سلام دوستان برای عکاسی بین نیکون d7200 و کاننه 70d کدوم مناسبترن؟ بین d7200 و 7d mark 2 چی؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان برای عکاسی بین نیکون d7200 و کاننه 70d کدوم مناسبترن؟ بین d7200 و 7d mark 2 چی؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
در مورد دو گزینه اول که تکلیف معلومه اما درباره مقایسه دوم که این دو دوربین اصلا در یک کلاس نیستند.7D mark 2 از نظر خروجی و نویز رفتاری فول فریم مانند داره.خرید 7D mark 2 برای مصارف عموم و روزمره و حتی حرفه ای در اکثر ژانرها زیاد معقول نیست.به جاش D600 و یا 6D تهیه کنید خیلی معقول تره.
الیته همین طور که دوستان فرمودند باز همه چی به کارایی برمیگرده.
یا علی.
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
دوربین های عکاسی کراپدار بر اساس توانایی بطور کلی به ترتیب زیر هستند
D500
7D II
7200
70D 7100
7000
60D
درود
دوستان نیت خرید 7100 رو کردم و تصمیم به خرید گرفتم
اما امروز رفتم رو خط برای خرید و قیمت های عجیب غریبی از این بدنه با حدود 200 تومن اختلاف در فروشگاه ها میگفتن
بعضی جاها 2100 و بعضی جاها با قیمت 2280 تا 2300
اما من پرسیدم اونایی که قیمت بالا دادن گفتن که باتری و شارژر اونایی که قیمت کم میدن ریفر شده یا تقلبی هستش
اونجایی که ارزون بود دوباره زنگ زدم و گفتن براتون تو فاکتور قید میشه که اصلی هستش
دوباره زنگ زدم اونجا که گرون میدن و گفتن که شما دوربینو گرفتی اومدی بیرون دو روز دیگه رفتی و شارژر رو مثلا خواستی تعویض کنی
بعدا بهت میگن که این شارژر و باتری مال این دوربین نیست
موندم چیکار کنم و از کجا بخرم؟
شارژر و باتری این دوربین ها سریال نامبر داره که بگم تو فاکتور قید کنن؟
امکانش هست تو سایت نیکون از اصلی بودن یا غیر اصلی بودن کالا اطمینان حاصل کرد؟
واقعا خرید کردن تو این زمونه سخت شده
ممنون میشم راهنمایی کنین
ضمنا اگر فروشگاهی میشناسین که واقعا مطمئن هستش ممنون میشم پ.خ کنین
موفق باشید
ویرایش توسط mohammad.baruji : Saturday 9 January 2016 در ساعت 19:34
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
سلام.
این مساله همیشه وجود داشته و متاسفانه تو این بازار و با این اوضاع دلار خیلی هم بیشتر به چشم میخوره.
کاملا همینطوره که شما میفرمایید.من خودم حدود یه ماه پیش بود که از جمهوری بادی 6D رو 4100 فی و از ناصرخسرو 4250 و اونها هم همین حرف رو میزدند.
اما مطمئن ترین راه خرید از فروشگاه آشنا و یا خوشنامتره اما تمام این فی بالاتر گفتن ها برای اینه که جنس خودشون رو گرونتر بفروشند.
وقتی در فاکتور معتیر فروشگاه ذکر بشه اصلی دیگه مشکلی نیست و قابل پیگیری هست.و همچنین شما در همان روز اول با استفاده از دوربین میتونید پی به اصل و فرع بودن باتری ببرید و میتونید پیگیری کنید.
جایی شاید خرید ارزانتر و یا دست اول داشته باشه و جای دیگه خرید گرانتر و یا دست چندم و یا اکثرا به دنبال سود بیشتر.
یا علی.
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
درود
الان منم دقیقا به همین مسئله برخوردم
والا با فروشگاهی جز فروشگاه های اینترنتی که معرف حضور شما هم هستن جای دیگه ای نمیشناسم و اینکه قیمت اونا هم خیلی بالا هستش
در فاکتور هم اگر قید بشه و بعدا بعد از تست که به خرابی رسیدیم،فروشنده میتونه خیلی راحت بگه که این باتری و شارژر عوض شده(نمیدونم سریال نامبر دارن باتری و شارژر یا نه)
سلام دوست عزیزبازی این از خدا بی خبران رو رها کنید ....
از فروشگاه های معتبر خرید کنید خیالتان راحت باشد.
برایتان پیام خصوصی می فرستم.
فروشگاه معتبری که مد نظرم هستش،فروشگاه های اینترنتی هستن که قیمت هاشون کمی غیر قابل قبول هستن و بعضا گرون
باز فردا تماس بگیرم ببینم به چه نتیجه ای میرسم
ممنونم از شما دوستان عزیز بابت راهنمایی ها
راهی برای تشخیص وجود نداره؟
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram