سلام خدمت دوستان 1 سوال داشتم خدمت اساتید. برای بدنه D-7100 کدوم یکی از لنزهای زیر زو پیشنهاد میدن؟(فارغ از قیمت)
Nikon 28-300mm VR
Nikon 18-200mm VR II
Nikon 18-300mm VR
سلام خدمت دوستان 1 سوال داشتم خدمت اساتید. برای بدنه D-7100 کدوم یکی از لنزهای زیر زو پیشنهاد میدن؟(فارغ از قیمت)
Nikon 28-300mm VR
Nikon 18-200mm VR II
Nikon 18-300mm VR
معمولاً در لنزهایی با دامنه فوکال وسیع مانند همین 18-200 بدلیل افزایش المان های اپتیکی درون ساختار لنز برای بالا بردن فوکال تله، با کاهش شارپنس و کیفیت در فوکال های انتهایی روبرو هستیم. ولی برای کاربری عادی و کسانی که عادت به حمل چند لنز ندارن و نیاز ضروری هم حس نمیکنن میتونه انتخاب مفیدی باشه.
پ ن : در مورد مبحث انتخاب لنز تاپیک جداگانه داریم
http://forum.akkasee.com/f61/t5944.html
ویرایش توسط Amin.Zallaghi : Saturday 31 January 2015 در ساعت 13:42
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام
من از 18-200 و 18-140 و 18-105 استفاده کردم .هر کدام لااقل 2 ماه.بنظرم تفاوت فاحشی در کیفیت ندارند.شخصا اگر بخوام به سیستم نیکون برگردم انتخواب اولم با توجه به قیمت 18140 خواهد بود.بدون در نظر گرفتن قیمت هم 18105 آخرین انتخوابه!چون تفاوت قیمت قابلی هم ندارند(خصوصا روی کیت)
در ضمن بر خلاف نظر دوستمون 18200 برای کسی که تک لنز میخواد بد نیست.تجربه خوبی دارم باهاش .قطعا بشرطی که نخواهید با یک پرایم مقایسه کنید.
این ارسال شما نکته جالبی دارد و آن این موضوع است که برای اکثر کاربران لنز ها تفاوت چندانی ندارند
هرچند این لنز ها با هم تفاوت دارند ولی یک کاربر در استفاده روزمره تفاوتی در آنها نمی بیند
بهرشکل برای راهنمایی کردن همیشه بهترین گزینه معرفی می شود ولی در واقعیت کاربری است که میزان نیاز به کیفیت را تعیین می کند نکته دیگر اینجاست
مصرف کننده نهایی تصاویر اگر حرفه ای نباشد به هیچ عنوان متوجه تفاوت ها نمی شود و رسانه نهایی که چاپ است اگر در سایز های بزرگ نباشد به هیچ عنوان این تفاوت را نشان نمی دهد