ممنونم از راهنمايي شما، چند سانتمي متر بايد جا بده ؟
سلام
شاید جای این سوال اینجا نباشه ولی چون ماکرو گرافای سایت بیشتر درمورد اطلاعات مربوط به ابزارهایی که بزرگنمایی بیشتر از 1:1 ارائه میدن این جا میان گفتم این سوال رو این جا بپرسم
نظرتون درمورد این لنز چیه ؟ به همراه EOS M ؟
https://www.lensrentals.com/blog/201...h-fun-actually
Yasuhara Nanoha x5 Macro Lens Review
Yasuhara Nanoha Macro Lens 5:1 for Canon EF-M YA24-NAN5C B&H
قیمتش که نصف MP-E 65mm f/2.8 1-5x کنون هست،البته در مقابل اون مثل یک اسباب بازی می مونه !
به نظرتون کیفیت و بزرگنماییش در مقابل معکوس یک لنز آنالوگ هیچ برتری داره ؟
البته به احتمال زیاد این طور چیزا اصلا توی ایران گیر نمیان !
سلام
برای ماونت EF-M چه لنز و رینگی برای معکوس کردن پیشنهاد میشه ؟ تعریف لنزهای آنالوگ با حلقه تنظیم دیافراگم رو زیاد شنیدم !
ارزون ترین ریل فوکوسی که میشه تهیه کرد چیه ؟
تا جایی که من می دونم برای عکاسی با لنز معکوس به خاطر کم بودن نور در یافتی به منبع نوری مناسب نیاز هست،این منبع نور حتما باید فلاش اکسترنال باشه ؟ فلاش 90EX کنون EOS M می تونه در این زمینه کار آدمو راه بندازه ؟ این فلاش رو میشه جدا از دوربین استفاده کرد(بدون تهیه فلاش دوم) یا فقط باید روی بدنه بسته شده باشه تا کار کنه ؟
متاسفانه من شهرستان هستم و تهران نیستم ، فکر کنم خیلی از این تجهیزات رو فقط از تهران میشه تهیه کرد !
سایت اینترنتی نیست که بفروشه ؟
با تشکر فراوان
در مورد منبع نور میتونید از چراغ مطالعه هایی که با استفاده از LED smd نوردهی میکنن بهره ببرید
نور قوی و یکنواختی دارن. برای دیفیوز هم میتونی از یه ورقه کاغذ سفید استفاده کنی.
برای ساخت یه میز نور فوق العاده و ارزون هم روش هایی هست که مختص این تاپیک نیست. دوست داشتید براتون پ خ میکنم.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
درود
اول از همه سعی کنید برای رینگ معکوس از لنزهای جاری استفاده نکنید چون به مرور زمان دچار غبار گرفتگی می شوند و بعدا ممکنه باهاشون داستان داشته باشید
دوم اینکه مهمترین عامل که باعث تاریک شدن کادر در استفاده از رینگ معکوس می شه زمانی هست که شما دارید از دیافراگم های بالا استفاده می کنید (البته غیر قابل اجتنابه) و چون مثل لنز معمولی نیست که در بیشتری دیاف خودش فوکوس انجام بشه لذا نیاز به نور برای فوکوس قطعی خواهد بود. بنابراین نمی شود برای فوکوس از نور فلاش استفاده کرد چون در لحظه نمی شود فوکوس دستی درستی انجام داد. اگر اهل تهیه وسایل اورجینال هستید من پیشنهاد می کنم به منظور یک تیر و دو نشان کردن جریان نور یک چراغ قوه از شرکت MagLite و یا یک چراغ پیشانی مثل محصولات Petzl تهیه بفرمایید که البته قیمت بالایی دارند (از 150 به بالا) اگر هم قصد هزینه کردن ندارید یک چراغ قوه چینی با قدرت زوم و واید کردن نور می تواند برای شما مفید باشد.
برای عکاسی از سوژه نیاز مبرم به فلاش خواهید داشت و چون ارتفاع این فلاش کمه باید تست کنید روی سوژه ها هنگام عکاسی سایه نور ایجاد نشود!
اگر چنین شد باید به فکر تهیه کابل جداسازی فلاش باشید که شرکت فوتیکس این کابل را داره و فکر می کنم حدود 100 هزار تومان باشه.
اگر امری داشتید در خدمتم
ارادتمند