دوستان
قصد خرید یک لنز 18-55 و تبدیل اون به معکوس رو دارم بین ژاپنی و تایوانی تفاوتی هست؟ با لرزشگیر مشکلی ایجاد نمیکنه؟
چون لرزشگیر داخل لنز هست و در اتصال معکوس لنز کانکتورهای لنز دیگه به بدنه متصل نمیشن پس در نتیجه لرزشگیر هم دیگه کار نمیکنه.
اما در دوربینهایی مثل سونی که لرزشگیر داخل بدنه لنز هست، همچنان لرزشگیر کار میکنه
توجه :
در مورد لنزهای کنون میدونیم که فقط در لحظه عکس گرفتن دیافراگم به اندازه نتظیم شده در میاد و در زمانهای دیگه دیافراگم کاملا بازه. برای همین نمیشه در حالت معکوس دیاف رو بست
ی روشی رو تو ی سایت خوندم که خیلی جالب بود. گفتم شاید بدرد دوستان بخوره
در محل اتصال دوربین و لنز در دوربینهای کنون ی دکمه وجود داره بنام Depth-of-field preview
کار این دکمه اینه که وقتی از تو ویزور میخوای نور سنجی کنی یا عمق میدان رو بسنجی دکمرو نگه میداری تا دیافراگم رو اون عددی که تنظیم کردی بسته بشه
حالا برای تنظیم دیافراگم در حالت معکوس کافیه اول لنز را درست رو دوربین ببندی. بعد در حالت Aperture Priority (AV) دیافراگم رو رو عدد دلخواه تنظیم کنی.
سپس دکمه مذکور را نگه میداری و همزمان لنز رو وامیکنی. در این حالت میبینی که دیافراگم رو مقدار تنظیمی بسته مونده. این روش رو من همیشه استفاده میکنم و مشکلی برام پیش نیومده
ویرایش توسط MSRS : Monday 21 November 2011 در ساعت 15:17 دلیل: غلط گیری
با سلام . قبلا در تاپیک لنز معکوس هم گفتم که باز کردن لنز در حالتیکه بدنه روشنه احتمال سوختن بدنه وجود داره (بلایی که به سر خودم اومد) . اصلا به ریسکش نمیرزهاین روش رو من همیشه استفاده میکنم و مشکلی برام پیش نیومده
رضا آدینه
سلام.ببخشید که دیر جواب دادم . دوربین من نگاتیوی بود eos 650 . البته فرقی نمیکنه واسه دیجیتال هم صادقه یکی دیگه از دوستان هم هشدار داده بود که این روش خطرناکه (الان یادم نیست چه شخصی و چه تاپیکی بود). فکر کنم در این روش خطر اتصال کوتاه بین کنتاکتهای لنز و کنتاکتهای بدنه وجود داره و احتمالا همین باعث آسیب به بدنه بشه . من این کارو کردم و بدنه از کار افتاد . روشن میشه ولی دیگه عکس نمیگیره و کلا شاتر و همه چی تعطیل . به نظر من قید این روش رو بزن یه لنز 60-70 تومنی ارزش خرابی بدنه رو نداره.
رضا آدینه
کانن eos 650 و لنز سیگما 28-80میشه بگی لنز و دوربینت چی بوده؟
بدنه هیچ واکنشی به دکمه شاتر نشون نمیده . یه صدایی تیلیک تیلیک خیلی ضعیف و دیگر هیچ . صفحه نمایشگرش هم روشن میشه ولی اختلال دارهسوختن بدنه یعنی چی؟
رضا آدینه
دوستان به دنبال رينگ معكوس (نيكون) هستم.امروز از از ناصرخسرو از يه مغازه توي پاساژ قيمت گرفتم گفت 30تومن به نظر شما قيمتش مناسب؟
جاي ديگه هست كه بشه باقيمت مناسب تر خريد؟
در حال حاضر قیمت ندارم اما خودم 15 خریدم.
دوست عزیزیکی دیگه از دوستان هم هشدار داده بود که این روش خطرناکه (الان یادم نیست چه شخصی و چه تاپیکی بود). فکر کنم در این روش خطر اتصال کوتاه بین کنتاکتهای لنز و کنتاکتهای بدنه وجود داره و احتمالا همین باعث آسیب به بدنه بشه .
در مورد کانن خیلی اطلاع ندارم.
اما در نیکون عملا قسمتی از ماونت لنز که کانکتورها روی اون نصب هستند کمی جلوتر از بدنه لنز هستند.
یعنی عملا رینگ معکوس و ماونت اون اونقدر عمق نداره که لبه های اون بخوان با کانکتورهای بدنه دوربین اتصالی ایجاد کنند.
پی نوشت :
با سهیل جان خط رو خط شدیم در مورد خط آخر هم ایشون بهتر میتونن کمک کنند.
( خودم هم دچار شک شدم :دی )
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/