سلام
دوستان من یک رینگ معکوس خریداری کردم
الان که 18-55 رو میزنم بهش و به دوربین وصل میکنم میگه :Lens Not Attached.باید کار خاصی بکنم که بشناستش؟
دوربیم دی5100 هست.
Samsung Nx2000
محمد
تجهیزات من :
Canon 600D + Lens 18-55 IS 2 + Lens 50 f1.8 + Lens 100 f 2.8 macro + Macro ring flash Godox
Samsung Nx2000
سلام و خسته نباشید
1. آیا فرمولی وجود داره که نشون بده تو هر فوکال چه میزان بزرگنمایی میشه از هر لنز گرفت؟ (مثلاً در لنز 18-55 با توجه به اینکه بزرگنمایی در فوکال های واید تر بیشتره، این میزان بزرگنمایی رو چطور می تونیم محاسبه کنیم که مثلاً در 18 میلیمتر n برابر بزرگنمایی نسبت به 50 به وجود میاد.)
2. اکستنشن تیوب کمینه ی فاصله ی focus رو کاهش می ده، یعنی بر فرض اگر لنزی در 40 سانتی متری سوژه، واضح میشه، اگر اکستنشن نصب بشه این لنز در فاصله ی نزدیک تری بر روی سوژه focus شده و در نتیجه بزرگنمایی بیشتر میشه یا برداشت من اشتباهه؟ (کمی با مکانیزمش مشکل دارم یا درست متوجهش نمی شم، ممنون میشم دوستان اهل فن توضیحات رو اگر کارگشا می بینند مرقوم کنند).
3. آف تاپیک: بعضی از پست های من ارسال نمیشه و دلیلش رو نمی دونم.
از اون جایی که سؤال پیشین من هنوز پاسخ داده نشده سؤال دیگه ای رو مطرح می کنم شاید هر دو تاش مورد توجه قرار بگیره؛ توی بسیاری از آموزش ها گفته میشه با نگه داشتن دکمه ی عمق میدان و قرار دادن دیاف بر عدد مورد نظر و سپس بردنش به حالت معکوس، دیاف ثابت می مونه. من این کار رو انجام می دم و این اتفاق نمیفته، دوستان کسی می تونه بگه اشتباه من کجاست؟
پیشاپیش ممنونم از پاسخگویی