برای 18-55 نیکون رینگ معکوس 52mm لازم دارید که به راحتی تو بازار پیدا میشه.اما این رینگ فقط کار نگه داشتن لنز روی بدنه رو انجام میده و شما در کنار اون به یک سه پایه خوب-ریموت- ریل فکوس و وسایل نورپردازی هم نیاز دارید ضمن اینکه کار با روش معکوس چندان ساده نیست و نیاز به تجربه زیادی داره.
خواهش میکنم
همان طور که فرمودن با رینگ معکوس 52mm برای نیکون میتوانید از این روش استفاده کنید.
با سرچ در اینترنت هم روش های آن را میابید. اما عکاسی با لنز معکوس روی دست در واقع بی معناست و این روش بیشتر برای صحنه های ثابت کاربرد دارد از طرفی شما کنترلی روی فکوس و دیاف ندارید و باید با روش های ابداعی آن ها را کنترل کنید.
اما برای شروع کم هزینه ترین روش لنز معکوس است.
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
سلام
برای ماکروگرافی ارزانترین راه ها استفاده از فیلترهای ماکرو، لنز معکوس و اکستنشن تیوب هستند.
به نظر من بهتر است فیلتر ماکرو تهیه کنید و با لنز 50 م م که دارید، ماکروگرافی کنید.
اگر می خواهید از لنز معکوس استفاده کنید بهترین راه استفاده از لنزهای قدیمی با فاصله کانونی حدود 24 م م است که رینگ تنظیم دیافراگم دارند. در این صورت می توانید روی دیافراگم کنترل داشته باشید.
بسیار ممنونم از راهنمایی و پیشنهاد خوبتون
راستش الان رفتم سرچ زدم به این رسیدم که قیمت خیلی مناسبی هم داره
فقط دو مورد هست یکی اینکه ایا این فیلتر کیفیت ساخت مناسبی داره یا نه؟
دوم اینکه برای لنز 50 میلیمتر بهتر هست تهیه کنم یا لنز کیت خود دوربین؟
اخه الان برا گرفتن عکس از گلها با لنز کیت بهتر میتونم به سوژه نزدیک بشم بخاطر زومی که داره
این فیلترها روی لنز 50 میلیمتر چقدر اجازه میده به سوژه نزدیک بشم؟
لینک لنز رو میزارم ممنون میشم ببینید کیفیت این مارک در چه حد هست
فروشگاه پیکسل - Hoya Filter Close-Up Set HMC 58mm
سلام
ایا کسی تجربه لنز معکوس را با دوربین های بدون آینه داشته ؟
سلام دوستان
برای ماکروگرافی با لنز معکوس
کدوم لنز مناسب هستش؟
Exakta Varioplan 28-70mm
helios 44m-6
zenitar m 50mm f2.0
ویرایش توسط mohammad.baruji : Sunday 12 July 2015 در ساعت 17:52
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram