری کم جون کنون هس که اصلا باش حال نمیکنم.
صحبت شما راجب لنز هم درسته ولی خب بودجه م محدوده با این وجود نمیخام بدنه ضعیف بگیرم لنز رو بعدا که وارد تر شدم میتونم یه کاربردی ترش رو بگیرم-خلاصه گرفتاریه من اینجوریاس
بازم مرسی که وقت میذارید و راهنمتایی میکنید دوستان
یک d610 پیدا کردم تو تضمینی میده فقط ۳۵۰۰ کمی مشکوک میزد شایدم نه. تضمین اکبندی هم میداد
نظرتون چیه با لنز کیت ۵۴۰۰ یعنی لنز ۱۹۰۰
دوستان بادی خالی رو کجا دارن اکثر جاها با لنز کیت هستند
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
اگه با من هستید که موجوده ک جواب و حوش ۴ تومنه.