برادر امثال شما هستند که به شرکت های مختلف این جرات رو دادند با شعور خریدار ها بازی کنند! مثال بزنم! شما جزو اون دسته ی "داداش اگر فرقی نداره پس چرا گرونتره" هستید که مثلا میره دوربین سونی رو لیبل هسلبلد میخره! یا پانسونیک رو با لیبل لایکا! 2برابرم پول میده برای برچسب! اگر قرار باشه شعور و عقل و ریویو و منطق رو کنار بزارید و بگید من کاری به ریویو و دلیل و تست ندارم فقط همینکه خودم میگم هستش و شما هم منو تایید کنید یه آرامشی برای انجام عمل اشتباه خودم داشته باشم! تایید تا زمانیه که منطق هم توش باشه! شما الان برو ببین پنتکس 15-30 چرا گرونتر از تمرون 15-30 ائه! چون پنتکس لطف کرده لرزشگیر رو برداشته و ارم پنتکس رو زده رو لنز تمرون و چون ادمایی با تفکر شما هم پیدا میشن دارن 300-400 دلار بالاتر میفروشه! حتی تو یه برند شما این تست رو ببینید:
Nikon 24mm Sharpness Comparison
چرا وقتی 24-85 حدود 70--800 تومن میتونه در حد 24-70 باشه تو این فوکال من باید برم 10برابر هزینه کنم؟
نکته دوم بطرز عجیبی اصرار دارید بگید ایشون قصد دارند یکبار هزینه کنند و خلاص! من فکر میکنم کار عکاسی رو با چیز دیگه اشتباه گرفتید! چطور عکاس میتونه بگه من همیشه بهترین انتخابم یه بدنه و یه لنزه! اصلا چه اصراری هست این همه دوربین تولید بشه؟ بیان یه 24-70 بزارن روی دی810 و خلاص! اونی که داره با 24-70 و دی810 عکس میندازه تو کیفش یا سرکارش یا خونش برای کار پرتره 85/1.8 هم داره! برای واید 14-24 هم داره! 70-200 هم داره! 3پایه و هد و فیلتر و غیره هم که بماند! شما خودتون تو سیر سینوسی بسیار خوب و بسیار بد گفتن از یه سری محصولات قرار دارید و با منطقی 180درجه بر خلاف حرف خودتون که میگید لنز کیت همه کاره انتظار عکاس رو براورده نمیکنه بیاید و با یه لنز همه کاره انتظار یه نفر تو همه نیاز ها براورده کنید! مشکل 18-140 و 24-70 و غیره نیست! اگر بود هیچ عکاسی روی کره زمین نمیرفت لنز پرایم بخره! کیف یه عکاس با تجربه تو همین زمینه ها که شما گفتید رو باز کنید توش دی610 و 85/1.8 و 50/1.8 و یه لنز واک اراند ارزون و یه لنز واید مناسب و 3پایه مناسب و کیف مناسب و فیلترهای مناسب! همون 10 تومن رو هم هزینه کرده!
پس این تفکرات رو واقعا بزارید کنار! هیچ چیزی رو فدای چیز دیگه نکنید!