با عرض سلام
دوستان چندتا سوال داشتم
به نظر شما با دو ملیون تومن یه نیکونd3200با لنز18-105بخرم یا یدونه d5300با لنز18-55
لنز 18-105 چجور لنزیه بیشتر برا پرتره میخوام ولی میخوام زومش هم خوب باشه
با تشکر.
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
خیلی ممنون ک جواب دادید
قیمت این دوتا لنزو میدونید؟18-105.......50.........ی سوال دیگ این ک بدرد اتلیه میخوره این دوربین من تو سایت های مختلف مقایسه کردم از نظر کیفیتی با دوربین های حرفه ای فرق نداره ولی امکانات جانبیش کمه..
ی دوربین دیگه هم دیدم d7000ولی کیفیت 16مگاپیکسله برا همین منو تو شک میندازه ولی امکانات یه دوربین حرفه ای رو داره
با تشکر..
سلام
اول از همه میخوام یه نکته رو خدمتتون عرض کنم. مگاپیکسل واحد اندازه گیری اندازه عکسه نه کیفیت عکس. کیفیت عکس به هزار و یه عامل بستگی داره که مهمترینشون لنزه و آخرینشون مگاپیکسل دوربین. 16 مگاپیکسل برای کار پرتره زیاد هم هست مگه تو چه سایزی میخواید عکسهاتون رو چاپ کنید؟
جالبه بدونید حرفه ای ترین دوربین حال حاظر نیکون که 17-18ملیون پولشه یعنی مدل D4s هم 16 مگا پیکسله ولی دلیل نمیشه کیفیت عکسهاش پایین باشه.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
خیلی ممنون------(@
دوستان گلم سلام ... بین دوربینهای نیکون d5300 یا canon 700d تا سقف 2 میلیون تومن... برای عکسهای خانوادگی تو محیط بسته (اتاق ) و باز (طبیعت سبز شمال ) ...اگه انتظار زیادی نیست عکاسی نزدیک از گلها هم خوب پوشش بده ... منتظر راهنمایی گرم شما دوستان هستم..کدومشون بهتره ؟؟ اگه خودتون هم نظری دارین خوشحال میشم ..سپاس