یک مورد دیگه در مورد 700 دی و 650؟ اینا همه تنظیمات نوردهی رو داره؟ دیاف و شاتر و ایزو خیلی مهمه برام توی مود لایو ویو؟
می خوام 2 تومن بدم دوربین. 650 و 700 هست. کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
یک مورد دیگه در مورد 700 دی و 650؟ اینا همه تنظیمات نوردهی رو داره؟ دیاف و شاتر و ایزو خیلی مهمه برام توی مود لایو ویو؟
می خوام 2 تومن بدم دوربین. 650 و 700 هست. کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
نه دوست عزیز اطلاع ندارم چون فک میکنم یه مقدار این موارد تخصصی باشه،اما انگیزه و علاقه فراوان عکاسی دارم
واسه همین از تجربیات و دانش شما و دیگر عزیزان میخوام بهره مند بشم
من کاملا مبتدی هستم در این زمینه
نظرتون در مورد دوربین هایی مثل دی 650 و دی 700 و 5200 و 5300 چیه؟کدوم مناسب تره؟
راستی کار حرفه ای نمیخوام بکنم و عکاسی واسم یه هنر و تفریح لذت بخش هست و مقاصد عکاسیم هم طبیعت و آثار تاریخی هست
درود فراوان بر شما
دوستان کسی نبود جواب ما رو بده؟
فرهاد حسيني
ملاک هایی که در نطر دارم توی اون مدل هایی که عرض کردم وجود دارند و این مدل های قدیمی که شما فرمودید امکانات کمتر و پایینتری دارند مثل پردازنده و مگاپیکسل و نقاط فوکوس پایینتر و... و بعد از چند ماه دوباره باید دوربین بهتری بگیرم
نظر خودم روی 5300 با لنز 105-18 هست،شما مورد بهتری رو پیشنهاد نمیکنید؟یه جورایی هنوز تو انتخاب بین مدل های 650 و 700 کنون و 5300 نیکون تردید دارم
70ِD کنون هم خیلی خوبه اما فعلا که اول راهم نمیخوام اینقدر هزینه کنم
با سلام خدمت دوستان و اساتید ، مدتی هست که یک دوربین Canon 50D دارم با لنز 135-18 کنون و 50-17 تامرون ، به نظر شما ارزش داره این دوربین رو بفروشم و یک فول فریم 5D مارک 1 بگیرم ، چون فقط بودجم به همین دوربین میرسه ، یا بهتره با همین دوربین فعلی ادامه بدم ؟ عکس هایی که میگیرم بیشتر از بنا های تاریخی و پرتره هستش