نوشته اصلی توسط
nightwish
با سلام . مدتی بود که قصد خرید دوربین G15 را دشتم که چند روز پیش به طور کاملا اتفاقی چشمم به دوربین Canon EOS 1100D Reble T3 خورد و اون چه توجه منو جلب کرد قیمت خیلی مناسب این دوربین بود یعنی حدود 1100 تومن در حالیکه G15 حدود 1250 قیمت داره. با خودم گفتم چه کاریه که g15 بخرم 1100D رو میخرم که 150 تومن هم ارزونتره. اینجوری صاحب یک DSLR هم میشم!
ممکنه بگید چه اصراری هست برای خرید 1100 جواب دو چیزه: اول قیمت واقعا وسوسه انگیز دوربین 1100D و دلیل دوم که ممکنه برای شما بی اهمیت باشه اینکه اینجوری صاحب یک DSLR هستم! دوست دارم تو جشنها و مهمانیها وقتی مردم دوربین های نیم وجبی کامپکتشون رو در میارن من صاحب یک DSLR باشم !
و اما اطلاعات من درباره عکاسی تقریبا صفره یعنی در حد کار کردن با دوربین های کامپکت چند صد هزار تومنی. فعلا و در آینده نزدیک هم قصد یاد گیری فنون عکاس رو ندارم ولی شاید در آینده اینکارو بکنم. میخوام ببینم آیا 1100 رو میشه روی حالت اتوماتیک گذاشت و بدون هیچ گونه تنظیمات اضافی عکسهایی با کیفیت خیلی خوب گرفت؟یا اینکه حتی در حالت اتومات هم احتیاج به تنظیمات اضافی داره. در این صورت آیا اون تنضیمات رو سریعا میشه یاد گرفت؟
و اینکه آیا حمل 1100 از نظر ابعاد مشکل سازه و درد سر درست میکنه؟ آیا حملش خیلی سخت تر از G15 هست؟از نظر وزنی که حدود 140 گرم سنگینتره که عملا ناچیزه ولی از نظر ابعاد...ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر