دوست من شما دوباره اطلاعات غلط دادین.
نقطه ضعف ها یک جور نیستند، نیکون دقیقا دوربیی با نقطه ضعف های بیشتر عرضه کرده.
1- این دوربین با لنز هایی که اپرچر رینگ دارن سازگاری ندارد! حتی لنز های AF-S ! در صورتی که d3300 از تمام این قبیل لنز ها پشتیبانی میکرد
2- عدم پشتیبانی از میکروفون: این مورد خیلی مهمه، خصوصا که بیشتر لنز های نیکون AFS هستند، کار فیلمبرداری بسیار سخت میشه، در صورتی که d3300 از میکروفون پشتیبانی میکنه.
3- d3400 سنسور کلینر نداره و شما قادر به اینکار نیستید و هرموقع مشکلی پیش بیاد شما باید دوربین رو به تعمیرگاه مرکزی ببرید تا برای شما این کار را انجام دهند! تمام دوربین های دنیا از جمله d3300 از این قابلیت بهرمند هستند.
4- امتیاز پایین تر ISO سنسور در DXO، این مورد رو کسانی که در شب عکاسی میکنند به خوبی لمس خواهند کرد. این یعنی عملکرد d3300 در شب از d3400 بهتره.
5- d3400 حالت Panorama نداره در صورتی که d3300 این حالت رو داشت
6- فلش : فلش d3400 دوبرابر از فلش d3300 ضعیف تره، من قبلا فلش این دوربینو نقد کردم و گفتم که نورش برای عکس برداری در یک سالن سینمای تاریک و فاصله زیاد کافی نبود!
8- حتی این دوربین اکسسوری ترمینال برای GPS و ریموت های سیمدار نیز ندارد! در صورتی که d3300 داشت
9- ● No standard-definition video recording options. (D3300 has this).
d3400 در قبال تمام این افت ها، ،ققط بلوتوث و کمی داینامیک رنج بالاتر به کاربر تقدیم میکند(به علاوه یک سری تغییرات ناچیز)