اگر کیفیت اپتیکی خوبی داشته باشند بزرگنمایی آنها کافیست
بنده علاقه ای به فکوس استکینگ حشرات ندارم و علاقه اصلی من عکاسی از حشرات زنده است اما به هر حال صرفا جهت تجربه چند عکسی ازین نوع تهیه کردم
به عنوان مثال عکس زیر با پنتاگون 24 میلیمتری در 20 شات تهیه شده که 30 هزارتومن از مشهد خریداری شده بود:
شاید هدفشون این باشه که در exif مشخصات دیافراگم ثبت بشه!
داخل لینک زیر برای کنون را کامل توضیح داده!
لینک آموزش
خرید یک مبدل برای دهنه لنزی که قصد استفاده از آن را بصورت معکوس دارید برای بستن لنز روی دوربین کافیه!در مورد تبدیلشون هم لطف میکنین یک توضیح بدین. من تو یک سایت سه تبدیل با دهانه های مختلف دیدم. صرفا خرید یک تبدیل با همون دهانه، دیگه مشکلی رو دوربین ندارم؟
ولی برای تامین نور هنگام شات زدن به فلاش یا منبع نور خارجی نیاز خواهید داشت! بخصوص اگر عمق میدان بالا نیاز داشته باشید!
قبل از عید یک رینگ از ناصر خسرو به قیمت 30 هزار تومان خریداری کردم! البته برای کنون و دهنه 58!
تبدیل یعنی آداپتور به معنای وسیله ایست که از یک سمت به بادی و از سمت دیگر به دهانه لنز(محل بستن فیلتر) متصل می شود
به راحتی می توانید یک تبدیل مناسب بسازید با قابلیت افزایش بزرگنمایی:
1- درب بادی سوراخ شده
2-لوله پلیکا
درب بادی سوراخ شده را به لوله پلیکا متصل کنید و دهانه لنز را درون پلیکا کنید
حالا با تغییر اندازه لوله پلیکا می توانید بزرگنماییهای خاص تعیین کنید
یا اینکه از یک فیلتر دهانه همان لنز استفاده کنید کافیست فیلتر را به درب بادی سوراخ شده متصل کنید حالا اگر دهانه لنز را به این فیلتر پیچ کنید همه چیز آماده است
جهت مطالعه بیشتر لینکهای زیر را از سایت دکتر بهین ناظم رعایا که استاد ماکروگرافی هستند دنبال نمایید:
آموزش عکاسی ماکرو - قسمت سوم
آموزش عکاسی - ماکرو با لنز معکوس 2
تکنیک لنز معکوس
ریزه کاریهای اشاره شده را جدی بگیرید
ضمن تشکر از شما جناب مومنی مقدم عزیز، بنده به روش گفته شده اقدام به تهیه لنز معکوس کردم و با انتقال اتصالات خلفی به بالای لنز، کنترل آپرچر را روی دوربین داشتم ، با اینکه لنز به درستی کار میکرد، اما بعد از چند بار استفاده، یکبار که لنز را روی دوربین بستم و آن را روشن کردم، دوربین ارور داده و کار نمیکرد. ابتدا گمان کردم که ایرادی در لحیم کاری یا کابل مورد استفاده بوده بنابراین به درستی لنز را چک کردم اما نتیجه نداشت. کابل، اتصالات، لحیم کاری و به طور کل همه چیز به درستی کار میکرد. نهایتا با جدا سازی کابل اتصال، باز هم اقدام به عکاسی کردم اما مجددا دوربین همان ارور را داد ( درواقع با قطع کردن کابل هیچ اتصالی بین دوربین و مدارات داخلی لنز نبود!) پس از چندین بار آزمایش، در نهایت ایراد از اتصال 7 پین کوچکی بود که در انتهای لنز است. اما جالب اینجاست که اگر این اتصال به تنهایی و بدون اینکه هیچ چیز دیگری به آن متصل باشد، به دوربین وصل شود، دوربین کار نمیکند و ارور میدهد!!! بین پایه های مختلف را هم چک کردم اما هیچ گونه ایرادی دیده نشد.
از دوستان کسی اطلاع دارد که چرا دوربین ارور میدهد؟؟؟
عکس ها از همان منبع بالا میباشند:
image022.jpg image024.jpg
لینک زیر جدول خطاهای دوربین های EOS هست
خطاهای دوربین EOS
خب با توجه به لیست خطاها که جناب مصطفی عزیز زحمتش را کشیده اند، خطای فوق کد 01 بود. اما همانطور که عرض کردم، چنانچه آن تکه اتصال 7 پین (تصویر اول در پستی که پیشتر ارسال کردم) به تنهایی و بدون اینکه هیچ چیز دیگری به آن وصل باشد، به دوربین متصل گردد دوربین ارور فوق را خواهد داد. در حالی که این قطعه نیز به طور کامل چک شده و حتی از لحاظ اتصال کوتاه نیز چک شده که مشکلی نداشته است.