سلام
میخوام یه دونه 18-55 رو معکوس استفاده کنم.من اصفهانم.میخواستم ببینم رینگ هاش رو کجای اصفهان میشه پیدا کرد.کسی اطلاعی داره؟
ممنون میشم اگر پاسخ بدید
سلام
میخوام یه دونه 18-55 رو معکوس استفاده کنم.من اصفهانم.میخواستم ببینم رینگ هاش رو کجای اصفهان میشه پیدا کرد.کسی اطلاعی داره؟
ممنون میشم اگر پاسخ بدید
سلام.من امروز یه لنز tamron 28-70 f/3.5-4.5 رو معکوس کردم و این عکسو باهاش گرفتم.لطفا نظرتونو اعلام کنینIMG_4474.jpg
People Remember You Only For The Problems You Solved And The Problems You Created
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
سلام دوست عزیز.متشکرم از توجهتون.منظورم این بود که آیا این اسباب بازی که درست کردم ارزشی داره یا نه.این عکس جزه اولین عکسها برای تست بود و هیچ سعی در ارایه کار هنری نشده.منظورم اینه که آیا در ثبت جزئیات حرفی واسه گفتن داره یا نهIMG_4594.jpgIMG_4595.jpg
People Remember You Only For The Problems You Solved And The Problems You Created
از دوستان کسی اطلاعی در خصوص این قطعه ای که نصب میشه رو لنز معکوس که اوتو فوکوس میده به لنز در حالت معکوس داره لطفا راهنمایی کنن چطوره و از کجا باید گیر بیارم ، سپاسگذارم
دوستان سلام
بنده مي خواستم فيلتر كلوز آپ 1-2-4 بگيرم و از ناصر خسرو قيمت گرفتم 48 تومن
مي خواستم ببينم آيا كارايي داره و واقعا 4 برابر ميكنه فاصله رو يا فقط زوم ديجيتاله؟ كلا مي خواستم بدونم خوب هست يا نه و كيفيت داره يا نه.
مرسي
باید که جمله جان شوی، تا لایق جانان شویسید مهدی تقوی
گر سوی مستان میروی، مستانه شو،مستانه شو
قیمت قبلی فکرکنم 25 الی 30 ت بود .بنده مي خواستم فيلتر كلوز آپ 1-2-4 بگيرم و از ناصر خسرو قيمت گرفتم 48 تومن
مي خواستم ببينم آيا كارايي داره وواقعا 4 برابر ميكنه فاصله رويا فقط زوم ديجيتاله؟ كلا مي خواستم بدونم خوب هست يا نه و كيفيت داره يا نه.
مرسي
فاصله رو که زیاد نمیکنه نزدیک هم میکنه .
این نوع فیلترها برای عکاسی از فاصله نزدیک استفاده میشه .
نسبت به لنزی که دارید بزرگنمایی هم خواهید داشت .
مثلا لنز تله بزرگنمایی بیشتری خواهد داشت تا لنز نرمال .
کیفیت این نوع فیلتر ها هم نسبت به مارکشون متفاوت هستند .
ربطی هم به زوم دیجیتال و لنز معکوس نداره .
بزرگنمایی لنز معکوس خیلی بیشتر از فیلتر کلوزآپ خواهد بود .
ویرایش توسط behzad_milad : Wednesday 20 February 2013 در ساعت 12:29
Nikon D600