با سلام
دوستان برای بادی 6D ،که لنزهای EF-S را ساپورت نمیکنه ،بهترین لنزی که از لحاظ قیمت میشه به عنوان معکوس استفاده کرد چه لنزیه ؟
با نام خدا و سلام
دوستان بنده دوربینم d90 و به ماکرو گرافی خیلی علاقه دارم و تصمیم به خرید لنز گرفتم
ولی خب استفاده از لنز معکوس یکم وسوسم کرده (قیمت پایین تر تموم شدن)
میخواستم بدونم پیشنهاد شما اساتید چیه ؟؟
یه لنز کارکرده ماکرو (مثلا تامرون 90 با قیمت 900 بگیرم) یا لنز معکوس 18-55 یا یه لنر منوال 28 که سر جمع با رینگ حداکثر 300 تومن میشه
لنز معکوس زیاد اذیت نمیکنه
مخصوصا نگران نگهداریشم (گرد و غبار داخل لنز نمیره ؟؟)
ممنون میشم پاسخ سوالام رو بدید
با رینگ معکوس هم میشه عکسای فوق العاده ای گرفت اما چندتا چیز ازاردهنده داره، یکی بسته بودن دیافراگم، که باید با یه چیزی پایه ش رو نکه دارین، به سوژه خیلی باید نزدیک شد، و چون لنز بصورت معکوس بسته می شه خیلی از اپشن های دوربین کار نمی کنه، اگر نمی خواین هزینه ی بالا کنید و میخواین یه لنز منوال با رینگ معکوس به قیمت 300 تومن پیدا کنید، چرا یک لنز منوال ماکرو که تقریبا به همین قیمت گیر میاد انتخاب نمی کنید؟
موفق باشید
اردشیری
والله من خودم اهواز هستم و تا حالا پام به ناصرخسرو نرسیده اما میگن هر چی بخواین اونجا پیدا میشه!
خود من علاوه بر رینگ معکوس از قابلیت ماکروی لنز (تله زوم) 210-70 ویویتار استفاده می کنم که ضریب اون 1:2.2هست و خروجی اون از رینگ معکوس لنز استاندارد 55-18 نیکون بهتر هست. حدود صدتومن پای من درومد!
هرچند این بهترین عکسش نیست وفقط برای تست گرفتم اما فعلن دم دستم بود عکس بدون کراپ و دستکاری هست.
جیرجیرک