اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
دوست من، بنده نظر شخصی خودمو که از رو دلو روده اینجا با دوستان به اشتراک نمیذارم
توی نقد و بررسی های زیادی از سایت های معتبر اینو خوندم
همه ی نقد های سایت های خارجی d3300 رو با d5300 دقیقا برابر دونستن و گفتن تفاوتشون فقط یه سری امکانات مثل صفحه چرخشی هست و اگه بهشون نیازی نیست قطعا d3300 انتخاب بهتری خواهد بود، اما این فروم همه ی دوستان تاکید دارند که حتی d5200 ازش سرتره چه برسه به d5300 .
هرموقع چند تا نقد میخونم از خرید 3300 دلگرم میشم، و هرموقع میام اینجا چند تا پست میخونم پشیمون
البته اینو هم میگم که اگه قرار باشه به خاطر اندی هزینه بیشتر d5200 بر d3300 ترجیح داده بشه، d5300 هم به خاطر اندی هزینه بیشتر بر d5200 ترجیح داده خواهد شد، چرا که پردازشگر تصویر جدید خودش یه دلیل محکم برای هزینه بیشتره
و بعدزون هم باز پشیمونی خواهد بود که چرا D7100 خریداری نشده !
دوربین ها به فاصله قیمت 200 تومن 200 تومن انتخاب بهتر پیش رو دارن، شما باید بودجتون رو دقیق تایین کنید و روی همون میزان دوربین بخرید
بیشتر بودجه رو هم روی لنز بذارید نه دوربین!
و در آخر که :
There is no dSLR made specifically for the beginner. All dSLR's are basically the same. All are good - all brands and all models. The more expensive ones make it easier to shoot if you know what you're doing. The cheapest ones are the most difficult to use because they have undergone the most cost-cutting.
ویرایش توسط Aier : Saturday 23 July 2016 در ساعت 07:43
باسلام
پیشنهاد شما برای خرید دوربین خبرنگاری تا سقف 2.5 تا 3 میلیون چه دوربینی است؟
برای خبرنگاری کنون بیشتر بدرد میخوره یا نیکون؟
ممنون
سلام!
گاهی در بعضی از نظرات و پاسخ ها از واژه هایی استفاده میشه که ممکنه نوعی جبهه گیری یا تعصب به برند محسوب بشه یا مدلی خاص رو در ذهن افرادی که راهنمایی خواستند القا کنه!!
گاهی افراد در سایت ها مطلبی می خونند و باز فرض بر این میشه که چون در منبعی خارجی بوده، حتما مطلب درسته یا حتما مطلب رو درست متوجه شده اند و درست هم دارند انتقال می دهند!!
آیا دو دوربین با دو سنسور یکسان، حتما خروجی یکسان دارند؟؟
آیا یک دوربین رده پایین تر ولی دارای سنسور جدید تر نسبت به دوربین رده بالاتر با سنسور قدیمی تر " لزوما" خروجی بهتری داره؟ اگه میگیم سنسور قدیمی، چقدر قدیمی؟
آیا وقتی ترجمه یک متن این مفهوم رو می رسونه که 5300 همون 3300 هست ولی صرفا با امکانات بیشتر، واقعا منظورشون به لحاظ کیفیت خروجی هست؟
آیا مثلا 5 تا 10 درصد خروجی بهتر، یعنی اینکه بهتره با کیفیت تر رو بخریم؟
گاهی میبینم هر فردی در مورد خرید دوربین نظری میخواد، حتی اگه تمام مطالب فروم ها رو خونده باشه، دوباره همه مطالب از اول باید براشون تکرار بشه!!!!
واقعا که عجب بازاریه!!!
ویرایش توسط s.m.h.m : Saturday 23 July 2016 در ساعت 10:27
سلام!
پاسخ همه این سوالات با توجه به تجربیات اساتید این رشته و منابع علمی بارها داده شده.
فکر می کنم مشکل جای دیگری هست!
بیشترین مشکل از "تصورات" ماست که گاهی به دلایل شاید ظاهرا موجه ( عدم مطالعه و تجربه کافی ) و گاهی به دلایل ظاهرا غیر موجه ( تعصب به برند ها و اعتماد کاذب و نتیجه گیری های نادرست از مطالب علمی ) باعث میشه در انتخاب دوربین مناسب اشتباه کنیم یا دیگران رو به اشتباه بیندازیم.
اما در بخش اصلی، مشکل اینجاست که تقریبا تعریف دقیق و واحدی از "کیفیت عکس" نداریم!!! در حالیکه بیشترین مباحث برای انتخاب دوربین حول این موضوع شکل می گیره.
هنوز تصور بسیاری از افراد علاقمند در تجمیع واژه هنرمند و عکاس ، عکس های هنری و عکس های بازاری و توانایی های ویرایش و .....در حدی نیست که بتونه راهنمای تعیین کننده ای براشون باشه و در انتخاب کمکشون کنه!!!
بهتره اساتید تکلیف این موارد رو روشن کنند تا از تکرار بیهوده مباحث جلوگیری بشه.
ان شاء الله!
کیفیت عکسهای دوربینهای جدید از تمام برندها آنقدر به هم نزدیک هستند که بحث روی کیفیت خروجی برای انتخاب دوربین در اکثر موارد زاید به نظر می رسد
به ویژه برای کسانی که تازه عکاسی را شروع کرده اند. ولی از نظر موارد دیگر مانند کیفیت ساخت و ارگونومی بدنه، سیستم فوکوس، سرعت عکاسی پیاپی،
میزان بافر، کیفیت ویزور، امکانات جانبی، تعداد و قیمت و کیفیت لنزها و سایر لوازم جانبی موجود برای هر دوربین، وضعیت خدمات پس از فروش و پشتیبانی
، قیمت تمام شده و.... تفاوت قابل توجهی بین بدنه های مختلف وجود دارد بنابراین در تصمیم گیری برای خرید دوربین اهمیت بسیار بیشتری دارند.
ارادتمند
سلام! لازم دیدم که پاسخ سوالات رو هر چند خلاصه بگم و امیدوارم که نظرات بنده، دیگه به سردرگمی بیشتر منجر نشه.
دو دوربین از رده ها و برندهای مختلف ولی با" سنسور یکسان" لزوما خروجی یکسانی ندارند. چون به احتمال زیاد مطابق با سیاست های بازار فروش شرکت سازنده، برنامه ریزی متفاوتی برای اونها تعریف میشه و البته دلایل تخصصی دیگری هم میتونه داشته باشه.
خروجی دوربین ها و سازگاری اونها با بعضی لنزها هم در نتیجه نهایی تاثیر میذاره.
دوربین های رده بالاتر؛ اغلب ( تا حدی تعیین کننده ) برنامه پردازش قویتری در نورسنجی و فوکوس دارند. به این نتیجه رسیدم که " تکامل سیستم فوکوس و دقت نورسنجی " کاربردی ترین مشخصه یک دوربینه که در رده های بالاتر، حتی یکی دو نسل قدیمی، بهتر عمل میکنه.
جز در موارد بسیار خاص!که شاید به لحاظ نیاز موقعیتی، کمترین نقش تعیین کننده رو در انتخاب مدل یا برند داشته باشه، تفاوت های آماری و اختلاف کیفیت خروجی ( در شرایط یکسان ) تا 10 درصد یا کمی بیشتر مهم نیست و بر حسب حیطه کاری و هدف عکاس، سایر موارد اهمیت بیشتری دارند.
در مورد ترجمه صحیح متون خارجی و درک صحیح موضوع نویسنده با توجه به اشکالات متعددی که در واژه های معادل وجود داره، واقعیت اینه که در برخی موارد اصطلاحات بکار رفته و شیوه انتقال مطالب، ما رو کمی از درک حقیقت موضوع دور میکنه.
شرکتهای سازنده برای بقای خودشون نیاز دارند که ما رو اسیر تغییرات کنند و به ذهن ما القاء کنند که برای بهتر شدن نیاز به یک آپشن جدیدتر داریم.
عکسهای بسیار با کیفیت و پرمعنایی با دوربین های مختلف گرفته شده و جهانی شده و هیچ انسان هنر دوست و هنر شناسی در اولین برخورد با اون عکس ها نمیپرسه که این عکس رو با چه دوربینی گرفتند؟؟!!!
این پرسش اولین واکنش ظاهربین هاست!!
ویرایش توسط s.m.h.m : Saturday 23 July 2016 در ساعت 15:50