در اين فاصله رفتم از كارشناسان فروشگاهي مشاوره گرفتم نظر ايشان بطور خلاصه چنين است:
كه حتما فول فريم بگيرم به دو دليل يك اينكه دايناميك رنج غير قابل قياسي با كراپ دارد و سنسور آن تقريبا دو برابر است و دوم اينكه رفتار نويز فول فريم بسيار بهتراست و اين دو ويژگي دست عكاس را در افزايش آي اس او باز ميگذارد تا بتوان در محيط هاي كم نور و حتي سربسته بدون فلاش عكاسي نمود.ودر نهايت گفتند پرسپكتيو لنزهاي سري ال و جي دوربينهاي كنون و نيكون بر اساس سنسور فول فريم طراحي ميشود لذا فرمودند هزينه بيشتر نموده فول فريم بخرم.
در خصوص نيكون و كنون نيز چهار دوربيني كه دوست گرامي معرفي نمودند را مقايسه كردند كه خيلي جالب توجه بود.(هر چهار مورد را موجود داشت و قابل تست بودند)يعني مزايا و معايب هر يك را بيان داشتند.دوربين دي 800 معادل و نزديك به 5 دي مارك 3 كه براي عكاسي خياباني و منظره بدون ساپورت(سه پايه) به دليل حساسيت زياد به لرزش دست توصيه ايشان 5 دي مارك 3 بود.و بين دي 600 و 6 دي كانون نيز ابراز نمودند كه نزديك به هم اما دي 600 به دليل پخش شدن گريس داخل دوربين روي سنسور كمتر توصيه شد.
اما بين 5 دي مارك 3 و 6 دي كنون با توجه به بدنه مگنزيوم كامل و سيلينگ آب و غبار و همچنين سيستم فوكوس بسيار بهتر طبعتا 5 دي مارك 3 گزينه نهائي قرار گرفت.
اين جمع بندي بود كه اين كارشناس چندين ساله فروشگاهي معتبر براي من ارائه نمود.ممنون ميشم در اين مورد افراد صاحبنظر اين تالار نيز نقطه نظرات خودشان را بيان نمايند.ممنون
در مورد دوربين لايكا بنده شناخت زيادي ندارم و در ثاني در پي دوربيني هستم كه همه جاي دنيا لنزها و آكسسوري هاي آن يافت شوند.ممنون
خانم مسیحا :.
کلادردرست یا غلط بودن این نصایح بحثی ندارم.گرچه خوب انچه به شما گفته اند درست است( ولی انچه که باید درموردخرید شما میگفتند فک نمیکنم درست باشد) ولی باور کنید اخرین جایی که شما باید مشورت بگیرید با فروشگاه هست. مگه اینکه جایی یا کسی برای مشورت نباشد واقعا !
شما دراینجا مطمئن باشید ده ها برابر مشاوره صادقانه تر, مناسبتر وحتما بهتری را نسبت به نیازتان خواهید گرفت. تنها کاری که باید بکنید مشخص کردن بودجه و نیازهای عکاسیتان است.خرید تنها درصورت نقض کفایت کاری توجیه دارد.
صد البته اگر با حجم ووزن فول فریم مشکلی ندارید بهتراز کراپدارهست. ولی چقدربهتر؟ اگر 2 عکس که یکی با کراپدارو یک ف ف گرفته شده راکنارهم قراردهند شما حتی متوجه نخواهیدشد کدام با ف ف گرفته شده, مگر در ایزوهای بالاتر.همان بحث نیازهست دیگه. اگر نیازهاتون خرید دوربین گرانتر و سنگینتر و بزرگتر رو توجیه میکنه , خوب پس بخرید.
به هرحال خرید تنها درصورتی توجیه دارد که موقعیتها ازدست رود. ببینید این موقیعتا برای عکاسی شما پیش امده؟! موقعیتهایی که دوربینی مثل 7100 یا حتی7000 وهم رده ان در کنون , نتوانسته اند ثبتشان کنند؟
روزتان خرم...
ممنون از شما
البته بنده در مورد نظرات كارشناسان محترم اين تالار شك بخود راه نميدهم چرا كه با علم بدين موضوع ثبت نام نموده و موضوع خريد خود را به شور و مشورت نهادم.
خب اين فروشگاه تمام مدلها را دارند و قابل تست نيز هست.يكي از بزرگترين فروشگاههاي شهري است كه در آن هستم و برايشان تفاوتي ندارد.مثلا دوربين 7 دي كنون را وقت ديدم اول فكر كنم فول فريم است چون جثه و وزني نزديك به 5 دي كنون داشت اما بعد متوجه شدم كراپ است و بيشتر براي ورزشيها و ويلد لايف مناسب است و يا نيكون دي 300 كه آنهم وضعيتي مشابه 7 دي داشت.
در كل دوست دارم هميشه بهترينا را داشته باشم...دوربينهايي مانند 650 دي كنون را هم داشتند و ديدم اما حس خوبي نسبت بدان نداشتم چون با داشتن بدنه اي پلي اويل(مثلا پلاستيك) مانند اسباب بازي بود.تشكر
باسلام.
من تازه عکاسی رو شروع کردم. محدودیت بوجه دارم شدید!
3100 تومن میتونم هزینه کنم و بعدش فک نکنم تا سال آینده اس لنز تا دوربین جدیدی بخرم!
من به عکاسی منظره ، عکاسی پورتره ، عکاسی از مردم ( مستند snap shot ) علاقه دارم.
لطفا منو در خرید دوبین راهنمایی کنید.
با سپاس
ویرایش توسط M.Rasouli : Wednesday 12 June 2013 در ساعت 15:47
شما بايد فاکتور وزن رو هم در نظر بگيريد ، اينکه بدنه تمام فلزی باش يا نه بسته به استفاده شما دارد
6 دی که بهتون پيشنهاد دادم هم سايز کوچکتری داره و در دستان شما بهتر جا ميگيره هم وزن کمتری داره
بدنه فلزی برای خبر نگار ها يا عکاسی حيات وحش که احتمال ضربه خورده و افتادن دوربين زياده مهمه نه برای شما
شما اگر يک لنز سری ال هم بگيريد دوربينتون به اندازه کافی سنگين ميشه
من که ورزشکارم و 2 کيلو برام چيزی نيست وقتی لنز 70-200 رو روی 50 دی ميبندم بعد از 20-30 دقيقه ديگه خسته ميشم .
اگر اون فروشگاه برخورد خوبی داره ميتونيد يکی از دوربين ها رو با لنز چند دقيقه در دست نگاه داريد و تست کنيد بعد به فکر بادی مگنزيوم باشيد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid