نحوه اطلاع از تعداد شات های کانن 80d چطور هست؟ دوربین اکی رو برام اوردن چیزی که منو به شک میندازه اینه که اسم عکس ها بصورت IMG. 0000 هست و اتفاقی نگاه کردم MG_7476 هست؟ یعنی تا الان 7 هزار و خورده ای باهاش عکس گرفته شده بوده؟ و به اسم آک دادن؟
سلام
یه سوال داشتم بین انتخاب D500 و D750 گیر کردم
خودم تا الان فقط کراپ داشتم
حالا
کیفیت بالا ساخت ، امکانات و فوکوس عالی D500 (البته با سنسور کراپ)
یا
سنسور فول فریم و بادی تا حدی قدیمی D750 ؟
مشکلی از نظر لنز هم ندارم لنزهام همه FX هستن
شما بودید کدوم رو انتخاب میکردید ؟ و اینکه آیا عملکرد فول فریم نسبت به کراپ ها در شرایط نور کم خیلی زیاد فرق داره ؟
یه موضوعی که البته نباید فراموش کنید اینه که لنزهای fxشما روی سنسور فول فریم کیفیت بهتری دارندوبرای قطع کراپ لنزهایdxاگه کیفیت تقریبامشابه یک لنزfxداشته باشند، عملکردبهتری دارند. لذا ارمنظر لنزی اگه به قضیه نگاه کنیم باتوجه به اینکه لنزهایfxدارید خریدd750 منطقی تره. درمجموع باتوجه به قیمتd500به نظرم مگربرای کارهای تخصصی مثل ورزش یاحیات وحش و... خریدش چندان منطقی نیست. واقعا قیمتd500 الان اون رو ازیک دوربین همه کاره خارج کرده وکمی تخصصی شده. ومگربرای استفاده موضوعی به نظرشخصی بنده اگرقصدخرید apscداشته باشید دربرند نیکون d7500 واقعا دوربین مناسبتری هست.ولی بینd750 و d500من باشم دوربین بی نقصd750 رو انتخاب میکنم. به خصوص که لنزهاتونdxنیستند. این اشتباست که لزومابرای دوربین apscلنزfxخریداری بشه. مگه اینکه درفوکال موردنظرلنزمناسب وجودنداشته باشه.
ممنونم از شما
خوب پس با این اوضاع میریم سمت انتخاب بین D750 و D7500 ( فعلا بحث داشتن لنز هم فراموش کنیم )
حالا انتخاب شما چیه ؟
از نظر خودم D7500 دوربین خیلی خوبیه ( سنسور با کیفیت مدل D500 و امکانات بروز و مناسب ) ، البته هنوز وارد بازار ایران نشده ولی تا 1 ماه آینده حتما موجود خواهد شد
از طرفی هم D750 یه فول فریم با کیفیت و مناسب اما قدیمی !
من بین انتخاب این 2 تا موندم .... D7500 جدیده و امکانات خوبی داره + از D500 هم سنسورش رو به ارث برده و سنسور نور سنجی و فوکوس خیلی خوبی داره
و از یک سمت هم D750 یه فول فریمیه که ماله 2 سال و نیم پیش و دیگه تا حدی هم قدیمی شده
واقعا موندم کدوم رو انتخاب کنم
خودم تا امروز کراپ داشتم D5500 ، D7100 مشکل خاصی هم نداشتم و راضی بودم با D810 هم تو اتلیه عکاسی صنعتی میکنم و خیلی خیلی عالیه
حالا بین انتخاب یه کراپ جدید و بروز شده و یک فول فریم قدیمی و مناسب موندم